Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlaaar bayramda kendime .avi'den 31 beden kot aldım yıllar oldu 31 beden giyinmeyeli .:)))
selam karatayın çıtırları,

bu saat oldu daha öğle yemeği yemedim ve daha acıkmadım sayılır. niyetim 6-6,5 a kadar bekleyip leptini salgılatmak..
bakalım ne olacak...
Bu aralar kahvaltımı geç yapıp öğlen yemiyorumm...sanki daha iyi oluyor gibi..ara .8 saat kadar oluyor.!!

Canım sağol cevabın için inş yarın uygulayacağım bakalım nasıl etkilenecek ibre.
Canım çizelge çok zor geldi. Ama deniycem. Bide ben cepten giriyorum. Canım aslında kastettiğim avatar değilde şu çok renkli gülen yüzler var ya onlardan.

Kızlaaar bayramda kendime .avi'den 31 beden kot aldım yıllar oldu 31 beden giyinmeyeli .:)))
Bu aralar kahvaltımı geç yapıp öğlen yemiyorumm...sanki daha iyi oluyor gibi..ara .8 saat kadar oluyor.!!

süpersin felluz güle güle giy.
demekki ne kadar inceysen artık, ben şimdi baktım bendekine 30 gerçi markası farklı o da farkeder ama.

kızlar, an itibariyle kahvaltıyla duruyorum. birazdan eve gidip yemek yiyeceğim
yaşasın leptin, yaşasın karatay, yaşasın siz..

Canım Regl olunca verirsin mutlaka.! Öğünlerinde yoğurt yemeyi unutma ..kilo vermede etkisi büyük.!
umarım tartılmıyorum 2 gündür moralim bozulmasın diye ama önerin için saol canım akşam yemeğine hemen bi kase yoğurt ekledim

harika sonuç tebrikler tartıda aynı sevinçleri bizde yaşarız umarım en yakın zamanda

Son düzenleme:
10:30- 1 yumurta 4 dilim domates 3/4 dilim peynir şekersiz çay 1 avuç fındık badem bide 2 tane balık hapı aldım..14:15- 5 6 kaşık tarçınlı yoğurt 1 dilim kivi 1 elma...18:00 1 kase mercimek çorbası 1 tane maydanozlu sarmısaklı haşlama köfte küçük bir kase ıspanaklı yoğurt 2 çatal şerbetli tatlı(bunu da bırakacam inşallah)..Nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum:))

tebrik ederim canım, süpersin valla,
çizelgen 79.9 ama şuanki kilon 76.8. biz o kadar vermek için ne uğraşlar veriyoruz..

tebrikler canım.. afiyet olsun :)

Corba zaten ilk gun 18:00de bitti.ikinci gunde 20:00 de bitti.sabah kahvaltimda ise kkk yaptim sadece 1dilim koy ekmegi tukettim.yemesende olur .

çizelgen 79.9 ama şuanki kilon 76.8. biz o kadar vermek için ne uğraşlar veriyoruz..

Teşekkürler mahzen, senin Oglusun mu rahatsizdi? Nasıl oldu?
Felluz abla, oğlun okula alıştı mı?

Menumu yazayim

Sabah 10:00 kkk ancak domates salatalik yoktu
Zeytin peynir elma 1 yumurta 3 kuru kayısı
Aksam 19:00 1 tabak barbunya, 1 kase cacık

Haydi TÜRKIYEM ilerle...
Tek Yürek,Tek bilek seninleyiz Galatasaray.
Kirac - Haydi Haydi Turkiye - YouTube

Selam kizlar. Dün yatmadan 3 bardak ayran ictim.

Bu sabah beles calisacagim iste ilk gün toplantisi vardi. Bir kavhaltilik ekmegin yarisini yedim. 1 dilim peynir. 2 fincan kahve.

ögle 1 kase karisik tursu. 1 tane patatesli börek. 1 elma.
1 avuc findik. 2 kupa kahve ( ben hep makine kahvesi iciyorum. aliskanlik.)

Aksam 1 tabak pirasa yemegi. 2 bardak su. 2 bardak ayran.

Son düzenleme:
Selam kızlar menüm : sabah kkk .. Akşam biraz etli nohut ve bulgur.. Glisemik indeksi yüksek ama az yemeye çalıştım ..annemin yemeği olunca yedim valla ..

Cnm sağolasın ... Valla çizelge bilgisayardan düzeliyor daha fırsat olmadı inş Pazartesi gerçek düzeltmeye yapacağım cnm.. Belki daha çok düşerim inş ..
Süpersin hayırlı olsun 31 beden pantolonun..
İşte LEPTİN .. Süpersin cnm..
İnşallah hepimiz yasayalım aminnn ...
gözün aydın
umarım benim vücudum da bu hafta direnmekten vazgeçer sabırla bekliyorum
İnşalllah direniş biter xc9 cum..
Göreceğiz FELLUZUM ... İnşallah hep birlikte ..

Evet metabolizmam hızlı .. İnşallah Gül Ablacımmm hepimiz verelimm ...

süpersin felluz güle güle giy.
demekki ne kadar inceysen artık, ben şimdi baktım bendekine 30 gerçi markası farklı o da farkeder ama.
Teşekkürler canım:)yarın sabah mezurayla belimi ölçecem merak ettim.!!

Canım,oğlum okuluna alıştı sayılır..!! Vizeleri bu hafta başlıyor:44: bayramda özlem giderdik ama; ben onu çoook özlüyoooruuummm

Son düzenleme:
Felluz güle güle giy kotunu. Ben alışveriş için 58 bekliyorum ama baya yavaş gider oldum.Mevcutlarda bol geliyor. Bu durumda bende süreci hızlandırma isteği doğuruyor.(
Snowdrop çok teşekkür ederim cevapların için.

bugün şöyleydi
sabah kk
akşam 5 te 2 k barbuna 1 parça tavuk
sonra misafirliğe gittik ve ben malesef ikincin akşam yemeğimi yedim.
akşam 8 de 2 kaşık bulgur 2 k çiğer
saat 9 gibi pestil ve ceviz

bincv; oğlum iyi, geçti o rahatsızlıkları çok şükür ...
uykum kaçtı bu saatte, birazdan pilates yapicim, herkese bol leptinli geceler..

Nasılsıniz kizlar umarım herkes iyidir, bayadir yazmiyorum ama okumadigim sayfa yok ,okumakta motive ediyor insani ,telefon dan giriyorum zor geliyo yazmak elim yanlış tuşa basıyor sürekli, bu hafta spor iyi gidiyor 3 gündür gunde 5km yürüyüş yapiyorum.bunyem cok inatci bunda da basarili olamazsam napıcam bilmiyorum, arkadaşlar aranizsa YORK TESTI yaptiran var mi???????????

Ya bakiyorumda sanki herkesin boyu uzun,boyu uzun olanlar kiloyu kaldiriyor,benim gibi boyu kısa ve kilolu kimse yok mu?valla moralim cok bozuluyor

o kadar paylaşım yapıyorum bir değerlendirme yapan yok ya nasıl destek olunuyor ben anlamadım

Canım sen soyle ben yaparım değerlendirme kiyanam ben sana...canim ayni anda yazismalar oluyor yazdiklarimiz bir önceki sayfada kalıyor ve kaynıyor sanırım benimde başıma geliyor ben oyle olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…