Kilo bildirimini pazartesi mi yapıyorsunuz? Şayet öyleyse ben kilomu pazar sabah bildiririm. 10 kilo verene kadar başınızdayım haberiniz olsunEgzersiz bildirimi nasıl oluyor? Bu arada MAHZEEEEEEEEENNNNNNNNNN beni de yaaaazzz :) Ben bir geçmiş sayfaları okuyup bilgi alayım :)
Selam Mahzen77,alırız tabi ki canım, o zaman sen bildirimini buraya yap, konuya mahzenin dikkatine yaz ki gözümden kaçmasın
tamam canım..
dukan topiğine uğradığımı sanmıyorum ama diyet günlüklerini okuyorum, belki oralarda gördüm :)
canım bazen gözdne kaçıyor, bazen yazma imkanımız oluyor, mesela ben işyerinden girip okuyorum msjları alıntılıyorum ama bi iş çıkıyor yazamıyorum... bu aralar aktifim daha aktifim, evden iyi takip edebiliyorum.. biraz sabırlı olmak hayatta her zaman işe yarıyor ama...
maşallah dün bana diyordun ben bu kadar az yiyebilirmiyim diye ama sen akşam hiç yememişsin yav..
aylık yarışmamız için bana boyunu,kilonu, yaşını, bel,göbek,basen ölçülerini bir de aylık hedefini gönder, bir kasımda başlıyoruz..Kilo bildirimini pazartesi mi yapıyorsunuz? Şayet öyleyse ben kilomu pazar sabah bildiririm. 10 kilo verene kadar başınızdayım haberiniz olsunEgzersiz bildirimi nasıl oluyor? Bu arada MAHZEEEEEEEEENNNNNNNNNN beni de yaaaazzz :) Ben bir geçmiş sayfaları okuyup bilgi alayım :)
Spor konusunda zorlama demişsin süpersin. Ben sonuna kadar varım. Kafama koydum mu yapıyorum ancak arada kendi başıma tökezliyorum o yüzden burdayım. Sizle pes etmek yok eminim. Ölçülerimi yarın alıp gönderirim. Ben çalıştığım için gündüz olamıyorum. Akşam 5ten sonra buralarda olurum.pzt 14 e kadar yapıyoruz
egzersiz bildirimini 1 kasım itibariyle başlatıyoruz hergün düzenli spor yapmaya zorlaması için böyle bi aktivite düşündük bel basen ölçülerini mahzene mesaj at
çok kararlısın bu çok güzel ama yavaş veriyorum duraklama yaşadım vs bahaneler yapıp bırakma biçok insan böyle yaptı karatay sağlıklı beslenme biçimidir zayıflamak yan etkisidir
Tamam canım gönderirim.aylık yarışmamız için bana boyunu,kilonu, yaşını, bel,göbek,basen ölçülerini bir de aylık hedefini gönder, bir kasımda başlıyoruz..
arkadşlar hergün menü bildirimi ile aşağıdaki listedeki bilgilerin yapılıp yapılmadığını yazıyoruz ben de bu bildirimleri çizelgeye işliyorum, ve haftalık liste yayınlıyoruz, 1 kasım cuma günü olduğu için cumaları yapalım diye düşündüm..
Eki Görüntüle 843281
Bende tablo da olmak isterim. Ancak küçük bir fikir olarak yürüyüş ve diğer spor olarak tabloyu değiştirsek olur mu? Plates yerine başka birşeylerde yapabiliriz..arkadşlar hergün menü bildirimi ile aşağıdaki listedeki bilgilerin yapılıp yapılmadığını yazıyoruz ben de bu bildirimleri çizelgeye işliyorum, ve haftalık liste yayınlıyoruz, 1 kasım cuma günü olduğu için cumaları yapalım diye düşündüm..
Eki Görüntüle 843281
çok isabetli bir tespit, ben de tam pilatesi diğer diye değiştireyim diye düşünmüştüm, zira herkes pilates yapmak zorunda değil :)Bende tablo da olmak isterim. Ancak küçük bir fikir olarak yürüyüş ve diğer spor olarak tabloyu değiştirsek olur mu? Plates yerine başka birşeylerde yapabiliriz..
hepimizin beklentisi arttı, motivasyn tavan yaptı, bakalım nasıl olacak ?Herkes güzel ve kaçamaksız birgün geçirmiş piknikler falan oh yarasın hepimize. Bende dün annnemdeydim. Bugün döndüm güzel ve uzun bir tatil oldu. Kasım ayından çok şey bekliyorum. Bu yarışmada beklentilerimi artırdı. Bakalım neler olucak.
eminem diğer ölçülerini de aldığında bana özelden msj ati msj hakkın yoksa burada mahzenin dikkatine diye belirt ki gözümden kaçmasın..beni de ekleyin lütfen adım emine..
boy 165
kilo 79
diğer ölçüleri de bilemiyorum.. mezuram yok.. ama aldılar başlaını gidiyorlar orası kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?