Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afiyet olsun ama naaptın arkadaşım. Umarım hemen yakarsın.

Ayranlı çorba detoksum iyi gidiyor. Çorbanın tadı harika. Ben tabi içine dereotu, nane, maydonoz, roka ve taze soğan ekledim. tek sorun bir kaseden biraz fazla içiyorum.
Bu akşam kına var. bakalım onu nasıl alatıcam.

Balıktan sonra helva yemeği unutmuşsunn:))
selam kizlar.ben bayramdan beri giremiyodum yogunluktan.bayramda iradesini kullanip yemiyenleri kutluyorum.ben bir ayin emegini cope attim.verdiklerim geri geldi.bugun gene basladim kendimi nasil dizginliycem hic bilmiyorum (((

Olsun sıfırdan başla.canım biz sana desteğiz:) geçmişe değil,geleceğe bak.!! Hep beraber başaracaz inşallah.,!!

Akşama bulgurlu lahana sarması var.!! Kaç tane yesem diye kara kara düşünüyorummm .!!! Z.yağına bandıra bandıra ye beni diyooor.!!! Biri bana "fazla yemeeeee"desin:)))

Akşama bulgurlu lahana sarması var.!! Kaç tane yesem diye kara kara düşünüyorummm .!!! Z.yağına bandıra bandıra ye beni diyooor.!!! Biri bana "fazla yemeeeee"desin:)))

fazla yemeeeeee tabgına koy 5 tane ucundan ucundan yavas yavas ye arkadasım koca bır tabak yemiş gibiolursun zedytinyağı yerinede yoğurda batır off muthiş olur

ben içine sadece baharat eklenıyor diye biliyorum kuru,sebzesi fazla gelmesin bilemedim şimdi, bende 2 kase içtiğim öğünlerde oldu,çok acıkmıştım yedim. birşeyde olmadı ben ilk gun verdim 2. gun sadece 100 gr gıtmıstı :))

Normalde yediklerim sağlıksız zaten ekmek, çikolata, tatlı abur cubur.. çok fazla meyve kuruyemiş yiyen biri değilim bu sayede yerim diye düşünüyorum.. Bu aralar tatlıya çok düştüm sık emiyo tatlı krizi nasıl geçer onu bilemedim..

Canan Karaty'ın bu hafta çıkan son kitabını aldım eve gidip okumak için dakikaları sayıyorum

Ya bakiyorumda sanki herkesin boyu uzun,boyu uzun olanlar kiloyu kaldiriyor,benim gibi boyu kısa ve kilolu kimse yok mu?valla moralim cok bozuluyor
texmuh burda en kısa boylu ve en kilolu benim, bir ara ben de takıyordum kafama ama geçti, sen de bir çizelge yapsana biz de görelim kilonu, boyunu, bir de kaç yaşındasın canım?
o kadar paylaşım yapıyorum bir değerlendirme yapan yok ya nasıl destek olunuyor ben anlamadım
canım oluyor öyle bazen kalabalıkta gözden kaçıyor, ya da yoğunluktan yazamıyoruz. mesela ben bugün yoğundum(gerçi genelde öyleyimde) ara ara girdim,alıntılar da yaptım ama yazamadım, şimdi yazabiliyorum ancak, bazen evde de yazamıyoruz, kapı çalıyor, bir gelen oluyor yada başka şeyler çıkıyor, küçük bebekli arkadaşları düşünemiyorum bile..
benim gördüğüm kadarıyla da 1 yumurta yemişsin, 2 yumurta her zaman daha çok işe yarar, hem tok tutar-hem yağ yakar

1. sınıf gerçekten zor, biz de sinir krizleri geçirirdik, nöbetleşe geçerdik çocuğun başına, ama kız çocukları daha iyi bu konu, erkekler kadar eziyet etmiyorlar ama sen de 1 de bebek var, 2 si birden çok zor oluyordur eminim, allah kolaylık versin canım..
58.2 mi istiyorsun yani? çizelgeni görsek iyiydi ama burda ideal kilosunda olan kimse yok sanırım.. yada 0.2 kg için diyet yapmaya çalışana henüz rastlamadım :))9

tartılmaman bence iyi canım ama kafan da rahat olmalı, ya veremezsem korkusu bilinçaltını vermemeye zorlar, kendine güven ve vereceğine inan, üstüne bir de sık tartılmazsan süper olur ama maalesef ben hergün, hatta günde birkaç kez tartılan biriyim, hiç bir faydasını görmedim ama bırakamıyorum da.. biraz da bunun üzerine çalışayım bari..
canım emzirken çok rahat yapabilirsin, süt kaliten artar, bebeğin de faydalanır bu durumdan..
felluzum bayılırım lahana dolmasına, ama hiç yapamam ( zeytinyağına bandıra bandıra ama kararında ye canım... merak ettim nasıl yediğini paylaş sonra bizimle..

tatlı krizi karatayla geçer canım.. başlarda tarçınlı süt falan iç, zamanla alışacaksın

kızlar bugün haber programlarında hoca vardı, ne güzel.. sağlıklı yağ bol bol yenecek diyor..

Günaydın herkese
.............

tşk ederim canım
bence yine özel günlerde o güzelim kurabiyelerini yap onlar senin imzan olmuş artık ama sakın yemeeeee

yok canım hic bir test yapmadım. regl öncesi belki ondan henüz bir etkisini göremiyorumdur.

diyetin başlarında vücut direniyor sen rhat ol kendini kasarsan vermen zorlaşı kafaya takma beklentisiz karatay usulü beslenmene bak zayıflamak sadece olumlu yanetkilerinden biri

selam kizlar.ben bayramdan beri giremiyodum yogunluktan.bayramda iradesini kullanip yemiyenleri kutluyorum.ben bir ayin emegini cope attim.verdiklerim geri geldi.bugun gene basladim kendimi nasil dizginliycem hic bilmiyorum (((

burada biz seni dizginleriz

.........

58.2 mi istiyorsun yani? çizelgeni görsek iyiydi ama burda ideal kilosunda olan kimse yok sanırım.. yada 0.2 kg için diyet yapmaya çalışana henüz rastlamadım :))9
.............

hahahahaaaaa

öldüm gülmekten ideal kilomuzda olsak burada ne işimiz var di mi ya yemek ya alış-veriş topiklerinde dolanırdık

bugün kurt gibi aç uyandım akşam da çok acıktım nedendir anlayamadım
sabah
3 yumurtayla kavurmalı omlet
pynir zeytin
telefon geldi çene yapaken kuruyemiş yemeyi unuttum ama bi bu kadar daha yiyebilirdim

akşam
1 kae mrcimek çorbsı
1 tavuk kalça
3 tane sarma
salata-turşu

45 dk yürüyüş

bol leptinli günler herkese

sabah 7:30 kuruyemiş ve 3 kayısı

10.30:kkk (malesef bugün leptini engelledim)

18.00:1 tabak kuru fasulye 1 kase yoğurt

Bugünkü menüm
Sabah 7.30 kkk
Öğlen 13.15 fındık-fıstık ayran (bu yeni öğle yemeği menüme bayıldım hem dışarıdan ne söylesem diye düşünmüyorum hem de fazlasıyla tok tutuyor)
Aksam 20.00 1 kase tarhana çorbası 2 kasık ciğer sote 1 kasık yoğurt

Mahzen sanırım her evde çıkıyor böyle gürültüler 1. sınıfta. Eşim aşırı tepki gösteriyor ona bırakamıyorum o sebebten.
xc9 canım evde o koku çıkınca gelde diren. Çok zor valla.
Lawyer kitap nasıl gidiyor? Öğlen menün pratik cidden. Kuzenimde uygulamak istiyor ama çalışıyorum öğlen ne yiycem diyip durıyordu. Ona bahsedeyim.

Ayran detoksum iyiydi ama kınada çok acıktım çorbayı da yanımda götüre emiştim yarım avuç kavrulmuş çerez yedim((
gelincede saat 10 gibi bi tabak çorba. Bakalım yarın ne olcak ibrenin yönü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…