Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selamlar kızlar,
Bugün günler Sonra ilk defa bozmadim
Tekrar bayram öncesi moda girmeye çalışıyorum
Sabah tartildim bayram bilAnçosu +800 gram
Inşallah telafi ederim kısa zamanda.

Sabah 1 muz, 2 kaysi yedim 10. 30 da doktorda randevum vardi kolumdaki beni aldirmaya gitmistim.

Sonrasinda bu nefis salatayi yedim. 2 kupada makine kahvesi icitim. 1 yesil Elma.

Su.

ögle bol su.

Aksam 1 kabak 1 sogan biraz kiymayla kavurdum, sarimsakli yogurtla yedim.

1 kupa kahve.

2 öğüne geri döndüm alışınca bırakamıyor insan
sabah
9-10 arası
kkk

akşam
5-6 arası
1 tabak yourtlu dövme çobası
8-10 tane küçük sarma
salata
biraz fıstık

boğazım ağrıyor halsizm yürüyemedim

Selam şekerler.. Sabah 11 kkk yaptım....... Saat 7:30 da 1 tabak karnıbahar, 1 tabak patlıcan ve yoğurt yedim.. Etten sonra zeytinyağlılar iyi geldi.. Bu hafta hedef 76 ... Öptüm hepinizi.. Evet sen çözmüşsün olayı .. Hoşgeldinnn
Selamlar kızlar,
Bugün günler Sonra ilk defa bozmadim
Tekrar bayram öncesi moda girmeye çalışıyorum
Sabah tartildim bayram bilAnçosu +800 gram
Inşallah telafi ederim kısa zamanda.
Kkaçamaksıxxz süperr... Devam cnnmmmm..

Arkadaşlar bi iki saattir paylaşımlarınızı okuyorum ve gaza geldim mi? evet geldim=) sağlık problemlerinin arkasına sığındığım kilolardan kurtulma zamanı artık galiba=) belki sizinle paylaşarak sorumluluğu artırıp devamlılığını sağlama düşüncesi ile bu sefer! başarabilirim=)
Aslında doktor kontrolündeydim ve gerçekten iyi bir ekiple çalıştım ama sorun benim irademde. zamanında 90 kg idim. polikistik over ve haşimato rahatsızlıklarım yüzünden kilo vermede sıkıntı yaşadım bu nedenle doktorum ilaç verdi ( reductil= zayıflama ilacı, fakat toplatıldı artık piyasada yok. ne tesadüf ki ilacı veren doktorum aynı zamanda sağlık bakanlığı kurulunda olup toplatılması için imza veren bir doktor. her neyse bu kısmı önemsiz) bu ilaçla 4 ayda 17 kiloyu verdim. İlaç toplatıldıktan sonra yaklaşık bi 6 ay kilomu korudum.daha sonra yavaş yavaş 7 kilosunu geri aldım. Daha sonrada öyle aman aman bi diyet yapmadım, istemedim de. ama şimdi artık vereyim diyorum=)
Bunları paylaşıyorum belki okuyanlara gaz verir onlarda başlar diye=)
Bilgilerimi yazıyorum bakalım nasıl bi değişme olacak bendenizde=)
Boy: 1.73
Kilo: 81 ( mens dönemindeyim)
Göğüs: 98
Bel:84
Göbek çevresi: 104
Basen: 113
Bakalım sonuç ne olacak=)

Eklentiler

• $weight.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 47
Kaçamakkk yoooookkk:)))

Sabah:kkk

Akşam:4 kaşık meyhane pilavı,4 kaşık et sote,1 kase yoğurt,1 avuç fıstık.

Hoşgeldinn canım,birlikten kuvvet doğar:)
canım iyi ki hatırlattın:) bel kaslarımın güçlenmesi için yapmalıyımmm.egzersizlerimi hep ihmal ediyorum..teşekkürler :)

ARKADAŞLAR GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERR:)

Canım hoşgeldin. Ne güzel çok hazır gördüm seni.

bayram dönüşü 800 gr almışım:18:dünde tiramisu yedim offgerçi hala regl olamadım 15 gün filan gecikti ödemdir diye teselli ediyorum kendimi.kilo bildirimlerini şimdi gördüm bayrama rağmen kilo verenleri tebrik ederimm

menü bildirimim
9.30:kkk
12.30:fıstık-fındık
17.30:1 tabak kısır

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hepinizi çok kararlı gördüm ne güzel

bence diyete başlamak için en güzel mevsim günler kısa erken yatılıyor akşam atıştırma ihtiyacı duymuyoruz ve yaza kadar yavaş yavaş ama kalıcı olarak kilolarımızdan kurtluyoruz

herkeslere günaydın, herkese kaçamaksız,eksiltili bir gün dilerim..
sivasın gülü, xc9 geçmiş olsun canım..

herkeslere günaydın, herkese kaçamaksız,eksiltili bir gün dilerim..
sivasın gülü, xc9 geçmiş olsun canım..

tşk ederim bugün boğzım daha çok ağrıyor hiç keyfim yok maalesef

sivasıngülü unutmuşum kusura bakma ben de geçmiş olsun diyorum aldırdığın ben büyükmüydü dikiş var mı

ben de yeni gelenlere hoşgeldiniz demeyi unutuyorum;arkadaşlar ne iyi ettiniz de geldiniz :)

xc9 canım, ıhlamur, nane limon falan iç, bugün dinlen nete de çok takılma istersen, ada çayı iyi bir antiseptik, hem çayını içi hem soğutup gargara yap, bir de toz zencefil ve bal karıştırıp hamur kıvamındaki bu karışımı pastil gibi ağzında erit, çok iyi geliyor, ben oğlumdan ve kendimden biliyorum, gerçi oğlum tadını sevmiyor ama ben yapıyorum arada.. bal karataya uygun değil ama bu da zaruri bir hal.. tekrar geçmiş olsun..

selam çıtırlar,

karatay kahvaltımı ettim.
bugün yapabilirsem akşama kadar bişi yememek planım.
spora hala ve henüz başlayamadım.
bi kırsam şeytanın bacağını.

Günaydın hanımlar..

sabah: 2 yumurta, az kaşar yarım domates, 10-15 arası yeşil zeytin

Ögle: tavuk ızgara,domates

Akşam: balık,haydari, lahana yemeği

bayanlar bugun 3 gün ben bir değişiklik göremiyorum regli olucam bugun yarın ondan mı yoksa

su hoşgeldin aramıza, hiç yılma. kısa sürede değişiklik göreceksin.
bi de aman az da olsa kaçamak yapmamaya dikkat et, bundan ne olacakki deme. ben martta başladım aylarca kaçamaklarım yüzünden yerimde saydım. aç kaldıklarımla kaldım.
sonra eylül gibi tekrar başladım kaçamaksız.

spor yapabiliyor musun?

Merhaba kızlaarrr. Ben de yeni gedim. Bayramda Antalya'da bir otele gittik. Yedik içtik eylendik. Zaten kilolarımdan şikayetçiydim dönüşte tartının ibresini 80'de görünce afalladım. Bir taraftan sigarayı bırakıyorum. O nedenle kararlıyım kilolarımdan kurtulacağım. Sigara bırakırken kilo almak yerine vereceğim. Pazartesiden itibaren başladım diyete. Ilk kaçamağım dün oldu. Bisküvi yedim 4 tane kadar tam böyle önümde duruyordu şekersiz kaveyle dayanamadım yedim. Akşam yemeğimiz de 8'e kaldı sonrasında da kabak çekirdeği yedim sonra form çay içtim. Bugün sabah itibari ile kilom 78,5. Beni de alın aranıza

akşam yemek yemedim üzüm yedım sadece eve gıdıncede geç oldu sabah da geç kaldım işyerine gelınce fındık yedım açımmmmmmmmmmmm

Spor işe giderken ve gelirken 15 er dakika hızlı birşekilde yürüyorum. Çalışıyorum eve gidince ev işi filan harekim sadece bunlar. iş yerindede sürekli oturan biriyim. başladığımdan beri kaçamak hiç yapmadım. sen ne kadar kilo verebildin canım eylülden itibaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…