merhaba kızlar sabah 3dilim pizza yedim kaşarlı sucuklu ,onun pişmanlığı içerisindeyim ama spor ile telafi edeceğim ,sadece pizza yedim evde kendim yaptım,ve affedersiniz 2kez tuvalete cıktım, dengelemişimdir kkk ile ne dersinizyeşilçayımı içtim az sonra spor yapıcam evde hopla zıpla
Balıktan sonra helva yemeği unutmuşsunn:))SLM bayanlar dün ki listeyi yazayım
sabah:9,30 kkk
ögle: 1,5 lahmacun ayran
akşam: istavrit balığı, salata
gün içinde 2 lt su içtim ve yarım cay bardağı sarı ve beyaz leblebi
ama kızlar dün resmen irademle savaş halindeydim. her fırsatta kendimi mutfakta dolabın karşısında buluyordum.bu benim ilk düzenli diyetim ve bozmaya niyetim yok. tartıyada çıkmak istiyorum fakat korkuyorum ya hic bir değişiklik yoksa diyerek moralimide bozmak istemiyorum... cok mu yazdım ne :)
selam kizlar.ben bayramdan beri giremiyodum yogunluktan.bayramda iradesini kullanip yemiyenleri kutluyorum.ben bir ayin emegini cope attim.verdiklerim geri geldi.bugun gene basladim kendimi nasil dizginliycem hic bilmiyorum(((
Akşama bulgurlu lahana sarması var.!! Kaç tane yesem diye kara kara düşünüyorummm .!!! Z.yağına bandıra bandıra ye beni diyooor.!!! Biri bana "fazla yemeeeee"desin:)))
Balıktan sonra helva yemeği unutmuşsunn:))
düşünmedim değil canım :)
Ayranlı çorba detoksum iyi gidiyor. Çorbanın tadı harika. Ben tabi içine dereotu, nane, maydonoz, roka ve taze soğan ekledim. tek sorun bir kaseden biraz fazla içiyorum.
Bu akşam kına var. bakalım onu nasıl alatıcam.
Canım bence bazı ilavelerle emzirirken yapılacak en ideal diyet bence ama bilemiyorum bebişin çok küçükmüş. Benim oğlum 13 aylık beni bazen emzirirken diyet yapıyorum diye eleştirenler oluyor bend onlara siz hiç kahvaltıda 1 ç b fındık,2 yumurta, 1 avuç peynir, 9-10 zeytin,4 k kayısı yedin mi diyorum? Bir haftada yemediklerini yiyorum tek öğünde, artı öğlen,akşamlarıda doyana kadar yiyorum. Daha ne olsun di mi ama?
canım sende belki meyveyi iki öğüne bi de kuruyemişleri yarım bardak şeklinde her öğüne taşıyabilirsin. Bi de bulgur tabi iki öğün yenilebilir diye düşünüyorum
texmuh burda en kısa boylu ve en kilolu benim, bir ara ben de takıyordum kafama ama geçti, sen de bir çizelge yapsana biz de görelim kilonu, boyunu, bir de kaç yaşındasın canım?Ya bakiyorumda sanki herkesin boyu uzun,boyu uzun olanlar kiloyu kaldiriyor,benim gibi boyu kısa ve kilolu kimse yok mu?valla moralim cok bozuluyor
canım oluyor öyle bazen kalabalıkta gözden kaçıyor, ya da yoğunluktan yazamıyoruz. mesela ben bugün yoğundum(gerçi genelde öyleyimde) ara ara girdim,alıntılar da yaptım ama yazamadım, şimdi yazabiliyorum ancak, bazen evde de yazamıyoruz, kapı çalıyor, bir gelen oluyor yada başka şeyler çıkıyor, küçük bebekli arkadaşları düşünemiyorum bile..o kadar paylaşım yapıyorum bir değerlendirme yapan yok ya nasıl destek olunuyor ben anlamadım
1. sınıf gerçekten zor, biz de sinir krizleri geçirirdik, nöbetleşe geçerdik çocuğun başına, ama kız çocukları daha iyi bu konu, erkekler kadar eziyet etmiyorlar ama sen de 1 de bebek var, 2 si birden çok zor oluyordur eminim, allah kolaylık versin canım..Günaydın herkese
Sabah sabah kızımla ödev kavgası yaptık. Ne kadar gerekliyse işte. Bi anlık sinir. Bu sene1. sınıfa başladı. Hala alışamadı aslında ödev düzenine. 6 yaşına 2 ay var oyun çocuğu işte.
Yellowbaby canım kusurabakma. Ama tatlım nete girdiğim saatler o kadar sınırlı ki aslında resmen fırsat kolluyorum. 13 aylık bi oğlum onun uyumasını beklerken oda bu saatler bide ikindi de bir uyku saati var onda giriyorum. Ha bide koşu bandının tepesinde size yazıyorum. Bir çoğumuzun durumu böyle malesef. Ki böyleyken vaziyet her menüye cevap yazmak imkansızlaşıyor. Ama gördüğüm ve bildiğim konuları kaçırmamaya çalışıyorum. Ve burada bu konuda çok özverili arkadaşımı da biliyorum.
Mesela xc9 bugün gene yararlı bilgiler paylaşmış. Canım bende aile içinde Karatayı uygulama çabası içindeyim buaralar. Ama bende şöyle bi sıkıntı var. Ben ailede arkadaş çevresinde pasta kurabiye müdavimi olarak bilinirim. Bahsetmiştim bi ara şeker hamurlu kurabiye pasta yapıyorum diye. Benden beklentiler hep bu yönde. Artı bende yıllardır emek verdiğim becerimi (sanatımı) kaybetmişim gibi geliyor:))))) her yılbaşı yakın çevreme noel kurabiyeleri hazırlar gönderirdim. Envai çeşit pasta kurabiye yapımı malzemem var. Sağlık olsun da artık napalım.
58.2 mi istiyorsun yani? çizelgeni görsek iyiydi ama burda ideal kilosunda olan kimse yok sanırım.. yada 0.2 kg için diyet yapmaya çalışana henüz rastlamadım :))9birlikten kuvvet doğar... haklısınz evde bi kurabiye yapıyorum bitsin diye dağıtıyorum fakat yine de bol bol yiyorum...sayı takıntısı şöyle..58.2 olunca çıldırıyorum,fizik iyi olsa da herkes zayıfsın dese de ben o sayıyı görmek istemiyorum
tartılmaman bence iyi canım ama kafan da rahat olmalı, ya veremezsem korkusu bilinçaltını vermemeye zorlar, kendine güven ve vereceğine inan, üstüne bir de sık tartılmazsan süper olur ama maalesef ben hergün, hatta günde birkaç kez tartılan biriyim, hiç bir faydasını görmedim ama bırakamıyorum da.. biraz da bunun üzerine çalışayım bari..SLM bayanlar dün ki listeyi yazayım
sabah:9,30 kkk
ögle: 1,5 lahmacun ayran
akşam: istavrit balığı, salata
gün içinde 2 lt su içtim ve yarım cay bardağı sarı ve beyaz leblebi
ama kızlar dün resmen irademle savaş halindeydim. her fırsatta kendimi mutfakta dolabın karşısında buluyordum.bu benim ilk düzenli diyetim ve bozmaya niyetim yok. tartıyada çıkmak istiyorum fakat korkuyorum ya hic bir değişiklik yoksa diyerek moralimide bozmak istemiyorum... cok mu yazdım ne :)
canım emzirken çok rahat yapabilirsin, süt kaliten artar, bebeğin de faydalanır bu durumdan..Bende zayıflamak istiyoruuuum.. Bebeğim var 4 aylık emziriyorum bu diyeti yapabilir miyim bilmiyorum. Bu diyet değil sağlıklı beslenme denildiği için yaparım gibi geliyor. Kilolu olmaktan çok sıkıldım bi dur demezsem ipin ucu kaçacak sanki
felluzum bayılırım lahana dolmasına, ama hiç yapamamAkşama bulgurlu lahana sarması var.!! Kaç tane yesem diye kara kara düşünüyorummm .!!! Z.yağına bandıra bandıra ye beni diyooor.!!! Biri bana "fazla yemeeeee"desin:)))
tatlı krizi karatayla geçer canım.. başlarda tarçınlı süt falan iç, zamanla alışacaksınNormalde yediklerim sağlıksız zaten ekmek, çikolata, tatlı abur cubur.. çok fazla meyve kuruyemiş yiyen biri değilim bu sayede yerim diye düşünüyorum.. Bu aralar tatlıya çok düştüm sık emiyo tatlı krizi nasıl geçer onu bilemedim..
texmuh burda en kısa boylu ve en kilolu benim, bir ara ben de takıyordum kafama ama geçti, sen de bir çizelge yapsana biz de görelim kilonu, boyunu, bir de kaç yaşındasın canım?
canım oluyor öyle bazen kalabalıkta gözden kaçıyor, ya da yoğunluktan yazamıyoruz. mesela ben bugün yoğundum(gerçi genelde öyleyimde) ara ara girdim,alıntılar da yaptım ama yazamadım, şimdi yazabiliyorum ancak, bazen evde de yazamıyoruz, kapı çalıyor, bir gelen oluyor yada başka şeyler çıkıyor, küçük bebekli arkadaşları düşünemiyorum bile..
benim gördüğüm kadarıyla da 1 yumurta yemişsin, 2 yumurta her zaman daha çok işe yarar, hem tok tutar-hem yağ yakar
1. sınıf gerçekten zor, biz de sinir krizleri geçirirdik, nöbetleşe geçerdik çocuğun başına, ama kız çocukları daha iyi bu konu, erkekler kadar eziyet etmiyorlar ama
Canim telefon dan giriyorum ne gulen yuz nede cizelgeler gözükmüyor. Boyum 1,55 kilom 73 yasim 31profiline baktim usakta mısın? Ben de Uşak ta okudum.
kızlar bugün haber programlarında hoca vardı, ne güzel.. sağlıklı yağ bol bol yenecek diyor..
Günaydın herkese
.............
yok canım hic bir test yapmadım. regl öncesi belki ondan henüz bir etkisini göremiyorumdur.
selam kizlar.ben bayramdan beri giremiyodum yogunluktan.bayramda iradesini kullanip yemiyenleri kutluyorum.ben bir ayin emegini cope attim.verdiklerim geri geldi.bugun gene basladim kendimi nasil dizginliycem hic bilmiyorum(((
.........
58.2 mi istiyorsun yani? çizelgeni görsek iyiydi ama burda ideal kilosunda olan kimse yok sanırım.. yada 0.2 kg için diyet yapmaya çalışana henüz rastlamadım :))9
.............
Bugünkü menüm
Sabah 7.30 kkk
Öğlen 13.15 fındık-fıstık ayran (bu yeni öğle yemeği menüme bayıldım hem dışarıdan ne söylesem diye düşünmüyorum hem de fazlasıyla tok tutuyor)
Aksam 20.00 1 kase tarhana çorbası 2 kasık ciğer sote 1 kasık yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?