kkk' nı ettim yeşil çayımı içiyorum...dün yatmadan önce 35 dk yürüdüm..bugün 40 dk yürüyecem... Yavaş yavaş sporu arttıracam canlar..löpür löpür gevşemek istemiyorum ..
Ellerine sağlık eminim nefis şeylerdir. Kasıma hırs şeklinde hazırlık olmuştur:)))Iyi aksamlar kızlar. .
Sabah 11,30 kkk
5km yürüyüş
2,5lt su
Aksam 18.00 kayseri yağlanması
Ya misafirim vardı elcagizlarimla yaptim biraz fazla yedim 4tane kadar inceydi ama büyüklüğü servis tabagina sigacak kadar daha küçük hatta
Aksamda misafirlige gittik yemeğe hicbisey yemedim salatalardan azicik aldim tatli cerez meyve borek pilav hicbirinden yemedim gerci daha ne yiyeyim o kadar yaglamadan sonra.....
Ben de bu sabah 1 saate yakın yürüdüm hemde dışarda. Dün leslie mi yaptım ama çok rahat çalışamadım alt komşumdan dolayı. Eminim baya gürültü oluyordur.
bugun de en net şekliyle kkk mı yaptım. Net sonuçlar için net çabalar harcamak gerekiyor. Zaten kasım hedefimde havalarda uçuşuyor .
Tam kaçamaksız derken arkadaşlarımın kaçamaklarını okudum. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz. Ne de olsa kasımda bizi ciddi bir yarış bekliyor.
Disarda yürüyüş eminim daha iyidir bol oksijenli ben kosu bandinda yuruyorum sorma ya bende komşu ya cok ses gidiyordur diye endise ediyorum gidip konusacagim bide gece 9-10 arasi yuruyorum valla hep kufrediyolardir
Sagol canim yaptik bir kacamak
Ben de bu sabah 1 saate yakın yürüdüm hemde dışarda. Dün leslie mi yaptım ama çok rahat çalışamadım alt komşumdan dolayı. Eminim baya gürültü oluyordur.
bugun de en net şekliyle kkk mı yaptım. Net sonuçlar için net çabalar harcamak gerekiyor. Zaten kasım hedefimde havalarda uçuşuyor .
Tam kaçamaksız derken arkadaşlarımın kaçamaklarını okudum. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz. Ne de olsa kasımda bizi ciddi bir yarış bekliyor.
Texmuh canım bence de sorma şonra kulak kesilirler valla:)))
Snowdrop teşekkürederim.
Ben açık havada yürüyüş yaptım falan derken en anlamlı yürüyüşü sen yapmışsın Lawyercim.
Xc9 bende arada baktım çok hareket yok cidden.
Mahzencim aldın mı mesajımı? Uzun zamandır ilk kez ölçülerime bakmış oldum ne ölçüler varmış bende bel bile 82 lerde ya hu! :))))
benim de belim 82
sabah 6.30 da deniz kenarında 1 saat yürüyüş yaptım hava mis gibiydi ve az önce kızım pizza sipariş etti nefis kokuyordu sütlü türk kahvesi yapıp içeri odaya geçtim kendimi tebrik ediyorum
Bende tebrikediyorum seni canım. Sütlü türk kahvesi nasıl oluyor sütün miktarı nasıl?
Bende içtim a önce kahvemi ama yanında biraz kuru armut,elma yedim. yoksa içemiyorum, Belki sütlü olunca daha içilebilir olur.
falımında resmini çekip nete yüklüycem. Bedava fal bakılan bi site buldum dün annemle. Annemin falına baktık ben nescafe içince baktıramadım. Neyse halim çıksım falim:)))
Deniz kenarında kısmını kaçırdım. Ben binaların arasında bi park var orda yürümek bile iyi gelmişken, deniz kenarında yürümek nasıl bir etki yapıyordur kim bilir insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?