Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kkk' nı ettim yeşil çayımı içiyorum...dün yatmadan önce 35 dk yürüdüm..bugün 40 dk yürüyecem... Yavaş yavaş sporu arttıracam canlar..löpür löpür gevşemek istemiyorum ..

Ben de bu sabah 1 saate yakın yürüdüm hemde dışarda. Dün leslie mi yaptım ama çok rahat çalışamadım alt komşumdan dolayı. Eminim baya gürültü oluyordur.
bugun de en net şekliyle kkk mı yaptım. Net sonuçlar için net çabalar harcamak gerekiyor. Zaten kasım hedefimde havalarda uçuşuyor .

Tam kaçamaksız derken arkadaşlarımın kaçamaklarını okudum. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz. Ne de olsa kasımda bizi ciddi bir yarış bekliyor.

Ellerine sağlık eminim nefis şeylerdir. Kasıma hırs şeklinde hazırlık olmuştur:)))

Disarda yürüyüş eminim daha iyidir bol oksijenli ben kosu bandinda yuruyorum sorma ya bende komşu ya cok ses gidiyordur diye endise ediyorum gidip konusacagim bide gece 9-10 arasi yuruyorum valla hep kufrediyolardir
Sagol canim yaptik bir kacamak

bence onlar bişey diyene kadar hiç konuşma sesten rahatsız olsalardı söylerlerdi sen söyleyince şikayetlenmeye başlarlar

ohh ne guzel yurumuşsun ,sporunu yapmışsın,bende bıraz sonra yapıcam,böyle herkez yaptıgı aktiviteleri bu şekilde açıklayıcı olarak yazdıgında dahada hırslanıyor,dahada disiplinli bir şekilde devam ediyor diyete,tebrik ederim azmin elinden kurtulamayanlara

bu arada herkeze merhabalar arkadaşlar .sabah kahvaltımı yaptım saat30 itibari ile .kkk.. biraz nete takılıp sporumu yapmayı dusunuyorum. görüşmek üzere leptinle kalın efenim

Herkeslere merhabalar. Dünkü menümü yazayım

sabah 7.30: tek yumurtalı kkk
öğlen14.00: ızgara kırmızı et, ayran
akşamn 18.30: bir tabak keşkek, ev yapımı salatalık turşusu

ve ardından 2 saat Cumhuriyet yürüyüşü

Selam hanımlar,

bugun kahvaltı :

kkk

ogle : tavuk
beyaz peynir
yogurt salata

bugun ogle arası ordan oraya bayagı bir kosturum eksikler anlamında.:) evin kızın, oglanların dogum gunu geliyor. Onların eksiklikleri vs vs arada bugun lokumcuya ugramıstım bir kucuk lokum gitti aradan artık o da telafi olacak

aksam da gidebilirsem fitness ve yuzme bakalım kısmet :)

Texmuh canım bence de sorma şonra kulak kesilirler valla:)))
Snowdrop teşekkürederim.
Ben açık havada yürüyüş yaptım falan derken en anlamlı yürüyüşü sen yapmışsın Lawyercim.
Xc9 bende arada baktım çok hareket yok cidden.
Mahzencim aldın mı mesajımı? Uzun zamandır ilk kez ölçülerime bakmış oldum ne ölçüler varmış bende bel bile 82 lerde ya hu! :))))

benim de belim 82
sabah 6.30 da deniz kenarında 1 saat yürüyüş yaptım hava mis gibiydi ve az önce kızım pizza sipariş etti nefis kokuyordu sütlü türk kahvesi yapıp içeri odaya geçtim kendimi tebrik ediyorum

Son düzenleme:

Bende tebrikediyorum seni canım. Sütlü türk kahvesi nasıl oluyor sütün miktarı nasıl?
Bende içtim a önce kahvemi ama yanında biraz kuru armut,elma yedim. yoksa içemiyorum, Belki sütlü olunca daha içilebilir olur.
falımında resmini çekip nete yüklüycem. Bedava fal bakılan bi site buldum dün annemle. Annemin falına baktık ben nescafe içince baktıramadım. Neyse halim çıksım falim:)))

hahahhaaaaa
o siteyi ben de gördüm şaka sandım gerçekmiymiş yarın sabah hemmen içiyorum yolluyorum:))))
1 kupa yapıyorum nescafe yapar gibi bazen sadece süt koyuyorum bazen sütle suyu karıştırıyorum 1 dolu tk kahveyi koyup pişiriyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim nescafe sevenler için de iyi bi alternatif

Deniz kenarında kısmını kaçırdım. Ben binaların arasında bi park var orda yürümek bile iyi gelmişken, deniz kenarında yürümek nasıl bir etki yapıyordur kim bilir insana.

kızlar bişey sorucam ben 61 ken de belim 82 iydi 64 e çıktığımda da 82 neden acaba fikri olan var mı basen 2 santim artmış ma bel artmamış

Deniz kenarında kısmını kaçırdım. Ben binaların arasında bi park var orda yürümek bile iyi gelmişken, deniz kenarında yürümek nasıl bir etki yapıyordur kim bilir insana.

yazın hiç iyi etki ypmıyor tepem yanıyor ama kışın gerçekten güzel gelin hepberaber yürüyelim:)

selamlar herkese, karatayın güzelleri

kusura bakmayın haber veremedim. 29 ekim nedeniyle eşimin memleketindeydik.
bu sabah döndük.
pazartesi de kilo bildiremedim.
diyeti de fena halde bozdum.
inşallah moda hızlı bir şekilde gireceğim.
uygun olunca geçmişi okuyup tekrar yazarım.
umarım herkes iyidir, sağlıklar ve leptinler yerindedir.
herkesi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…