Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun canlar. Daha yeni yeni toparlıyorum. Mavinisikketcim sana da geçmiş olsunn.. Vallahi 2 gündür çok kötüyüm. Kaçamak yok ama düzensiz beslenme var. Leptin salgılanmadı sanırım. Sabah 10 gibi 1 yumurta biraz ceviz biraz domates peynir yedim. Tam ağzımın tadı yoktu zorla yedim. Saat 1:30 da 1 tabak tarhana çorba , 1 mandalina, yarım ayva, yarım martmedim. Hastayım diye annem tıkıştırdı zorla ağzıma. Saat 4 gibi de 1 tabak bulgur ve yoğurt yedim. Sonra da bişey yemedim. Gündüz az yediğimden acıktım ama biraz yiyip doyuyordum . Bu da çabuk acıkmama neden oldu sanırım. Yarın süper kkk yaparım inş. İştahım olursa.. Görüşürüz şekerler öptümmm

ha haaa :)) ev hanımlığı bana göre değil deyince heralde bekar bu kız dedim, evli olduğu gibi bir de 3 çocukluymuşsun, kusura bakma ama sen bizden daha çok ev hanımıymışsın.. bu arada maşallah sana ikizler kaç yaşında?

haklısın canım Ahmet rasim küçükustayı unutmuşum, ben de kendisini çok beğenirim hatta şivesinden dolayı kanım kaynar, Kayseriliydi sanırım.. ama ziya mocan hiç tanıdık gelmedi, bi bakayım görmüşmüyüm hiç?

kızlar temizlik bitti sayılır ama ben de bittim, 6 saattir iş yapıyorum ama anca, bayılıyorum şu pratik ev hanımlarına ya, çok ağırım galiba?

ziya mocana baktım görsellerden ama hiç görmemişim, demek ki pek medyada görünmeyi sevmiyor, yada ben denk gelmedim..
herkese iyi geceler kızlar ben biraz dinlenicem, uyur kalırsam da yarın erken kalkıp devam ederim, öpüldünüz..

Evet canım ziya mo an tv ye pek çıkmaz ben de bi gazete haberinde öğrenmişti karatayı desteklediğini küçükusta hoca yanılmıyorsam konyalıydı hemşehrin

Herkese selamlar...her türlü yöntemi denemiş ve denemeye devam eden biriyim...şu an yine dibe vurduğum zamanlardan biri...kilo vermek bir kabus haline dönüştü...eski zayıf halimi istiyorum Dönüp dolaşıp Karatay Hocaya takılıyorum...yine bir başlangıç,yeni bir başlangıç hadi bakalım,hayırlısı...bu arada 1.62 boyunda 77 kilodayım...Geçen yıl tam da bu zamanlarda 58 kiloyken üstelik of off ,delirmemek içten bile değil

Gunaydin citirlar..bu sabahta ilk ben yazayim...:). 8 gunlugune gorevli sehirdisina cikiyorum pazaresi kg bildirimi yaparim bende yine gram yok tabiiki almadigima sevinmekten baska carem yok....

Aramıza hoşgeldin canımmm:) doğru yerdesin.!! Beraber zayıflayacaz...bize takılmaya devam etttt.!
Kitapları alıp okursan iyi olur; işin mantığını çözmen açısından.

günayfın herkese... 2 günde çabalaya çabalaya 1 kiloyu gönderdim... 3 öğün beslendim sabH 6.30 da uyandığım için acıkma oluyor haliyle... sabah uyanır uyanmaz limonlu su içtim... kahvaltı öncesi şekersiz türk kahvesi içtim ve kahvaltımı yaptım.. kaçamak olmadı... günlük 1 saat yürüyüş+temizlik+ 15 dakika bölgesel egzersizler+leslie 5 mile.... spor olarak bunlar ve -1 kilo... dua edin kaçamak yapmayım aklımda hep çikolata... öptüm herkesi

Günaydın herkese:))güne kkk ile başladım günkurusunu biraz kaçırdm 6 tane yedim:))pazara gidicem birazdan orda yakarım umarım yediklerimi:)

Süpersiiin zidiyetx çikolata aklına gelince bir şeylerle uğraş unutursuuunn.!!
ZAYIFLAMANIN TADI BİN ÇİKOLATADANNN GÜZELLLL:)))
Günaydın herkese:))güne kkk ile başladım günkurusunu biraz kaçırdm 6 tane yedim:))pazara gidicem birazdan orda yakarım umarım yediklerimi:)
Bende kaçırıyordum allahtan kayısılarım bitti bir kaç gün yemeyecem ceza

Bugün 1 saat yürüyecemm canlar..!!! Pt günü 76'yı ucundan görecektimmm :44:

ZAYIFLAMANIN TADI BİN ÇİKOLATADANNN GÜZELLLL:))) felluzcumm karatay sloganların harika! Bayıldım .... Gelsin 36 beden pantolonlar imşallah ..
Doğru yerdesin cnm Hoşgeldin... Burada birbirimize destek olup kilo veriyoru.. Topiğimizin kilo vermede etkisi büyük.. Devamlılığı sağlarsan kilo vereceğine eminim..

merhabalar herkese. önce dünkü menümü yazayım

sabah 8.45 1 muz, 2 dilim peynir, fındık-fıstık, 1 büyük bardak süt

öğleden sonra 16.00 2 bardak ayran, fındık-fıstık

akşam 20.00 pastırmalı yumurta, zeytin, peynir

Kızlar geçenlerde söylemiştim insülinim 11.2 çıktı diye. Canan Karatay'ın en son kitabında insülini 10'un üzerinde olanlar Metformin etken maddeli ilaçlardan kullansa iyi olur yazıyor. Daha önceden bende hipoglisemi atakları ve polikistik over olduğu için (Karatay'dan sonra pko düzeldi artık düzenli olarak adet görüyorum, bunu söylemeden geçmeyeyim) doktor bana bu ilaçtan vermişti, kullanmadım evde öylece duruyordu. Dün bir dahiliyeci tanıdığımı aradım ve insülin yüksekliği için bu ilacı kullanabileceğimi söyledi. Ben de dün akşamdan itibaren kullanmaya başladım. ilacın prospektüsünde de yazıyor insülin direnci durumunda kullanılabileceği tabi ki. Bakalım insülinim düşerse daha hızlı kilo verebilirim sanıyorum, kilo vermenin ötesinde insülin yağ depoluyor, en azından yediklerim yağa dönüşmez.

canım ilacın adı g harfiyle mi başlıyor insülin direnci için g ile başlayan iki ilaçtan birini veriyorlar ve gerçekten kilo verme hızı çok artıyor

Dün gece oturuyordum ntv'de Selahattin Dönmez çıktı biliyorsunuz kendisi meşhur diyetisyen. konuşma süresinin neredeyse hepsini Canan Karatay'a laf çarptrarak geçirdi. İsim vermiyor ama "beslenme bilimi ile alakası olmayan nosyonlar" diye bahsediyor ve tabi Karatay Diyetinin güya olumsuz sonuçları olacağını söylüyor. Ben anlamıyorum bu diyetisyenler nasıl olup da kendilerini profesör olmuş üstelik iki dalda eğitim almış hekimlerle yarışacak düzeyde görebiliyorlar. İnsan biraz haddini bilmeli yahu. İnsanlardan deli gibi paralar alıp sağlıklarını bozmakla kalmayıp bir de halk sağlığı için uğraşan hekimlerle sidik yarışına giriyorlar. pes doğrusu, çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…