Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canim aslinda kacamagin dışında menun iyi,hatta az bile yemissin bence köfte daha fazla olabilir,meyvenin yaninda yogurt yemekle cok iyi etmissin aksam yemegini daha gec yersen hem ogun aralarini acmis hemde gece acikma ihtimalini ortadan kalfirmis olursun

Ya bakiyorumda sanki herkesin boyu uzun,boyu uzun olanlar kiloyu kaldiriyor,benim gibi boyu kısa ve kilolu kimse yok mu?valla moralim cok bozuluyor

ben kısayım canım 1.55
dediğin doğru uzun boylular kiloyu daha iyi kaldırıyor naapalım bu da bizim gerçeğimiz daha çok çabalıycaz biz de incelicez

o kadar paylaşım yapıyorum bir değerlendirme yapan yok ya nasıl destek olunuyor ben anlamadım

canım topik o kadar kalabalıklaştı ki arada görülemeyebiliyor bi de sadece menü yazıp çıkınca menüleri ayrıntılı okuyamayabiliyoruz sen de görüyorsundur kaçamak yapan varsa ayrıca yazıyor onun dışında menüler ve saatleri hocanın önerdiği şekilşde

son menüne baktım kahvaltıda zeytin yok 8-10 tane yemem gerek
tatlı yasak onu sen de söylemişsin zaten bi de öğün aralarını 5 saat tutarsan iyi olur senin 3.5 saat civarı olmuş

Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım

sabah 7.30 2 dilim peynir, 1 tane yerli muz (minik olanlardan), fındık-fıstık. vaktim çok azdı evden erken çıktım kahvaltı yumurtasız oldu

öğlen 13.45 yine fındık fıstık ve 1 büyük bardak ayran

akşam 20.00 2 kaşık bulgur pilavı ve etli kuru fasulye

öncelikle günaydın.. 1 aydır takip ediyorum sizi,hepiniz çok tatlısınız :*
boyum 1.72 kilom 58 yaş 20... aslında ideal kilomdayım ölçülerim de gayet iyi fakat benm sayı takıntım var ve yediğim zaman kilo alabilen yapıdayım... 54 olsam diye düşüncelerim hep ifşa oluyor... ayrıca çok fazla çikolata hastasıyım,tatlıyı çok seviyorum... karaty diyeti yaptım 1 hafta,2 kilo verdin ama bayramda geri aldım... offf ne yapacağımı bilmiyorum... yardım edn bana lütfeeeeeennn

günaydın. aramıza hoşgeldin. ideal kilonda olman ne güzel. aslında Karatay diyeti bir diyet değil, buna sağlıklı beslenme olarak bakmak gerek. birçok hastalıktan koruyor insanı. çok çikolata yeme alışkanlığı bende de vardı malesef neredeyse yemek yerine çikolata bisküvi abur cubur yerdim. sonra bir baktım ki göbek olmaya başladı bu da Canan Karatay'a göre karaciğer yağlanması ve birçok hastalığa davetiye demek. 20 yaşında olduğun için şu an çikolataların görüntü olarak zararını görmezsin belki ama yaş ilerledikçe metabolizma bozuluyor ve bu sefer su içsen kilo almaya başlıyorsun, hele de yaş ilerleyince kiloları vermek zorlaşıyor. bence sen şimdiden Karatay beslenme şeklini uygulamaya başla ki ileride kilo problemin olmasın. ideal kilonda olduğun için arada kaçamak yapsan da çok zararı olmaz.

hahahahaa
sen bize yardım et

sayı takıntısı dediğin ne anlamadım verdiğin rakamlar arasında özel bi korelasyon mu var ben bulamadım

amaaaa sana tavsiyem tatlı düşkünlüğüne son ver genç yaşlarda neye alışırsan öyle gider 10 yaşında kızım var ayda 1 veya 2 kere çikolata yer asla alıştırmadım onu da arkadaşlarından alıştı yazın durum değişiyor okul olmayınca dondurmaçok yiyor ama onu da günlük belirli bi ölçüyle sınırlıyoruz cips de ayda 1-2 kola vs hiç içmez eve asla almam
konu gelmişken yazmak istedim
çikolata faydalı diye bi zırva çıkardılar yaşlılar bile hergün çikolata yemeye başladı eve stokladılar gözümüzün önünde olursa hepimiz yeriz en iyisi hiç almamak arada canımız çok isterse 3-4 ayda bir 1 tableti 3 kişi paylaşıyoruz onu da 3 günde faalan bitiriyoruz (felekten bi gün çalıyoruz anlayacağınız) canınız tatlı isterse evde yapmayın gidin en iyi yapan yerden 1 porsiyon alın 2 kişi paylaşın evde yapınca 1 tepsi yapıyorsun hem daha maliyetli hem de defalarca yediğimiz için defalarca vücuda zehir sokmuş oluyoruz

sabah sabah mercimekli köfte yedim 1 bardak ayran 1 mandalina 1 salatalık karatay kahvaltısını öğleye yaparım artık

Gunaydın
akşam buğday aşı yedım :)
sabah 2 yumurtalı omlet
öğlen dönerım sıze
öptüm şekerler

Günaydın herkese
Sabah sabah kızımla ödev kavgası yaptık. Ne kadar gerekliyse işte. Bi anlık sinir. Bu sene1. sınıfa başladı. Hala alışamadı aslında ödev düzenine. 6 yaşına 2 ay var oyun çocuğu işte.
Yellowbaby canım kusurabakma. Ama tatlım nete girdiğim saatler o kadar sınırlı ki aslında resmen fırsat kolluyorum. 13 aylık bi oğlum onun uyumasını beklerken oda bu saatler bide ikindi de bir uyku saati var onda giriyorum. Ha bide koşu bandının tepesinde size yazıyorum. Bir çoğumuzun durumu böyle malesef. Ki böyleyken vaziyet her menüye cevap yazmak imkansızlaşıyor. Ama gördüğüm ve bildiğim konuları kaçırmamaya çalışıyorum. Ve burada bu konuda çok özverili arkadaşımı da biliyorum.
Mesela xc9 bugün gene yararlı bilgiler paylaşmış. Canım bende aile içinde Karatayı uygulama çabası içindeyim buaralar. Ama bende şöyle bi sıkıntı var. Ben ailede arkadaş çevresinde pasta kurabiye müdavimi olarak bilinirim. Bahsetmiştim bi ara şeker hamurlu kurabiye pasta yapıyorum diye. Benden beklentiler hep bu yönde. Artı bende yıllardır emek verdiğim becerimi (sanatımı) kaybetmişim gibi geliyor:))))) her yılbaşı yakın çevreme noel kurabiyeleri hazırlar gönderirdim. Envai çeşit pasta kurabiye yapımı malzemem var. Sağlık olsun da artık napalım.

cevabınız için teşekkürler... benim gerçek sorunum galiba iradesizlik

birlikten kuvvet doğar... haklısınz evde bi kurabiye yapıyorum bitsin diye dağıtıyorum fakat yine de bol bol yiyorum...sayı takıntısı şöyle..58.2 olunca çıldırıyorum,fizik iyi olsa da herkes zayıfsın dese de ben o sayıyı görmek istemiyorum

yok canım hic bir test yapmadım. regl öncesi belki ondan henüz bir etkisini göremiyorumdur.

SLM bayanlar dün ki listeyi yazayım

sabah:9,30 kkk

ögle: 1,5 lahmacun ayran

akşam: istavrit balığı, salata

gün içinde 2 lt su içtim ve yarım cay bardağı sarı ve beyaz leblebi

ama kızlar dün resmen irademle savaş halindeydim. her fırsatta kendimi mutfakta dolabın karşısında buluyordum.bu benim ilk düzenli diyetim ve bozmaya niyetim yok. tartıyada çıkmak istiyorum fakat korkuyorum ya hic bir değişiklik yoksa diyerek moralimide bozmak istemiyorum... cok mu yazdım ne :)

menün genel anlamda iyi ama leblebi işi bozmuş. hele ki beyaz olanı sırf nişasta. leblebinin glisemik indeksi yüksek bu yüzden ya yemiyoruz ya da illa yiyeceksek sarı olanından 1-2 tane

merhaba kızlar sabah 3dilim pizza yedim kaşarlı sucuklu ,onun pişmanlığı içerisindeyim ama spor ile telafi edeceğim ,sadece pizza yedim evde kendim yaptım,ve affedersiniz 2kez tuvalete cıktım, dengelemişimdir kkk ile ne dersiniz yeşilçayımı içtim az sonra spor yapıcam evde hopla zıpla

selam kizlar.ben bayramdan beri giremiyodum yogunluktan.bayramda iradesini kullanip yemiyenleri kutluyorum.ben bir ayin emegini cope attim.verdiklerim geri geldi.bugun gene basladim kendimi nasil dizginliycem hic bilmiyorum (((

Bende zayıflamak istiyoruuuum.. Bebeğim var 4 aylık emziriyorum bu diyeti yapabilir miyim bilmiyorum. Bu diyet değil sağlıklı beslenme denildiği için yaparım gibi geliyor. Kilolu olmaktan çok sıkıldım bi dur demezsem ipin ucu kaçacak sanki

Canım bence bazı ilavelerle emzirirken yapılacak en ideal diyet bence ama bilemiyorum bebişin çok küçükmüş. Benim oğlum 13 aylık beni bazen emzirirken diyet yapıyorum diye eleştirenler oluyor bend onlara siz hiç kahvaltıda 1 ç b fındık,2 yumurta, 1 avuç peynir, 9-10 zeytin,4 k kayısı yedin mi diyorum? Bir haftada yemediklerini yiyorum tek öğünde, artı öğlen,akşamlarıda doyana kadar yiyorum. Daha ne olsun di mi ama?

canım sende belki meyveyi iki öğüne bi de kuruyemişleri yarım bardak şeklinde her öğüne taşıyabilirsin. Bi de bulgur tabi iki öğün yenilebilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…