Devamını diliyorum canımmHerkese günaydınlar. xc9 afiyet olsun...
bayramda almış olduğum 600 gramı vermişim kızlar çok rahatladım. bugün sabah tartıldım bir bakayım dedim 63.9 çıktım. ohh beeee içijme dert olmuştu. sanırım reglden ve yaptığım ufak kaçamaklardandı kilodaki artış. bugün reglim bitti kilom da bayram öncesine düşmüş yaşasııııınnnnn
Benim kociş genellikle geç çıkıyor evden.!! Dolayısıyle güne geç başlıyorummm...elimden geldiğince burada olacam xc9.cumm.:))sadece diyetten kilolardan konuştuğumuzda diyet yapmak sıkıcılaşıyoryaza girmeden önce sabah aynı saatte buluşup sohbet ediyorduk o zaman topiğe daha çok bağlanp buradaki arkadaşlara karşı sorumluluğumuz da artıyordu zayıflamak için daha da gayret gösteriyorduk zraya yaz girdi düzenimiz bozuldu ben de sohbetlere yeniden başlayalım istiyorum
sabah 9 gibi kahvaltımı alıp topiğe geliyorum saati uygun olanlar da gelirse memnun olurum
Evet çok özlemiştim..artık dikkat edecem.. yoksa pt ye 76 yı göremem:44:Fazla degil canim o kadarda .bugun daha hafif yersin sporla dengelersin.bende aksam biraz fazla kacirdim bulguru.bugun hafif beslenecegim..
Aramıza hoşgeldin cakmel.. Bizimle devam et..! birbirimizi motive ederizslm benim bu gün ikinci günüm,kaçamak olmadı şükür. Nasıl başlarsa öyle gider diye düşünüyorum. ayrıca bu çorba çok lezzetli ve besleyici birde doyurucu ama yerken ölçüyü kaçırmamalı sonra yine pişman olan biz oluyoruz.
tabi ki ama öncelikle seni yeniden aktif görmek beni mutlu etti onu söyleyeyim arasıra gelip beğen yapıyorsun mesajlarıma görüyorumdum ama yakalayamıyordum
karatay menüsünde var ama sanırım çoğumuzun bildiği bi yemek çok kolay ve lezzetli
4 kişi için tahmini ölçü
250 gr kıyma (az yağlı ve dana olursa dağılmıyor daha iyi tutuyor)
1-1.5 kahve fincanı(fincan büyükse 1) ince bulgur
1 orta boy soğan (rendelenmiş)
1 yumurta
tereyağ salça
tuz karabiber kırmızıbiber nane
bunları yoğurup hazırladığın köfteden küçük ceviz büyüklüğünde toplar hazırlayacaksın tencerede tereyağını ve salçayı naneyi hafif kızdırıp 1-1.5 lt sıcak suyu koyacaksın su kaynarken köfteleri içine atıp 20 dk kadar pişireceksin
ölçüleri kabaca verdim ben göz kararı yaparım sen de öyle ayarla ama bulgur etten az olacak yoksa dağılıyor
sagol canım paylasımın için :) gelmek istiyorum da bu ara sıcaklıgınızı özlemişim
iş guc cocuklar vs biraz engel oldu ama ara ara gireceğim artık ..
ooo ev hanımlıgı daha da zor ve yorucu galiba :)) şimdi düsündüm bi anda da kendimi aynı sekilde..pek de ev işi sevmemüzerimde hala pijama ve sabahlık var bi kafamda bigudim eksik çünkü saçlarım kısa :))))
yataklar dağınık mutfak öyle offf ev kirli hemen kendime gelmem gerek atom karınca moduna geçip evde koşa koşa iş yapmam gerek
akşam yürüyüşüne ek sabah da leslie falan yapmam gerek inatçı yağlardan kurtulmanın başka yolu yok
tabi ki ama öncelikle seni yeniden aktif görmek beni mutlu etti onu söyleyeyim arasıra gelip beğen yapıyorsun mesajlarıma görüyorumdum ama yakalayamıyordum
karatay menüsünde var ama sanırım çoğumuzun bildiği bi yemek çok kolay ve lezzetli
4 kişi için tahmini ölçü
250 gr kıyma (az yağlı ve dana olursa dağılmıyor daha iyi tutuyor)
1-1.5 kahve fincanı(fincan büyükse 1) ince bulgur
1 orta boy soğan (rendelenmiş)
1 yumurta
tereyağ salça
tuz karabiber kırmızıbiber nane
bunları yoğurup hazırladığın köfteden küçük ceviz büyüklüğünde toplar hazırlayacaksın tencerede tereyağını ve salçayı naneyi hafif kızdırıp 1-1.5 lt sıcak suyu koyacaksın su kaynarken köfteleri içine atıp 20 dk kadar pişireceksin
ölçüleri kabaca verdim ben göz kararı yaparım sen de öyle ayarla ama bulgur etten az olacak yoksa dağılıyor
Aramıza hoşgeldin cakmel.. Bizimle devam et..! birbirimizi motive ederiz
Kaçamaksız yaptığın için
8 dilim nerdeyse yarım ekmek yapıyor nasıl zayıflanır ki böyle hiç inanmıyorum ama mecburum sanırım yoksa geçmicek bu baş dönmeleri üstelik ara öğün de var 1 meyve yanına süt yada yoğurt aranızdan ayrılmak hiç istemiyorum yine menulerimi buraya yazsam olur mu?
8 dilim nerdeyse yarım ekmek yapıyor nasıl zayıflanır ki böyle hiç inanmıyorum ama mecburum sanırım yoksa geçmicek bu baş dönmeleri üstelik ara öğün de var 1 meyve yanına süt yada yoğurt aranızdan ayrılmak hiç istemiyorum yine menulerimi buraya yazsam olur mu?
selam canım,Merhabalar
Hastanedeyim şuan. Snowdrop sağol canım ilk günün bilançosuydu yazdığım ikinci gün daha az gidiyormuş. 1 kilo ile kapatsam bile ne ala.Eğer kalıcı olursa son verdiğim karatayda 8. kilomda gitmiş olucak.
Ben bide şu yoğurt kürünü uygulayayım istiyorum. Karatay'a ters bişeyide yok hem. Hem canım Karatayıım hem yoğurt kürü hedefe daha hızlı ulaşırım umarım. Tek sorun tadı kötüymüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?