Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ayran detoksum iyiydi ama kınada çok acıktım çorbayı da yanımda götüre emiştim yarım avuç kavrulmuş çerez yedim((
gelincede saat 10 gibi bi tabak çorba. Bakalım yarın ne olcak ibrenin yönü.

Canım çok merak ettim bende yaz hemen burayada:)umarım güzel sonuçlar alırsın:))

Sabah:kkk

Akşam:1 parça tavuk,10 tane lahana sarma,1 kase yoğurt,salata.

J
fazla yemeeeeee tabgına koy 5 tane ucundan ucundan yavas yavas ye arkadasım koca bır tabak yemiş gibiolursun zedytinyağı yerinede yoğurda batır off muthiş olur
Canım sanırım kaçırdıminşallah çook şişmem.!!!

geldim kızlar önümde karatay kahvaltım mmmmm mis
bugün yumurtaları haşladım değişiklik olsun diye çayım da hazır buyrun beraber yiyelim

Günaydın bol leptinli günler olsun
İnanmıyorum ya dünkü ayran detoks sonucum -900. Nasıl olur bu hiç anlamadım. Süpermiş valla. Ayran detoksu diyi ce ben sadece ayran içilen bişey sandım ama meğer içi dolu dolu bir çorbayı hemde 2 saatte acıkmadan içiyormuşuz. süpermiş. tavsiye olunur.
Şuan tek riisk geri alıp almama
xc9 teklifin öyle içten geldi ki gelesim geldi. Ne güzel olurdu. Bayılırım kahvaltı sohbetlerine.

Kitaba başladım ve tabi ki diğerleri gibi bu da çok güzel ve aydınlatıcı olmuş. okudukça önemli yerlerini paylaşırım buradan da

Herkese günaydınlar. xc9 afiyet olsun...
bayramda almış olduğum 600 gramı vermişim kızlar çok rahatladım. bugün sabah tartıldım bir bakayım dedim 63.9 çıktım. ohh beeee içijme dert olmuştu. sanırım reglden ve yaptığım ufak kaçamaklardandı kilodaki artış. bugün reglim bitti kilom da bayram öncesine düşmüş yaşasııııınnnnn

sadece diyetten kilolardan konuştuğumuzda diyet yapmak sıkıcılaşıyor yaza girmeden önce sabah aynı saatte buluşup sohbet ediyorduk o zaman topiğe daha çok bağlanp buradaki arkadaşlara karşı sorumluluğumuz da artıyordu zayıflamak için daha da gayret gösteriyorduk zraya yaz girdi düzenimiz bozuldu ben de sohbetlere yeniden başlayalım istiyorum

sabah 9 gibi kahvaltımı alıp topiğe geliyorum saati uygun olanlar da gelirse memnun olurum

Canim telefon dan giriyorum ne gulen yuz nede cizelgeler gözükmüyor. Boyum 1,55 kilom 73 yasim 31profiline baktim usakta mısın? Ben de Uşak ta okudum.
uşaktayım canım, hangi bölümü okudun, nasıldı öğrencilik uşakta? uşak benim evlilik hayatımın başladığı şehir..

canım ben çalıştığım için kahvaltıya gelemem ama fırsatım olursa çaya gelirim inşallah..

Ünlü İngiliz Kulak Burun Boğaz uzmanı doktor Harvey, aşırı kilolu olan William Banting denilen hastasını zayıflatmak amacıyla 1862 yılında ona karbonhidratları hiç tüketmemesi gerektiğini öğütlemiştir. William Banting o kadar kiloluymuş ki, merdivenleri arkasını dönerek inip çıkabiliyormuş. Dr Harvey'in önerisi ile bir sene içinde 25 kilo vermiş ve daha sonraki yıllarda da kilosu giderek azalmış sağlığına kavuşmuş.
Deneyimlerini 1864 yılında Letters On Corpulance adlı bir el kitabında toplamış ve yayınlamıştır. Kitapta, zararsız diye yediği unlun ve nişastalı yiyeceklerin, korkmadan kullandığı şekerin ve biranın, aşırı kilosunun nedeni olduğunu açıkça bildirmiştir.

Viyanalı bir hekim olan Wofgang Lutz'un 1967 yılında yazmış olduğu Leben Ohne Brot (Ekmeksiz Yaşam) adlı kitabı, 2000 yılında 14. baskısını yapmış ve Life Without Bread adıyla İngilizce olarak da yayınlanmıştır. Lutz, adı geçen kitapta binlerce hastasını senelerce izlediğini, karbonhidratları kısıtlayarak ya da tamamen yasaklayarak hastalarının sağlıklarına kavuştuklarını bilimsel çalışmalarla açıklamıştır.

Son düzenleme:
bence diyet süresince karbonhidrat kaynağımız olan kuru baklagilleri de sınırlı tüketmeliyiz taze fasülyeyi 1-1.5 tabak yiyorsak kuru fasülyeyi yarım tabkla sınırlamalıyız bence ben böyle yaptığımda çok faydasını görmüştüm
mesela dün mercimek çorbası içtim ama pişman oldum tavuk da yedim çünkü artık evde sürekli sebze çorbası bulunduracağım

ben de çoğunlukla proteinli beslenmeye dikkat ediyorum ama daha önceden bu kadar et yeme alışkanlığım olmadığı için çabuk sıkılıyorum, öyle zamanlarda baklagiller iyi oluyor. ama tabi dediğin gibi sınırlı tüketmek lazım. ben genelde tabağın yarısını doldurup daha çok yoğurt yemeye çalışıyorum kuru fasulye yediğim zamanlarda.

aynen bende öyle
ben daha çok etli sebze yemeği tercih ediyourm alışkanlığım da öyle

bu arada akşam yemeği için önerilere açığım evde sebze yok ama:)))

aynen bende öyle
ben daha çok etli sebze yemeği tercih ediyourm alışkanlığım da öyle

bu arada akşam yemeği için önerilere açığım evde sebze yok ama:)))

bizde de yemek yok bu akşama ben de omlet yapmayı düşünüyorum dünden de tarhana çorbası var. sabah geç kalktım kahvaltı yapmaya vaktim olmadı yumurta yiyemedim. muz, peynir, kuruyemiş ve sütle geçiştirdim

buldum topalak çorbası yapıcam adı çorba ama yemek gibi doyurucu kırmızı lahanam var hazır doğranmış dolapta bolca salata yoğurt yeter sanırım

Sabah:kkk

Akşam:1 parça tavuk,10 tane lahana sarma,1 kase yoğurt,salata.

Canım sanırım kaçırdıminşallah çook şişmem.!!!
Fazla degil canim o kadarda .bugun daha hafif yersin sporla dengelersin.bende aksam biraz fazla kacirdim bulguru.bugun hafif beslenecegim.kiymali kabuska pisirecegim.
İyiymis verdigine sevindim canim.toplam kac gitti.

Bende dun aksam kendime cok kizdim.cok acikmistim.yemege oturduk bulgurlu koftelerden cok kacirdim.nasil kotu olfum anlatamam.gunduzde o kadar spor yapmistim.halbuki sebze yemegim olsa idi yada dolapta ayran bulundursaydim boylesine fazla yemicektim.bundan sonra ayrani her daim bulunduracagim yemeklerden once icecegim.

selam xc9

topalak corbası nası yapılıyo biz de deneyelim paylaşırsan :)

tabi ki ama öncelikle seni yeniden aktif görmek beni mutlu etti onu söyleyeyim arasıra gelip beğen yapıyorsun mesajlarıma görüyorumdum ama yakalayamıyordum

karatay menüsünde var ama sanırım çoğumuzun bildiği bi yemek çok kolay ve lezzetli

4 kişi için tahmini ölçü

250 gr kıyma (az yağlı ve dana olursa dağılmıyor daha iyi tutuyor)
1-1.5 kahve fincanı(fincan büyükse 1) ince bulgur
1 orta boy soğan (rendelenmiş)
1 yumurta
tereyağ salça
tuz karabiber kırmızıbiber nane

bunları yoğurup hazırladığın köfteden küçük ceviz büyüklüğünde toplar hazırlayacaksın tencerede tereyağını ve salçayı naneyi hafif kızdırıp 1-1.5 lt sıcak suyu koyacaksın su kaynarken köfteleri içine atıp 20 dk kadar pişireceksin

ölçüleri kabaca verdim ben göz kararı yaparım sen de öyle ayarla ama bulgur etten az olacak yoksa dağılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…