Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

pzt 14 e kadar yapıyoruz
egzersiz bildirimini 1 kasım itibariyle başlatıyoruz hergün düzenli spor yapmaya zorlaması için böyle bi aktivite düşündük bel basen ölçülerini mahzene mesaj at
çok kararlısın bu çok güzel ama yavaş veriyorum duraklama yaşadım vs bahaneler yapıp bırakma biçok insan böyle yaptı karatay sağlıklı beslenme biçimidir zayıflamak yan etkisidir

Selam kizlar
sabah kkk 11.30 bitti
aksam daha yemedim tavuk izgara yogurtlu karnibahar yesil salata 3.5 km yuruyus
bugun daha yeninyeni acikmaya basladim 18.30 19.00arasi yemegimi yiycem
Gorusuruz

Selam Mahzen77,
Nasıl oldu ben de anlamadım Karatay etkisi :)

Selamlar,

Bu arada herkesin ve TC'imizin kurulus yıldonumu olan günümüz kutlu olsun. Nice 900 lu yıllara :) Ümit var içimizde hep.
Sabah arkadaslarla kahvaltı etmeye gittik. Guzel bir kkk yaptım. Bir dilim kepekli ekmek kacamak oldu ama bakalım cıkaracagım hafta için de.
Ölçülerimi almıştım sabahtan. Onları da göndereceğim birazdan Mahzen77'ye
Aksam da

bir kase mercimek corba.
sahanda yumurta
yogurt

Biraz garip bir menu olmus ama sabahkilerin hatrına

Herkese sevgiler.

aylık yarışmamız için bana boyunu,kilonu, yaşını, bel,göbek,basen ölçülerini bir de aylık hedefini gönder, bir kasımda başlıyoruz..

sabah (11.00)
KKK

akşam (17.00)
hamsi tava (koca bir tabak)
salata
şalgam suyu
tahin helvası yerine azıcık boool tahinli kabak tatlısı yedim, helvadan daha sağlıklıdır diye düşünüyorum :)) artık balık yemek için bir sebebimiz daha var kızlar yaşasın...

suyum 2 litre
leslie henüz yapılmadı ama yapicim

aralık ayı listesinde kızlar şuan 6 (felluz, hedef60,lawyer, mahzen, sea, xc9) kişiyiz, yarışa katılmak isteyenler bana özelden ölçülerini göndermeleri gerekiyor, bilginize..

arkadşlar hergün menü bildirimi ile aşağıdaki listedeki bilgilerin yapılıp yapılmadığını yazıyoruz ben de bu bildirimleri çizelgeye işliyorum, ve haftalık liste yayınlıyoruz, 1 kasım cuma günü olduğu için cumaları yapalım diye düşündüm..

Son düzenleme:
İyi aksamlar kizlar.bugunku menum soyle idi:sabah 11:30 kkk. Aksam18:00 t.fasulye kavurmasi mercimek corba.yogurt..spor yok malesef bugun.biraz sonra yesilcayimi icecegim.mahzencigim evde mezuram yok cocuklardan carsiyada cikamiyorum.o yuzden beni bu sefer mazur gor birdahikine insallah.bu demek degildir sporu bosvericem.hayir tabikide son gaz devam iyice motive oldum diyete.bugun disaridaydim piknikte neler vardi elimi surmedim takdir ettim kendimi.yuppii.inceliyorum bunu farkediyorum.

Spor konusunda zorlama demişsin süpersin. Ben sonuna kadar varım. Kafama koydum mu yapıyorum ancak arada kendi başıma tökezliyorum o yüzden burdayım. Sizle pes etmek yok eminim. Ölçülerimi yarın alıp gönderirim. Ben çalıştığım için gündüz olamıyorum. Akşam 5ten sonra buralarda olurum.

aylık yarışmamız için bana boyunu,kilonu, yaşını, bel,göbek,basen ölçülerini bir de aylık hedefini gönder, bir kasımda başlıyoruz..
Tamam canım gönderirim.

Ellerine sağlık mahzencim.. Cuma olabilir cnm .. Süper olmuş ..

Bende tablo da olmak isterim. Ancak küçük bir fikir olarak yürüyüş ve diğer spor olarak tabloyu değiştirsek olur mu? Plates yerine başka birşeylerde yapabiliriz..

Bu hafta pek Karatay olmayacak ama zamanla düzelir.
Bende menümü ve sporumu paylaşayım .
Sabah : Haşlanmış 2 yumurta,yarım dilim ekmek, 1lokma kaymaklı reçel
ARA: 1bardak süt
ÖĞLEN: 1kase lahana çorbası
ARA: Çeyrek nar
AKŞAM: 330ml sade kefir

SPOR: 7.5 km yürüyüş

Herkes güzel ve kaçamaksız birgün geçirmiş piknikler falan oh yarasın hepimize. Bende dün annnemdeydim. Bugün döndüm güzel ve uzun bir tatil oldu. Kasım ayından çok şey bekliyorum. Bu yarışmada beklentilerimi artırdı. Bakalım neler olucak.

Bugünü şöyle atlattım.
sabah kkk
öğlen 1 porsiyon meyve ayran vs
akşam haşlama çorbası. zeytinyağlı pırasa, 2 k ev erişteli bulgur
25 d yürüyüş birazdan da ilk lesliemi yapcam. Çok uykum var ya ama direnicem

beni de ekleyin lütfen adım emine..

boy 165
kilo 79

diğer ölçüleri de bilemiyorum.. mezuram yok.. ama aldılar başlaını gidiyorlar orası kesin..

Hepinizin bayramını kutluyorumm:)
Bugün ailece bizde toplanıldı..kısırlar,lahmacunlar,ve yaşpasta vardı...biraz kaçamak olmak zorunda oldu . misafir ağırlayıp,çeşit hazırlıyorsanız işiniz zorlaşıyor:)ama olsun yarın telafi edecem..bakiim neler yemişim..

Sabah:kkk(yumurtasız)

Öğlen:2 lahmacun,4 kaşık kısır, marul
1 dilim böğürtlenli pasta(cısss)

Akşam:1 lahmacun,3 kaşık kısır yarım dilim pasta( uzun zamandır pasta yapmıyordumm cozuttum)
Kötü bir beslenme oldu şimdi yürüyüş yapıp birazını yakcammm kızlar..!!

Bende tablo da olmak isterim. Ancak küçük bir fikir olarak yürüyüş ve diğer spor olarak tabloyu değiştirsek olur mu? Plates yerine başka birşeylerde yapabiliriz..
çok isabetli bir tespit, ben de tam pilatesi diğer diye değiştireyim diye düşünmüştüm, zira herkes pilates yapmak zorunda değil :)
hepimizin beklentisi arttı, motivasyn tavan yaptı, bakalım nasıl olacak ?
beni de ekleyin lütfen adım emine..

boy 165
kilo 79

diğer ölçüleri de bilemiyorum.. mezuram yok.. ama aldılar başlaını gidiyorlar orası kesin..
eminem diğer ölçülerini de aldığında bana özelden msj ati msj hakkın yoksa burada mahzenin dikkatine diye belirt ki gözümden kaçmasın..

bu arada an leslie 3 mil yapılmıştır.. huzur içinde uyuyabilirim.. herkese iyi geceler, bol leptinler...

Iyi aksamlar kızlar. .
Sabah 11,30 kkk
5km yürüyüş
2,5lt su
Aksam 18.00 kayseri yağlanması
Ya misafirim vardı elcagizlarimla yaptim biraz fazla yedim 4tane kadar inceydi ama büyüklüğü servis tabagina sigacak kadar daha küçük hatta
Aksamda misafirlige gittik yemeğe hicbisey yemedim salatalardan azicik aldim tatli cerez meyve borek pilav hicbirinden yemedim gerci daha ne yiyeyim o kadar yaglamadan sonra.....

günaydın dun tatıldık kızım pc açar açmaz el ve ayaklarını kullandı vepc şeklı tamamen değişti yazamadım
dun sabah 2 yumurtalı omlet yedım peynır yedım akşam yemeği bulgur pilavı yeşil mercımek yemeği ve roka salatası
bu sabah : 2 yumurtalı omlet canım çok tatlı istedi ve muz yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…