Karatay diyeti sanırım, yemek tariflerinin olduğu kitaptı, onda da yeterli açıklama var..slm arkadaşlar bende dukanı uzun süre denedikten sonra karatay yapmaya karar verdim. bana yardımcı olurmususnuz ben şimdi kahvaltıda ne yiycem birde hangi kitabını okumalıyım.bende karatay diyeti yazan var sadece o yetermi.lütfen cevap çok açım:))))))
ben de regl öncesi aldım ölçülerimi ama göbeği göbek deliği hizasından ölç. beli de bel oyuntusunun olduğu yerden..Mahzencim benim ölçüler verdiğim gibiymiş..aynı çıktı..baseni en geniş yerinden aldım ,göbeğin altından tuttum.!! Beli de çoook yüksekten tutmadım tabiii daha ince çıkardı yoksa.!! Göbek de ennnn geniş yerindennn.!!! (Muazzzam):)))
tşk iyiym sen nasılsın
ya sen katıl ölçü dediğin ne ki al mezurayı sar beline sar basenine olsun bitsin ne sıkı ne gevşek saracaksın teğet geçicek
vay vay vaaaaayy sizin apartmanda herkes herkesin attığı adımı biliyordur o zaman ne fenaeski evimde yan komşuyla salonun ve yatakodasının duvarları birdi bekar bi kadın oturuyordu bi de sevgilisi vardı haftasonları gelirdi önce gece yarılarına kadar saloondan müzik kahkaha vs sesleri ardından yatak odasından kahkahalar vs derken bu benzeri davranışları şikayet konusu olunca çıkıp gitmişti
Bi düşündüm de Ufff çok fenaymış. Bizde mutfak bitişik çok ses yok arasıra yan komşumun çocuklara çığlığı duyuluyor.:)))
Selam gülcüm.. işlerin hafifledi mi?felluz..xc9 selamm nasılsınız
Yarın gene ölçecem valla.!!Karatay diyeti sanırım, yemek tariflerinin olduğu kitaptı, onda da yeterli açıklama var..
ben de regl öncesi aldım ölçülerimi ama göbeği göbek deliği hizasından ölç. beli de bel oyuntusunun olduğu yerden..
100 gr artış için üzülme..ben de daha fazla oluyor..ödem filandır..Selam canlar
sabah kkk 11.30da yaptim
aksama kurufasulye pisirdim
yanina kirmizi biber salata yapicam birde ayran 2 bardak
sabah +100 geldim az moralim bozuk ama olur boyle di mi ? Bu arada bugun 4. Gunum
İlahi xc9 çok derinlere indinnn:)))biz de çok çığlık duyardık önce kadına şiddet vakası diye düşünmüştüm ardından kahkalar gelince hiçbi kadın şiddet sonrası bu kadar histerik kahkahalar atamaz dedim kendi kendime
düşündüm de ne libidosu yüksek bi kadındı yahu:))
biz de çok çığlık duyardık önce kadına şiddet vakası diye düşünmüştüm ardından kahkalar gelince hiçbi kadın şiddet sonrası bu kadar histerik kahkahalar atamaz dedim kendi kendime
Selam gülcüm.. işlerin hafifledi mi?
Yarın gene ölçecem valla.!!
100 gr artış için üzülme..ben de daha fazla oluyor..ödem filandır..
İlahi xc9 çok derinlere indinnn:)))
biz de çok çığlık duyardık önce kadına şiddet vakası diye düşünmüştüm ardından kahkalar gelince hiçbi kadın şiddet sonrası bu kadar histerik kahkahalar atamaz dedim kendi kendime
canım artı 100 nedir ki 1 saat erken tartılsan bile değişebilir, önemli olan haftalık değişim, aslında hergün tartılmamamız lazım, böyle durumlarda bilinçaltına negatif fotoğraflar gönderiyoruz, süreç maalesef olumsuz etkileniyor.. ben de hergün hatta günde birkaç kez tartılanlardanım ama yanlış olduğunu bile bile.. bu konu üzerinde biraz yoğunlaşıp tartıyı haftalık yapmayı düşünüyorum en azından gün aşırı :)))Selam canlar
sabah kkk 11.30da yaptim
aksama kurufasulye pisirdim
yanina kirmizi biber salata yapicam birde ayran 2 bardak
sabah +100 geldim az moralim bozuk ama olur boyle di mi ? Bu arada bugun 4. Gunum
kızımın veli toplantısı var birazdan ona gidicem görüşürüz öptüm
kızlar sizin çocuklar aynı sınıfta mı? nasıl da denk gelmiş..Saat 18.30'da oğlumun veli toplantısına gideceğim için akşam yemeği yiyemeyeceğim
gidecek gidecek mrk etmeSagol cnm ins oyledir gidicek ama kglar degil mi
Teşekkürler canım:)geçmiş yıllarda çok misafir ağırlamaktan; mutfak performansıma diyecek yok:))Felluzcum ellerine sağlık nasıl döktürmüşsün öyle maşallah sana.
gidecek tabiii merak etme,..!Sagol cnm ins oyledir gidicek ama kglar degil mi
kızlar 2 gündür karatayı bıraktım dün waffle bugün akşam gofret,çikolata,fındık fıstık,muz,mandalin,elma ne varsa yedim cidden ipin ucu kaçtı mı kaçıyor yardımcı olun banaa yoksa en sonunda kendimi yiycem:18::2:
kızlar 2 gündür karatayı bıraktım dün waffle bugün akşam gofret,çikolata,fındık fıstık,muz,mandalin,elma ne varsa yedim cidden ipin ucu kaçtı mı kaçıyor yardımcı olun banaa yoksa en sonunda kendimi yiycem:18::2:
Ellerine sağlık mahzencim... Kızlar bugün 11 de kkk yaptım .. Akşama çok fena acıkmıştım.. Şanstan kayınvalidem de lahana sarması yapmış .. Tarhana ile birlikte yedim.. Eve geldim.. Bi tatlı krizine tutuldum.. Anlatamam .. 2 tane çikolata . 1 koca fincan Türk kahvesi ve çeyrek ekmek arası tahin helvası yedim.. Çok aç bıraktım bedeni sanırım . Okuldan eve gelene kadar çok acıkmıştım. Durdurmadım kendimi.. Çok pişmanım çokkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?