hadi ya, ben de şivesine bayılıyordum, orta Anadolu olduğu belliydi,sitesinden biyografisini okudum da bir kayseri geçiyordu, ordan mantık yürütmüştüm, yanılmışım, heyt be hemşehrim benim :))
bahsettiğin ilacı birlikte çalıştığım doktor arkadaş da tavsiye etmişti, kilo verme amaçlı kullanabilirsiniz diye, hiç bir yan etkisi olmaz derdi ama ben tırstığımdan hiç kullanmadım, bir de insülin bakılmıyor bizim buralarda ama yüksek olduğunu düşünmüyordum ama hoca kilolu olan herkeste insilün direnci vardır diyor, bilemedim şimdi, ben de başlasam mı ki?
aynen onlar sağlıklı olsun da, bu arada tek çocukla kalan (çocuğu 7 yaş ve üzeri olan) xc9 la ben miyim sadece?
?
hadi ya, ben de şivesine bayılıyordum, orta Anadolu olduğu belliydi,sitesinden biyografisini okudum da bir kayseri geçiyordu, ordan mantık yürütmüştüm, yanılmışım, heyt be hemşehrim benim :))
hoş geldin empathy, hep beraber kurtulalım kilocuklardan..
kolay gelsin ablacım, eksilerle dönesin..
bahsettiğin ilacı birlikte çalıştığım doktor arkadaş da tavsiye etmişti, kilo verme amaçlı kullanabilirsiniz diye, hiç bir yan etkisi olmaz derdi ama ben tırstığımdan hiç kullanmadım, bir de insülin bakılmıyor bizim buralarda ama yüksek olduğunu düşünmüyordum ama hoca kilolu olan herkeste insilün direnci vardır diyor, bilemedim şimdi, ben de başlasam mı ki?
hadsizler hakketen, müşterileri azalacağı için çamur atıyorlar, onlar istiyor ki az az sık yiyerek ve olağanüstü çaba göstererek kilo verelim, sonra bu çileye dayanamayıp tekrar yiyelim, verdiklerimizi fazlasıyla geri alalım, sonra da onların yolunu tutalım.. bu kısır döngü devam etsin, kalıcı kilo verse herkes onlara kim gidecek?
aynen onlar sağlıklı olsun da, bu arada tek çocukla kalan (çocuğu 7 yaş ve üzeri olan) xc9 la ben miyim sadece?
ben köy pazarından alıyorum burdan, bir de yaptığım yoğurtların kaymağını buzlukta biriktirdim baya oldular artık bir ara çıkarıp kendim yapicim bakalım nasıl olacak?
insanlar ne kadar hadsiz ne kadar fütursuz olabiliyorlar bir kez daha öğrendim
karatay hocaya makalesi yok diyen bi doktorsa onun doktorluğundan şüphe etmek gerek zira bi akademisyenin prof olabilmesi için yurtiçi ve yurtdışında belrli sayıda yanınlanmış makalesinin olması gerekir ki özellikle yurtdışında saygın bilimsel yayınlara makale göndermek zordur ayrıca ingilter ve amerikanın en saygın üniversitelerinde 17 yıl çalışabilmek için karatay hoca kadar da kendini bilime adamış olmak gerekir
hoş biz de sahte prof çok olduğu için hocanın da profluğunu sorgulama hadsiziğinde bulunanlar olacaktır yazııııııık
bizimki gibi ayakların baş olabildiği ülkelerde başları ayak yapmaya çalışmak yaygın bi davranıştır
aaaaaaa sinirlendim şimdi biraz daha konuşursam başka mecralara gireceğim yetti beeee
hoş geldin empathy, hep beraber kurtulalım kilocuklardan..
kolay gelsin ablacım, eksilerle dönesin..
hadsizler hakketen, müşterileri azalacağı için çamur atıyorlar, onlar istiyor ki az az sık yiyerek ve olağanüstü çaba göstererek kilo verelim, sonra bu çileye dayanamayıp tekrar yiyelim, verdiklerimizi fazlasıyla geri alalım, sonra da onların yolunu tutalım.. bu kısır döngü devam etsin, kalıcı kilo verse herkes onlara kim gidecek?
ben köy pazarından alıyorum burdan, bir de yaptığım yoğurtların kaymağını buzlukta biriktirdim baya oldular artık bir ara çıkarıp kendim yapicim bakalım nasıl olacak?
Maalesef yıllarca hep aynı şeyleri zırvalayıp durdular..ne oldu kilolar verildi geri alındı...hep aynı kısır döngüüü.!! Neyse biz mantığımıza uyanı uygulayacaz ve etrafımıza da yararlı olmaya çalışacaz.!!! Meyve veren ağaç taşlanırmış.!! Biz en güzel örneğiz daha ne olsunnn... Annesini şeker ve tansiyon hastalıklarından 62 yaşında kaybetmiş biri olarak onların zırvalamalarını dinleyecek zamanım yok.!! Annemi avuçlar dolusu verdikleri ilaçlarıyla iyi ettiler mi hayır.!!!! Aksine bu kadar ilacın yan etkisini kaldıramadıinsanlar ne kadar hadsiz ne kadar fütursuz olabiliyorlar bir kez daha öğrendim
karatay hocaya makalesi yok diyen bi doktorsa onun doktorluğundan şüphe etmek gerek zira bi akademisyenin prof olabilmesi için yurtiçi ve yurtdışında belrli sayıda yanınlanmış makalesinin olması gerekir ki özellikle yurtdışında saygın bilimsel yayınlara makale göndermek zordur ayrıca ingilter ve amerikanın en saygın üniversitelerinde 17 yıl çalışabilmek için karatay hoca kadar da kendini bilime adamış olmak gerekir
hoş biz de sahte prof çok olduğu için hocanın da profluğunu sorgulama hadsiziğinde bulunanlar olacaktır yazııııııık
bizimki gibi ayakların baş olabildiği ülkelerde başları ayak yapmaya çalışmak yaygın bi davranıştır
aaaaaaa sinirlendim şimdi biraz daha konuşursam başka mecralara gireceğim yetti beeee
Bizimki protein ağırlıklı değil ki zatenn..!! Mönülerini istediğin gibi sebze ağırlıklı da ayarlayabiliyorsunnn.!! Hızlı vermek isteyenler proteine ağırlık verebiliyor.!! Tercih meselesi...Karatay hocayi drlar pek sevmiyor daha dogrusu protein agirlikli diyetlere karsilar dukan dahil sanirim bobrek ve kalp sorunu olanlara iyi olmayabilir ams biz daha genciz guzeliz:) aksam menumu de yazayim
pirzola , zeytinyagli sebze 2 ser kasik, 1bardak ayran
Oğluma insülin direnci için, benle kızlarıma da PKO için verilmişti...ailede şeker varsa,şeker hastası olma ihtimaliniz yüksekse veriliyormuş..yıllardır kullanmıyoruz...oğlum kilolu olmasına rağmen insülin direnci normal çıktı..şimdi baktım kayseriliymiş konyalı olan kimdi acaba?
o ilaçla 3-5 kilo fazlası olanlar bile zayıflamaya çalışıyormuş bu çok yanlış ayrıca iher kiloluda nsülin direnci olur demek bence yanlış bende vki 29 küsuken yoktu lawyer ın 24 küsur ama onda var bazı doktorların sadece hızlı zayıflatmak için verdiğini bi topikte okuduğumu hatırlıyorum
Canlar
sabah kkk ama az helvalı
akşam 4,5 gibi iki kaşık çiğer, 1 tabak ayranlı çorba, 1 kaşık kısır
bugün 3 adam vardı( tavsiye ederim çok komik bi program) geceyi uzattım o sebebten acıktım. Süt içtim yok açım 2 kaşık çiğer ve yoğurt yedim. Gece 1 gibi leptini bozdum
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum sizinle.. Kitaplarının dördünü de okudum. Gerçekten karatay hocanın başına bişey gelecek diye kaygılanıyorım.İnşallah geçer canım teşekkürler. Canan Karatay özel bir hastanede doktorluk yapıyor şu an ayrıca makalesi ya da herhangi bir yayını olmasa profesör olması mümkün değil. ilaç piyasasını alt üst ettiği için karalamaya çalışıyorlar kadını. kitaplarının arka bölümlerinde hastalarının yazdıkları var herkes övgüyle bahsediyor.
Allah Allah şaşırdım Gül ablacım..evet uzun sürüyor ama ben sonuna kadar doldurdum 43 soru olması lazım. Bi ara bi daha dene istersen. Benim tvtr hesabım vardı var dedim sorun çıkmadı. İlk başta tvtr ile ilgili de soru çok hatta şaşırdım bile nerde bu karatay sorusu diye sonuna doğru sağlık soruları başlıyor.senin yayinladigini gordum anketi doldurmak icin girdim 15 dkk surer diyor 2,soruda twitter hesabiniz varmi diye soruyor evet te desen hayir da desen anketi doldurdugunuz icin tesekkur ederim diyor....
insanlar ne kadar hadsiz ne kadar fütursuz olabiliyorlar bir kez daha öğrendim
günaydın karataycılar,ben artık kahvaltımı geç saatte yapıp akşam yemeğiyle birlikte 2 ogun yapmak istiyorum,bir sakıncası olmaz sanırım degılmı,hani kalkınca birşey yememiz gerekmiyor değilmi ?
Daha da güzel olur bolleptinler salgılanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?