herkese çook güzel bi pazer günü diliyorum dün menümü yazmayı unutmuşum
sabah kahvaltıda yarım dilim tam buğday ekmeği yedimkendim yapmıştım tadına bakayım dedim güzeldi kuruyemişim kalmadığından yiyemedim maalesef öğleden sonra dağlara oikniğe gittik et patlıcan salatası ayran üçlüsü yedim üstüne 1 hurma yedim neden derseniz gittiğimiz piknik alanının sahibi dalından koparıp getirdi yumuşacıktı eve getiremezdik ezilirdi ben de baktım saat daha 5 hüplettim 1 tane
hedefcim anketi yapamadım 2. sorudan sonra teşekkür edip gönderdiler beni:)))))
kilo:77,6
hedef:60
Baslangic: 27.10.2013
Yas: 23
Bugun basladim
Kahvaltı: birer minik kase zeytin,kuru kayisi,ceviz, 3 yumurta,sekersiz cay
ilk bidirim hangi gun acaba arkadaslar?
Selamlar hanımlar,
iyi pazarlar. Ben de bugun klasik sıkı bir karatay kahvaltısı yaptım. Bugunden sonra ben de bildirimleri yapayım diyorum artık yapabildiğim kadarı ile :) dikkat etmeliyim..:) cocuklarla evdeyiz kahvaltı sonrası tembellikte..
eşimle kahve molası yapıyoruz..
Allah Allah şaşırdım.. Ben yaptım ama.. Neden olmadı ki? Neyse hurmadan iyi ki yemişsin o kadar ergini bulunmaz her zaman.. Afiyet olsun cnmm
Selamlar hanımlar,
iyi pazarlar. Ben de bugun klasik sıkı bir karatay kahvaltısı yaptım. Bugunden sonra ben de bildirimleri yapayım diyorum artık yapabildiğim kadarı ile :) dikkat etmeliyim..:) cocuklarla evdeyiz kahvaltı sonrası tembellikte..
eşimle kahve molası yapıyoruz..
canım mercimek kırmızı mı, yeşil mi, siyah mı? :))))Bu gunku menum sabah kkk aksam mercimek mantisi diyorum ben
Kizlar mutlaka denemelisiniz hem cok lezzetli hemde acayip tok tutuyor
Mercimegi hasliyoruz sarmısaklı yoğurt dokuyoruz uzerine dogal tereyagini eritip nane pul biber kimyon ekliyoruz afiyetle yiyoruz..immmm immm missss
sen ben xc9, 3 kişi miyiz?Ağzına saglık. Bu arada bende de tek cocuk ve 7 yasında :))
canım burada bakılmıyor ya, bi araştırdım bakılmıyor dediler, keşke yaptırabilsemÖnce bir baktır Insulin degerine bence. Eğer yüksek degilse bosuna dengeni bozma
hakkaten komikmiş yav, insanları anlamak zor, bunun için insan arkadaşını çıkartır mı? herkesin doğrusu kendine...Gecen gün komik bişey oldu. Diyetisyen arkadaşım var. Facede arkadaşım. Daha doğrusu arkadaşımın eşi .. Bi baktım beni arkadaşlıktan çıkarmış ben sürekli karatay yayınlıyorum diye sanirum. Birilerinin sinirine dokundum.. Ama bedenimden sağlığımı yitirmeden, yiye yiye nereeyse 24 kilo gitti .. Sonuç aldığım şeyi neden savunmayayım .. Sonuç ortada YİYORUZ MUTLUYUZ ZAYIFLUYORUZ.. YAŞASIN KARATAY KARDEŞLİĞİ..
keşke kekin neli olduğunu da yazsaymışsın kafam karıştı, yağ yok, un yok, şeker yok, acaba ne var, ne var?gÜNAYDIN DUN SABAH KAHVALTIM 2 YUMURTALI OMLET
ÖĞLEN BULGU PİLAVI
AKŞAM BULGUR PİLAVI
SABAH KEK (YAĞSIZ UNUSUZ VE ŞEKERSIZ)
aramıza hoş geldin bildirimler ptesi.. yani yarın..kilo:77,6
hedef:60
Baslangic: 27.10.2013
Yas: 23
Bugun basladim
Kahvaltı: birer minik kase zeytin,kuru kayisi,ceviz, 3 yumurta,sekersiz cay
ilk bidirim hangi gun acaba arkadaslar?
İyi pazarlar canım bende yeşil çayımı yudumluyorummtelden girdiğim için kilonu göremiyorum kaçtan kaça düştün canım??
canım mercimek kırmızı mı, yeşil mi, siyah mı? :))))
sen ben xc9, 3 kişi miyiz?
canım burada bakılmıyor ya, bi araştırdım bakılmıyor dediler, keşke yaptırabilsemil dışına çıkmam gerek..
hakkaten komikmiş yav, insanları anlamak zor, bunun için insan arkadaşını çıkartır mı? herkesin doğrusu kendine...
keşke kekin neli olduğunu da yazsaymışsın kafam karıştı, yağ yok, un yok, şeker yok, acaba ne var, ne var?
KEK FINDIKLI(UN YERİNE) KURU İNCİRLİ(ŞEKER YERİNE) VE YUMURTALI
ya ben bir ara 60 lara inmistim bir bucuk ay kadar once sonra bir yurtdısı iş gezisi oldu İtalya'ya( orda biraz kacırdım..sonrasında da bayram toparlayamadım.. insallah gene dikkat edip 59-60 civarına dussem super olacakta sabit kalamıyorum ya o kilolarda cok direnc oluyor..
zaten o son nokta benim için 58
vercem gene azmedersek olur mutlaka degil mi?
bir de siyahı var, kara mercimek de deniyor sanım ama kahverengi aslında, yeşile göre daha daha küçük taneli ama oldukça lezzetli,Mahzen
Canim yesil mercimek yaptom ben siyahi da mi var
ilginçmiş fındığı un yerine kullanıyorsak çekiyoruz o zaman, aslında tarifini versen fena olmaz, pişiriyormuyuz peki?KEK FINDIKLI(UN YERİNE) KURU İNCİRLİ(ŞEKER YERİNE) VE YUMURTALI
aslında kiloya takılmamak lazım, inceliyor olmamız tartıdaki rakamdan daha önemli, aslında yağlar yakılıyor ama beslenme ve sporun etkisiyle kaslar güçlendiği için ağır çıkıyoruz diye düşünüyorum..Bu direnç bizi mahvediyor canımcım.!!! Aynaya bakıyorum incelmişim...tartıya çıkıyorum aynı.!!! Direnecez yolu yok.. Azmin elinden hiç birşey kaçamazzz
ilginçmiş fındığı un yerine kullanıyorsak çekiyoruz o zaman, aslında tarifini versen fena olmaz, pişiriyormuyuz peki?
2 bardak fındık (robottan çekılmış ) 3 yumurta 1 pk kabartma tozu içine kuru imncir(1 sasat önce suda bekletılıp suyu suzulmuş)
karıştırıp fırınlıyosun yavaş yavaş pişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?