Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Allah Allah şaşırdım.. Ben yaptım ama.. Neden olmadı ki? Neyse hurmadan iyi ki yemişsin o kadar ergini bulunmaz her zaman.. Afiyet olsun cnmm

kilo:77,6
hedef:60
Baslangic: 27.10.2013
Yas: 23
Bugun basladim
Kahvaltı: birer minik kase zeytin,kuru kayisi,ceviz, 3 yumurta,sekersiz cay

ilk bidirim hangi gun acaba arkadaslar?

Selamlar hanımlar,

iyi pazarlar. Ben de bugun klasik sıkı bir karatay kahvaltısı yaptım. Bugunden sonra ben de bildirimleri yapayım diyorum artık yapabildiğim kadarı ile :) dikkat etmeliyim..:) cocuklarla evdeyiz kahvaltı sonrası tembellikte..
eşimle kahve molası yapıyoruz..

Bugun basladim

Aramıza hoşgeldin canımm:))mönü bildirimi yapan ve sırası gelince liste hazırlamayı kabul eden herkes; pt günü olan yarışmamıza katılabilir..!! Her gün mönü bildirimi yaparsan bir hafta sonraki pt,kilo bildirimiyle yarışmaya katılabiliyorsun canım:) başarılarr..

İyi pazarlar canım bende yeşil çayımı yudumluyorumm telden girdiğim için kilonu göremiyorum kaçtan kaça düştün canım??

Allah Allah şaşırdım.. Ben yaptım ama.. Neden olmadı ki? Neyse hurmadan iyi ki yemişsin o kadar ergini bulunmaz her zaman.. Afiyet olsun cnmm

daha sonra tekrar deneyeceğim karatay hoca hep destek tam destek!!
evet evet kabuğu zar gibi incecikti kırmızıya yakın bi turuncu ve asla ağzı burmuyor ee bi de yaşlı adamcağız toplamış getirmiş yemeseydik olmazdı

afiyet olsun canımcım demek artık aramızdasın ne güzel

canım mercimek kırmızı mı, yeşil mi, siyah mı? :))))
Ağzına saglık. Bu arada bende de tek cocuk ve 7 yasında :))
sen ben xc9, 3 kişi miyiz?
Önce bir baktır Insulin degerine bence. Eğer yüksek degilse bosuna dengeni bozma
canım burada bakılmıyor ya, bi araştırdım bakılmıyor dediler, keşke yaptırabilsem il dışına çıkmam gerek..
hakkaten komikmiş yav, insanları anlamak zor, bunun için insan arkadaşını çıkartır mı? herkesin doğrusu kendine...
gÜNAYDIN DUN SABAH KAHVALTIM 2 YUMURTALI OMLET
ÖĞLEN BULGU PİLAVI
AKŞAM BULGUR PİLAVI
SABAH KEK (YAĞSIZ UNUSUZ VE ŞEKERSIZ)
keşke kekin neli olduğunu da yazsaymışsın kafam karıştı, yağ yok, un yok, şeker yok, acaba ne var, ne var?
Bugun basladim

aramıza hoş geldin bildirimler ptesi.. yani yarın..

kızlar bugün NTV de Taylan Kümeli vardı, bir zamanların meşhur diyetisyeni.. yarıda yakaladım sanki karataydan bahsediyorlardı yine.. günde 10 yumurta mevzusu vardı.. yanlış olduğunu söyledi, 4 gün önerdi falan, sonra bir öykü anlattı, daha doğrusu yurt dışında normal sıradan bir insan bir araştırma yapmış, normalde vejeteryanmış, sonra bu beslenmeyi bırak fast food beslenmiş, ymumurta et bolll booll yemiş .. bir süre sonra test yaptırmış ve tüm değerleri yükselmiş, kollesterol vs. madem zararlı değil et yumurta bu adamın değerleri nasıl yükseldi diyor? fast food daki trans yağları hiç hesaba katmıyor, hoca zaten istediğiniz kadar yumurta yiyebilirsiniz diyor ama doğal olanı, fast food yeyin demiyorki, herşeyin doğalını yiyoruz,.. ama iyi bir gelişme var, kollesterolun faydalı olduğunu kabul ediyor ama onu da nerden aldığınız önemli diyor.. neyse kızlar bunların algıları bu kadar.. ama karatay kardeşliği gittikçe büyüyor, karatayla verenler emsal teşkil ediyor, yakında herkes bizim cemaatten olucak :)))))))))

İyi pazarlar canım bende yeşil çayımı yudumluyorumm telden girdiğim için kilonu göremiyorum kaçtan kaça düştün canım??

ya ben bir ara 60 lara inmistim bir bucuk ay kadar once sonra bir yurtdısı iş gezisi oldu İtalya'ya ( orda biraz kacırdım..sonrasında da bayram toparlayamadım.. insallah gene dikkat edip 59-60 civarına dussem super olacakta sabit kalamıyorum ya o kilolarda cok direnc oluyor..
zaten o son nokta benim için 58
vercem gene azmedersek olur mutlaka degil mi?

Son düzenleme:
selam kızlar sabah kahvaltımı 10:30 da yaptım eski saat ile 30oluyor,menüm ise şöyle:2 yumurta ile kkk.şimide yeşil çayımı içeceğim sonrasında evde spor yapacağım,bakalım yarın ilk bildirim günüm ne kadar vermiş olacagım hiç tartılmadım banada suprız olacak..dun ilk defa 2 ogun yaptım bugunde oyle olacak allah nasıp ederse.öptüm ,bol leptinler sizin olsun..

Bu direnç bizi mahvediyor canımcım.!!! Aynaya bakıyorum incelmişim...tartıya çıkıyorum aynı.!!! Direnecez yolu yok.. Azmin elinden hiç birşey kaçamazzz

Sabah zeytin peynir yesil biber ceviz cay
Ogle zeytinyagli herseyden 2 kasik sarms pirincliydi yemedim ama irmikli dutlu tstlidan yedim bol findikla

Mahzen
Canim yesil mercimek yaptom ben siyahi da mi var
bir de siyahı var, kara mercimek de deniyor sanım ama kahverengi aslında, yeşile göre daha daha küçük taneli ama oldukça lezzetli,
KEK FINDIKLI(UN YERİNE) KURU İNCİRLİ(ŞEKER YERİNE) VE YUMURTALI
ilginçmiş fındığı un yerine kullanıyorsak çekiyoruz o zaman, aslında tarifini versen fena olmaz, pişiriyormuyuz peki?
Bu direnç bizi mahvediyor canımcım.!!! Aynaya bakıyorum incelmişim...tartıya çıkıyorum aynı.!!! Direnecez yolu yok.. Azmin elinden hiç birşey kaçamazzz
aslında kiloya takılmamak lazım, inceliyor olmamız tartıdaki rakamdan daha önemli, aslında yağlar yakılıyor ama beslenme ve sporun etkisiyle kaslar güçlendiği için ağır çıkıyoruz diye düşünüyorum..

kızlar bu arada söz konusu anketi ben de doldurayım dedim ama beni de 2. sorudan sonra uğurladılar ( anlamadım gerçekten..

ilginçmiş fındığı un yerine kullanıyorsak çekiyoruz o zaman, aslında tarifini versen fena olmaz, pişiriyormuyuz peki?

2 bardak fındık (robottan çekılmış ) 3 yumurta 1 pk kabartma tozu içine kuru imncir(1 sasat önce suda bekletılıp suyu suzulmuş)
karıştırıp fırınlıyosun yavaş yavaş pişiyo

tşk ederim canım, incirleri de doğruyor muyuz? sanırım istersek biraz da yağ ekleyebiliriz

Son düzenleme:
kızlar anketi bu sefer tamamladım, tabi biraz yalan beyanda bulunurak şöyle ki:

1. soru:tweter hesabınız var mı?
2. soru:son 1 ay içinde giriş yaptınız mı?

her ikisini de evet diyerek cevaplamak gerek, ben 2. ye hayır deyince güle güle dediler ama ben de diğer pc den tekrar girdim bu sefer 2. ye de evet dedim sonra devam etti, sonraki sorular hep twitter la ilgili, en sonra da kanaat önderlerini puanlatıyorlar ve içlerinde diyetisyenler var, bizimkilerden karatay,ahmet aydın ve Ahmet rasim küçükusta var, diyetisyenlerden de selahattin dönmez, taylan kümeli,ender saraç var.. tanımadığım birkaç kişi daha var onlar kim bilmiyorum ama merak ettim derya baykal ve ebru şallının orda ne işi var :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…