Ayran detoksum iyiydi ama kınada çok acıktım çorbayı da yanımda götüre emiştim yarım avuç kavrulmuş çerez yedim((
gelincede saat 10 gibi bi tabak çorba. Bakalım yarın ne olcak ibrenin yönü.
Canım sanırım kaçırdımfazla yemeeeeeetabgına koy 5 tane ucundan ucundan yavas yavas ye arkadasım koca bır tabak yemiş gibiolursun zedytinyağı yerinede yoğurda batır off muthiş olur
xc9 canım evde o koku çıkınca gelde diren. Çok zor valla.
..........
Mahzen sanırım her evde çıkıyor böyle gürültüler 1. sınıfta. Eşim aşırı tepki gösteriyor ona bırakamıyorum o sebebten.
xc9 canım evde o koku çıkınca gelde diren. Çok zor valla.
Lawyer kitap nasıl gidiyor? Öğlen menün pratik cidden. Kuzenimde uygulamak istiyor ama çalışıyorum öğlen ne yiycem diyip durıyordu. Ona bahsedeyim.
uşaktayım canım, hangi bölümü okudun, nasıldı öğrencilik uşakta? uşak benim evlilik hayatımın başladığı şehir..Canim telefon dan giriyorum ne gulen yuz nede cizelgeler gözükmüyor. Boyum 1,55 kilom 73 yasim 31profiline baktim usakta mısın? Ben de Uşak ta okudum.
sadece diyetten kilolardan konuştuğumuzda diyet yapmak sıkıcılaşıyoryaza girmeden önce sabah aynı saatte buluşup sohbet ediyorduk o zaman topiğe daha çok bağlanp buradaki arkadaşlara karşı sorumluluğumuz da artıyordu zayıflamak için daha da gayret gösteriyorduk zraya yaz girdi düzenimiz bozuldu ben de sohbetlere yeniden başlayalım istiyorum
sabah 9 gibi kahvaltımı alıp topiğe geliyorum saati uygun olanlar da gelirse memnun olurum
bence diyet süresince karbonhidrat kaynağımız olan kuru baklagilleri de sınırlı tüketmeliyiz taze fasülyeyi 1-1.5 tabak yiyorsak kuru fasülyeyi yarım tabkla sınırlamalıyız bence ben böyle yaptığımda çok faydasını görmüştüm
mesela dün mercimek çorbası içtim ama pişman oldum tavuk da yedim çünkü artık evde sürekli sebze çorbası bulunduracağım
aynen bende öyle
ben daha çok etli sebze yemeği tercih ediyourm alışkanlığım da öyle
bu arada akşam yemeği için önerilere açığım evde sebze yok ama:)))
buldumtopalak çorbası yapıcam adı çorba ama yemek gibi doyurucu kırmızı lahanam var hazır doğranmış dolapta bolca salata yoğurt yeter sanırım
Fazla degil canim o kadarda .bugun daha hafif yersin sporla dengelersin.bende aksam biraz fazla kacirdim bulguru.bugun hafif beslenecegim.kiymali kabuska pisirecegim.Sabah:kkk
Akşam:1 parça tavuk,10 tane lahana sarma,1 kase yoğurt,salata.
Canım sanırım kaçırdıminşallah çook şişmem.!!!
İyiymis verdigine sevindim canim.toplam kac gitti.Günaydın bol leptinli günler olsun
İnanmıyorum ya dünkü ayran detoks sonucum -900. Nasıl olur bu hiç anlamadım. Süpermiş valla. Ayran detoksu diyi ce ben sadece ayran içilen bişey sandım ama meğer içi dolu dolu bir çorbayı hemde 2 saatte acıkmadan içiyormuşuz. süpermiş. tavsiye olunur.
Şuan tek riisk geri alıp almama
xc9 teklifin öyle içten geldi ki gelesim geldi. Ne güzel olurdu. Bayılırım kahvaltı sohbetlerine.
bence diyet süresince karbonhidrat kaynağımız olan kuru baklagilleri de sınırlı tüketmeliyiz taze fasülyeyi 1-1.5 tabak yiyorsak kuru fasülyeyi yarım tabkla sınırlamalıyız bence ben böyle yaptığımda çok faydasını görmüştüm
mesela dün mercimek çorbası içtim ama pişman oldum tavuk da yedim çünkü artık evde sürekli sebze çorbası bulunduracağım
selam xc9
topalak corbası nası yapılıyo biz de deneyelim paylaşırsan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?