Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah 12.00 kkk
Aksam 6,30 firinda etli türlü patatesini yemedim mercimek yogurtlamasi salata
2,5 lt su
5km yürüyüş
Iyi geceler

Hoşgeldiniz daha once yaptiysaniz yine yaparsiniz.cok tatlisin hatice...

sabah 7.30 kkk

öğlen 15.00 et şiş, ayran

akşam 19.30 ızgara balık, salata

kuruyemişlerin de düşük ama akşam yemeği günün en hafif yemeği olmalı diye söyledim canım. daha çok protein ağırlıklı olmasına dikkat ediyorum ben. ama doymayınca tabi ki yenebilir kuruyemiş

Son düzenleme:
Bu arada özelden mesaj atamıyorum. Benide listenize alır mısınız?
alırız tabi ki canım, o zaman sen bildirimini buraya yap, konuya mahzenin dikkatine yaz ki gözümden kaçmasın
kuruyemişlerin de düşük ama akşam yemeği günün en hafif yemeği olmalı diye söyledim canım. daha çok protein ağırlıklı olmasına dikkat ediyorum ben. ama doymayınca tabi ki yenebilir kuruyemiş
tamam canım..
Sagol cnm ben daha once dukan yaptim belki o topicte denk gelmisizdir
dukan topiğine uğradığımı sanmıyorum ama diyet günlüklerini okuyorum, belki oralarda gördüm :)
canım bazen gözdne kaçıyor, bazen yazma imkanımız oluyor, mesela ben işyerinden girip okuyorum msjları alıntılıyorum ama bi iş çıkıyor yazamıyorum... bu aralar aktifim daha aktifim, evden iyi takip edebiliyorum.. biraz sabırlı olmak hayatta her zaman işe yarıyor ama...
maşallah dün bana diyordun ben bu kadar az yiyebilirmiyim diye ama sen akşam hiç yememişsin yav..

sabah ölçtüm biçtim kendimi şimdi mahzene bildireceğim fakat bu hafta spor yapamama ihtimalim var bu akşam da evde değiliz ve Cuma günü de İzmir'e gidiyoruz Pazar günü döneceğim. spora Pazar ya da Pazartesi başlayabilirim

günaydın kızlar. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun herkese bol leptinli bir gün olsun

gunaydın kızlar,kahvaltı için beklemedeyim : 11:30 da yapıcam ıkı oğun yapıyorum artık bu sistemle,dunku menüm:sabah:kkk aksam:mercımek çorba.kabuska ve ayran ...bu arada benide listeye yazın canlar..CUMHURİYET bayramımız kutlu olsun

Cumhuriyetin 90. Yıldönümü kutlu olsun

Unutmayınız ki cumhuriyete sahip çıkacak evlatlar yetiştirmek biz kadınların en önemli görevidir!!!

hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun...
sabah yürüyüş yaptım, bugün yine çok güzel bir hava var..
felluz ve lawyer, ölçülerinizi ekledim listeye... diğer bildirimleri de bekliyorum..

Son düzenleme:

destansı

seni listeye aldım canım ben sana nickinle seslenicem diğer türlü kafam karışır
ben pzt yrışmasının listsine ekliyorum aylık egzersiz bildirim listesi için mahzene yazdırıyorsun

mavibisiklet

canım sen de burada kaldıkça gördün ki hergün 2-3 kişi katılıyor hepsi çok karalı hepimiz her sorularına cevap veriyoruz bi bakıyoruz yoklr beni listeye al deyip sonra gidiyorlar o nedenle yeni gelenlerin kararlılıkla devam etmek gerek

Bol güneşli, herşeye dair bol ümitvar bir günden güzel bir cumhuriyet gününden herkese merhabalar.
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.Bayramımı kutlayan arkadaşlara da teşekkürediyorum.

mavibisiklet

canım sen de burada kaldıkça gördün ki hergün 2-3 kişi katılıyor hepsi çok karalı hepimiz her sorularına cevap veriyoruz bi bakıyoruz yoklr beni listeye al deyip sonra gidiyorlar o nedenle yeni gelenlerin kararlılıkla devam etmek gerek[/QUOTE]

Canım çok haklı bir nokta cidden. Sonradan benim aklıma da gelmişti.
İyi ki kalmışım.

Bol güneşli, herşeye dair bol ümitvar bir günden güzel bir cumhuriyet gününden herkese merhabalar.
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.Bayramımı kutlayan arkadaşlara da teşekkürediyorum.

evet canım herşeye dair bol ümitvar bir gün

bu lafını çok svdim

Son düzenleme:

destansı

seni listeye aldım canım ben sana nickinle seslenicem diğer türlü kafam karışır
ben pzt yrışmasının listsine ekliyorum aylık egzersiz bildirim listesi için mahzene yazdırıyorsun

Kilo bildirimini pazartesi mi yapıyorsunuz? Şayet öyleyse ben kilomu pazar sabah bildiririm. 10 kilo verene kadar başınızdayım haberiniz olsun Egzersiz bildirimi nasıl oluyor? Bu arada MAHZEEEEEEEEENNNNNNNNNN beni de yaaaazzz :) Ben bir geçmiş sayfaları okuyup bilgi alayım :)

Son düzenleme:
cumhuriyet bayramımız kutlu olsunnnherkese bol leptinli günler

güne spor ve baya doymalı bi kkk ile başladımşuan biraz acıktım ama iki öğünle günü bitirmek istiyorum çay kahve geçiştiricem artık:)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz dünkü listede kilo verenleride tebrik ediyorum

herkes nerede kızlar bayram kutlamalarına mı gittininz, kendinizi spora mı verdiniz? in cin top oynuyo topicte

CIMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN... Ben de bugün kahvaltıyı piknîk şeklinde arkadaşımla yaptım.. Saat 12 de açık havada süper kkk yaptımmmmmm....hala acıkmadım..kahvaltı telaşından ölçülemedimm... Yarın sabah ölçümü bildireyim Mahzencim.. Hedeflerimi de düşüneyim.. Akşama türlü ve yoğurt yemeyi düşünüyorum. Çok da tokum bakalım biraz yerim mutlaka. Arkadaşım sen hem bu kadar çok yiyorsun hem kilo mu veriyorsun dedi.. :) sadece ekmek ve tatlı tarzını yemedim. Diğerlerini ondançok yedim.. Süper kahvaltıydı..şimdilik hedefim Pazartesi ucundan da olsa 74 ü görmek.. Görüşürüz şekerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…