Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm benim bu gün ikinci günüm,kaçamak olmadı şükür. Nasıl başlarsa öyle gider diye düşünüyorum. ayrıca bu çorba çok lezzetli ve besleyici birde doyurucu ama yerken ölçüyü kaçırmamalı sonra yine pişman olan biz oluyoruz.

Kızlar bugün tartıldım ve şu üç gün çok iyi uygulayıp birer saat yürüyüş yapmaya karar verdim..yoksa pt ye istediğim sonucu göremem

Devamını diliyorum canımm
Benim kociş genellikle geç çıkıyor evden.!! Dolayısıyle güne geç başlıyorummm...elimden geldiğince burada olacam xc9.cumm.:))
Fazla degil canim o kadarda .bugun daha hafif yersin sporla dengelersin.bende aksam biraz fazla kacirdim bulguru.bugun hafif beslenecegim..
Evet çok özlemiştim..artık dikkat edecem.. yoksa pt ye 76 yı göremem:44:
Bugün mutlaka yürüyüş yapalım..!!!

Aramıza hoşgeldin cakmel.. Bizimle devam et..! birbirimizi motive ederiz
Kaçamaksız yaptığın için

sagol canım paylasımın için :) gelmek istiyorum da bu ara sıcaklıgınızı özlemişim
iş guc cocuklar vs biraz engel oldu ama ara ara gireceğim artık ..

üzerimde hala pijama ve sabahlık var bi kafamda bigudim eksik çünkü saçlarım kısa :))))
yataklar dağınık mutfak öyle offf ev kirli hemen kendime gelmem gerek atom karınca moduna geçip evde koşa koşa iş yapmam gerek
akşam yürüyüşüne ek sabah da leslie falan yapmam gerek inatçı yağlardan kurtulmanın başka yolu yok

ooo ev hanımlıgı daha da zor ve yorucu galiba :)) şimdi düsündüm bi anda da kendimi aynı sekilde..pek de ev işi sevmem kolaylıklar diliyorum sana

Hemen yarın yapıcam bu çorbadan tarifinden belli güzel olduğu. şimdiden eline sağlık canım

günaydın herkese bugün dr a gittim baş dönmesi elimin titremesi bayılacak gibi oluyordum uzun zamandır ben 2 kez üstüste grip oldum ona bağlıyordum ama şekerim düşüyomuş diyetisyene gönderdi günde 8 dilim çavdar yada tam bugday ekmeği olan bi diyet verdi mutlaka ekmek yemeliymişim bende hipoglisemi varmış annem de şeker hastası ilerde şeker hastası olmam %40 ihtimalmiş zayıflarsam ihtimal azalırmış kafam çok karıştı ben 8 dilim ekmek yiyerek nasıl karatay yapıcam

8 dilim nerdeyse yarım ekmek yapıyor nasıl zayıflanır ki böyle hiç inanmıyorum ama mecburum sanırım yoksa geçmicek bu baş dönmeleri üstelik ara öğün de var 1 meyve yanına süt yada yoğurt aranızdan ayrılmak hiç istemiyorum yine menulerimi buraya yazsam olur mu?

Merhaba diyettaşlar.
bayramda mağlesef baya baya kaçamak yaptım. hafta başından beri dikkat ediyorum fakat yürüyüşleri yapamıyorum. onlarda hafta sonu düzene girer inşallah.

aynı sorun bende de vardı Karatay diyetiyle düzeldi artık şekerim ani olarak düşmüyor. diyetisyen diyetiyle bu sorunu yenebileceğini sanmıyorum, ben denedim olmadı aksine daha kötü oldu devamlı ara vermeden bişeyler yediğim için bu sefer de insülin direnci sahibi oldum. iyi düşün derim

Hayirli cumalar canlarim.
Ben zaferden 4 köseydim daris danimarkada ki maca.
Mac sonucu 3-1 bitti. Ben 3 fincan yesil cay ictim.

Dünkü menüm. 1 muz, 2 kaysi, 3 kasik evde yaptigimiz peynir, cay 1 avuc findik.

Ögle isle ilgili randevum vardi. 1 tabak salata yedim. ananasli, tek tük misir & 1 avuc kadar yer fistigi vardi.

Aksam. 1 brokkoli & yesil mercimek, 1 avuc yer fistigi zeytin yaginda kavurdum.
Su, Cay & kahve.
1 kase yogurt.

Bayramda maalesef baya baya kaçamak yaptım. Hafta başından beri dikkat ediyorum fakat spor yapamıyorum.

Bu sabah 4 kasik ev peyniri. 2 kaysi & 1 dilim karatay keki, cay su.

Son düzenleme:
Arkadaslar baya yeni gelen arkadas var .. Öncelikle hoş geldiniz.. 2 gündür çok hastayım.. Topiği ihmal ettim.. Ama hiç böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum. Sabah akşam iğne vuruluyorum. Hala kendime gelemedim. 2 gündür çok iştahsızımm.. Bişey yiyemiyorummm boğaz ağrısından .. Annemde kalıyorum. Tartılmadım da bilmiyorum kilo durumum nasıl. Görüşürüz .. YENİ GELEN ARKADAŞLAR. .. HOŞGELDİLER.. TOPİĞİMİZ ÇOK GÜZELDİR . LÜTFEN DEVAM EDİN TOPİĞİMİZE .. KARARLILIK VE DEVAMLILIK ÖNE MLİ BİZDE.. HEPİMİZ KARATAYLA KİLOLARIMIZDAN KURRTULDUKz.. KURTULMAYA DA DEVAM EDİYORUZ. GELİN KATILIN BİZE ..

canım öncelikle geçmiş olsun doktorun dediği şekersiz şeker reaktif hipoglisemi sanırım karataydan önce aynı ben de aynı durumdaydım bi dizi tahlil yaptırdım bişey çıkmadı ama hala açlık şekerim normalin altında çıkar karataydan önce 5 saat aç kalsam gözüm döner elim titrer sinirlenirdim yemeğe saldırır aşırı yesem bile doyduğumu hissetmezdim az az sık sık yemeye alışmıştı çünkü vücut bi de başım ağrır o ağrı 2-3 gün bile sürerdi bazen şimdi çok rahatım
sen karatayı düzenli uygulayabiliyor muydun onu anımsayamıyorum çünkü düzenli yapan arkadaşların hepsi bikaç gündü bu etkiyi gördü topikten de takip etmişsindir
ama tabi ki biz doktor değiliz sana asla şöyle yap böyle yap diyemeyiz benim tavsiyem karatay hocanın kitaplarından ya da program videolarından bu konuyla ilgili bölümleri bul ne dediğine bak

merak ettim çlık kan şekerin kaç çıktı benim 60 larda çıkar bi ara 54 de olmuştu ama alt sınır 70 hiç olmaz

canım bi de menülerini yazmak istemişsin ama burada ekmek asla yenmeyecek diyoruz sürekli yeni gelenlere iyi örnek olmaz sonra canımız da çeker

Son düzenleme:
Merhabalar
Hastanedeyim şuan. Snowdrop sağol canım ilk günün bilançosuydu yazdığım ikinci gün daha az gidiyormuş. 1 kilo ile kapatsam bile ne ala.Eğer kalıcı olursa son verdiğim karatayda 8. kilomda gitmiş olucak.
Ben bide şu yoğurt kürünü uygulayayım istiyorum. Karatay'a ters bişeyide yok hem. Hem canım Karatayıım hem yoğurt kürü hedefe daha hızlı ulaşırım umarım. Tek sorun tadı kötüymüş.

selam canım,
hikayeyi tam bilmiyorum ama geçmiş olsun..
bu yogurt kürü nedir? neyi saglamakta?

çok geçmiş olsun iyi tarafından bakarsak pzt en az -1 garanti bu haftayı da hallettin

topiğimizle ilgili dediklerine aynen katılıyorum hepimizin sahip çıktığı yeni gelenlere kucak açtığı kimsenin en iyi ben bilirim diye böbürlenmediği bi ortam hepimiz birlikte öğreniyoruz gelişiyoruz veeee inceliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…