Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

insanlar ne kadar hadsiz ne kadar fütursuz olabiliyorlar bir kez daha öğrendim
karatay hocaya makalesi yok diyen bi doktorsa onun doktorluğundan şüphe etmek gerek zira bi akademisyenin prof olabilmesi için yurtiçi ve yurtdışında belrli sayıda yanınlanmış makalesinin olması gerekir ki özellikle yurtdışında saygın bilimsel yayınlara makale göndermek zordur ayrıca ingilter ve amerikanın en saygın üniversitelerinde 17 yıl çalışabilmek için karatay hoca kadar da kendini bilime adamış olmak gerekir
hoş biz de sahte prof çok olduğu için hocanın da profluğunu sorgulama hadsiziğinde bulunanlar olacaktır yazııııııık
bizimki gibi ayakların baş olabildiği ülkelerde başları ayak yapmaya çalışmak yaygın bi davranıştır
aaaaaaa sinirlendim şimdi biraz daha konuşursam başka mecralara gireceğim yetti beeee

Karatay hocayi drlar pek sevmiyor daha dogrusu protein agirlikli diyetlere karsilar dukan dahil sanirim bobrek ve kalp sorunu olanlara iyi olmayabilir ams biz daha genciz guzeliz:) aksam menumu de yazayim
pirzola , zeytinyagli sebze 2 ser kasik, 1bardak ayran

şimdi baktım kayseriliymiş konyalı olan kimdi acaba?

o ilaçla 3-5 kilo fazlası olanlar bile zayıflamaya çalışıyormuş bu çok yanlış ayrıca iher kiloluda nsülin direnci olur demek bence yanlış bende vki 29 küsuken yoktu lawyer ın 24 küsur ama onda var bazı doktorların sadece hızlı zayıflatmak için verdiğini bi topikte okuduğumu hatırlıyorum

Bu gunku menum sabah kkk aksam mercimek mantisi diyorum ben
Kizlar mutlaka denemelisiniz hem cok lezzetli hemde acayip tok tutuyor
Mercimegi hasliyoruz sarmısaklı yoğurt dokuyoruz uzerine dogal tereyagini eritip nane pul biber kimyon ekliyoruz afiyetle yiyoruz..immmm immm missss

Ağzına saglık. Bu arada bende de tek cocuk ve 7 yasında :))

Önce bir baktır Insulin degerine bence. Eğer yüksek degilse bosuna dengeni bozma

Telefondan yazıyorum alıntılar karıştı galiba kime cevap yazdığımı şaşırdım :)) bugünkü menüm
Sabah 11.00 kahvaltı

Aksam 19.00 ızgara balık yeşil salata 1 dilim tahin helvası

Bugün 4 saat çalıştırdım leptini

Maalesef yıllarca hep aynı şeyleri zırvalayıp durdular..ne oldu kilolar verildi geri alındı...hep aynı kısır döngüüü.!! Neyse biz mantığımıza uyanı uygulayacaz ve etrafımıza da yararlı olmaya çalışacaz.!!! Meyve veren ağaç taşlanırmış.!! Biz en güzel örneğiz daha ne olsunnn... Annesini şeker ve tansiyon hastalıklarından 62 yaşında kaybetmiş biri olarak onların zırvalamalarını dinleyecek zamanım yok.!! Annemi avuçlar dolusu verdikleri ilaçlarıyla iyi ettiler mi hayır.!!!! Aksine bu kadar ilacın yan etkisini kaldıramadı Uyanalım yeter artık..!!
Bizimki protein ağırlıklı değil ki zatenn..!! Mönülerini istediğin gibi sebze ağırlıklı da ayarlayabiliyorsunnn.!! Hızlı vermek isteyenler proteine ağırlık verebiliyor.!! Tercih meselesi...
Oğluma insülin direnci için, benle kızlarıma da PKO için verilmişti...ailede şeker varsa,şeker hastası olma ihtimaliniz yüksekse veriliyormuş..yıllardır kullanmıyoruz...oğlum kilolu olmasına rağmen insülin direnci normal çıktı..

Sabah10:00. kkk

Öğlen15:00. 3parça tavuk,4 kaşık meyhane pilavı,1 kase yoğurt,1 kase karnıbahar yemeği.(çok acıkmıştım)

Akşam20:00. 2 avuç fındık,1 kase yoğurt.(eşime eşlik etmek için yedim.!!, öğlen yemeğinden hala toktummm.!)

Canlar
sabah kkk ama az helvalı
akşam 4,5 gibi iki kaşık çiğer, 1 tabak ayranlı çorba, 1 kaşık kısır
bugün 3 adam vardı( tavsiye ederim çok komik bi program) geceyi uzattım o sebebten acıktım. Süt içtim yok açım 2 kaşık çiğer ve yoğurt yedim. Gece 1 gibi leptini bozdum

Dışarı çıkınca diyeti korumak zor oluyor pişmanlığımı hemen sizinle paylaşmak istedimmdışarı çıkmıştık gayet masum halde türk kahvesi istemiştim yanına lokum ve çikolata koymuşlar onları yedim akşamda 11 gibi haşlama mısır leptinin çalışmadığına mı yanayım kilo alacağıma mı(

Canım aksam yemegi az değil mi yaaa doyuyor musun?belki ondan aciktin????

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum sizinle.. Kitaplarının dördünü de okudum. Gerçekten karatay hocanın başına bişey gelecek diye kaygılanıyorım.
senin yayinladigini gordum anketi doldurmak icin girdim 15 dkk surer diyor 2,soruda twitter hesabiniz varmi diye soruyor evet te desen hayir da desen anketi doldurdugunuz icin tesekkur ederim diyor....
Allah Allah şaşırdım Gül ablacım..evet uzun sürüyor ama ben sonuna kadar doldurdum 43 soru olması lazım. Bi ara bi daha dene istersen. Benim tvtr hesabım vardı var dedim sorun çıkmadı. İlk başta tvtr ile ilgili de soru çok hatta şaşırdım bile nerde bu karatay sorusu diye sonuna doğru sağlık soruları başlıyor.

Evet cnm gerçekten sinir olmamak elde değil ...MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLAMIR .. Bunun tam tanımı sanırım.. Ben de İnan anlamıyorum.. Herkesin ilaç firması ile olan etkileşimini bozduğu için.. Diyetisyenlerin ekmeğini kestiği için sanırım gıcıklar.. Gecen gün komik bişey oldu. Diyetisyen arkadaşım var. Facede arkadaşım. Daha doğrusu arkadaşımın eşi .. Bi baktım beni arkadaşlıktan çıkarmış ben sürekli karatay yayınlıyorum diye sanirum. Birilerinin sinirine dokundum.. Ama bedenimden sağlığımı yitirmeden, yiye yiye nereeyse 24 kilo gitti .. Sonuç aldığım şeyi neden savunmayayım .. Sonuç ortada YİYORUZ MUTLUYUZ ZAYIFLUYORUZ.. YAŞASIN KARATAY KARDEŞLİĞİ..

Sabah ağız tadıylaa kkk yaptım sat 10 da.. Nihayet yediğimden tat aldım.. Saat 16:30 da hamsi buğulama salata veeeee tahin helva:) HAHAHAAAA HELVA İÇİN BALIK:) VİCDAN AZAPSIZ YEDİĞİM TEK TATLI.. AMA YEMEKİÇİN BALIK YEMEK GEREK.. Sonra da leptinimi bozmadım.. Devam.. Birazdan bizimkiler uyanırsa kkk yapcam inşallah.. Görüşürüz.. İyi pazarlar ...

gÜNAYDIN DUN SABAH KAHVALTIM 2 YUMURTALI OMLET
ÖĞLEN BULGU PİLAVI
AKŞAM BULGUR PİLAVI
SABAH KEK (YAĞSIZ UNUSUZ VE ŞEKERSIZ)

günaydın karataycılar,ben artık kahvaltımı geç saatte yapıp akşam yemeğiyle birlikte 2 ogun yapmak istiyorum,bir sakıncası olmaz sanırım degılmı,hani kalkınca birşey yememiz gerekmiyor değilmi ?

günaydınlar herkesebol leptinli günler:)

sabah 7 de kalkıp 45 dk yürüyüş yaptım dünkü kaçamaklarımı hafifletmek için:))
ardından 9:00 kkk kuruyemiş ve 4 kayısı ile güne güzel bi başlangıç yaptım

herkese çook güzel bi pazer günü diliyorum dün menümü yazmayı unutmuşum
sabah kahvaltıda yarım dilim tam buğday ekmeği yedim kendim yapmıştım tadına bakayım dedim güzeldi kuruyemişim kalmadığından yiyemedim maalesef öğleden sonra dağlara oikniğe gittik et patlıcan salatası ayran üçlüsü yedim üstüne 1 hurma yedim neden derseniz gittiğimiz piknik alanının sahibi dalından koparıp getirdi yumuşacıktı eve getiremezdik ezilirdi ben de baktım saat daha 5 hüplettim 1 tane

hedefcim
anketi yapamadım 2. sorudan sonra teşekkür edip gönderdiler beni:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…