Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selamlar,

Ben de daha onceden bildirim yapardım son bir kac aydır girmiyordum ama baslayayım diyorum hem motive oluyorum..
Listede olmasam da cok onemli degil :) varlıgınız yetiyor

rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:64
bu hafta kilo:64
fark:0
yüzde:0
toplam fark:0
boy:159
beden:38-40
spor:yüzme, fitness, 60 dk crunch

sabah kahvaltımı yazayım öncelikle
peynir,zeytin,salatalık,1 mandalina,çay

Rumuz:kaania
Başlangıç tarihi:08.09.13
Başlangıç kg:83
Geçen hafta: 83
Bu hafta:83
Fark:0
Toplam fark:0
Beden:42,44
Spor:yok
Boy:165
Hedef: 70
Yüzde:0

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta: 64.5 kg
Bu hafta:63.5 kg
Fark:-1 kg
Toplam fark:6.5 kg
Beden:38- 40
Spor:bu hafta yok sadece dün gece 30 dk yürüyüş
Boy:1.61 cm
Hedef:58 kg
Verılen kılo yuzdesi: -%1,55

yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii tutmayın beni

afatmas ben de sabahları 3 mil yapmayı düşünüyorum bazı akşamlar da 5 mil, birbirimizi motive edelim..

sonuç güzel detoks yaptım 2 gun onun etkisimi yoksa diyetle veremedimmi acaba korkusu sardı beni neyse haftaya görücez,birşey sorcam bu çizelgemin linkini kaydetmemişim başka yolu varmı degıstırmenin ?
aa ben de tamamen unuttum değiştirmeyi, tekrar yapıver canım benim de link evde sık kullanılarda ekli.. işyerinde değiştereceğim zaman yenisini yapıyorum..

süpersin hedefcim,
bildirime yazmamışsın ama mrk ettim spor ne yapıyorsun? sakın sporsuz veriyorum deme çatlarım kıskançlıktan valla

Son düzenleme:

süpersin ccanım tebrik ederim

maşallah imrendım ve kendımden utandım
naısl verdınız bana anlatsanız

Nesacafeyı şekersız ve sütle tüketmeye başladım bu gun itibarıyle onun etkısının çok olduğunu düşünüyorum 1 hafta sonra anlıyacağız

Başlangış tarihi:10/08/2013
Başlangıç kg:70
Geçen Hafta:62,9
Bu hafta:62,6
fark:-300
Boy: 1.60
Beden:40
spor: yürüyüş
Detoks verdiğim -900 ün 500 nü dünkü kaçamaklarla aldım sanırım.

Sivasıngülü ablacım yeni işinin toplantıları falan derken başladın mı?

Kilo bildirimi
Rumuz:huzis
Başlangıç tarihi:1 eylül 2013
Başlangıç kg:56,7
Geçen hafta:54
Bu hafta:53
Fark:1000 gr
Toplam fark:3,7 kg
Beden:38
Spor:yok
Boy:150
Hedef:47
canım ben seni hatırlayamadım, yeni misin?
Nesacafeyı şekersız ve sütle tüketmeye başladım bu gun itibarıyle onun etkısının çok olduğunu düşünüyorum 1 hafta sonra anlıyacağız

canım biz şekeri bırakalı çok oldu ama nescafe de içmiyoruz, türk kahvesi içsen? çok daha doğal.. diğerinin içinde ne olduğunu bilmiyoruz..

evet felluzcum katılım süper maşallah, liste sırasını değişmekle iyi mi etmişim ne?
şaka şaka sonuçta öğleden sonra tatil, evde rahat rahat yapardım.. kolay gelsin sana canım..

Son düzenleme:
mahzen77 .!.:
evet felluzcum katılım süper maşallah, liste sırasını değişmekle iyi mi etmişim ne?
şaka şaka sonuçta öğleden sonra tatil, evde rahat rahat yapardım.. kolay gelsin sana canım..

iyi ki değişmişiz:) geçen hafta çokk yoğundummm...teşekkür ederimm:)

canım bugüne kadar şekerli mi tüketiyordun? nescafe önerilmiyor Karatay diyetinde. sadece türk kahvesi ve filtre kahve içerbiliyoruz tabi ki şekersiz olarak, süt konulabilir içine ama süttozu ya da kahve kreması da yasak

Günaydin sevgili arkadaslar. Hepinize Güzel bir gün diliyorum.
Baslagic tarihi 13.07.2013
baslangic kg 83
14. gün önceki kg 75.900 Gecen hafta yetisemedim bildirim yapmaya.
bu haftaki kg 76.300
toplam fark: +400 GR ( Bayramdaki kacamaklarin aziziligi.)
fark yüzdesi: %
Boy 1.58
beden 40-42. danimarka bedeni.
Yas 46
Spor son 1 bucuk ay spor yok Rahatsizligim nedeniyle..

Kahvalti. 2 kaysi, 2 kasik peynir, 1 avuc findik. 2 yumurta, 8 zeytin.cay.
Su an kahvaltimi yapiyorum.

Son düzenleme:

Canim sagol düsündügün icin. Bugün yine aradilar kresten randevu ayarlamislar.
Yarin saat 09.00 da konusmamiz var.
Yarindan sonra belli olacak. Gecen hafta 3 gün toplanti vardi konusmaya gittim.
Canim amcamin durumu pek ic acici degil. 6 ay yasar demis doktor.

Son düzenleme:

Canım işlerinde kolaylıklar ....amcan için de; Allahtan ümit kesilmez..acil şifalar diliyorumm..

kızlar ben geldim yani yaşoyorum inşaallah hatırlamışsınızdır bayramda yoktum memleketten geldim oğluşun ödevleri çamaşır temizlık üstüne kaynatam ve 3 gündürde belim tutuldu anlıyacağınız anca girdim geçmişide okuyamadım maalesef kilo almadım diyette yapamadım ne bulursam gödüm boğazıma özellikle tatlı ama nasıl iş yaptıysam artık hiç almadım kilo bildirimimi haftaya yaparım yarından itibaren diyete devam bu arada 80.300 kiloyum bakalım ne olacak bu rada hedef bu son diyet harikasın kararlılığına bayıldım

canım kılo aldıran nescafe süttozu ve şeker olabılır mı önceden kılo verebılıyodum şimkdi neden vermem durdu anlamış değilim offffffffffffffffffff
öğle yemeğim türlü bulgur pilavı ve cacıkkkkk

evet kızlar gerçekten katılım süper
biz çoğaldıkça fazla kilolarımız daha hızlı gidecek inatçı yağlarla tek başına mücadele zor tabi:13::13::13:

en son ne zaman alkış aldığımı hatırlamıyorum ya çanta ya teselli amaaaaa bu hafta ibrenin yönü değişti
demiştim size bayramdan sonra gümbür gümbür geleceğim diye gerçi 700 gr vermişim ama benim gümbürtüm bu kadar işte canım sağolsun bu başlangıç 2. hedefim 60 ı aralık başına görmeyi planlıyorum bunun için iddiaya bile girebilirim

Harikasın xc9'cumm devamının geleceğine inanıyoruuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…