Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hosbulduk
ya ben ilk gun diye mi aciktim acaba ozaman ? Icim kiyildi ve yarim ogun yiyim bari dedim .
yogurt findik kayisi yedim aksama karnibahar hasladim.ustune sarimsakli yogurt yanina kofte 2 kasik bulgur pilavi yiycem
yarin daha cok tutabilirm arayi insallah .

ilk gün diye olbilir 4 saat geçmiş iyi zamanla 5 saate çıkarsın öğleyle akşam arası 3 saat olmuş kuruyemiş yemeseymişsin yoğurt leptinini bozmazdı kayısı günde 3-4 tne yeniyor ona dikkat

Canım hosgeldin...
Daha önce nasildi kahvaltıdan kac saat sonra acikiyordun,eğer daha kisa süre ise yine karatayin farkı ortaya çıkar bu bile gelisme var demektir ,herkeain bunyesi farkli sabredip alismak onemli.ben karataydan once kahvaltidan 2 saat sonra acikiyordum, acikinca hemen yemekle iyi etmişsiniz yoksa vücut tasarruf moduna gecer...

Yemek saatleri n ve menun super ama canim acikmicakmisin aksam yemeğin cok erken ya,cayin yanina kuru yemis yersin sende artik süper olur cayla bisey yemegi ozledim ben...
yok canım acıkmam aslında ama az önce oğluma mısır patlattım, onlar mısır yerken ben de akşam yemeğinden kalma salata yedim, o da açlığımdan değil salatayı dökmeyeyim bari dedim, mısır yerine onla oyalanayım.. :)) normalde ben akşam yemeğimi 5.5 buçuk arası yerim sonrasında da bişey yemem, bu yıllardır böyle, karataydan önce de böyleydi..
hayırlı olsun canım, seni hatırlıyorum bir yerden daha önce buralarda takıldın mı? yada başka bir topikte gördüm.
menün iyi, kahvaltıda 2 yumurta yemişmiydin, peyniri,zeytini ne kadar yedin? bir de ben akşamları doymayınca kuruyemiş yiyorum bazen, yanlış mı bilmiyorum ama.. sabah kuruyemişi fazla kaçırmadınsa yiyebilirsin gibi geliyor bana ama..
ama kuruyemişlerinde gi si 0 değilmiydi lawyercim, ben öyle biliyor ve bazen akşam yemeğinde yiyorum doymayınca..
akşam yemeği için biraz erken olmamış mı? acıkırsan ne olacak? eyvaaaahhh :44:
acıkmam canım da salata yedim az önce.. o pek olmadı.. neyse ki geç bir saat değil..

Bende akşam yemekle kuruyemis yenilebilir diye biliyorum gi 0 çünkü,ama ben hic yemedim daha,hoca ekmek yerine ceviz kuruyemis yiyin diyo ya...

DİKKAT! DİKKAT!
kızlar topikte yeni bir yarış başlatıyoruz amacımız düzenli egzersizi hayatımıza sokarak diyetimize destek olmak ve inatçı yağlardan derhal kurtulmak
mahzenin saat 8 de yayınlayacağı çizelgede 1 aylık kilo kaybı hedefimiz, beden ölçülerimiz, yaptığımız egzersiz ve günlük tüketilen su miktarı hergün düzenli yazılacaktır
bahanesiz bir hafta süreyle bilgilendirme yapmayan katılımcı o ayın listesinden çıkarılacaktır
her ayın sonunda yeni beden ölçüleri ve tekrar hedeflenen kilo kaybı ile yeni ayın çizelgesi oluşturulacaktır
katılmak isteyen arkadaşların en geç 31 ekime kadar mahzene beden ölçülerini bildirmeleri gerekmektedir

Selam,
hosgeldin :) umarız buraya katıldıgınız icin memnun olursun ..:) ilk gun zor gecer diyetlerde ama bu farklı tabi :) kuruyemişler genelde sabahları yenmekte diye biliyorum ben de. Aksam daha hafif olsa iyi olabilir. Sebze miktarını artırırsan doyabilirsin extradan kofte yogurt
da var.

tebrik ederim darısı bize inşallah,çizelgeni değiştirsen daha hoş olur

süpersin ccanım tebrik ederim

maşallah imrendım ve kendımden utandım
naısl verdınız bana anlatsanız

ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR..
Tesekkür ederim cnm hoş geldin.. Merak ettim iyi ki geldin..
BEN VARIM TABİ Kİ İDDAYA :)
ELLERİNE SAĞLIK FELLUZUNMMMMM...

BEN VARIMM KIZLAR.. Hedefe giden yolda örkilen çile kutsaldır.. Sabahtır int. Azizliğinden yazamadım. Tmm en kısa zamanda yapalım...

kızlar iddiamıza (yarışmaya da diyebiliriz) katılmak isteyenler bana en kısa sürede özelden msj atsın, iddia için herkes aralık başına kadar bir hedef belirlesin ve hep birlikte hedeflerimize ulaşmaya çalışalım.. hedefimiz çok uçuk olmasın ama biraz bizi zorlayacak şekilde olsun diye düşünüyorum.. listeyi birazdan yayınliycim, çizelgedeki bilgileri de katılmak isteyenler bana göndersinler ki kasıma kadar tamamlayalım.. ay sonuda hedefine ulaşanlara nasıl bir ödül verelim bilemedim, bu konuda ve yarışma ile ilgili her konuda önerilerinizi bekliyoruz kızlar.. ne demişler birlikten kuvvet doğar..

süpersiniz ben de varım

Arkadaşlar taslak listemiz şimdilik bu şekilde, ama önerilerinizle değiştirip geliştirebileceğimiz bir liste...
katılımcılar bana bilgilerini msj atsın ama ölçülerimizi yarın sabah alalım..
hadi bakalım hayırlı olsun hepimize..

kızlar slm..
benı tanıyanlar bilir..
uzun zamandır yoktum ama yıne buradayım iste..
eskı arkadaslarıma ve yenı arkadaslarıma selamlar..

ilk gün diye olbilir 4 saat geçmiş iyi zamanla 5 saate çıkarsın öğleyle akşam arası 3 saat olmuş kuruyemiş yemeseymişsin yoğurt leptinini bozmazdı kayısı günde 3-4 tne yeniyor ona dikkat
kayisi tamam demek yogurt leptini bozmuyor baska ne bozmuyor leptini ? Yarin daha gzl gecer insallah bol leptinli
sabah gec kahvalti ediyorum dayanicam ama yarin

Eskiden hemen acikirdim.evet bunda daha gec oldu
Sagol cnm ben daha once dukan yaptim belki o topicte denk gelmisizdir

Hosbulduk canm
insallah gzl gecicek bu topik cok sicak sevdim sizleri
azmimin daim olsun bol leptinler bol eksiler arkadaslar

kayisi tamam demek yogurt leptini bozmuyor baska ne bozmuyor leptini ? Yarin daha gzl gecer insallah .......

ayran sütdiyor hoca yoğurdu da ben diyorum sonuçt ayranla aynı şey çiğneme d gerektimiyor şekersiz çaylar kahve tü vey filtre olacak işlenmiş nescafe tğrü olmyacak

Felluzcum ellerine sağlık
Kilo veren arkadaşları iredelerinden dolayı tebrik ediyorum, veremeyen , sabit kalan arkadaşlaımıda burada dolayısıyla kilo verme kararlılıklardan dolayı tebrik ederim. Burda kalırsak zaten veririz . Sağolsun arkadaşlar öyle güzel motive ediyor ki. İlk zamanlar yazdıklarıma cevap yazılmıyor diye forumdan ayrılmayı düşünmüştüm. İyi ki gitmemişm. Zamana borçlu olduğum en iyi şey sabretmeyi öğren mek oldu cidden. Ani kararla vazgeçtiğim çok sey oldu şimdi düşünüyorum da her şey daha farklı olabilirdi. Yalnız nerden nereye geldim ya :)))
e-pack hoşgeldin
Buarada ben katılmak isterim elbet yarışmaya.
Bugün şöyleydi
sabah: kkk
öğlen : 1 kase tarhana çor. 1 parça et, çeyrek porsiyon. nar
akşAm: 1 kase haşlama çor. 3 kaşık zeytinyağlı pırasa,3 k ev yapımı erişteli bulgur

40 dak yürüyüş
İyi geceler

Son düzenleme:
Selam tekrar,
benim bugunku menum:

sabah:kkk

ogle : 1,5 porsiyon doner , sadece etini yedim patates pilav yok.
ayran

bugun nedense hiç acıkmadım su ana kadar da :)
aralarda yesil çay veya çay.

he bi de yapı markette biraz hızlıca bakınma ve yarım saatlik yuruyus :)

Hep beraber olduğumuz için; ben size teşekkür ediyorum :))

Mönüm

Sabah:kkk

Öğlen:tavuk,yoğurt,karnıbahar,az fındık

Akşam:taze fasülye,domates.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Ben burada ki diyalogların kilo vermeye çok yardım ettiğini düşünüyorum. Öncesinde hiç kilo veremezken Karata a benzer bir menü ile 9,5 kg verdim. Burayı bırakınca yine almaya başladım. Hayatımı sağlıklı ve düzenli beslenmeye entegre edene kadar sanırım burada kalmak gerekiyor. Bu yüzden sizlerle olmak istiyorum. Her gün menü ve spor durumumu paylaşmaya çalışacağım. 1 hafta sonra da kilo bildirimini başlamak istiyorum. yapacağınız her türlü eleştiriye açığım. Arada sen daha oturuyor musun kalk spor yap demenizi isterim. İsmim Hatice. Bol kilo vermeli haftalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…