Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Maşallah canim ne kadar az yiyosunuz yaaa !!!benim kilo veremememin sebebi cok yemem galiba

tşk ederim canım da ben aslında az yemezdim, yarın tartı günü diye hafif geçirmek istedim, kaldı ki yoğurt kocaman bir tabaktı, yani oldukça fazlaydı...

valla supersiniz ben dayanabilir miyim? zor bu kadar sey tebrikler.
umarım yarın tartı da yüzünüz güler.:)

Kızlar bende haberler çok feci
Her şey iyi başlamıştı
sabah güzel bir kkk
öğlen akşama bağlarım niyetiyle bi dışarda biraz gözüm dönmüştü . 1 kase mer. çorba, 1 tabak karışık. zeytinyağlı tabagı. yarım porsiyon bugur üstü az kuru fasulye
buraya kadar her şey normal sayılır enazından.
sonra bu sene pek dondurmalarla ilgilenmediğimden olacak bir marka bi domdurma çıkarmış Allahım yıllardır aradığım lezzet tam sevdiğim şeyleri biaraya getirmişler. Eşim al diye ısraretti ama hem baya sıra vardı hemde bozmak istemedim düzenimi. Ama eve geldim ama aklımdan çıkmıyor nasıl etkiledi beni. Neyse o üzüntüyle evde me var ne yoksa tatlı namına silip süpürdüm. Yarın tartı günü ve ben çok umutsuzum

Fazla olsada ne olacak ki alti ustu yoğurt;-) Tebrikler iraden için. ..
teşekkür ederim :)
valla supersiniz ben dayanabilir miyim? zor bu kadar sey tebrikler.
umarım yarın tartı da yüzünüz güler.:)
inşallah hepimizin yüzü güler canım

ah şu eşler yok mu o eşler :)) olmasa iyiymiş ama yapcak bişey yok, önümüzdeki maçlara bakalım canım :)

Buarada bugün rahat 12-13 yıllık pantolonum vardı. Az bişey dar olmasna rağmen üzerime olabildi. Neys giydim çıktık avm. Oğlum hareketli tabi çömelip onu alayım derken cart diye gitmesin arka kısmı. Uff çok komikti. Kimse görmedi yırtılırken bi de kot ceket vardı onunla sardım:))))) Neyse bişey bulmak lazım. Bi kotçuya girdik 30-30 istedim sağolsun satış elamanı 4. geliş gidişinde 26-30 bedenin bana tam geldiğine karar kıldık. tabi bu bedene kadr inmemde kotda az bi elastik kumaş olmasını payı var))) Ama yine de güzel bişeymiş ya normal bedenlere inebilmek.

begendim ama basına gelen yırtılma olayını degil tabi.
hem geçmiş olsun hem de daha da istediğin bedeni de görmen dilegi ile :)

Son düzenleme:
İyi akşamlar canlarımmm:) yarın liste bende.. 14:00 a kadar bildirimlerinizi bekleyecem..umarımmm boool booool eksili bir listemiz olur:))

teşekkür ederim canım, ben de durumdan çok memnunum, üzerimde tatlı bir hafiflik var, tokum ama çok huzurlu ve hafifim :)) diyeti bozmamanın ve sporu da yapmış olmanın dayanılmaz hafifliği :))))
Mahzencim iraden için tebriklerr
Olmuş bir kere üzülme.!! Yarın telafi etmeye çalışırsan en azından yerleşmez canım.!!
30 beden iyiymiş:)) hayırlı olsun canımm bende karataya başladıktan sonra 2 beden incelmişim :))

mavibisiklet

keşke dondurmayı ysymişsin daha masum olurdu
pant yırtılması komikolmuş

mahzen

ohh çok iyi yapmışsın hafif yemekle yarın tartı yüzünü güldürsün

sabah
1 yumurta
4 dilim sucuk
1 kk peynir
8 zeytin
kuruyemişi yoktu malsef

akşam
dışardaydık eve gelmeden acıktım yarım muz biraz fıstık yedim eve gelince de
4 yk ciğer kavurma
1 bardak ayran
salata-turşu
bikaç tane k.üzüm

50 dk yürüyüş 2.5 lt su

gece geç yattım sabah erkn kltım uyku başıma vurdu sana takıliym dedim kızma oldur mu
herkese iyi geceler leptiniz bol olsun

Ya bende su malun kavanoza 2 kaşık daha fazlada olabilir daldirdim aslinda bu gun yuruyuse cikmicaktim hafta da 5 gun yuruyuse çıkıyorum simdi koşu bandı da yürüyüş yapıyorum 5 km ancak paklar beni

Az önce son bir atak daha yaptım. Ama bitti yarın pazartesi ve ben hedefimi ulaşmadan gerisin geri gitmiycemmmmm.Şurda ne kaldı.
Artık kaçamak yookk.
İyi geceler

Iyi geceler.
Cuma günü öglen ki menüm. 1 tabak pirasa yemegi. 2 saat sonra cay.

Aksam 6 tane cig köfte 1 tabak salata, ayran.

Cumartesi sabah. 2 yumurta zeytin yaginda pisti. 3 kasik ev peyniri. 1 avuc findik, 1 tane domates, yarim salatalik. 1 tane kirmizi biber cay.

Ögl birsey yemedim aksam dügün var diye birsey yemedim.

Dügünde 1 elma, 1 armut, 1 Kücük porsiyon kebab yedim princ pilavida vardi yaninda ama yemedim.
Doymamistim. eve gelince 1 tabak nohut yemegi yedim.

Bugün sabah. 3 kasik peynir, 3 zeytin 3 ceviz. 1 yumurta. cay.

Ögle tabak nohut yemegi, 1 kase yogurt. su & 1 kupa kahve.

Aksam. 1 kase sulu köfte, 1 kase yogurt, su.
Kizlar 3 gündür regl oldum. cok fena siskinlik var bende.

Bizimkiler aciktik dedi ekmek yoktu bende krep yaptım. N.t.ll.kavanozuyla onları başbaşa bırakıp size yazmaya geldim.dun gecede tost istediler ki ben bayılırım ama yemedim.offf ya evde tek şişman olmak ne kötü, aslinda benim yaptigimin diyet degil saglikli beslenme olduğunu biliyorum ama yillarin aliskanligini birakmak ve sürekli onlara benim sevdiğim ve yasak olan şeyleri hazirlamak gercekten yorucu,ya insan tok olsada kokular cezbediyo ve otomatikman acikiyorum sizdede oyle mi oluyor? ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…