Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam kizlar
bugun karatayda 3.gunum
sabah 11.30 kkk kahvalti
14 de 4 km yuruyus
askam 18.30 19.00 arasi guvec yaptim yanina yogurt ve yesil salata esliginde

kg bildirimini ne zaman yapiyoruz kizlar
bu arada 2 gunde -900 gr )

kızım pizzanın hepsini bitiremedi baktım yavaş yavaş peynirinden tırtıklıyorum iş hamuruna kadar varacak ben de akşam yemeğimi aldım önüme bugün biraz erken olacak umarım gece acıkmam

ben löpür löpür gevşedım vallaaa
Valla bende de var bi löpürlük.!! Taş gibi değilim canımm :)) sporla sıkıleşecez inşallah:)
Asıl yarış kasımda başlıyooooor.!!!
Relax ol canım.!! sporun faydasını gerektiği gibi göremezsin yoksa relaaaxxx.!! Ne yani evimizde de rahat edemeyecek miyiz yani.!!
Ayaklarına sağlık:) yaşasınn cumhuriyett.!!!
Belim 86. Hedef 80 bakalım ne zaman olacakk..

kızım pizzanın hepsini bitiremedi baktım yavaş yavaş peynirinden tırtıklıyorum iş hamuruna kadar varacak ben de akşam yemeğimi aldım önüme bugün biraz erken olacak umarım gece acıkmam

Bende fena acıktım.! Az önce yedim..artık akşama salata yoğurt yerimmm...
Regl yaklaşınca canavarlaşıyorummm..(çok acıkıyorumm)

akşam bi daha yememem gerek dün gece hiç uyumadım nerdeyse akşam erken yatarım herhalde çok acıkırsam yoğurt yer yatarım

Canım olmazsa saat 7 gibi biraz kuruyemiş at ağzına. geçen kü acıkmamı hatırlıyorumd uoğurt süt hiçbişey tutmamıştı beni.

kızlar bişey sorucam ben 61 ken de belim 82 iydi 64 e çıktığımda da 82 neden acaba fikri olan var mı basen 2 santim artmış ma bel artmamış

canım demek ki sen basenden kilo alıyorsun önce. yağlanma orada oluyor yani. daha fazla aldıkça da vücuda yayılıyor. sonradan aldığın 2 kiloyu hemen verirsin nasıl olsa yağlar yukarıya çıkmadan.

canım demek ki sen basenden kilo alıyorsun önce. yağlanma orada oluyor yani. daha fazla aldıkça da vücuda yayılıyor. sonradan aldığın 2 kiloyu hemen verirsin nasıl olsa yağlar yukarıya çıkmadan.

Benimde basenler sorunlu hatta basenle kalça aynı ölçüde. Pantolon seçmek çok zor oluyor malesef. Ama bende göbekten yana bir şansım var.

1. egzersiz bildirimleri 1 kasım cuma günü başlayacak
2. bildirimler mahzene msj yoluyla bildirilecek
3. her cuma 1 haftalık egzersiz bildirim raporu yayınlanacak
4. her ayın sonunda yayınlanacak çizelgede yeni beden ölçüleri, ay boyunca ne kadar egzersiz yapıldığı ve 1 aylık toplam kilo kaybı yer alacaktır
5. listeye girdikten sonra mazeretsiz 1 hafta egzersiz yapmayanlar liste dışı kalacaktır
6. 1 ayda toplamda 10 günden fazla egzersiz yapmayanlar sonraki ay listeye alınmayacaktır

arkadaşlar kurallar biraz sıkıcı ya da ağır gelmiş olabilir ancak tecrübelerimizle sabittir ki egzersiz yapmadan sadece diyetle hedefe ulaşmak çok zaman alıyor
bundan böyle daha hızlı ve sağlıklı bi şekilde zayıflamak hem ince hem de fit bi vücuda sahip olmak için birbirimize destek vererek egzersizlerimizi yapacağız

yaşasın karatay kardeşliği !!!

evett.. kasımda çok sıkı bir kampa giriyoruz... hatta 2 aylık çok sıkı bir kampa giriyoruz... kilolarla veda vakti!!!
bence onlar küfürlerini sabah 6 gece 12 ye saklasınlar.. 9-10 arası son derece makul bir saat..
bence onlar bişey diyene kadar hiç konuşma sesten rahatsız olsalardı söylerlerdi sen söyleyince şikayetlenmeye başlarlar
bence de söyleyip akıllarına düşürme, psikolojik olarak rahatsız olmaya başlarlar.. dediğim saatin gayet uygun bir saat..
bu arada herkeze merhabalar arkadaşlar .sabah kahvaltımı yaptım saat30 itibari ile .kkk.. biraz nete takılıp sporumu yapmayı dusunuyorum. görüşmek üzere leptinle kalın efenim
evet evet leptinimiz eksik olmasın :)
kızlar huhuuuuu
nerdesiniz geliyorum bakıyorum kimsecikler yok
ben bu saatlerde maalesef fırsat bulamıyorum, akşamdaaaaan akşamaaaa anca :))
vaaaays, yüzmeye ve fitness a mı başladık ortalık iyice kızışıyor yavvv

aldım canım ama yaşın eksikti, onu da bekliyorum...
benim de 88 ama sen nerden ölçtün, senin bu kiloyla daha az olması gerek zannımca? ben geçen yıl bu zamanlar jillian yapmıştım kızlar... 80.5 kilo ile spora başladığımda belim 92 ymiş, 5 hafta sonra 87 ye inmiş.. şimdi ise 88 ve bu da karatay farkı.. QUOTE=xc9;32448574]hahahhaaaaa
o siteyi ben de gördüm şaka sandım gerçekmiymiş yarın sabah hemmen içiyorum yolluyorum:))))
1 kupa yapıyorum nescafe yapar gibi bazen sadece süt koyuyorum bazen sütle suyu karıştırıyorum 1 dolu tk kahveyi koyup pişiriyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim nescafe sevenler için de iyi bi alternatif[/QUOTE]
1 kupa türk kahvesi iyiymiş :)) ben de günde 2 fincan sade içiyorum işyerinde.. sabah ve öğleden sonra..
Deniz kenarında kısmını kaçırdım. Ben binaların arasında bi park var orda yürümek bile iyi gelmişken, deniz kenarında yürümek nasıl bir etki yapıyordur kim bilir insana.
biz ayda yılda bir görüyoruz denizi...
kızlar bişey sorucam ben 61 ken de belim 82 iydi 64 e çıktığımda da 82 neden acaba fikri olan var mı basen 2 santim artmış ma bel artmamış
hah işte bu da karatay farkı aynı benimki gibi.. bel inceliyor ama bizim vücut yapımız gereği önce basen alıyor.. benim de belim daha ince bulunduğum kiloya göre..
bence bir an önce geçmişi oku canım, kasım ve aralık ayı için sıkı bir kampa giriyoruz, sen de yetiş... çok az kaldı...
Selam kizlar
bugun karatayda 3.gunum
tebrikler canım

iyi yedinse acıkmazsın canım ama ya acıkırsam endişesi de acıktırır insanı, rahat olsun kafan..

Valla bende de var bi löpürlük.!! Taş gibi değilim canımm :)) sporla sıkıleşecez inşallah:)

Belim 86. Hedef 80 bakalım ne zaman olacakk..
yav kızlar sizin beliniz benden ince olması gerek, felluzcum sen nerden ölçtün?
regl başımızın belası maalesef, çok şükür ben bu sefer kazasız atlattım gibi, yeni başladı ama öncesinde cozutmadım bu sefer...
akşam bi daha yememem gerek dün gece hiç uyumadım nerdeyse akşam erken yatarım herhalde çok acıkırsam yoğurt yer yatarım
hayrola canım niye uyumadın* sorun yoktur inşallah... erkenden yatıver o zaman sabah çabuk olur :)
Az önce fal sonucum geldi ciddden bakıyor. Fincanın kenarındaki görüntüyü bile yorumlamış. Hoşuma giddi bu iş.
kızlar bahsettiğiniz fal şu android telefondadaki uygulama gibi bişey mi bu.. yoksa gerçekten biri mi bakıyor???

Mahzencim bi site var. Fincanın resmini çekiyorsun 40-45 dak sonra yorum geliyor. İndirilen bi programdı ama onda yorumcular var ve yorumcunu kendin seçiyorsun ama o paralı. Bu dediğimde indirmene gerek yok

Ben de koşu bandını kullanıyorum şuana kadar şikayet gelmedi o yüzden endişelenme, çok ses yapmıyordur. İstersen için rahat olsun diye koşu bandının altına minder tarzı bir şey koyabilirsin.

Süpersin.
Selam kizlar
bugun karatayda 3.gunum
sabah 11.30 kkk kahvalti
14 de 4 km yuruyus
askam 18.30 19.00 arasi guvec yaptim yanina yogurt ve yesil salata esliginde

kg bildirimini ne zaman yapiyoruz kizlar
Çok güzel vermişsin. Tebrikler.

Sonuna kadar katılıyorum. Bu arada ben ölçülerimi sabah aç karnına almak istiyorum ancak sabah erkenden eşimle okula gidiyoruz fırsatım olmadı. Haftasonu paylaşsam sorun olur mu?

Bugünkü MENÜM
SABAH: 2 dilim ekmek,çemenli yumurta,peynir ,zeytin
ÖĞLEN:1 kaşık taze fasulye, 1kaşık bulgur pilavı,1 kepçe cacık
Ara:1 ceviz, 2 kayısı
AKŞAM: 2 kaşık bulgur köftesi, çeyrek kase lahana çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…