Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

o zaman hem insülin direncin geçecek hem de hızlıca kilo vereceksin ne güzel

ben de insülin direnci çıkmadı diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şaka şaka

ben asıl diyete başlamadan önce insülinim kaçtı onu merak ediyorum. 11.2 mutlaka düşmüş halidir, çünkü iki aydır Karatay yapıyordum bu sonuç çıktığında. :44::44:

aman canım sen şükret haline çok kötü bişey gerçekten bu polikistik over, el titremeleri, yemekten sonra halsizlik vs insanın hayatını çok olumsuz etkiliyor

evet canım haklısın sen de pko da vardı ins direnci de yıpratıcı oluyordur mutlaka bak şimdi ben de merak ettim önceden ins dir kaçtı

o adam 2 yıldır kartay hocaya saldırıyor eminim çok müşteri kaybetmiştir hadsiz nolacak ayça kaya da sürekli yağ yiyerek ekmek yemeden zayıflayamazsınız deyip duruyor yağı yağla yakamazsınız diyor ben yavaş veriyorum tamam ama hayatımda kullanmadığım kadar çok yağ kullanarak kilo verdim yağsız haşlamalar salatalar peynirlerle hiç veremiyordum

kızlat sohbete doyum olmuyor ama makine boşalacak ki en nefret ettiğim işlerdendir, masa toplanacak kirliler geri makineye konacak anlayacağınınz mutfak denen canavarla randevum var
hepinize bol leptinli kaçamaksız güzel bir gün diliyorum öpüldünüz

Kocaman Günaydınlar
Çok teşekkürederim geçmişolsun dilekleriniz için.
Ben dün 2 detoks günü deydim güya ama akşam kısır, çerez ve çiğer kaçırdım. yani 2. gün güme gitti sonuç; ilk gün verdiğim 900gr kaldım. Sanırım ilkgün verince şımardım:)))).
Neyse bugünde dün bahsettiğim yoğurt kürünü denedim tadı çok kötüydü. Çok bi devametmez gibi ama bakalım.Şu iki kilomu versem 60 bi görsem, rahatlıycam ama.
Lawyercim o yapay diyetisyenlerin ve diyetlerin artık çok bi şansları kalmadı bunun farkındalar. Türk hayat şartlarına uyamadıklarından sürekli bir kısırdöngü yarattıklarını insanlar artık anlamaya başladı. Bu toprakların bize sundukları hep gramla verildi oysa zeytinyağı, fındık ceviz baklagiller kayısı bizim ana besinimiz. Her coğrafyanın kendini özgü bi iksiri var.

selam canım,
ikizler 3 Kasımda dört yasına girecekler. :) cidden bazen insan sıyıracak gibi oluyor ama ne yapalım saglıklı olsunlar olalım ..:)
her seyin bir sekilde ustesinden geliriz..

herkese günaydııın felluz bi tek seni görüyorum naber canım
selam canım şimdi geldimm eltimin babaannesi vefat etti ordaydımm içim fena olduneyse yaşam devam ediyor hayatınızı doya doya yaşayınnn

Banada verdiler metformin bende de polikistik over var keske karatay a tam uyabilsem bas donmeleri el titremesi olmasa ben polikistlerin iyilesebilecegini bilmiyordum bununla yasamak zorunda oldugumu saniyodum

Bugunku menumu de yazayim 2 yumurtadan omlet peynirli yesil biber ceviz cay zeytin ve hurma yedim cokguzeldi dayanamadim

Banada verdiler metformin bende de polikistik over var keske karatay a tam uyabilsem bas donmeleri el titremesi olmasa ben polikistlerin iyilesebilecegini bilmiyordum bununla yasamak zorunda oldugumu saniyodum

canım bence sen bir an önce insülinini ölçtür. yüksek çıkacak bence. ben polikistik overi ergenlik döneminden beri çekiyordum. karataya başlayalı çok düzenli adet görüyorum hem de ağrısız. üniversite zamanında reglken duvarlara vurduğumu bilirim ağrıdan. el titremesi baş dönmesi hiçbişey kalmadı bende. insülin sonucuna göre ki sanırım gerekecek metformin kullanıp Karatay diyetine uygun şekilde beslenirsen bu sorunların hepsi geçecek eminim

KIZLAR KARATAYIN FACE SAYFALARINDA YAYINLANAN Bİ ANKET VAR BEN DOLDURDUM. GÜVENDİĞİNİZ DOKTORLAR DİYOR. CANAN HOCANIN DA ASI VAR..BİZİ BU KADAR ZAYIFLATIP SAĞLIĞIMIZA KAVUŞTURAN KİŞİYİ BELİRTMEK İÇİN BEN DOLDURDUM. SİZE DE TAVSİYE EDERİM. Canım ben de kullandım ben de de vardı 2 yıl önce ilaç kullanıp 6 ay sonra doktor kontrolünde bıraktım. 6 kilo vermiştim. Sonra düzenli beslenmeye çözdüm. Ben de polikistik over hastasıyım. Sanırım inisülün direncini o tetikliyor. Vücutta kullanma sivilce .. Bunların sebeplerinden. Bben aştım inş sen de aşarsın cnm..
canım ilacın adı g harfiyle mi başlıyor insülin direnci için g ile başlayan iki ilaçtan birini veriyorlar ve gerçekten kilo verme hızı çok artıyor
Evet ben de kullandım ta kendisi:) hızlandırdı kilo vermeyi..

Evet gariptir benim de diyetisyen arkadasım var. O da öyle diyo az ve sık yemeyi savunuyor. Bir de doktor bi arkadasım. Hiç bir makale ve yayını yokmuş . Onlara göre kriterbuymuş. Doktorluğuna inancı yokmuş falan dedi. Bir arkadaşım bir kişinin ölümüne neden olduğu için yurt dışına gönderilmiş falan diyor. İlginç olan bunu savunan kişiler doktor. Bana da garip geliyor doğrusu.

merhabalar kızlar nasılsın bakem ,nasıl geciyor haftasonu,kaçamak yok ona göre,sabahki menüm 2,5 yumurta ile kkk,,12:30 gibi yaptım kahvaltımı,akşama ise kavurma yapıcam ayran salata ile tamamlamayı dusunuyorum,ilk kez 2 ogun yapıcam,vucudum alışmaya basladı,yada bugun bıraz gec kalktım 09:30 da herzaman 7 de kalkardım vucut dayanamıyordu,neyse guzel gidiyor,evden cıkmayınca sorun olmuyor,diyete guzel motıve oluyorum.

kimı yurt dısına gondermişler canan karatayımı ?

canım ne kadar güzel ve doğru söylemişsin:)

birde bişey sorucam kızlar ben tereyağını çok seviyorum ama doğalını bulmakta zorlanıyorum siz ne yapıyorsunuz acaba?

İnşallah geçer canım teşekkürler. Canan Karatay özel bir hastanede doktorluk yapıyor şu an ayrıca makalesi ya da herhangi bir yayını olmasa profesör olması mümkün değil. ilaç piyasasını alt üst ettiği için karalamaya çalışıyorlar kadını. kitaplarının arka bölümlerinde hastalarının yazdıkları var herkes övgüyle bahsediyor.

birde bişey sorucam kızlar ben tereyağını çok seviyorum ama doğalını bulmakta zorlanıyorum siz ne yapıyorsunuz acaba?

Karadeniz tereyağı satan yerlerden alıyorum ben. mutlaka vardır çevrende

senin yayinladigini gordum anketi doldurmak icin girdim 15 dkk surer diyor 2,soruda twitter hesabiniz varmi diye soruyor evet te desen hayir da desen anketi doldurdugunuz icin tesekkur ederim diyor....

Evet canım ziya mo an tv ye pek çıkmaz ben de bi gazete haberinde öğrenmişti karatayı desteklediğini küçükusta hoca yanılmıyorsam konyalıydı hemşehrin
hadi ya, ben de şivesine bayılıyordum, orta Anadolu olduğu belliydi,sitesinden biyografisini okudum da bir kayseri geçiyordu, ordan mantık yürütmüştüm, yanılmışım, heyt be hemşehrim benim :))
hoş geldin empathy, hep beraber kurtulalım kilocuklardan..
Gunaydin citirlar..bu sabahta ilk ben yazayim...:). 8 gunlugune gorevli sehirdisina cikiyorum pazaresi kg bildirimi yaparim bende yine gram yok tabiiki almadigima sevinmekten baska carem yok....
kolay gelsin ablacım, eksilerle dönesin..

bahsettiğin ilacı birlikte çalıştığım doktor arkadaş da tavsiye etmişti, kilo verme amaçlı kullanabilirsiniz diye, hiç bir yan etkisi olmaz derdi ama ben tırstığımdan hiç kullanmadım, bir de insülin bakılmıyor bizim buralarda ama yüksek olduğunu düşünmüyordum ama hoca kilolu olan herkeste insilün direnci vardır diyor, bilemedim şimdi, ben de başlasam mı ki?
hadsizler hakketen, müşterileri azalacağı için çamur atıyorlar, onlar istiyor ki az az sık yiyerek ve olağanüstü çaba göstererek kilo verelim, sonra bu çileye dayanamayıp tekrar yiyelim, verdiklerimizi fazlasıyla geri alalım, sonra da onların yolunu tutalım.. bu kısır döngü devam etsin, kalıcı kilo verse herkes onlara kim gidecek?
selam canım,
ikizler 3 Kasımda dört yasına girecekler. :) cidden bazen insan sıyıracak gibi oluyor ama ne yapalım saglıklı olsunlar olalım ..:)
her seyin bir sekilde ustesinden geliriz..
aynen onlar sağlıklı olsun da, bu arada tek çocukla kalan (çocuğu 7 yaş ve üzeri olan) xc9 la ben miyim sadece?

ben köy pazarından alıyorum burdan, bir de yaptığım yoğurtların kaymağını buzlukta biriktirdim baya oldular artık bir ara çıkarıp kendim yapicim bakalım nasıl olacak?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…