o zaman hem insülin direncin geçecek hem de hızlıca kilo vereceksin ne güzel
ben de insülin direnci çıkmadı diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedimşaka şaka
ben asıl diyete başlamadan önce insülinim kaçtı onu merak ediyorum. 11.2 mutlaka düşmüş halidir, çünkü iki aydır Karatay yapıyordum bu sonuç çıktığında. :44::44:
aman canım sen şükret haline çok kötü bişey gerçekten bu polikistik over, el titremeleri, yemekten sonra halsizlik vs insanın hayatını çok olumsuz etkiliyor
Dün gece oturuyordum ntv'de Selahattin Dönmez çıktı biliyorsunuz kendisi meşhur diyetisyen. konuşma süresinin neredeyse hepsini Canan Karatay'a laf çarptrarak geçirdi. İsim vermiyor ama "beslenme bilimi ile alakası olmayan nosyonlar" diye bahsediyor ve tabi Karatay Diyetinin güya olumsuz sonuçları olacağını söylüyor. Ben anlamıyorum bu diyetisyenler nasıl olup da kendilerini profesör olmuş üstelik iki dalda eğitim almış hekimlerle yarışacak düzeyde görebiliyorlar. İnsan biraz haddini bilmeli yahu. İnsanlardan deli gibi paralar alıp sağlıklarını bozmakla kalmayıp bir de halk sağlığı için uğraşan hekimlerle sidik yarışına giriyorlar. pes doğrusu, çok sinirlendim
ha haaa :)) ev hanımlığı bana göre değil deyince heralde bekar bu kız dedim, evli olduğu gibi bir de 3 çocukluymuşsun, kusura bakma ama sen bizden daha çok ev hanımıymışsın.. bu arada maşallah sana ikizler kaç yaşında?
haklısın canım Ahmet rasim küçükustayı unutmuşum, ben de kendisini çok beğenirim hatta şivesinden dolayı kanım kaynar, Kayseriliydi sanırım.. ama ziya mocan hiç tanıdık gelmedi, bi bakayım görmüşmüyüm hiç?
kızlar temizlik bitti sayılır ama ben de bittim, 6 saattir iş yapıyorum ama anca, bayılıyorum şu pratik ev hanımlarına ya, çok ağırım galiba?
selam canım şimdi geldimmherkese günaydııın felluz bi tek seni görüyorumnaber canım
açık havada yürüyüş sonra bir duş canlanırsın canımmSüpersiiin zidiyetxçikolata aklına gelince bir şeylerle uğraş unutursuuunn.!!
ZAYIFLAMANIN TADI BİN ÇİKOLATADANNN GÜZELLLL:)) ben de öyle avunuyorum zaten ama bugün bi halsizlik var nasıl gececek bilmiyorum
sabah kendimi incelmiş gibi gördümmmfelluz
zayıflamanın tadı bin çikolatadan güzel
ne güzel bi laf etmişsinsanırım bu beni coşturdu
teşekkürler canımmZAYIFLAMANIN TADI BİN ÇİKOLATADANNN GÜZELLLL:))) felluzcumm karatay sloganların harika! Bayıldım .... Gelsin 36 beden pantolonlar imşallah ..
..40 razıyımmm
canım bu ilacı pko için kullanmıştımmm... oğlum ve kızım da bir süre kullandı...içtikten sonra oyalanmadan yemeğini ye.!! kızım içtikten sonra yemek yemeyince şekeri düşmüştü .!!!:18:merhabalar herkese. önce dünkü menümü yazayım
sabah 8.45 1 muz, 2 dilim peynir, fındık-fıstık, 1 büyük bardak süt
öğleden sonra 16.00 2 bardak ayran, fındık-fıstık
akşam 20.00 pastırmalı yumurta, zeytin, peynir
Kızlar geçenlerde söylemiştim insülinim 11.2 çıktı diye. Canan Karatay'ın en son kitabında insülini 10'un üzerinde olanlar Metformin etken maddeli ilaçlardan kullansa iyi olur yazıyor. Daha önceden bende hipoglisemi atakları ve polikistik over olduğu için (Karatay'dan sonra pko düzeldi artık düzenli olarak adet görüyorum, bunu söylemeden geçmeyeyim) doktor bana bu ilaçtan vermişti, kullanmadım evde öylece duruyordu. Dün bir dahiliyeci tanıdığımı aradım ve insülin yüksekliği için bu ilacı kullanabileceğimi söyledi. Ben de dün akşamdan itibaren kullanmaya başladım. ilacın prospektüsünde de yazıyor insülin direnci durumunda kullanılabileceği tabi ki. Bakalım insülinim düşerse daha hızlı kilo verebilirim sanıyorum, kilo vermenin ötesinde insülin yağ depoluyor, en azından yediklerim yağa dönüşmez.
selam canım şimdi geldimmeltimin babaannesi vefat etti ordaydımm içim fena oldu neyse yaşam devam ediyor hayatınızı doya doya yaşayınnn
açık havada yürüyüş sonra bir duş canlanırsın canımm
sabah kendimi incelmiş gibi gördümmmsanırım bu beni coşturdu
teşekkürler canımm40 razıyımmm
canım bu ilacı pko için kullanmıştımmm... oğlum ve kızım da bir süre kullandı...içtikten sonra oyalanmadan yemeğini ye.!! kızım içtikten sonra yemek yemeyince şekeri düşmüştü .!!!:18:
zaten ilacın aç karnına alınmaması gerekiyor. doktor tok karnına dedi, prospektüsünde de akşam yemeğinden sonra diye yazıyor. kullanan bir arkadaşım aç karnına alınca aşırı derecede mide bulantısı yaptığını söylemişti. ben de tok karnına aldım bir olumsuzluk yaşamadım
Banada verdiler metformin bende de polikistik over var keske karatay a tam uyabilsem bas donmeleri el titremesi olmasa ben polikistlerin iyilesebilecegini bilmiyordum bununla yasamak zorunda oldugumu saniyodum
Canım ben de kullandım ben de de vardı 2 yıl önce ilaç kullanıp 6 ay sonra doktor kontrolünde bıraktım. 6 kilo vermiştim. Sonra düzenli beslenmeye çözdüm. Ben de polikistik over hastasıyım. Sanırım inisülün direncini o tetikliyor. Vücutta kullanma sivilce .. Bunların sebeplerinden. Bben aştım inş sen de aşarsın cnm..merhabalar herkese. önce dünkü menümü yazayım
Kızlar geçenlerde söylemiştim insülinim 11.2 çıktı diye. Canan Karatay'ın en son kitabında insülini 10'un üzerinde olanlar Metformin etken maddeli ilaçlardan kullansa iyi olur yazıyor. Daha önceden bende hipoglisemi atakları ve polikistik over olduğu için (Karatay'dan sonra pko düzeldi artık düzenli olarak adet görüyorum, bunu söylemeden geçmeyeyim) doktor bana bu ilaçtan vermişti, kullanmadım evde öylece duruyordu. Dün bir dahiliyeci tanıdığımı aradım ve insülin yüksekliği için bu ilacı kullanabileceğimi söyledi. Ben de dün akşamdan itibaren kullanmaya başladım. ilacın prospektüsünde de yazıyor insülin direnci durumunda kullanılabileceği tabi ki. Bakalım insülinim düşerse daha hızlı kilo verebilirim sanıyorum, kilo vermenin ötesinde insülin yağ depoluyor, en azından yediklerim yağa dönüşmez.
Evet ben de kullandım ta kendisi:) hızlandırdı kilo vermeyi..canım ilacın adı g harfiyle mi başlıyor insülin direnci için g ile başlayan iki ilaçtan birini veriyorlar ve gerçekten kilo verme hızı çok artıyor
Dün gece oturuyordum ntv'de Selahattin Dönmez çıktı biliyorsunuz kendisi meşhur diyetisyen. konuşma süresinin neredeyse hepsini Canan Karatay'a laf çarptrarak geçirdi. İsim vermiyor ama "beslenme bilimi ile alakası olmayan nosyonlar" diye bahsediyor ve tabi Karatay Diyetinin güya olumsuz sonuçları olacağını söylüyor. Ben anlamıyorum bu diyetisyenler nasıl olup da kendilerini profesör olmuş üstelik iki dalda eğitim almış hekimlerle yarışacak düzeyde görebiliyorlar. İnsan biraz haddini bilmeli yahu. İnsanlardan deli gibi paralar alıp sağlıklarını bozmakla kalmayıp bir de halk sağlığı için uğraşan hekimlerle sidik yarışına giriyorlar. pes doğrusu, çok sinirlendim
KIZLAR KARATAYIN FACE SAYFALARINDA YAYINLANAN Bİ ANKET VAR BEN DOLDURDUM. GÜVENDİĞİNİZ DOKTORLAR DİYOR. CANAN HOCANIN DA ASI VAR..BİZİ BU KADAR ZAYIFLATIP SAĞLIĞIMIZA KAVUŞTURAN KİŞİYİ BELİRTMEK İÇİN BEN DOLDURDUM. SİZE DE TAVSİYE EDERİM.
Canım ben de kullandım ben de de vardı 2 yıl önce ilaç kullanıp 6 ay sonra doktor kontrolünde bıraktım. 6 kilo vermiştim. Sonra düzenli beslenmeye çözdüm. Ben de polikistik over hastasıyım. Sanırım inisülün direncini o tetikliyor. Vücutta kullanma sivilce .. Bunların sebeplerinden. Bben aştım inş sen de aşarsın cnm..
Evet ben de kullandım ta kendisi:) hızlandırdı kilo vermeyi..
Evet gariptir benim de diyetisyen arkadasım var. O da öyle diyo az ve sık yemeyi savunuyor. Bir de doktor bi arkadasım. Hiç bir makale ve yayını yokmuş . Onlara göre kriterbuymuş. Doktorluğuna inancı yokmuş falan dedi. Bir arkadaşım bir kişinin ölümüne neden olduğu için yurt dışına gönderilmiş falan diyor. İlginç olan bunu savunan kişiler doktor. Bana da garip geliyor doğrusu.
kimı yurt dısına gondermişler canan karatayımı ?
Lawyercim o yapay diyetisyenlerin ve diyetlerin artık çok bi şansları kalmadı bunun farkındalar. Türk hayat şartlarına uyamadıklarından sürekli bir kısırdöngü yarattıklarını insanlar artık anlamaya başladı. Bu toprakların bize sundukları hep gramla verildi oysa zeytinyağı, fındık ceviz baklagiller kayısı bizim ana besinimiz. Her coğrafyanın kendini özgü bi iksiri var.
KIZLAR KARATAYIN FACE SAYFALARINDA YAYINLANAN Bİ ANKET VAR BEN DOLDURDUM. GÜVENDİĞİNİZ DOKTORLAR DİYOR. CANAN HOCANIN DA ASI VAR..BİZİ BU KADAR ZAYIFLATIP SAĞLIĞIMIZA KAVUŞTURAN KİŞİYİ BELİRTMEK İÇİN BEN DOLDURDUM. SİZE DE TAVSİYE EDERİM.
Canım ben de kullandım ben de de vardı 2 yıl önce ilaç kullanıp 6 ay sonra doktor kontrolünde bıraktım. 6 kilo vermiştim. Sonra düzenli beslenmeye çözdüm. Ben de polikistik over hastasıyım. Sanırım inisülün direncini o tetikliyor. Vücutta kullanma sivilce .. Bunların sebeplerinden. Bben aştım inş sen de aşarsın cnm..
Evet ben de kullandım ta kendisi:) hızlandırdı kilo vermeyi..
Evet gariptir benim de diyetisyen arkadasım var. O da öyle diyo az ve sık yemeyi savunuyor. Bir de doktor bi arkadasım. Hiç bir makale ve yayını yokmuş . Onlara göre kriterbuymuş. Doktorluğuna inancı yokmuş falan dedi. Bir arkadaşım bir kişinin ölümüne neden olduğu için yurt dışına gönderilmiş falan diyor. İlginç olan bunu savunan kişiler doktor. Bana da garip geliyor doğrusu.
canım ne kadar güzel ve doğru söylemişsin:)
birde bişey sorucam kızlar ben tereyağını çok seviyorum ama doğalını bulmakta zorlanıyorum siz ne yapıyorsunuz acaba?
senin yayinladigini gordum anketi doldurmak icin girdim 15 dkk surer diyor 2,soruda twitter hesabiniz varmi diye soruyor evet te desen hayir da desen anketi doldurdugunuz icin tesekkur ederim diyor....KIZLAR KARATAYIN FACE SAYFALARINDA YAYINLANAN Bİ ANKET VAR BEN DOLDURDUM. GÜVENDİĞİNİZ DOKTORLAR DİYOR. CANAN HOCANIN DA ASI VAR..BİZİ BU KADAR ZAYIFLATIP SAĞLIĞIMIZA KAVUŞTURAN KİŞİYİ BELİRTMEK İÇİN BEN DOLDURDUM. SİZE DE TAVSİYE EDERİM.
tmm canım şimdi hatırladım tok karna alındığını.!! Kızım hangi akla hizmet aç karnına almıştı.. bilmiyorumm.!!zaten ilacın aç karnına alınmaması gerekiyor. doktor tok karnına dedi, prospektüsünde de akşam yemeğinden sonra diye yazıyor. kullanan bir arkadaşım aç karnına alınca aşırı derecede mide bulantısı yaptığını söylemişti. ben de tok karnına aldım bir olumsuzluk yaşamadım
hadi ya, ben de şivesine bayılıyordum, orta Anadolu olduğu belliydi,sitesinden biyografisini okudum da bir kayseri geçiyordu, ordan mantık yürütmüştüm, yanılmışım, heyt be hemşehrim benim :))Evet canım ziya mo an tv ye pek çıkmaz ben de bi gazete haberinde öğrenmişti karatayı desteklediğini küçükusta hoca yanılmıyorsam konyalıydı hemşehrin
hoş geldin empathy, hep beraber kurtulalım kilocuklardan..Herkese selamlar...her türlü yöntemi denemiş ve denemeye devam eden biriyim...şu an yine dibe vurduğum zamanlardan biri...kilo vermek bir kabus haline dönüştü...eski zayıf halimi istiyorumDönüp dolaşıp Karatay Hocaya takılıyorum...yine bir başlangıç,yeni bir başlangıç hadi bakalım,hayırlısı...bu arada 1.62 boyunda 77 kilodayım...Geçen yıl tam da bu zamanlarda 58 kiloyken üstelik of off ,delirmemek içten bile değil
kolay gelsin ablacım, eksilerle dönesin..Gunaydin citirlar..bu sabahta ilk ben yazayim...:). 8 gunlugune gorevli sehirdisina cikiyorum pazaresi kg bildirimi yaparim bende yine gram yok tabiiki almadigima sevinmekten baska carem yok....
bahsettiğin ilacı birlikte çalıştığım doktor arkadaş da tavsiye etmişti, kilo verme amaçlı kullanabilirsiniz diye, hiç bir yan etkisi olmaz derdi ama ben tırstığımdan hiç kullanmadım, bir de insülin bakılmıyor bizim buralarda ama yüksek olduğunu düşünmüyordum ama hoca kilolu olan herkeste insilün direnci vardır diyor, bilemedim şimdi, ben de başlasam mı ki?merhabalar herkese. önce dünkü menümü yazayım
hadsizler hakketen, müşterileri azalacağı için çamur atıyorlar, onlar istiyor ki az az sık yiyerek ve olağanüstü çaba göstererek kilo verelim, sonra bu çileye dayanamayıp tekrar yiyelim, verdiklerimizi fazlasıyla geri alalım, sonra da onların yolunu tutalım.. bu kısır döngü devam etsin, kalıcı kilo verse herkes onlara kim gidecek?Dün gece oturuyordum ntv'de Selahattin Dönmez çıktı biliyorsunuz kendisi meşhur diyetisyen. konuşma süresinin neredeyse hepsini Canan Karatay'a laf çarptrarak geçirdi. İsim vermiyor ama "beslenme bilimi ile alakası olmayan nosyonlar" diye bahsediyor ve tabi Karatay Diyetinin güya olumsuz sonuçları olacağını söylüyor. Ben anlamıyorum bu diyetisyenler nasıl olup da kendilerini profesör olmuş üstelik iki dalda eğitim almış hekimlerle yarışacak düzeyde görebiliyorlar. İnsan biraz haddini bilmeli yahu. İnsanlardan deli gibi paralar alıp sağlıklarını bozmakla kalmayıp bir de halk sağlığı için uğraşan hekimlerle sidik yarışına giriyorlar. pes doğrusu, çok sinirlendim
aynen onlar sağlıklı olsun da, bu arada tek çocukla kalan (çocuğu 7 yaş ve üzeri olan) xc9 la ben miyim sadece?selam canım,
ikizler 3 Kasımda dört yasına girecekler. :) cidden bazen insan sıyıracak gibi oluyor ama ne yapalım saglıklı olsunlar olalım ..:)
her seyin bir sekilde ustesinden geliriz..
ben köy pazarından alıyorum burdan, bir de yaptığım yoğurtların kaymağını buzlukta biriktirdim baya oldular artık bir ara çıkarıp kendim yapicim bakalım nasıl olacak?canım ne kadar güzel ve doğru söylemişsin:)
birde bişey sorucam kızlar ben tereyağını çok seviyorum ama doğalını bulmakta zorlanıyorum siz ne yapıyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?