Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydınlar
kaçamaksız, bol leptinli ve bol eksili bir hafta olsun inşalllah.
Kızlar 8 kilo vermem ve 26 bedene girmenin rehaveti derken kendimi kaybettim dün ama toparlamdım artık. Güne yürüyüşle başladım o yüzden biraz erken kalkmam gerekti saat 6:30 ve koşu bandının tepesindeyim. Umarım akşamda leslie başlıyorum
Texmuh atak dediğim mi. kaçamaktı malesef. Texmuh canım yıllaın alışkanlıgı çok zor kopmak ama hedefi düşün o daha güzel inan. Bi de ben olaya duygusal yaklaşınca bi bahaneler bulup illaki yiyorum mantıklı düşünmeye zorla kendini yemiycem diyip kestirip at. İnan hepimiz bu badireleri böyle atlatıyoruz. Gerçi dün bu yaramazlıkları yapan kişinin bunları söylemesi biraz komik ya. Ama bende çok atlattım yoksa verilmezdi 10 kilo( ben karatydan önce de 2 kilo vermiştim)

hayır kılo vermedim almışım bıle

sabah tartıldım 69 olmuşummmmmmmmmmmmmmmmmm

geçen hafta 67,80 idim bu akşam spora başlıyoum kendıme söz verıyorum 1 hafta sonra görürürz sonucu

Son düzenleme:
Rumuz:Felluz
Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kg:87
Geçen hafta: 77.4
Bu hafta:77.0
Fark:-400
Toplam fark:10 kg
Beden:42,44
Spor:yürüyüş
Boy:163
Hedef: 70
Yüzde:0,516
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100

herkese günaydın karatay güzelleri

Rumuz: mahzen77
Başlangıç tarihi:19/10/2013
Başlangıç kg:80,6
Geçen hafta:80,6
Bu hafta:79,5
Fark:1,1kg
Toplam fark:1,1
Beden:44
Spor: 4 gün yürüyüş, az biraz da pilates
Boy:1,58
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:
1,364

Son düzenleme:
76'yı göremedim ama çok mutluyummm:))) tammmm 10 kg oldu..hakikaten 100 gr'mı vermek bile zorlaştı,ne de olsa eski yağlar yerleşmiş.!! Bu yüzden tembellik ve kaçamak yapmaya hiç niyetim yok kızlar.. Kaçamak olsa bile(hepimiz insanız:)))), çok bilinçli ve telafili yapacamm.!!!

HADİİİ BİLDİRİMLERİNİZİ BEKLİYOOOOORUUUUMMMM.!!!!!

Kilo bildirimi

Rumuz:su_24
Başlangıç tarihi:21 ekim 2013
Başlangıç kg:71
Geçen hafta: 71
Bu hafta:70,70
Fark:-300
Toplam fark:
Beden:40-42
Spor:yürüyüş
Boy:166
Hedef: 60

keyfim kaçtı kızlar ya. ben en az 2 kg gider ümidiyle bakıyordum ama inanılmaz şişlik var bu hafta regl olucam ondan da olabilirmi tartıda düşmemesinin sebebi

günaydın kızlar moral sıfır,tartıdan beklentim çoktu ama beni hayal kırıklıgına ugrattı,geçen haftya 88.9 idim 2 gun ayran detoksu yaptım 87.2 ye inmiştim ve sonrasında diyeti tam uygulayıp sporla birlikte,vucudumun inceldiğini düşünerek beklentim fazla idi,86 olmuşumdur diyordum ama verememişim yada haftaya gösterecek kendini yada biryerde hata yapıyorum.neyse kilo bildirimim.

başlangıç :21 ekim 2013
başlangıç kg:88.9
hedef kg:75
geçen hafta :88.9
güncel kg :87:3
boy :1.72
giden 1.400 gr

allah bereket versin ..

rumuz: xc9
başlangıç:71 kg
geçen hafta: 64 kg
bu hafta: 63.3 kg
fark: -700 gr
yüzde: %- 1.09
spor: yürüyüş
beden: 40

başlangıç :20 ocak 2013
başlangıç kg:87
hedef kg:60
geçen hafta :67,8
güncel kg : 69
boy :1.60
giden +1200

çok mutsuzum spor yapmıyorum arkadaşlar ama regld de olucam sanırım ama kendımı de kandırmak istemiyorum haftaya bakalım ne olucak

ohhh ne güzel tebrik ederim darısı başımıza inşallah.
bende senin gibi hayal kırıklıgına ugradım ama baktımkim sonradan hiç yoktn iyidir,beni düşündüren detoksla gitti kilo diyetin etkisi yokmu şimdi ?

tebrikler canım.

Son düzenleme:
[
mavibisiklet

keşke dondurmayı ysymişsin daha masum olurdu
pant yırtılması komikolmuş

mahzen

ohh çok iyi yapmışsın hafif yemekle yarın tartı yüzünü güldürsün
sağol canım, güldürdü yüzümü tartı sağolsun :)
Kızlarrr saatlerinizi 1 saat geri almayı unutmayınnnn.!!!!
banane ben vermem saatlerimi :) kızlar size bir anımı anlatayım, 2-3 yıl kadar önce bu dönem saatler geri alınacağı zaman eşimle konuşuyorduk, yarın saatler geri alınacakmış diye, oğlum da odada pür dikkat kesildi.. ne olacakmış diye sordu, biz de yarın saatler geri alınacakmış dedik.. 'ya banane ben vermem saatlerimi' diyor başka bişey demiyor.. meğer o dönemde ona bir kaç saat almıştık saat hevesi vardı, babasının kullanmadığı saatlerine özeniyordu, hatta birinin kordonunu kısalttık onun bileğine göre ayarlattık onu takıyordu hevesle.. üzerine biz bu konuyu konuşunca onun saatleri geri alınacak sanmış gerçekten çok gülmüştük.. çocuk aklı işte
dün gece aldık ya yine mi alalım
dedim ya ben vermem saatlerimi..
Ya bende su malun kavanoza 2 kaşık daha fazlada olabilir daldirdim aslinda bu gun yuruyuse cikmicaktim hafta da 5 gun yuruyuse çıkıyorum simdi koşu bandı da yürüyüş yapıyorum 5 km ancak paklar beni
su malun kavanoz da nesi? ben bilmiyorum..
Az önce son bir atak daha yaptım. Ama bitti yarın pazartesi ve ben hedefimi ulaşmadan gerisin geri gitmiycemmmmm.Şurda ne kaldı.
Artık kaçamak yookk.
İyi geceler
ataklar sıklaşırsa olmaz canım, bir an önce tedbir almak lazım..
yemediğin şeyleri hazırlamak zor oluyor bazen ama bizim evde öğünden sonra yemek olmaz.. ben yemiyosam onlara da yapmam valla.. gece gece tost bizim evde hiç görülmedi.. acıksalar bile hafif geçiştiriler, süt meyve çerez falan yani.. zayıf da olsalar onlar da sağlıklı beslensin, öğünlerde özgürce yeseler bile öğün sonrası yemesinler yavvv.. yada kendileri yapsınlar.. görünce bende dayanamam valla ama göz görmeyince gönül katlanırmış :))
ben de bugün 6,30 da kalktım ve leslie yaptım iyi oldu.. güne daha bir enerjik başladım :))
evet hem de hemeennnn!!!
sabah tartıldım 69 olmuşummmmmmmmmmmmmmmmmm

geçen hafta 67,80 idim bu akşam spora başlıyoum kendıme söz verıyorum 1 hafta sonra görürürz sonucu
canım spor şart, maalesef tek diyet yetersiz kalıyor hatta bazen yürüyüş de yetmiyor.. hadi bakalım ne düşünüyorsun spor olarak?
tebrikler canım 10 kilo çok iyi bir rakam süpersin.. hepimizin zaman zaman iradesine yenik düştüğü oluyor ama önemli olan fazla uzatmamak ve telafi etmek..
keyfim kaçtı kızlar ya. ben en az 2 kg gider ümidiyle bakıyordum ama inanılmaz şişlik var bu hafta regl olucam ondan da olabilirmi tartıda düşmemesinin sebebi
canım keyfin hiç kaçmasın reglendir o,1,5-2 kiloya kadar ödem olabilyor, atmak için boll su canım, sakın ümitsizliğe kapılıp diyeti bırakma..

Kilo bildirimi

Rumuz:huzis
Başlangıç tarihi:1 eylül 2013
Başlangıç kg:56,7
Geçen hafta:54
Bu hafta:53
Fark:1000 gr
Toplam fark:3,7 kg
Beden:38
Spor:yok
Boy:150
Hedef:47

canım sonuç gayet güzel bence.. tebrikler
rumuz: xc9
başlangıç:71 kg
geçen hafta: 64 kg
bu hafta: 63.3 kg
fark: -700 gr
yüzde: %- 1.09
spor: yürüyüş
beden: 40
tebrikler canım

canım sonuç gayet güzel bence.. tebrikler

tebrikler canım

sonuç güzel detoks yaptım 2 gun onun etkisimi yoksa diyetle veremedimmi acaba korkusu sardı beni neyse haftaya görücez,birşey sorcam bu çizelgemin linkini kaydetmemişim başka yolu varmı degıstırmenin ?

lESLİE İLE 3 MİLL

Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 78,4 ------ Bu hafta: 76,4. ----- Fark: 2 kg ----- Toplam fark: 24,6 kg ---- Beden:40-42 ----- Spor: Yok ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde: ...

tebrik ederim darısı bize inşallah,çizelgeni değiştirsen daha hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…