Maşallah canim ne kadar az yiyosunuz yaaa !!!benim kilo veremememin sebebi cok yemem galiba
tşk ederim canım da ben aslında az yemezdim, yarın tartı günü diye hafif geçirmek istedim, kaldı ki yoğurt kocaman bir tabaktı, yani oldukça fazlaydı...
sabah:
KKK (tereyağlı yumurtalı)
akşam:
koca bir tabak 1 avuç kuruyemişli yoğurt
arada çay ve bool su
spor:kahvaltıdan önce 1 saat açık havada yürüyüş
akşam yemekten önce leslie ile 5 mil
teşekkür ederim :)Fazla olsada ne olacak ki alti ustu yoğurt;-) Tebrikler iraden için. ..
inşallah hepimizin yüzü güler canımvalla supersiniz ben dayanabilir miyim? zor bu kadar sey tebrikler.
umarım yarın tartı da yüzünüz güler.:)
Kızlar bende haberler çok feci
Her şey iyi başlamıştı
sabah güzel bir kkk
öğlen akşama bağlarım niyetiyle bi dışarda biraz gözüm dönmüştü . 1 kase mer. çorba, 1 tabak karışık. zeytinyağlı tabagı. yarım porsiyon bugur üstü az kuru fasulye
buraya kadar her şey normal sayılır enazından.
sonra bu sene pek dondurmalarla ilgilenmediğimden olacak bir marka bi domdurma çıkarmış Allahım yıllardır aradığım lezzet tam sevdiğim şeyleri biaraya getirmişler. Eşim al diye ısraretti ama hem baya sıra vardı hemde bozmak istemedim düzenimi. Ama eve geldim ama aklımdan çıkmıyor nasıl etkiledi beni. Neyse o üzüntüyle evde me var ne yoksa tatlı namına silip süpürdüm. Yarın tartı günü ve ben çok umutsuzum
Buarada bugün rahat 12-13 yıllık pantolonum vardı. Az bişey dar olmasna rağmen üzerime olabildi. Neys giydim çıktık avm. Oğlum hareketli tabi çömelip onu alayım derken cart diye gitmesin arka kısmı. Uff çok komikti. Kimse görmedi yırtılırken bi de kot ceket vardı onunla sardım:))))) Neyse bişey bulmak lazım. Bi kotçuya girdik 30-30 istedim sağolsun satış elamanı 4. geliş gidişinde 26-30 bedenin bana tam geldiğine karar kıldık. tabi bu bedene kadr inmemde kotda az bi elastik kumaş olmasını payı var))) Ama yine de güzel bişeymiş ya normal bedenlere inebilmek.
Mahzencim iraden için tebriklerrteşekkür ederim canım, ben de durumdan çok memnunum, üzerimde tatlı bir hafiflik var, tokum ama çok huzurlu ve hafifim :)) diyeti bozmamanın ve sporu da yapmış olmanın dayanılmaz hafifliği :))))
Olmuş bir kere üzülme.!! Yarın telafi etmeye çalışırsan en azından yerleşmez canım.!!Kızlar bende haberler çok feci
Her şey iyi başlamıştı
sabah güzel bir kkk
öğlen akşama bağlarım niyetiyle bi dışarda biraz gözüm dönmüştü . 1 kase mer. çorba, 1 tabak karışık. zeytinyağlı tabagı. yarım porsiyon bugur üstü az kuru fasulye
buraya kadar her şey normal sayılır enazından.
sonra bu sene pek dondurmalarla ilgilenmediğimden olacak bir marka bi domdurma çıkarmış Allahım yıllardır aradığım lezzet tam sevdiğim şeyleri biaraya getirmişler. Eşim al diye ısraretti ama hem baya sıra vardı hemde bozmak istemedim düzenimi. Ama eve geldim ama aklımdan çıkmıyor nasıl etkiledi beni. Neyse o üzüntüyle evde me var ne yoksa tatlı namına silip süpürdüm. Yarın tartı günü ve ben çok umutsuzum
30 beden iyiymiş:)) hayırlı olsun canımmBuarada bugün rahat 12-13 yıllık pantolonum vardı. Az bişey dar olmasna rağmen üzerime olabildi. Neys giydim çıktık avm. Oğlum hareketli tabi çömelip onu alayım derken cart diye gitmesin arka kısmı. Uff çok komikti. Kimse görmedi yırtılırken bi de kot ceket vardı onunla sardım:))))) Neyse bişey bulmak lazım. Bi kotçuya girdik 30-30 istedim sağolsun satış elamanı 4. geliş gidişinde 26-30 bedenin bana tam geldiğine karar kıldık. tabi bu bedene kadr inmemde kotda az bi elastik kumaş olmasını payı var))) Ama yine de güzel bişeymiş ya normal bedenlere inebilmek.
Kızlarrr saatlerinizi 1 saat geri almayı unutmayınnnn.!!!!
gece geç yattım sabah erkn kltım uyku başıma vurdu sana takıliym dedim kızma oldur mu
herkese iyi geceler leptiniz bol olsun
dün gece aldık ya yine mi alalım
Az önce son bir atak daha yaptım. Ama bitti yarın pazartesi ve ben hedefimi ulaşmadan gerisin geri gitmiycemmmmm.Şurda ne kaldı.
Artık kaçamak yookk.
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?