aa ben de tamamen unuttum değiştirmeyi, tekrar yapıver canım benim de link evde sık kullanılarda ekli.. işyerinde değiştereceğim zaman yenisini yapıyorum..sonuç güzel detoks yaptım 2 gun onun etkisimi yoksa diyetle veremedimmi acaba korkusu sardı beni neyse haftaya görücez,birşey sorcam bu çizelgemin linkini kaydetmemişim başka yolu varmı degıstırmenin ?
Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 78,4 ------ Bu hafta: 76,4. ----- Fark: 2 kg ----- Toplam fark: 24,6 kg ---- Beden:40-42 ----- Spor: Yok ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde: ...
Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 78,4 ------ Bu hafta: 76,4. ----- Fark: 2 kg ----- Toplam fark: 24,6 kg ---- Beden:40-42 ----- Spor: Yok ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde: ...
rumuz:hedef60busondiyet. --- başlangıç tarihi:1 temmuz. ---- başlangıç kilo:100. ----- geçen hafta: 78,4 ------ bu hafta: 76,4. ----- fark: 2 kg ----- toplam fark: 24,6 kg ---- beden:40-42 ----- spor: Yok ----- boy:170cm. ----- yas:30. ----- hedef : 60. ---- yüzde: ...
canım ben seni hatırlayamadım, yeni misin?Kilo bildirimi
Rumuz:huzis
Başlangıç tarihi:1 eylül 2013
Başlangıç kg:56,7
Geçen hafta:54
Bu hafta:53
Fark:1000 gr
Toplam fark:3,7 kg
Beden:38
Spor:yok
Boy:150
Hedef:47
Nesacafeyı şekersız ve sütle tüketmeye başladım bu gun itibarıyle onun etkısının çok olduğunu düşünüyorum 1 hafta sonra anlıyacağız
mahzen77 .!.:evet felluzcum katılım süper maşallah, liste sırasını değişmekle iyi mi etmişim ne?
şaka şaka sonuçta öğleden sonra tatil, evde rahat rahat yapardım.. kolay gelsin sana canım..
Nesacafeyı şekersız ve sütle tüketmeye başladım bu gun itibarıyle onun etkısının çok olduğunu düşünüyorum 1 hafta sonra anlıyacağız
Başlangış tarihi:10/08/2013
Başlangıç kg:70
Geçen Hafta:62,9
Bu hafta:62,6
fark:-300
Boy: 1.60
Beden:40
spor: yürüyüş
Detoks verdiğim -900 ün 500 nü dünkü kaçamaklarla aldım sanırım.
Sivasıngülü ablacım yeni işinin toplantıları falan derken başladın mı?
Canim sagol düsündügün icin. Bugün yine aradilar kresten randevu ayarlamislar.
Yarin saat 09.00 da konusmamiz var.
Yarindan sonra belli olacak. Gecen hafta 3 gün toplanti vardi konusmaya gittim.
Canim amcamin durumu pek ic acici degil. 6 ay yasar demis doktor.
evet kızlar gerçekten katılım süper
biz çoğaldıkça fazla kilolarımız daha hızlı gidecek inatçı yağlarla tek başına mücadele zor tabi:13::13::13:
en son ne zaman alkış aldığımı hatırlamıyorum ya çanta ya teselliamaaaaa bu hafta ibrenin yönü değişti
demiştim size bayramdan sonra gümbür gümbür geleceğim diyegerçi 700 gr vermişim ama benim gümbürtüm bu kadar işte canım sağolsun bu başlangıç 2. hedefim 60 ı aralık başına görmeyi planlıyorum bunun için iddiaya bile girebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?