Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Xc9 selaaaammm canımmm:)))

İyi yaptın tadını çıkara çıkara yeeee:)))afiyet olsunnn...
ayy evet sinirbozucu bir durum olmuş,kayınpeder birde
Yahu o iyi de...!!! cici kaynana sinir bozucu.!!!

elindeki kitabı okuman yeterli olur
2 yumurta avuçiçi kadar peybnir 10 zeytin 1 çay badağı kavrulmamış kuruyemiş şart domates yeşillik vs ye

Ohh artık salına salına yap yürüyüşünü. Bende akşam leslie mi çok kalın bir yün halı vardı onun üstünde çok rahat yaptım ses çıkmıyordu.

Maşallah Felluzcum şipşak altından kalkmışsın. Benim eşim sağolsun çok yapar öyle misafirler erken aramış olurlar ama sağolsun geç söyler. Her seferinde bir fırçalarımm ama sağolsun o başka telde neymiş misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş . Ya bulamazsa. Bazen yemek bize göre oluyor. Yarın taze taze yaparım ddediğim çok oluyor.
Bi de öyle ve böyle misafir haber vermiş umduğunu bulmayada hakkı var yani:))))))))))) bu konu böyle gidcek sanki iyisimi kapatayım.

günaydın canlar dun akşam bulgur pilavı üstü yeşil mercımek yemeği yedim sabah 2 yumurtalı omlet ve fındık yedım
sabah tartıldım 68,700 çıktım hehehhehe

elindeki kitabı okuman yeterli olur
2 yumurta avuçiçi kadar peybnir 10 zeytin 1 çay badağı kavrulmamış kuruyemiş şart domates yeşillik vs ye

saol cevap verdiğin için elektrikler gitti bende şimdiye kadar okuduklarıma dayanarak 2 yumurtadan tereyağ ile pişirilmiş omlet biraz peynir 8 zeytin evde kavrulmamış yoktu ve henüz kıramadım yarım çay bardağı ceviz vardı ve üzerine fındık koydum ama kavrulmuş ama sadece fındıkları yedim on tane falandır hepsini bitirmelimiyim?birde 5 yaprak marul ve kayısı çayı nasıl doğrumu?

Canım öncelikle hoşgeldin. Naaptın yaptın mı kahvaltını? Aslında karatay biraz hazırlık isteyen bir yaşam biçimi. Mesela kitabı okuyup başlamanın etkisi kesin oluyor bide mesela kahvaltıdaki kavrulmamış kuruyemişler evde genelde olmuyor. Doğal yumurta, zeytinyağı gibi. Özellikle kahvaltı böyle diğer öğünlerde ise yemeklerin sızma zeytinyağıyla piştiğinden emin olman yeterli. Ekmek, patates, mısır,pirinç hiç yok.

selam kızlar dünkü menüm :

sabah 7.30 kkk

öğlen 14.30 2 avuç kadar fındık-fıstık

akşam 20.00 1 tabak ıspanak-yoğurt, havuç-turp salatası

dün akşam hemen karar verdim kitabımda dün geçince elime akşam forumda okuduğum kadarıylayaptım inşallah doğrudur cevizim yetmedi kırmak zor geldi fındık ekledim üstüne tek yanlış o yoksa köy yumurtası kullanıyorum her zaman evdede hep evde yapma tereyağım ve evde yapma zeytinyağım var şansa. bitirmek zorundamıyım kuruyemişi zaten yanlış oldu hem fındık hem ceviz yiycem bitirirsem?

Xc9 selaaaammm canımmm:)))

İyi yaptın tadını çıkara çıkara yeeee:)))afiyet olsunnn...

Yahu o iyi de...!!! cici kaynana sinir bozucu.!!!

cici kaynana da ne tuhaf bişey ya!! iyi ki bizimki yeniden evlenmedi gerçi bekar kızı parçalardı o ayrı mesele şimdi o da evlendi gitti ama kayınkeder tekrar evlenmez tahminim amaaa bi de evlenicem derse oohoooo çok eğlenceli olaylar yaşarız

günde 1 çb yemelisin karbonhidrat ve omega 3 almak için kahvaltıda yersen daha uzun süre tok kalırsın ama hepsi kahvaltıda yenemeyebiliyor o zaman az az diğer öğünlerine dağıtabilirsin
ama 2 öğün yapacaksan sabah yemen daha iyi uzun süre acıkmazsın

günde 1 çb yemelisin karbonhidrat ve omega 3 almak için kahvaltıda yersen daha uzun süre tok kalırsın ama hepsi kahvaltıda yenemeyebiliyor o zaman az az diğer öğünlerine dağıtabilirsin
ama 2 öğün yapacaksan sabah yemen daha iyi uzun süre acıkmazsın[/QUOTE]

anladım canım cok saol günlük hakkımız bir çay bardağı yani.inşallah uygulayabilirim kitabıda okumaya başladım az önce zaten.siz ne zamandır uyguluyorsunuz bu diyeti kaç kilo gitti?

Ohh artık salına salına yap yürüyüşünü. Bende akşam leslie mi çok kalın bir yün halı vardı onun üstünde çok rahat yaptım ses çıkmıyordu.

İnşallah daha rahat yapıcam canım ses çıksada yapacaktım zaten ama çocuğu hastası yokmus ya içim rahat etti. Gel beraber örelim canım bende acemiyim çok kolay bir model öğrendim tığ işi,paylaşmayı çok seviyorum arkadaşa destek oldum sadece
Felluzcum teşekkür ederim düşünceli dediğin için.fıtığın için çpk geçmiş olsun.

Canım ben ölçü almayı bilmiyorum o yüzden katılmıyayım dedim ama spor ve su içme düzenli yapıyorum.spor haftada 5 gün günde 5km, su 2,5lt içiyorum..

ben ramazanda sahura kadar oturduğum için ancak gece 1 de fırsat bulup yapıyordum, hiç ses çııkmıyordu altımdaki kadın bir kıla ortalığı yıkan birisi hiç şikayet etmedi vakit buldukça geceye denk gelsede yapıyorum aşağıdakinden tık yok ...salondaki halı kalın ondan ses gitmiyordur...

canım bana üst kattakinin evde normal yürüme sesi bile geliyo terliğini çıkarıp yatağa yattığını anlıyorum o kadar,,,düşün ki koşu bandı ,,,sanırım duvarlar ince,,,

sabah la öğleyi birleştirdim
1 yumurta
2 salatalık
1 avuç fındık
5 zeytin
1 mandalina
2 kaşık yulaf-süt

Dün

Sabah:kkk

Öğlen:1 parça tavuk,lahana,4kaşık kısır,1 muz(cısss)

Akşam:2 kaşık barbunya,salata

Benimki de değişmez artık..neymiş sebzeli pilav(meyhane pilavı) yapsam yetermiş..te maşallah yerken iyiler..fırında sebzeli et,meyhane pilavı,z.yağlı barbunya,patlıcan salata,marul salatasını hüplettiler..bir kere de onlar çağırsa bir şey demeyecem..bildiğin kadın sefasını sürüyor..her gün bir yerde..!!

anladım canım cok saol günlük hakkımız bir çay bardağı yani.inşallah uygulayabilirim kitabıda okumaya başladım az önce zaten.siz ne zamandır uyguluyorsunuz bu diyeti kaç kilo gitti?[/QUOTE]aramıza hoşgeldin canımm
Canım kilo verme kişiye göre değişiyor..ama yaşam biçimi olarak kabul edip uygularsan pişman olmayacaksınnn..kilolar da yavaş yavaş gidecek.:)

Canım kabus gibi yaaa.!! Ailenin düzeni bozuluyor.! birde onların sorunlarıyle uğraşıyorsun..,bazen pat diye geliyor ...patavatsızsa iş daha da zorlaşıyor.!!

felluz..xc9 selamm nasılsınız

tşk iyiym sen nasılsın

Canım ben ölçü almayı bilmiyorum o yüzden katılmıyayım dedim ama spor ve su içme düzenli yapıyorum.spor haftada 5 gün günde 5km, su 2,5lt içiyorum..

ya sen katıl ölçü dediğin ne ki al mezurayı sar beline sar basenine olsun bitsin ne sıkı ne gevşek saracaksın teğet geçicek

canım bana üst kattakinin evde normal yürüme sesi bile geliyo terliğini çıkarıp yatağa yattığını anlıyorum o kadar,,,düşün ki koşu bandı ,,,sanırım duvarlar ince,,,

vay vay vaaaaayy sizin apartmanda herkes herkesin attığı adımı biliyordur o zaman ne fena eski evimde yan komşuyla salonun ve yatakodasının duvarları birdi bekar bi kadın oturuyordu bi de sevgilisi vardı haftasonları gelirdi önce gece yarılarına kadar saloondan müzik kahkaha vs sesleri ardından yatak odasından kahkahalar vs derken bu benzeri davranışları şikayet konusu olunca çıkıp gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…