canım ölçü almak uzun suren bişey değil? sbah 5 dk erken kalkarsan alırsın, haftasonu başlamış olucaz. yarın ve cuma sabah da alamamış olursan ctesi al, ama ölçüler bir an önce tamamlanırsa yarın akşam listeyi burdan yayınlayıp cuma sabahı vira bismillah diycez inşallah..Sonuna kadar katılıyorum. Bu arada ben ölçülerimi sabah aç karnına almak istiyorum ancak sabah erkenden eşimle okula gidiyoruz fırsatım olmadı. Haftasonu paylaşsam sorun olur mu?
Bende katiliyorum kizlar....mahzen sana mesaj attim canim
1. egzersiz bildirimleri 1 kasım cuma günü başlayacak
2. bildirimler mahzene msj yoluyla bildirilecek
3. her cuma 1 haftalık egzersiz bildirim raporu yayınlanacak
4. her ayın sonunda yayınlanacak çizelgede yeni beden ölçüleri, ay boyunca ne kadar egzersiz yapıldığı ve 1 aylık toplam kilo kaybı yer alacaktır
5. listeye girdikten sonra mazeretsiz 1 hafta egzersiz yapmayanlar liste dışı kalacaktır
6. 1 ayda toplamda 10 günden fazla egzersiz yapmayanlar sonraki ay listeye alınmayacaktır
arkadaşlar kurallar biraz sıkıcı ya da ağır gelmiş olabilir ancak tecrübelerimizle sabittir ki egzersiz yapmadan sadece diyetle hedefe ulaşmak çok zaman alıyor
bundan böyle daha hızlı ve sağlıklı bi şekilde zayıflamak hem ince hem de fit bi vücuda sahip olmak için birbirimize destek vererek egzersizlerimizi yapacağız
yaşasın karatay kardeşliği !!!
a-pack rica ederim, sen katılmıyor musun aralık kampına?
yani gerçek biri mi yorumluyor?
Hayırdır canım?? Niye uyumadın ki.? Benimse tüm gece rüyamda bir gazeteci benimle röportaj yapıyorduuu.:)))akşam bi daha yememem gerek dün gece hiç uyumadım nerdeyse akşam erken yatarım herhalde çok acıkırsam yoğurt yer yatarım
Mahzencim bi site var. Fincanın resmini çekiyorsun 40-45 dak sonra yorum geliyor. İndirilen bi programdı ama onda yorumcular var ve yorumcunu kendin seçiyorsun ama o paralı. Bu dediğimde indirmene gerek yok
Bugünkü MENÜM
SABAH: 2 dilim ekmek,çemenli yumurta,peynir ,zeytin
ÖĞLEN:1 kaşık taze fasulye, 1kaşık bulgur pilavı,1 kepçe cacık
Ara:1 ceviz, 2 kayısı
AKŞAM: 2 kaşık bulgur köftesi, çeyrek kase lahana çorbası
.....
Vallahi korkudan spor yapacak insan süpersiniz kurallar konusunda.. Bu bana iyi gelecek.. YAŞASIN KARATAY KARDEŞLİĞİ..
Hayırdır canım?? Niye uyumadın ki.? Benimse tüm gece rüyamda bir gazeteci benimle röportaj yapıyorduuu.:)))
.......!
Merhaba of ya sonunda duzelttim oğlum klavye ile oynamış bende duzeltemedim önce neyse ki oldu.koşu bandı hakkında yazdıklarım için yorum yapan herkese teşekkür ediyorum alıntı yapamadım kusura bakmayın.bu gün gittim konuştum kadın çok olumlu davrandı bişey demedi duydum ama ne sesi olduğunu anlayamadım dedi bende özür diledim içim rahat en azından.hani bebeği olur yaşlısı hastası olur o yüzden sordum kızlar....
iyiymiş, sevabına fal bakıyor demek :)))9Yani girdiğim sitede Derya abla diye biri var güya o yorumluyor ama işin aslını bilemem. ama fincanda telve bi yerde basamak basamak olmuştu onu bile söyledi. diğer tele yüklenende bir kaç yorumcu resmi vardı seçiyordun. Oy yüzdeleri var hatta. Bende dün keşfettim aslında
tebrik ederim aralık kasım kampına hazırsın canım, ben de bir kaç gündür öyleyim, maşallah diyelim nazar değmesin..sabah: kkk
öğlen: 1 kase tarhana, 4 kaşık karnıbahar yemeği yoğury
1 fincan kahve 4-5 parça elma armu kurusu
akşam 1 kase mercimek,1 tabak karnıbahar yoğurt ve salata
sabah 1 saat yürüyüş akşam leslie 3 miles
2,5 l su
sanırım şu bildirimden sonra kasım yarışına hazırım.
Bol leptinli geceler öpüldünüz
ben de sizin ölçülere bakıp bi şüphelendim kendimden, baseni bir daha ölçtüm şöyle en geniş yerinden 116 çıktıCanım sabah tekrar ölçecem bakiim..ama o kadar maalesef..daha ince çıkacağını zannetmiyorumm..!! Sorun ennn çok benim göbeğimde.!
için rahat etmiştir canım.. spora tam gaz devam o zaman, sen de ölçü bildirmedin, katılmayacak mısın yarışa?Merhaba of ya sonunda duzelttim oğlum klavye ile oynamış bende duzeltemedim önce neyse ki oldu.koşu bandı hakkında yazdıklarım için yorum yapan herkese teşekkür ediyorum alıntı yapamadım kusura bakmayın.bu gün gittim konuştum kadın çok olumlu davrandı bişey demedi duydum ama ne sesi olduğunu anlayamadım dedi bende özür diledim içim rahat en azından.hani bebeği olur yaşlısı hastası olur o yüzden sordum kızlar....
komikmiş gerçektenbenim de tabletin harfleri basmamaya başladı dün bi arkadaşla yazışıyordum kekeler gibi çıkıyor o anlamıyordu sürekli yeni konuya geçiyor ben hala eski konuya cevap yazmaya çalışıyorum gül gül öldüm
slm arkadaşlar bende dukanı uzun süre denedikten sonra karatay yapmaya karar verdim. bana yardımcı olurmususnuz ben şimdi kahvaltıda ne yiycem birde hangi kitabını okumalıyım.bende karatay diyeti yazan var sadece o yetermi.lütfen cevap çok açım:))))))
Merhabaaa:)))))mavibisiklet felluz sizi gördüm mrhabaaa
Canım çok düşüncelisin:)Merhaba of ya sonunda duzelttim oğlum klavye ile oynamış bende duzeltemedim önce neyse ki oldu.koşu bandı hakkında yazdıklarım için yorum yapan herkese teşekkür ediyorum alıntı yapamadım kusura bakmayın.bu gün gittim konuştum kadın çok olumlu davrandı bişey demedi duydum ama ne sesi olduğunu anlayamadım dedi bende özür diledim içim rahat en azından.hani bebeği olur yaşlısı hastası olur o yüzden sordum kızlar....
Benim de boyun fıtığım olmasa..çıkaracam şişleri tığları meydana...:))Burasi diyet bloğu ama bugün ben ne yaptım kızlar....el işini seven ama cesaret edip deneyemeyen arkadaşımı zorla ipçiye götürdüm ip aldık kızına yelek başladık,arkadaş hiç bilmiyor vede solak tüm akşam onunlaydık ona öğretmeye çalıştım ama solak olması baya zorladı..
sadece bir felluzdum zayıflama hikayemi anlatıyordumm:))))çok ilginçmiş! ünlü biri miydin sen de
ben yattım kızım uyandı sabaha kadar da durmadan yanıma geldi uykusu kaçmış benimkini de kaçırmasa olmaz
mahzen77 .!.:ben de sizin ölçülere bakıp bi şüphelendim kendimden, baseni bir daha ölçtüm şöyle en geniş yerinden 116 çıktı..
Kkk kahvaltısı ediyorum canlar....
Dün cinlerim tepemdeydi ..! Tam yürüyüş yapmayı düşünürken eşim aradı babasının yemeğe geleceğini söyledi.! ben de hiç bir yemek yapmayı düşünmüyordum,1 tabak yemek vardı yeter.! diye düşünüyordum..!! Ki haberi alınca fellluzdum.!! deli dana oldum..deli danalar gibi mutfakta koşturmaya başladım,neyse ki zamanında yetiştirdim..yemeğe 3 kişi geldiler..az da yapsan olmaz ki.!!! Ama kocama trip attım sonra..erken haber verse yaaa.!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?