Evet sen çözmüşsün olayı .. Hoşgeldinnnbende bir suredir sizi takip ediyorum 1 aydır karatay diyeti yapıyorum vücudumda değişmeler başladı 3 kilo vermişim bundan sonra yaşamımda karatay beslenme düzeninin devam ettiricem inanırmısınız kahvaltımı sıkı yapıyorum ögle akşam 2 tabak yemek yiyiyorum yinede incelmeye başladım çok güzel bişey yani kendimi diğer diyetlerde olduğu gibi kısıtlanmış sınırlanmş baskıda hissetmiyorum bu çok güzel bi duygu her öğün doyana kadar yiyiyorum ve acıkmıyorum. şişmanlık konusun çok araştırdım bir yazıda şöyle diyordu hücresel beslenme : proteini, sebzeleri saglıklı karbonhidrat bakliyat ,süt ürünlerini, dengeli alırsak hücreler besleniyormuş ve şekere ,hamur işine,ekmeğe ihtiyaç duymuyor,ve zaten şeker, hamur işi, beyaz ekmeği hücre tanımıyor tanımadığı için de hücre bunu kullanamıyor yani enerjiye çeviremiyor ve direk yağ olarak depolanıyor, aşırı kısıtlamalı diyetlerden sonra insanların neden kilo aldığı ortaya çıkıyor çünki vücut dengeli beslenemiyor ve saglıksı besinleri saldırıyoruz böylece kilolar geri geliyor
Kkaçamaksıxxz süperr... Devam cnnmmmm..Selamlar kızlar,
Bugün günler Sonra ilk defa bozmadim
Tekrar bayram öncesi moda girmeye çalışıyorum
Sabah tartildim bayram bilAnçosu +800 gram
Inşallah telafi ederim kısa zamanda.
Hoşgeldinn canım,birlikten kuvvet doğar:)selam arkadaşlar yaklaşık 1 saattir paylaşımlarınızı okuyorum.Aslında uzun süredir Canan KARATAY ın takipçisiyim.Eğer bana da yanınızda yer açarsanız ve destek olursanız sevinirim.küçük bir oğlum var o uyudukça vakit buldukça paylaşımlarınızda yer almak isterim.
canım iyi ki hatırlattın:) bel kaslarımın güçlenmesi için yapmalıyımmm.egzersizlerimi hep ihmal ediyorum..teşekkürler :)Canım benimde bel fıtığı bir yıl önce beni çok zorluyordu. Ama dr bana egzersiz listesi verdi uyguladım ve çok daha iyiyim. Genelde verilir böyle bir liste çok ağrıyan bir bele spor ne yapabilir ki diye düşünülür ve önemsenmez. Aklında olsun varsa elinde böyle bir liste muhakkak uygula derim.
bende bir suredir sizi takip ediyorum 1 aydır karatay diyeti yapıyorum vücudumda değişmeler başladı 3 kilo vermişim bundan sonra yaşamımda karatay beslenme düzeninin devam ettiricem inanırmısınız kahvaltımı sıkı yapıyorum ögle akşam 2 tabak yemek yiyiyorum yinede incelmeye başladım çok güzel bişey yani kendimi diğer diyetlerde olduğu gibi kısıtlanmış sınırlanmş baskıda hissetmiyorum bu çok güzel bi duygu her öğün doyana kadar yiyiyorum ve acıkmıyorum. şişmanlık konusun çok araştırdım bir yazıda şöyle diyordu hücresel beslenme : proteini, sebzeleri saglıklı karbonhidrat bakliyat ,süt ürünlerini, dengeli alırsak hücreler besleniyormuş ve şekere ,hamur işine,ekmeğe ihtiyaç duymuyor,ve zaten şeker, hamur işi, beyaz ekmeği hücre tanımıyor tanımadığı için de hücre bunu kullanamıyor yani enerjiye çeviremiyor ve direk yağ olarak depolanıyor, aşırı kısıtlamalı diyetlerden sonra insanların neden kilo aldığı ortaya çıkıyor çünki vücut dengeli beslenemiyor ve saglıksı besinleri saldırıyoruz böylece kilolar geri geliyor
Canım hoşgeldin. Ne güzel çok hazır gördüm seni.
herkeslere günaydın, herkese kaçamaksız,eksiltili bir gün dilerim..
sivasın gülü, xc9 geçmiş olsun canım..
Günaydın hanımlar..
sabah: 2 yumurta, az kaşar yarım domates, 10-15 arası yeşil zeytin
Ögle: tavuk ızgara,domates
Akşam: balık,haydari, lahana yemeği
bayanlar bugun 3 gün ben bir değişiklik göremiyorum regli olucam bugun yarın ondan mı yoksa
su hoşgeldin aramıza, hiç yılma. kısa sürede değişiklik göreceksin.
bi de aman az da olsa kaçamak yapmamaya dikkat et, bundan ne olacakki deme. ben martta başladım aylarca kaçamaklarım yüzünden yerimde saydım. aç kaldıklarımla kaldım.
sonra eylül gibi tekrar başladım kaçamaksız.
spor yapabiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?