Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tşk ederim canım, incirleri de doğruyor muyuz? sanırım istersek biraz da yağ ekleyebiliriz

evet canım ıncırlerı suya doğrayıp 1-2 saat bekletiyoruz suyunu suzup kullanıyoruz tereyağı kullanabılrısın aslında ama çok kabarmıyor haberın olsun da

iyi pazarlar kızlar. bugün saat 11 gibi kahvaltı yaptım şu an deli gibi açım ama şimdi yersem gece acıkacağım için bekliyorum bari saat 6 olsun

Bu tarifi melek programinda sahrap soysal kurabiye tarifi olarak yapmislardi bir padtanede cokda guzel olmustu kek degilde kurabiye gorunumunde yaparsaniz daha guzel olur kanimca.

iyi pazarlar kızlar. bugün saat 11 gibi kahvaltı yaptım şu an deli gibi açım ama şimdi yersem gece acıkacağım için bekliyorum bari saat 6 olsun

aynen bende acıkmaya başladım ama akşam dışarı çıkıcam yemekler hazır tok olursam direnmem daha kolaylaşır diye bekliyorum biraz daha

arkadaşlar bu arada sanırım çoğumuz Facebook'taki karatay diyeti ve sağlıklı yaşıyoruz sayfalarını takip ediyoruz. orada çok yararlı bilgiler var diyeti uygulayanlar menülerini fotoğraflı olarak paylaşıyorlar. bu sayfalara destek verip paylaşımları beğenirsek Canan Karatay'a da destek vermiş oluruz diye düşünüyorum. buradaki arkadaşlarla face'ten de arkadaş olursak memnun olurum ismim Türkan Saranlı

Son düzenleme:
merhaba kızlar...ilk haftam çok kötü geçti...o onu yedirdi bunu almış eve getirmş derken fena daldım abur cubura....bir süreliğine detoks amacıyla aranızdan ayrılıyorum....tekrar görüşücez elbet....

arkadaşlar bu arada sanırım çoğumuz Facebook'taki karatay diyeti ve sağlıklı yaşıyoruz sayfalarını takip ediyoruz. orada çok yararlı bilgiler var diyeti uygulayanlar menülerini fotoğraflı olarak paylaşıyorlar. bu sayfalara destek verip paylaşımları beğenirsek Canan Karatay'a da destek vermiş oluruz diye düşünüyorum. buradaki arkadaşlarla face'ten de arkadaş olursak memnun olurum ismim Türkan Saranlı

Selam,
Dayanamadım sonradan cocuklardan unuturum diye size gönderdim istek .:)

Sevgiler..

sonunda yemeğimi yedim bugünkü menümü paylaşabilirim

sabah 11.00 kkk, 1 bardak süt, 1 tane yeşil elma

akşam 18.00 bir düz tabağın yarısına et diğer yarısına z.yağlı patlıcan közlemesi yemeği yanında havuç-turp salatası

Mönüm

Sabah:kkk

Akşam:kuşbaşı et,salata,1 kaşık süzme yoğurt,3 tane çiğ köfte.

Öyleyse çok iyi de; tartıya yansısa daha mutlu olacamm:))

İyi aksamlar kizlar.aksam yemegimide yedim.menude mercimek corba kabuska yogurt vardi.sabah 10:30 da yemistim aksamda 17:45 te yedim guzel leptin salgilamistir sanirim .yarin tarti gunu.merak icerisindeyim.

evet canım ıncırlerı suya doğrayıp 1-2 saat bekletiyoruz suyunu suzup kullanıyoruz tereyağı kullanabılrısın aslında ama çok kabarmıyor haberın olsun da
tahmin edebiliyorum, içinde un olmayınca tabi... ama en azından tatlı krizi çektiğimizde işe yarayabilir..

ben de 11 de kahvaltı yaptım ama hiç acıkmadım bugün, nedendir acep?
Bu tarifi melek programinda sahrap soysal kurabiye tarifi olarak yapmislardi bir padtanede cokda guzel olmustu kek degilde kurabiye gorunumunde yaparsaniz daha guzel olur kanimca.
bu da iyi bir fikir, kabarmadığı için kurabiye niyetine yenir.. onlar da un şeker koymadılar mı?
neden olmasın canım?

çok açma arayıi mrk ediyoruz sonra gidenleri..
yarın tartılmak istemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :18::18::18::18::18::18:
sanırım akşam yemeği kötü geçti, ama takılma,telafi edersin akşam spor falan?

Mönüm

Sabah:kkk

Akşam:kuşbaşı et,salata,1 kaşık süzme yoğurt,3 tane çiğ köfte.

Öyleyse çok iyi de; tartıya yansısa daha mutlu olacamm:))
öyledir felluzcum, eğer gerçekten inceliyorsan kesinlikle öyledir.. biz protein ağırlıklı besleniyoruz, protein kas yapımında çok önemli, üzerine azıcık da olsa spor kasları güçlendiriyor, ve kas kütlesi yağ kütlesinden ağır olduğu için tarıda eksi göstermiyor, benim tezim bu.. bir de diyetisyenlerin kas oranı fazla olan kişilere protein özellikle et tüketimini kısıtladıklarını duymuştum..
İyi aksamlar kizlar.aksam yemegimide yedim.menude mercimek corba kabuska yogurt vardi.sabah 10:30 da yemistim aksamda 17:45 te yedim guzel leptin salgilamistir sanirim .yarin tarti gunu.merak icerisindeyim.
ben de aynen bugün leptini bozmadım.. saat 10.30 kahvaltı ve 18.00 akşam yemeğim, ben de karşılığını görmek istiyorum bakalım ama senin iyi sonuç alacağından eminim, yeni başlayanlar ilk haftalarında güzel veriyorlar..

sabah:
KKK (tereyağlı yumurtalı)

akşam:
koca bir tabak 1 avuç kuruyemişli yoğurt

arada çay ve bool su
spor:kahvaltıdan önce 1 saat açık havada yürüyüş
akşam yemekten önce leslie ile 5 mil

bugünkü menüne ve sporuna hayran oldum

bugünkü menüne ve sporuna hayran oldum

teşekkür ederim canım, ben de durumdan çok memnunum, üzerimde tatlı bir hafiflik var, tokum ama çok huzurlu ve hafifim :)) diyeti bozmamanın ve sporu da yapmış olmanın dayanılmaz hafifliği :))))

Maşallah canim ne kadar az yiyosunuz yaaa !!!benim kilo veremememin sebebi cok yemem galiba

Ben de bugun sabahki kkk 'dan sonra aksam da

mercimek corba,
tavuk
az yogurt

yedim. Bugun arada kızımla tempolu yuruyus yaptık. Tabi o paten kaydı esasında..:)
aralarda da yesilcay-kusburnu cayını iciyorum.

umarım artık acıkmam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…