ben de yeni gelenlere hoşgeldiniz demeyi unutuyorum;arkadaşlar ne iyi ettiniz de geldiniz :)
xc9 canım, ıhlamur, nane limon falan iç, bugün dinlen nete de çok takılma istersen, ada çayı iyi bir antiseptik, hem çayını içi hem soğutup gargara yap, bir de toz zencefil ve bal karıştırıp hamur kıvamındaki bu karışımı pastil gibi ağzında erit, çok iyi geliyor, ben oğlumdan ve kendimden biliyorum, gerçi oğlum tadını sevmiyor ama ben yapıyorum arada.. bal karataya uygun değil ama bu da zaruri bir hal.. tekrar geçmiş olsun..
akşam yemek yemedim üzüm yedım sadece eve gıdıncede geç oldu sabah da geç kaldım işyerine gelınce fındık yedım açımmmmmmmmmmmm
Spor işe giderken ve gelirken 15 er dakika hızlı birşekilde yürüyorum. Çalışıyorum eve gidince ev işi filan harekim sadece bunlar. iş yerindede sürekli oturan biriyim. başladığımdan beri kaçamak hiç yapmadım. sen ne kadar kilo verebildin canım eylülden itibaren
merhabalar kızlar,2 gunluk ayran detoksum bitti sonuç beni mutlu etmeye yetti,ama yazmayacagım ne kadar gittigini,belki degişme olur bıldırım gunune kadar,sabah kahvaltımı yaptım 2 yumurta ile kkk.bakalım gun içinde neler olacak herkeze bol iradeli güzel birgün geçirmesini diliyorum.
Canım gözünaydın. Bende sıkıldım açıkçası buaralar gene aynı kiloda kalmakta. Suçlusu benim ya hoş. Ama şu ayran detoksunu bende mi yapsam diye düşünüyorum. Bide şansa bügün o çorbayı yapacaktım.Netten baktım şu içine bugday falan konulanından di mi?
Cok ilginç metobolizmam var kızlar.. Regl dönemim bitti ve kaçamaksız geçirdiğim günlerin ödülü olarak 76,8 i gördüm. Evet kaçamak olmayınca veriyor beden.. Vücut bi anda direniyor DİREN VÜCUT diyor.. Bakıyor sanırım ne kadar sabredecek diye..77/78 derken ben galip geldim.. OLEY OLEY OLEY ... Gerçekten mutlu oldum.. Sizinle paylaşmak istedim. Bu gazla biraz önce süper kkk yaptım.. Görüşmek üzere şekerler ...
balla zencefil yapıyorum o gerçekten çok iyi sen deyince adaçayına baktım evde kalmamış onu alayım sağol canım
çok yanlış yapmışsın
Akşam sadece meyve hem de üzüm gi en yüksek meyvelerden yemen olmamış şeker yemişsin sadece yanında yoğurt süt olsaydı yine biraz idare ederdi
sabah da kahvaltı yapmadan zayıflamayı hayal bile etme kahvaltı en önemli öğün fındık yediysen bence süt al hemen onu iç başka bişey yiyemeyeceğine göre 2 bardak iç ya da yoğurt ye
Canım Regl olunca verirsin mutlaka.! Öğünlerinde yoğurt yemeyi unutma ..kilo vermede etkisi büyük.!bayram dönüşü 800 gr almışım:18:dünde tiramisu yedim offgerçi hala regl olamadım 15 gün filan gecikti ödemdir diye teselli ediyorum kendimi.kilo bildirimlerini şimdi gördüm bayrama rağmen kilo verenleri tebrik ederimm
menü bildirimim
9.30:kkk
12.30:fıstık-fındık
17.30:1 tabak kısır
Salata,yoğurt eksik canım.!! Yiyerek zayıflayalııııımmmm:)Bugün ne yedim? sabah: kkk
öğlen: 1 lahmacun
akşam: 2 k. barbunya 2 k bulgur, 1 parça tavuk
40+30 dak yürüyüş
aynen canım.!!! Bu günlerin değerini bilelimmm..!!!yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hepinizi çok kararlı gördüm ne güzel
bence diyete başlamak için en güzel mevsim günler kısa erken yatılıyor akşam atıştırma ihtiyacı duymuyoruz ve yaza kadar yavaş yavaş ama kalıcı olarak kilolarımızdan kurtluyoruz
geçmiş olsun canımm,tşk ederim bugün boğzım daha çok ağrıyor hiç keyfim yok maalesef
aramıza hoşgeldin:)kitapları mutlaka oku derim.!! İşin mantığını tam çözersin...Merhaba kızlaarrr. Ben de yeni gedim. Bayramda Antalya'da bir otele gittik. Yedik içtik eylendik. Zaten kilolarımdan şikayetçiydim dönüşte tartının ibresini 80'de görünce afalladım. Bir taraftan sigarayı bırakıyorum. O nedenle kararlıyım kilolarımdan kurtulacağım. Sigara bırakırken kilo almak yerine vereceğim. Pazartesiden itibaren başladım diyete. Ilk kaçamağım dün oldu. Bisküvi yedim 4 tane kadar tam böyle önümde duruyordu şekersiz kaveyle dayanamadım yedim. Akşam yemeğimiz de 8'e kaldı sonrasında da kabak çekirdeği yedimsonra form çay içtim. Bugün sabah itibari ile kilom 78,5. Beni de alın aranıza
Senin adına çoook sevindimmm canımCok ilginç metobolizmam var kızlar.. Regl dönemim bitti ve kaçamaksız geçirdiğim günlerin ödülü olarak 76,8 i gördüm. Evet kaçamak olmayınca veriyor beden.. Vücut bi anda direniyor DİREN VÜCUT diyor.. Bakıyor sanırım ne kadar sabredecek diye..77/78 derken ben galip geldim.. OLEY OLEY OLEY ... Gerçekten mutlu oldum.. Sizinle paylaşmak istedim. Bu gazla biraz önce süper kkk yaptım.. Görüşmek üzere şekerler ...
boyun yaşın ve kilon kaç
ideal kilona yakınsan kilo vermen yavaş olur karatayla sadece yağdan verildiği için yağ kütlen normal sınırlardaysa vremezsin
mecbur kaldım meyveye malesef
sabah da geç kalkınca öncelık kızımın onu emzırdım kahvaltı hayal oldu yoksa planımda omlet vardı
kasıtlı zayıflamak için değildi kahvaltı yapmamamk
Canım 1,66 boy 71 kg 27 yaşındayımanlayacağın ideal kiloda degilim
Cok ilginç metobolizmam var kızlar.. Regl dönemim bitti ve kaçamaksız geçirdiğim günlerin ödülü olarak 76,8 i gördüm. Evet kaçamak olmayınca veriyor beden.. Vücut bi anda direniyor DİREN VÜCUT diyor.. Bakıyor sanırım ne kadar sabredecek diye..77/78 derken ben galip geldim.. OLEY OLEY OLEY ... Gerçekten mutlu oldum.. Sizinle paylaşmak istedim. Bu gazla biraz önce süper kkk yaptım.. Görüşmek üzere şekerler ...
Canım akşam 8 den sonra da devam ediyormusun çorbaya.
Bide sabah kkk di mi yoksa orda yazılan bir dilim ekmekli olan mı?
Sanırım yarın başlıycam.
Felluz canım aslında salatada yoğurt var öğünlerimde ama hangi akla hizmetse yazmadım.
Kızlar bi de şeyi sorucam. Şu kullandığınız ikonları nerden ekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?