Kızlar merhaba. Ben burada ki diyalogların kilo vermeye çok yardım ettiğini düşünüyorum. Öncesinde hiç kilo veremezken Karata a benzer bir menü ile 9,5 kg verdim. Burayı bırakınca yine almaya başladım. Hayatımı sağlıklı ve düzenli beslenmeye entegre edene kadar sanırım burada kalmak gerekiyor. Bu yüzden sizlerle olmak istiyorum. Her gün menü ve spor durumumu paylaşmaya çalışacağım. 1 hafta sonra da kilo bildirimini başlamak istiyorum. yapacağınız her türlü eleştiriye açığım. Arada sen daha oturuyor musun kalk spor yap demenizi isterim. İsmim Hatice. Bol kilo vermeli haftalar dilerim.
yok canım acıkmam aslında ama az önce oğluma mısır patlattım, onlar mısır yerken ben de akşam yemeğinden kalma salata yedim, o da açlığımdan değil salatayı dökmeyeyim bari dedim, mısır yerine onla oyalanayım.. :)) normalde ben akşam yemeğimi 5.5 buçuk arası yerim sonrasında da bişey yemem, bu yıllardır böyle, karataydan önce de böyleydi..
hayırlı olsun canım, seni hatırlıyorum bir yerden daha önce buralarda takıldın mı? yada başka bir topikte gördüm.
menün iyi, kahvaltıda 2 yumurta yemişmiydin, peyniri,zeytini ne kadar yedin? bir de ben akşamları doymayınca kuruyemiş yiyorum bazen, yanlış mı bilmiyorum ama.. sabah kuruyemişi fazla kaçırmadınsa yiyebilirsin gibi geliyor bana ama..
ama kuruyemişlerinde gi si 0 değilmiydi lawyercim, ben öyle biliyor ve bazen akşam yemeğinde yiyorum doymayınca..
acıkmam canım da salata yedim az önce.. o pek olmadı.. neyse ki geç bir saat değil..
alırız tabi ki canım, o zaman sen bildirimini buraya yap, konuya mahzenin dikkatine yaz ki gözümden kaçmasınBu arada özelden mesaj atamıyorum. Benide listenize alır mısınız?
tamam canım..kuruyemişlerin de düşük ama akşam yemeği günün en hafif yemeği olmalı diye söyledim canım. daha çok protein ağırlıklı olmasına dikkat ediyorum ben. ama doymayınca tabi ki yenebilir kuruyemiş
dukan topiğine uğradığımı sanmıyorum ama diyet günlüklerini okuyorum, belki oralarda gördüm :)Sagol cnm ben daha once dukan yaptim belki o topicte denk gelmisizdir
canım bazen gözdne kaçıyor, bazen yazma imkanımız oluyor, mesela ben işyerinden girip okuyorum msjları alıntılıyorum ama bi iş çıkıyor yazamıyorum... bu aralar aktifim daha aktifim, evden iyi takip edebiliyorum.. biraz sabırlı olmak hayatta her zaman işe yarıyor ama...Felluzcum ellerine sağlık
Kilo veren arkadaşları iredelerinden dolayı tebrik ediyorum, veremeyen , sabit kalan arkadaşlaımıda burada dolayısıyla kilo verme kararlılıklardan dolayı tebrik ederim. Burda kalırsak zaten veririz . Sağolsun arkadaşlar öyle güzel motive ediyor ki. İlk zamanlar yazdıklarıma cevap yazılmıyor diye forumdan ayrılmayı düşünmüştüm. İyi ki gitmemişm. Zamana borçlu olduğum en iyi şey sabretmeyi öğren mek oldu cidden. Ani kararla vazgeçtiğim çok sey oldu şimdi düşünüyorum da her şey daha farklı olabilirdi. Yalnız nerden nereye geldim ya :)))
e-pack hoşgeldin
Buarada ben katılmak isterim elbet yarışmaya.
Bugün şöyleydi
sabah: kkk
öğlen : 1 kase tarhana çor. 1 parça et, çeyrek porsiyon. nar
akşAm: 1 kase haşlama çor. 3 kaşık zeytinyağlı pırasa,3 k ev yapımı erişteli bulgur
40 dak yürüyüş
İyi geceler
maşallah dün bana diyordun ben bu kadar az yiyebilirmiyim diye ama sen akşam hiç yememişsin yav..Selam tekrar,
benim bugunku menum:
sabah:kkk
ogle : 1,5 porsiyon doner , sadece etini yedim patates pilav yok.
ayran
bugun nedense hiç acıkmadım su ana kadar da :)
aralarda yesil çay veya çay.
he bi de yapı markette biraz hızlıca bakınma ve yarım saatlik yuruyus :)
Hoşbuldum İnşallah tekrar yapacağız. Hamile kalmayı planlıyorum. O yüzden 2 ay içerisinde hedefime ulaşmalıyım.Hoşgeldiniz daha once yaptiysaniz yine yaparsiniz.cok tatlisin hatice...
DİKKAT! DİKKAT!
kızlar topikte yeni bir yarış başlatıyoruzamacımız düzenli egzersizi hayatımıza sokarak diyetimize destek olmak ve inatçı yağlardan derhal kurtulmak
mahzenin saat 8 de yayınlayacağı çizelgede 1 aylık kilo kaybı hedefimiz, beden ölçülerimiz, yaptığımız egzersiz ve günlük tüketilen su miktarı hergün düzenli yazılacaktır
bahanesiz bir hafta süreyle bilgilendirme yapmayan katılımcı o ayın listesinden çıkarılacaktır
her ayın sonunda yeni beden ölçüleri ve tekrar hedeflenen kilo kaybı ile yeni ayın çizelgesi oluşturulacaktır
katılmak isteyen arkadaşların en geç 31 ekime kadar mahzene beden ölçülerini bildirmeleri gerekmektedir
Bol güneşli, herşeye dair bol ümitvar bir günden güzel bir cumhuriyet gününden herkese merhabalar.
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.Bayramımı kutlayan arkadaşlara da teşekkürediyorum.
destansı
seni listeye aldım canım ben sana nickinle seslenicem diğer türlü kafam karışır
ben pzt yrışmasının listsine ekliyorum aylık egzersiz bildirim listesi için mahzene yazdırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?