Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

balla zencefil yapıyorum o gerçekten çok iyi sen deyince adaçayına baktım evde kalmamış onu alayım sağol canım

akşam yemek yemedim üzüm yedım sadece eve gıdıncede geç oldu sabah da geç kaldım işyerine gelınce fındık yedım açımmmmmmmmmmmm

çok yanlış yapmışsın

akşam sadece meyve hem de üzüm gi en yüksek meyvelerden yemen olmamış şeker yemişsin sadece yanında yoğurt süt olsaydı yine biraz idare ederdi
sabah da kahvaltı yapmadan zayıflamayı hayal bile etme kahvaltı en önemli öğün fındık yediysen bence süt al hemen onu iç başka bişey yiyemeyeceğine göre 2 bardak iç ya da yoğurt ye

merhabalar kızlar,2 gunluk ayran detoksum bitti sonuç beni mutlu etmeye yetti,ama yazmayacagım ne kadar gittigini,belki degişme olur bıldırım gunune kadar,sabah kahvaltımı yaptım 2 yumurta ile kkk.bakalım gun içinde neler olacak herkeze bol iradeli güzel birgün geçirmesini diliyorum.

boyun yaşın ve kilon kaç
ideal kilona yakınsan kilo vermen yavaş olur karatayla sadece yağdan verildiği için yağ kütlen normal sınırlardaysa vremezsin

Canım gözünaydın. Bende sıkıldım açıkçası buaralar gene aynı kiloda kalmakta. Suçlusu benim ya hoş. Ama şu ayran detoksunu bende mi yapsam diye düşünüyorum. Bide şansa bügün o çorbayı yapacaktım.Netten baktım şu içine bugday falan konulanından di mi?

Cok ilginç metobolizmam var kızlar.. Regl dönemim bitti ve kaçamaksız geçirdiğim günlerin ödülü olarak 76,8 i gördüm. Evet kaçamak olmayınca veriyor beden.. Vücut bi anda direniyor DİREN VÜCUT diyor.. Bakıyor sanırım ne kadar sabredecek diye..77/78 derken ben galip geldim.. OLEY OLEY OLEY ... Gerçekten mutlu oldum.. Sizinle paylaşmak istedim. Bu gazla biraz önce süper kkk yaptım.. Görüşmek üzere şekerler ...

evet hayatım gayet dogal ben ayda 2 kez yapmayı dusunuyorum.4 er kasık haslanmıs nohut,bulgur,yeşil mercımek ,2 salatlık,1.5 lt ayranın içine o ,deneyebilirsin iyi olacaktır eminim .

gözün aydın
umarım benim vücudum da bu hafta direnmekten vazgeçer sabırla bekliyorum

mecbur kaldım meyveye malesef
sabah da geç kalkınca öncelık kızımın onu emzırdım kahvaltı hayal oldu yoksa planımda omlet vardı
kasıtlı zayıflamak için değildi kahvaltı yapmamamk

Canım Regl olunca verirsin mutlaka.! Öğünlerinde yoğurt yemeyi unutma ..kilo vermede etkisi büyük.!
Bugün ne yedim? sabah: kkk
öğlen: 1 lahmacun
akşam: 2 k. barbunya 2 k bulgur, 1 parça tavuk
40+30 dak yürüyüş
Salata,yoğurt eksik canım.!! Yiyerek zayıflayalııııımmmm:)
aynen canım.!!! Bu günlerin değerini bilelimmm..!!!
tşk ederim bugün boğzım daha çok ağrıyor hiç keyfim yok maalesef
geçmiş olsun canımm,

aramıza hoşgeldin:)kitapları mutlaka oku derim.!! İşin mantığını tam çözersin...

Senin adına çoook sevindimmm canım bende pazartesi günü 76'yı ucundan da olsa görmek istiyorum .!!görmeyeli yıllar oldu...hatırlamıyorummm.! 3 yıl önce 77'i görmüştümm...
Süpersinnn. kilolar damla damla akıp gideceeeekkk.!!!!

mecbur kaldım meyveye malesef
sabah da geç kalkınca öncelık kızımın onu emzırdım kahvaltı hayal oldu yoksa planımda omlet vardı
kasıtlı zayıflamak için değildi kahvaltı yapmamamk

haklısın canım öncelik çocukların hele emziriyorsan diyecek bişey yok...
ben acil durumlarda süt ve yoğurttan birini ne yiyorsam yanına ekliyorum hemtok tutuyor hem gi si o hem de kalsiyum ve proteinle yağlarımı yakıyor

Canım 1,66 boy 71 kg 27 yaşındayımanlayacağın ideal kiloda degilim

evet canım henüz ideal kiloda değilmişsin doyuncaya kadar yeme olayını abarttığımızda kilo verilmiyor tecrübeyle sabittir bi de kansızlık varsa o zaman da kilo veremezsin diyete başlamadan önce kan tahlili yaptırmak önemli troidlere vs baktırmakta fayda var

hadi bakalım bu gidişle hedefine ulaşacaksın...hayatım kaçamak olmayınca vermek senin bedenine mahsus bende 5 aydır kaçamak yok hala 2 yada yarım kg ancak verdim.. xc9 ve benim bedenim ne kadar inatçıya yağlardan ayrılmak istemiyor ...

selam karatayın çıtırları,

bu saat oldu daha öğle yemeği yemedim ve daha acıkmadım sayılır. niyetim 6-6,5 a kadar bekleyip leptini salgılatmak..
bakalım ne olacak...

Canım akşam 8 den sonra da devam ediyormusun çorbaya.
Bide sabah kkk di mi yoksa orda yazılan bir dilim ekmekli olan mı?
Sanırım yarın başlıycam.
Felluz canım aslında salatada yoğurt var öğünlerimde ama hangi akla hizmetse yazmadım.
Kızlar bi de şeyi sorucam. Şu kullandığınız ikonları nerden ekliyorsunuz?

Merhaba kızlar ben 10 gün önce aranıza katılmıştım bebek olduğu için pek internete girmeye zaman olmuyor yazamadım!Arada meyve kaçamağım oldu ve bir de bayram da toplam 4 dilim tatlı yedim ve kilomu bilmiyorum tartılmaya korkuyorum diyete başadığımda 61 dim!Birde kansızlığı olan kilo veremez demiş arkadaş ben küçüklüğümden beri kansızlık sorunu çekiyorum!Ama hep zayıftım hamile kalana kadar hamileliğimde alan kiloyu veremedim!diyet dışında extra bişey yapmalımıyım?günde 30-45 dk arası yürüyüş yapıyorum..Hamilelikten sonra kilo verme yaşada bağlı sanırım...Ben geç anne olanlardanım

ben de yapmıştım ekmeksiz 2 yumurtalı kahvaltı yapmıştım kuruyemiş kuru meyve yememiştim akşam 8 de de son çorbayı içmiştim
kontrol panelinden profil resmi düzenle ve avatar seç mi ne öyle bişey vardı oradan koyabilirsin sen de çizelge yapsana kilonu takip ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…