ha haaa :)) ev hanımlığı bana göre değil deyince heralde bekar bu kız dedim, evli olduğu gibi bir de 3 çocukluymuşsun, kusura bakma ama sen bizden daha çok ev hanımıymışsın.. bu arada maşallah sana ikizler kaç yaşında?selam canım,
yok ya olur mu oyle sey :) benim de sekerle ilgili bazı sorunlar cıkmıstı da ondan bir sure bıraktım. :) bir de bir ara cok fazla gece calismalarım olmakta idi. İş kadınlıgı zor tabi :)
he üstüne bir de ben evliyim :) bir de uc cocuk var ya
biri 10 yasında sondakiler ikiz erkek
halim duman oluyor bazen :) ondan takılamadım bir ara..
haklısın canım Ahmet rasim küçükustayı unutmuşum, ben de kendisini çok beğenirim hatta şivesinden dolayı kanım kaynar, Kayseriliydi sanırım.. ama ziya mocan hiç tanıdık gelmedi, bi bakayım görmüşmüyüm hiç?mahzen hocayı destekleyenler arasında prof. ahmet rasim küçükusta ki ben çok önemserim onu domuz gribi olayındaki tavrı çok net ve doğruydu bi de prof. ziya mocan var benim bildiğim
diyetisyenler hiiiç sevmez laf aramızda kuzenim de me..ca. p.rk ta diyetisyen ayrı şehirlerde yaşadığımız için bu konuyu hiç konuşmadık bi dahaki karşılaşmamıza 60 ın altına inmem gerek ki karatay diyetinin yüzünü kara çıkartmayayım
Gunaydin citirlar..bu sabahta ilk ben yazayim...:). 8 gunlugune gorevli sehirdisina cikiyorum pazaresi kg bildirimi yaparim bende yine gram yok tabiiki almadigima sevinmekten baska carem yok....
Aramıza hoşgeldin canımmm:) doğru yerdesin.!! Beraber zayıflayacaz...bize takılmaya devam etttt.!Herkese selamlar...her türlü yöntemi denemiş ve denemeye devam eden biriyim...şu an yine dibe vurduğum zamanlardan biri...kilo vermek bir kabus haline dönüştü...eski zayıf halimi istiyorumDönüp dolaşıp Karatay Hocaya takılıyorum...yine bir başlangıç,yeni bir başlangıç hadi bakalım,hayırlısı...bu arada 1.62 boyunda 77 kilodayım...Geçen yıl tam da bu zamanlarda 58 kiloyken üstelik of off ,delirmemek içten bile değil
Süpersiiin zidiyetxgünayfın herkese... 2 günde çabalaya çabalaya 1 kiloyu gönderdim... 3 öğün beslendim sabH 6.30 da uyandığım için acıkma oluyor haliyle... sabah uyanır uyanmaz limonlu su içtim... kahvaltı öncesi şekersiz türk kahvesi içtim ve kahvaltımı yaptım.. kaçamak olmadı... günlük 1 saat yürüyüş+temizlik+ 15 dakika bölgesel egzersizler+leslie 5 mile.... spor olarak bunlar ve -1 kilo... dua edin kaçamak yapmayım aklımda hep çikolata... öptüm herkesi
Bende kaçırıyordumGünaydın herkese:))güne kkk ile başladım günkurusunu biraz kaçırdm 6 tane yedim:))pazara gidicem birazdan orda yakarım umarım yediklerimi:)
Süpersiiin zidiyetxçikolata aklına gelince bir şeylerle uğraş unutursuuunn.!!
ZAYIFLAMANIN TADI BİN ÇİKOLATADANNN GÜZELLLL:)) ben de öyle avunuyorum zaten ama bugün bi halsizlik var nasıl gececek bilmiyorum
Herkese selamlar...her türlü yöntemi denemiş ve denemeye devam eden biriyim...şu an yine dibe vurduğum zamanlardan biri...kilo vermek bir kabus haline dönüştü...eski zayıf halimi istiyorumDönüp dolaşıp Karatay Hocaya takılıyorum...yine bir başlangıç,yeni bir başlangıç hadi bakalım,hayırlısı...bu arada 1.62 boyunda 77 kilodayım...Geçen yıl tam da bu zamanlarda 58 kiloyken üstelik of off ,delirmemek içten bile değil
canım ilacın adı g harfiyle mi başlıyor insülin direnci için g ile başlayan iki ilaçtan birini veriyorlar ve gerçekten kilo verme hızı çok artıyor
evet canım ta kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?