10:30- 1 yumurta 4 dilim domates 3/4 dilim peynir şekersiz çay 1 avuç fındık badem bide 2 tane balık hapı aldım..14:15- 5 6 kaşık tarçınlı yoğurt 1 dilim kivi 1 elma...18:00 1 kase mercimek çorbası 1 tane maydanozlu sarmısaklı haşlama köfte küçük bir kase ıspanaklı yoğurt 2 çatal şerbetli tatlı(bunu da bırakacam inşallah)..Nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum:))
Ya bakiyorumda sanki herkesin boyu uzun,boyu uzun olanlar kiloyu kaldiriyor,benim gibi boyu kısa ve kilolu kimse yok mu?valla moralim cok bozuluyor
o kadar paylaşım yapıyorum bir değerlendirme yapan yok ya nasıl destek olunuyor ben anlamadım
öncelikle günaydın.. 1 aydır takip ediyorum sizi,hepiniz çok tatlısınız :*
boyum 1.72 kilom 58 yaş 20... aslında ideal kilomdayım ölçülerim de gayet iyi fakat benm sayı takıntım var ve yediğim zaman kilo alabilen yapıdayım... 54 olsam diye düşüncelerim hep ifşa oluyor... ayrıca çok fazla çikolata hastasıyım,tatlıyı çok seviyorum... karaty diyeti yaptım 1 hafta,2 kilo verdin ama bayramda geri aldım... offf ne yapacağımı bilmiyorum... yardım edn bana lütfeeeeeennn
öncelikle günaydın.. 1 aydır takip ediyorum sizi,hepiniz çok tatlısınız :*
boyum 1.72 kilom 58 yaş 20... aslında ideal kilomdayım ölçülerim de gayet iyi fakat benm sayı takıntım var ve yediğim zaman kilo alabilen yapıdayım... 54 olsam diye düşüncelerim hep ifşa oluyor... ayrıca çok fazla çikolata hastasıyım,tatlıyı çok seviyorum... karaty diyeti yaptım 1 hafta,2 kilo verdin ama bayramda geri aldım... offf ne yapacağımı bilmiyorum... yardım edn bana lütfeeeeeennn
günaydın. aramıza hoşgeldin. ideal kilonda olman ne güzel. aslında Karatay diyeti bir diyet değil, buna sağlıklı beslenme olarak bakmak gerek. birçok hastalıktan koruyor insanı. çok çikolata yeme alışkanlığı bende de vardı malesef neredeyse yemek yerine çikolata bisküvi abur cubur yerdim. sonra bir baktım ki göbek olmaya başladı bu da Canan Karatay'a göre karaciğer yağlanması ve birçok hastalığa davetiye demek. 20 yaşında olduğun için şu an çikolataların görüntü olarak zararını görmezsin belki ama yaş ilerledikçe metabolizma bozuluyor ve bu sefer su içsen kilo almaya başlıyorsun, hele de yaş ilerleyince kiloları vermek zorlaşıyor. bence sen şimdiden Karatay beslenme şeklini uygulamaya başla ki ileride kilo problemin olmasın. ideal kilonda olduğun için arada kaçamak yapsan da çok zararı olmaz.
hahahahaa
sen bize yardım et
sayı takıntısı dediğin ne anlamadım verdiğin rakamlar arasında özel bi korelasyon mu var ben bulamadım
amaaaa sana tavsiyem tatlı düşkünlüğüne son vergenç yaşlarda neye alışırsan öyle gider 10 yaşında kızım var ayda 1 veya 2 kere çikolata yer asla alıştırmadım onu da arkadaşlarından alıştı yazın durum değişiyor okul olmayınca dondurmaçok yiyor ama onu da günlük belirli bi ölçüyle sınırlıyoruz cips de ayda 1-2 kola vs hiç içmez eve asla almam
konu gelmişken yazmak istedim
çikolata faydalı diye bi zırva çıkardılar yaşlılar bile hergün çikolata yemeye başladı eve stokladılar gözümüzün önünde olursa hepimiz yeriz en iyisi hiç almamak arada canımız çok isterse 3-4 ayda bir 1 tableti 3 kişi paylaşıyoruz onu da 3 günde faalan bitiriyoruz (felekten bi gün çalıyoruz anlayacağınız) canınız tatlı isterse evde yapmayın gidin en iyi yapan yerden 1 porsiyon alın 2 kişi paylaşın evde yapınca 1 tepsi yapıyorsun hem daha maliyetli hem de defalarca yediğimiz için defalarca vücuda zehir sokmuş oluyoruz
haklısın canım öncelik çocukların hele emziriyorsan diyecek bişey yok...
ben acil durumlarda süt ve yoğurttan birini ne yiyorsam yanına ekliyorum hemtok tutuyor hem gi si o hem de kalsiyum ve proteinle yağlarımı yakıyor
evet canım henüz ideal kiloda değilmişsin doyuncaya kadar yeme olayını abarttığımızda kilo verilmiyor tecrübeyle sabittir bi de kansızlık varsa o zaman da kilo veremezsin diyete başlamadan önce kan tahlili yaptırmak önemli troidlere vs baktırmakta fayda var
SLM bayanlar dün ki listeyi yazayım
sabah:9,30 kkk
ögle: 1,5 lahmacun ayran
akşam: istavrit balığı, salata
gün içinde 2 lt su içtim ve yarım cay bardağı sarı ve beyaz leblebi
ama kızlar dün resmen irademle savaş halindeydim. her fırsatta kendimi mutfakta dolabın karşısında buluyordum.bu benim ilk düzenli diyetim ve bozmaya niyetim yok. tartıyada çıkmak istiyorum fakat korkuyorum ya hic bir değişiklik yoksa diyerek moralimide bozmak istemiyorum... cok mu yazdım ne :)
Bende zayıflamak istiyoruuuum.. Bebeğim var 4 aylık emziriyorum bu diyeti yapabilir miyim bilmiyorum. Bu diyet değil sağlıklı beslenme denildiği için yaparım gibi geliyor. Kilolu olmaktan çok sıkıldım bi dur demezsem ipin ucu kaçacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?