Bu aralar kahvaltımı geç yapıp öğlen yemiyorumm...sanki daha iyi oluyor gibi..ara .8 saat kadar oluyor.!!selam karatayın çıtırları,
bu saat oldu daha öğle yemeği yemedim ve daha acıkmadım sayılır. niyetim 6-6,5 a kadar bekleyip leptini salgılatmak..
bakalım ne olacak...
ben de yapmıştım ekmeksiz 2 yumurtalı kahvaltı yapmıştım kuruyemiş kuru meyve yememiştim akşam 8 de de son çorbayı içmiştim
kontrol panelinden profil resmi düzenle ve avatar seç mi ne öyle bişey vardı oradan koyabilirsin sen de çizelge yapsana kilonu takip ederiz
Kızlaaar bayramda kendime .avi'den 31 beden kot aldım yıllar oldu 31 beden giyinmeyeli .:)))
Bu aralar kahvaltımı geç yapıp öğlen yemiyorumm...sanki daha iyi oluyor gibi..ara .8 saat kadar oluyor.!!
umarım tartılmıyorum 2 gündür moralim bozulmasın diye ama önerin için saol canım akşam yemeğine hemen bi kase yoğurt ekledimCanım Regl olunca verirsin mutlaka.! Öğünlerinde yoğurt yemeyi unutma ..kilo vermede etkisi büyük.!
Cok ilginç metobolizmam var kızlar.. Regl dönemim bitti ve kaçamaksız geçirdiğim günlerin ödülü olarak 76,8 i gördüm. Evet kaçamak olmayınca veriyor beden.. Vücut bi anda direniyor DİREN VÜCUT diyor.. Bakıyor sanırım ne kadar sabredecek diye..77/78 derken ben galip geldim.. OLEY OLEY OLEY ... Gerçekten mutlu oldum.. Sizinle paylaşmak istedim. Bu gazla biraz önce süper kkk yaptım.. Görüşmek üzere şekerler ...
tebrik ederim canım, süpersin valla,Cok ilginç metobolizmam var kızlar.. Regl dönemim bitti ve kaçamaksız geçirdiğim günlerin ödülü olarak 76,8 i gördüm. Evet kaçamak olmayınca veriyor beden.. Vücut bi anda direniyor DİREN VÜCUT diyor.. Bakıyor sanırım ne kadar sabredecek diye..77/78 derken ben galip geldim.. OLEY OLEY OLEY ... Gerçekten mutlu oldum.. Sizinle paylaşmak istedim. Bu gazla biraz önce süper kkk yaptım.. Görüşmek üzere şekerler ...
tebrikler canım.. afiyet olsun :)kızlar, an itibariyle kahvaltıyla duruyorum. birazdan eve gidip yemek yiyeceğim
yaşasın leptin, yaşasın karatay, yaşasın siz..
Canım akşam 8 den sonra da devam ediyormusun çorbaya.
Bide sabah kkk di mi yoksa orda yazılan bir dilim ekmekli olan mı?
Sanırım yarın başlıycam.
Felluz canım aslında salatada yoğurt var öğünlerimde ama hangi akla hizmetse yazmadım.
Kızlar bi de şeyi sorucam. Şu kullandığınız ikonları nerden ekliyorsunuz?
tebrik ederim canım, süpersin valla,
çizelgen 79.9 ama şuanki kilon 76.8. biz o kadar vermek için ne uğraşlar veriyoruz..
tebrikler canım.. afiyet olsun :)
Cnm sağolasın ... Valla çizelge bilgisayardan düzeliyor daha fırsat olmadı inş Pazartesi gerçek düzeltmeye yapacağım cnm.. Belki daha çok düşerim inş ..tebrik ederim canım, süpersin valla,
çizelgen 79.9 ama şuanki kilon 76.8. biz o kadar vermek için ne uğraşlar veriyoruz..
tebrikler canım.. afiyet olsun :)
Süpersin hayırlı olsun 31 beden pantolonun..Kızlaaar bayramda kendime .avi'den 31 beden kot aldım yıllar oldu 31 beden giyinmeyeli .:)))
Bu aralar kahvaltımı geç yapıp öğlen yemiyorumm...sanki daha iyi oluyor gibi..ara .8 saat kadar oluyor.!!
İşte LEPTİN .. Süpersin cnm..kızlar, an itibariyle kahvaltıyla duruyorum. birazdan eve gidip yemek yiyeceğim
yaşasın leptin, yaşasın karatay, yaşasın siz..
İnşallah hepimiz yasayalım aminnn ...umarım tartılmıyorum 2 gündür moralim bozulmasın diye ama önerin için saol canım akşam yemeğine hemen bi kase yoğurt ekledim
harika sonuç tebriklertartıda aynı sevinçleri bizde yaşarız umarım en yakın zamanda
İnşalllah direniş biter xc9 cum..gözün aydın
umarım benim vücudum da bu hafta direnmekten vazgeçer sabırla bekliyorum
Göreceğiz FELLUZUM ... İnşallah hep birlikte ..Canım Regl olunca verirsin mutlaka.! Öğünlerinde yoğurt yemeyi unutma ..kilo vermede etkisi büyük.!
Salata,yoğurt eksik canım.!! Yiyerek zayıflayalııııımmmm:)
aynen canım.!!! Bu günlerin değerini bilelimmm..!!!
geçmiş olsun canımm,
aramıza hoşgeldin:)kitapları mutlaka oku derim.!! İşin mantığını tam çözersin...
Senin adına çoook sevindimmm canımbende pazartesi günü 76'yı ucundan da olsa görmek istiyorum .!!görmeyeli yıllar oldu...hatırlamıyorummm.! 3 yıl önce 77'i görmüştümm...
Süpersinnn. kilolar damla damla akıp gideceeeekkk.!!!!
hadi bakalım bu gidişle hedefine ulaşacaksın...hayatım kaçamak olmayınca vermek senin bedenine mahsus bende 5 aydır kaçamak yok hala 2 yada yarım kg ancak verdim..xc9 ve benim bedenim ne kadar inatçıya yağlardan ayrılmak istemiyor ...
Teşekkürler canım:)yarın sabah mezurayla belimi ölçecem merak ettim.!!süpersin felluz güle güle giy.
demekki ne kadar inceysen artık, ben şimdi baktım bendekine 30 gerçi markası farklı o da farkeder ama.
Teşekkürler mahzen, senin Oglusun mu rahatsizdi? Nasıl oldu?
Felluz abla, oğlun okula alıştı mı?
Menumu yazayim
Sabah 10:00 kkk ancak domates salatalik yoktu
Zeytin peynir elma 1 yumurta 3 kuru kayısı
Aksam 19:00 1 tabak barbunya, 1 kase cacık
o kadar paylaşım yapıyorum bir değerlendirme yapan yok ya nasıl destek olunuyor ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?