İyi yaptın tadını çıkara çıkara yeeee:)))afiyet olsunnn...Günaydın herkese
texmuh ilk msjın nedense çok komik geldi. Yakınımda olsan bana da öğretsen keşke.
Sabah 1 saat açık havada yürüyüş yaptım. Üstüne güzel bir kkk kuru kayısımı yemiyorum öğlen kahveme saklıyorum yuppi:)
Yahu o iyi de...!!! cici kaynana sinir bozucu.!!!ayy evet sinirbozucu bir durum olmuş,kayınpeder birde
Xc9 selaaaammm canımmm:)))
İyi yaptın tadını çıkara çıkara yeeee:)))afiyet olsunnn...
Yahu o iyi de...!!! cici kaynana sinir bozucu.!!!
slm arkadaşlar bende dukanı uzun süre denedikten sonra karatay yapmaya karar verdim. bana yardımcı olurmususnuz ben şimdi kahvaltıda ne yiycem birde hangi kitabını okumalıyım.bende karatay diyeti yazan var sadece o yetermi.lütfen cevap çok açım:))))))
Merhaba of ya sonunda duzelttim oğlum klavye ile oynamış bende duzeltemedim önce neyse ki oldu.koşu bandı hakkında yazdıklarım için yorum yapan herkese teşekkür ediyorum alıntı yapamadım kusura bakmayın.bu gün gittim konuştum kadın çok olumlu davrandı bişey demedi duydum ama ne sesi olduğunu anlayamadım dedi bende özür diledim içim rahat en azından.hani bebeği olur yaşlısı hastası olur o yüzden sordum kızlar....
elindeki kitabı okuman yeterli olur
2 yumurta avuçiçi kadar peybnir 10 zeytin 1 çay badağı kavrulmamış kuruyemiş şart domates yeşillik vs ye
slm arkadaşlar bende dukanı uzun süre denedikten sonra karatay yapmaya karar verdim. bana yardımcı olurmususnuz ben şimdi kahvaltıda ne yiycem birde hangi kitabını okumalıyım.bende karatay diyeti yazan var sadece o yetermi.lütfen cevap çok açım:))))))
Canım öncelikle hoşgeldin. Naaptın yaptın mı kahvaltını? Aslında karatay biraz hazırlık isteyen bir yaşam biçimi. Mesela kitabı okuyup başlamanın etkisi kesin oluyor bide mesela kahvaltıdaki kavrulmamış kuruyemişler evde genelde olmuyor. Doğal yumurta, zeytinyağı gibi. Özellikle kahvaltı böyle diğer öğünlerde ise yemeklerin sızma zeytinyağıyla piştiğinden emin olman yeterli. Ekmek, patates, mısır,pirinç hiç yok.
Xc9 selaaaammm canımmm:)))
İyi yaptın tadını çıkara çıkara yeeee:)))afiyet olsunnn...
Yahu o iyi de...!!! cici kaynana sinir bozucu.!!!
saol cevap verdiğin için elektrikler gitti bende şimdiye kadar okuduklarıma dayanarak 2 yumurtadan tereyağ ile pişirilmiş omlet biraz peynir 8 zeytin evde kavrulmamış yoktu ve henüz kıramadım yarım çay bardağı ceviz vardı ve üzerine fındık koydum ama kavrulmuş ama sadece fındıkları yedim on tane falandır hepsini bitirmelimiyim?birde 5 yaprak marul ve kayısı çayı nasıl doğrumu?
Ohh artık salına salına yap yürüyüşünü. Bende akşam leslie mi çok kalın bir yün halı vardı onun üstünde çok rahat yaptım ses çıkmıyordu.
ben ramazanda sahura kadar oturduğum için ancak gece 1 de fırsat bulup yapıyordum, hiç ses çııkmıyordu altımdaki kadın bir kıla ortalığı yıkan birisi hiç şikayet etmediİnşallah daha rahat yapıcam canım ses çıksada yapacaktım zaten ama çocuğu hastası yokmus ya içim rahat etti. Gel beraber örelim canım bende acemiyim çok kolay bir model öğrendim tığ işi,paylaşmayı çok seviyorum arkadaşa destek oldum sadece
Felluzcum teşekkür ederim düşünceli dediğin için.fıtığın için çpk geçmiş olsun.
ben ramazanda sahura kadar oturduğum için ancak gece 1 de fırsat bulup yapıyordum, hiç ses çııkmıyordu altımdaki kadın bir kıla ortalığı yıkan birisi hiç şikayet etmedivakit buldukça geceye denk gelsede yapıyorum aşağıdakinden tık yok ...salondaki halı kalın ondan ses gitmiyordur...
Benimki de değişmez artık..neymiş sebzeli pilav(meyhane pilavı) yapsam yetermiş..te maşallah yerken iyiler..fırında sebzeli et,meyhane pilavı,z.yağlı barbunya,patlıcan salata,marul salatasını hüplettiler..bir kere de onlar çağırsa bir şey demeyecem..bildiğin kadın sefasını sürüyor..her gün bir yerde..!!Maşallah Felluzcum şipşak altından kalkmışsın. Benim eşim sağolsun çok yapar öyle misafirler erken aramış olurlar ama sağolsun geç söyler. Her seferinde bir fırçalarımm ama sağolsun o başka telde neymiş misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş . Ya bulamazsa. Bazen yemek bize göre oluyor. Yarın taze taze yaparım ddediğim çok oluyor.
Bi de öyle ve böyle misafir haber vermiş umduğunu bulmayada hakkı var yani:))))))))))) bu konu böyle gidcek sanki iyisimi kapatayım.
günde 1 çb yemelisin karbonhidrat ve omega 3 almak için kahvaltıda yersen daha uzun süre tok kalırsın ama hepsi kahvaltıda yenemeyebiliyor o zaman az az diğer öğünlerine dağıtabilirsin
ama 2 öğün yapacaksan sabah yemen daha iyi uzun süre acıkmazsın
cici kaynana da ne tuhaf bişey ya!! iyi ki bizimki yeniden evlenmedi gerçi bekar kızı parçalardı o ayrı mesele şimdi o da evlendi gitti ama kayınkeder tekrar evlenmez tahminim amaaa bi de evlenicem derse oohoooo çok eğlenceli olaylar yaşarız:
felluz..xc9 selamm nasılsınız
Canım ben ölçü almayı bilmiyorum o yüzden katılmıyayım dedim ama spor ve su içme düzenli yapıyorum.spor haftada 5 gün günde 5km, su 2,5lt içiyorum..
canım bana üst kattakinin evde normal yürüme sesi bile geliyo terliğini çıkarıp yatağa yattığını anlıyorum o kadar,,,düşün ki koşu bandı ,,,sanırım duvarlar ince,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?