.....kg bildirimini ne zaman yapiyoruz kizlar
bu arada 2 gunde -900 gr)
Valla bende de var bi löpürlük.!! Taş gibi değilim canımm :)) sporla sıkıleşecez inşallah:)ben löpür löpür gevşedım vallaaa
Asıl yarış kasımda başlıyooooor.!!!Ben de bu sabah 1 saate yakın yürüdüm hemde dışarda. Dün leslie mi yaptım ama çok rahat çalışamadım alt komşumdan dolayı. Eminim baya gürültü oluyordur.
bugun de en net şekliyle kkk mı yaptım. Net sonuçlar için net çabalar harcamak gerekiyor. Zaten kasım hedefimde havalarda uçuşuyor .
Tam kaçamaksız derken arkadaşlarımın kaçamaklarını okudum. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz. Ne de olsa kasımda bizi ciddi bir yarış bekliyor.
Relax ol canım.!! sporun faydasını gerektiği gibi göremezsin yoksa relaaaxxx.!! Ne yani evimizde de rahat edemeyecek miyiz yani.!!Disarda yürüyüş eminim daha iyidir bol oksijenli ben kosu bandinda yuruyorum sorma ya bende komşu ya cok ses gidiyordur diye endise ediyorum gidip konusacagim bide gece 9-10 arasi yuruyorum valla hep kufrediyolardir
Sagol canim yaptik bir kacamak
Ayaklarına sağlık:) yaşasınn cumhuriyett.!!!Herkeslere merhabalar. Dünkü menümü yazayım
sabah 7.30: tek yumurtalı kkk
öğlen14.00: ızgara kırmızı et, ayran
akşamn 18.30: bir tabak keşkek, ev yapımı salatalık turşusu
ve ardından 2 saat Cumhuriyet yürüyüşü
Belim 86. Hedef 80 bakalım ne zaman olacakk..benim de belim 82
sabah 6.30 da deniz kenarında 1 saat yürüyüş yaptım hava mis gibiydi ve az önce kızım pizza sipariş etti nefis kokuyordu sütlü türk kahvesi yapıp içeri odaya geçtim kendimi tebrik ediyorum
kızım pizzanın hepsini bitiremedi baktım yavaş yavaş peynirinden tırtıklıyorum iş hamuruna kadar varacak ben de akşam yemeğimi aldım önüme bugün biraz erken olacak umarım gece acıkmam
Bende fena acıktım.! Az önce yedim..artık akşama salata yoğurt yerimmm...
Regl yaklaşınca canavarlaşıyorummm..(çok acıkıyorumm)
kızım pizzanın hepsini bitiremedi baktım yavaş yavaş peynirinden tırtıklıyorum iş hamuruna kadar varacak ben de akşam yemeğimi aldım önüme bugün biraz erken olacak umarım gece acıkmam
kızlar bişey sorucam ben 61 ken de belim 82 iydi 64 e çıktığımda da 82 neden acaba fikri olan var mı basen 2 santim artmış ma bel artmamış
canım demek ki sen basenden kilo alıyorsun önce. yağlanma orada oluyor yani. daha fazla aldıkça da vücuda yayılıyor. sonradan aldığın 2 kiloyu hemen verirsin nasıl olsa yağlar yukarıya çıkmadan.
evett.. kasımda çok sıkı bir kampa giriyoruz... hatta 2 aylık çok sıkı bir kampa giriyoruz... kilolarla veda vakti!!!Ben de bu sabah 1 saate yakın yürüdüm hemde dışarda. Dün leslie mi yaptım ama çok rahat çalışamadım alt komşumdan dolayı. Eminim baya gürültü oluyordur.
bugun de en net şekliyle kkk mı yaptım. Net sonuçlar için net çabalar harcamak gerekiyor. Zaten kasım hedefimde havalarda uçuşuyor .
Tam kaçamaksız derken arkadaşlarımın kaçamaklarını okudum. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz. Ne de olsa kasımda bizi ciddi bir yarış bekliyor.
bence onlar küfürlerini sabah 6 gece 12 ye saklasınlar.. 9-10 arası son derece makul bir saat..Disarda yürüyüş eminim daha iyidir bol oksijenli ben kosu bandinda yuruyorum sorma ya bende komşu ya cok ses gidiyordur diye endise ediyorum gidip konusacagim bide gece 9-10 arasi yuruyorum valla hep kufrediyolardir
bence de söyleyip akıllarına düşürme, psikolojik olarak rahatsız olmaya başlarlar.. dediğim saatin gayet uygun bir saat..bence onlar bişey diyene kadar hiç konuşma sesten rahatsız olsalardı söylerlerdi sen söyleyince şikayetlenmeye başlarlar
evet evet leptinimiz eksik olmasın :)bu arada herkeze merhabalar arkadaşlar .sabah kahvaltımı yaptım saat30 itibari ile .kkk.. biraz nete takılıp sporumu yapmayı dusunuyorum. görüşmek üzere leptinle kalın efenim
ben bu saatlerde maalesef fırsat bulamıyorum, akşamdaaaaan akşamaaaa anca :))kızlar huhuuuuu
nerdesiniz geliyorum bakıyorum kimsecikler yok
vaaaays, yüzmeye ve fitness a mı başladıkSelam hanımlar,
bugun ogle arası ordan oraya bayagı bir kosturum eksikler anlamında.:) evin kızın, oglanların dogum gunu geliyor. Onların eksiklikleri vs vs arada bugun lokumcuya ugramıstım bir kucuk lokum gitti aradanartık o da telafi olacak
aksam da gidebilirsem fitness ve yuzme bakalım kısmet :)
aldım canım ama yaşın eksikti, onu da bekliyorum...Texmuh canım bence de sorma şonra kulak kesilirler valla:)))
Snowdrop teşekkürederim.
Ben açık havada yürüyüş yaptım falan derken en anlamlı yürüyüşü sen yapmışsın Lawyercim.
Xc9 bende arada baktım çok hareket yok cidden.
Mahzencim aldın mı mesajımı? Uzun zamandır ilk kez ölçülerime bakmış oldum ne ölçüler varmış bende bel bile 82 lerde ya hu! :))))
benim de 88 ama sen nerden ölçtün, senin bu kiloyla daha az olması gerek zannımca? ben geçen yıl bu zamanlar jillian yapmıştım kızlar... 80.5 kilo ile spora başladığımda belim 92 ymiş, 5 hafta sonra 87 ye inmiş.. şimdi ise 88 ve bu da karatay farkı.. QUOTE=xc9;32448574]hahahhaaaaabenim de belim 82
sabah 6.30 da deniz kenarında 1 saat yürüyüş yaptım hava mis gibiydi ve az önce kızım pizza sipariş etti nefis kokuyordu sütlü türk kahvesi yapıp içeri odaya geçtim kendimi tebrik ediyorum
biz ayda yılda bir görüyoruz denizi...Deniz kenarında kısmını kaçırdım. Ben binaların arasında bi park var orda yürümek bile iyi gelmişken, deniz kenarında yürümek nasıl bir etki yapıyordur kim bilir insana.
hah işte bu da karatay farkı aynı benimki gibi.. bel inceliyor ama bizim vücut yapımız gereği önce basen alıyor.. benim de belim daha ince bulunduğum kiloya göre..kızlar bişey sorucam ben 61 ken de belim 82 iydi 64 e çıktığımda da 82 neden acaba fikri olan var mı basen 2 santim artmış ma bel artmamış
bence bir an önce geçmişi oku canım, kasım ve aralık ayı için sıkı bir kampa giriyoruz, sen de yetiş... çok az kaldı...selamlar herkese, karatayın güzelleri
kusura bakmayın haber veremedim. 29 ekim nedeniyle eşimin memleketindeydik.
bu sabah döndük.
pazartesi de kilo bildiremedim.
diyeti de fena halde bozdum.
inşallah moda hızlı bir şekilde gireceğim.
uygun olunca geçmişi okuyup tekrar yazarım.
umarım herkes iyidir, sağlıklar ve leptinler yerindedir.
herkesi öpüyorum
tebrikler canımSelam kizlar
bugun karatayda 3.gunum
iyi yedinse acıkmazsın canım ama ya acıkırsam endişesi de acıktırır insanı, rahat olsun kafan..kızım pizzanın hepsini bitiremedi baktım yavaş yavaş peynirinden tırtıklıyorum iş hamuruna kadar varacak ben de akşam yemeğimi aldım önüme bugün biraz erken olacak umarım gece acıkmam
yav kızlar sizin beliniz benden ince olması gerek, felluzcum sen nerden ölçtün?Valla bende de var bi löpürlük.!! Taş gibi değilim canımm :)) sporla sıkıleşecez inşallah:)
Belim 86. Hedef 80 bakalım ne zaman olacakk..
regl başımızın belası maalesef, çok şükür ben bu sefer kazasız atlattım gibi, yeni başladı ama öncesinde cozutmadım bu sefer...Bende fena acıktım.! Az önce yedim..artık akşama salata yoğurt yerimmm...
Regl yaklaşınca canavarlaşıyorummm..(çok acıkıyorumm)
hayrola canım niye uyumadın* sorun yoktur inşallah... erkenden yatıver o zaman sabah çabuk olur :)akşam bi daha yememem gerek dün gece hiç uyumadım nerdeyse akşam erken yatarım herhalde çok acıkırsam yoğurt yer yatarım
kızlar bahsettiğiniz fal şu android telefondadaki uygulama gibi bişey mi bu.. yoksa gerçekten biri mi bakıyor???Az önce fal sonucum geldi ciddden bakıyor. Fincanın kenarındaki görüntüyü bile yorumlamış. Hoşuma giddi bu iş.
yani gerçek biri mi yorumluyor?Mahzencim bi site var. Fincanın resmini çekiyorsun 40-45 dak sonra yorum geliyor. İndirilen bi programdı ama onda yorumcular var ve yorumcunu kendin seçiyorsun ama o paralı. Bu dediğimde indirmene gerek yok
Ben de koşu bandını kullanıyorum şuana kadar şikayet gelmedi o yüzden endişelenme, çok ses yapmıyordur. İstersen için rahat olsun diye koşu bandının altına minder tarzı bir şey koyabilirsin.Disarda yürüyüş eminim daha iyidir bol oksijenli ben kosu bandinda yuruyorum sorma ya bende komşu ya cok ses gidiyordur diye endise ediyorum gidip konusacagim bide gece 9-10 arasi yuruyorum valla hep kufrediyolardir
Süpersin.benim de belim 82
Çok güzel vermişsin. Tebrikler.Selam kizlar
bugun karatayda 3.gunum
sabah 11.30 kkk kahvalti
14 de 4 km yuruyus
askam 18.30 19.00 arasi guvec yaptim yanina yogurt ve yesil salata esliginde
kg bildirimini ne zaman yapiyoruz kizlar
Sonuna kadar katılıyorum. Bu arada ben ölçülerimi sabah aç karnına almak istiyorum ancak sabah erkenden eşimle okula gidiyoruz fırsatım olmadı. Haftasonu paylaşsam sorun olur mu?1. egzersiz bildirimleri 1 kasım cuma günü başlayacak
2. bildirimler mahzene msj yoluyla bildirilecek
3. her cuma 1 haftalık egzersiz bildirim raporu yayınlanacak
4. her ayın sonunda yayınlanacak çizelgede yeni beden ölçüleri, ay boyunca ne kadar egzersiz yapıldığı ve 1 aylık toplam kilo kaybı yer alacaktır
5. listeye girdikten sonra mazeretsiz 1 hafta egzersiz yapmayanlar liste dışı kalacaktır
6. 1 ayda toplamda 10 günden fazla egzersiz yapmayanlar sonraki ay listeye alınmayacaktır
arkadaşlar kurallar biraz sıkıcı ya da ağır gelmiş olabilir ancak tecrübelerimizle sabittir ki egzersiz yapmadan sadece diyetle hedefe ulaşmak çok zaman alıyor
bundan böyle daha hızlı ve sağlıklı bi şekilde zayıflamak hem ince hem de fit bi vücuda sahip olmak için birbirimize destek vererek egzersizlerimizi yapacağız
yaşasın karatay kardeşliği !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?