Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Karatay diyeti sanırım, yemek tariflerinin olduğu kitaptı, onda da yeterli açıklama var..
ben de regl öncesi aldım ölçülerimi ama göbeği göbek deliği hizasından ölç. beli de bel oyuntusunun olduğu yerden..

Selam canlar
sabah kkk 11.30da yaptim
aksama kurufasulye pisirdim
yanina kirmizi biber salata yapicam birde ayran 2 bardak
sabah +100 geldim az moralim bozuk ama olur boyle di mi ? Bu arada bugun 4. Gunum

Bi düşündüm de Ufff çok fenaymış. Bizde mutfak bitişik çok ses yok arasıra yan komşumun çocuklara çığlığı duyuluyor.:)))

Bi düşündüm de Ufff çok fenaymış. Bizde mutfak bitişik çok ses yok arasıra yan komşumun çocuklara çığlığı duyuluyor.:)))

biz de çok çığlık duyardık önce kadına şiddet vakası diye düşünmüştüm ardından kahkalar gelince hiçbi kadın şiddet sonrası bu kadar histerik kahkahalar atamaz dedim kendi kendime

düşündüm de ne libidosu yüksek bi kadındı yahu:))

Son düzenleme:
felluz..xc9 selamm nasılsınız
Selam gülcüm.. işlerin hafifledi mi?
Yarın gene ölçecem valla.!!
Selam canlar
sabah kkk 11.30da yaptim
sabah +100 geldim az moralim bozuk ama olur boyle di mi ? Bu arada bugun 4. Gunum
100 gr artış için üzülme..ben de daha fazla oluyor..ödem filandır..

İlahi xc9 çok derinlere indinnn:)))

Saat 18.30'da oğlumun veli toplantısına gideceğim için akşam yemeği yiyemeyeceğim bu sebeple öğle yemeğini geç yedim bugünkü menümü yazayım

sabah 9.00 1 muz, fıstık, iki dilim peynir, 1 bardak süt (iş yeri kahvaltısı böyle oluyor)

öğlen 15.45 1 kaseye yakın tavuk çorbası, 1 tabak keşkek

maşallah diyelim

öğle yemeği
yeşil mercımke çorbası , tavuk yemeği salata ve elma
akşam ?

Selam canlar
sabah kkk 11.30da yaptim
canım artı 100 nedir ki 1 saat erken tartılsan bile değişebilir, önemli olan haftalık değişim, aslında hergün tartılmamamız lazım, böyle durumlarda bilinçaltına negatif fotoğraflar gönderiyoruz, süreç maalesef olumsuz etkileniyor.. ben de hergün hatta günde birkaç kez tartılanlardanım ama yanlış olduğunu bile bile.. bu konu üzerinde biraz yoğunlaşıp tartıyı haftalık yapmayı düşünüyorum en azından gün aşırı :)))
bu arada tartı dedim de hani şu cuma günleri aktüel ürünleri olan şu malum markete yarın tartı geliyor, emektar tartımı emekliye ayırmak istiyorum artık, ihtiyacı olanların dikkatine...
kızımın veli toplantısı var birazdan ona gidicem görüşürüz öptüm

Saat 18.30'da oğlumun veli toplantısına gideceğim için akşam yemeği yiyemeyeceğim
kızlar sizin çocuklar aynı sınıfta mı? nasıl da denk gelmiş..
Sagol cnm ins oyledir gidicek ama kglar degil mi
gidecek gidecek mrk etme

gelen bildirimlere göre yarışa katılacaklar ve kurallar ekli listedir..

destansı senin bilgilerini bekliyorum, ölçülerini alamasan bile boy, yaş, kilo bilgilerini gönder en azından ölçülerini sonra ekleyeyim
Law yer mazereti nedeniyle 3 gün izinli.. 4 kasımda başlayacak egzersize..

yarışa katılmak isteyen olursa saat 22.00'a kadar bana ölçülerini msj atsınlar lütfen, yarış başladıktan sonra yeni katılımcı alamıyoruz..

Son düzenleme:
kızlar 2 gündür karatayı bıraktım dün waffle bugün akşam gofret,çikolata,fındık fıstık,muz,mandalin,elma ne varsa yedim cidden ipin ucu kaçtı mı kaçıyor yardımcı olun banaa yoksa en sonunda kendimi yiycem :18::2:

Felluzcum ellerine sağlık nasıl döktürmüşsün öyle maşallah sana.
Teşekkürler canım:)geçmiş yıllarda çok misafir ağırlamaktan; mutfak performansıma diyecek yok:))
Sagol cnm ins oyledir gidicek ama kglar degil mi
gidecek tabiii merak etme,..!

Bugün

Sabah:kkk

Öğlen:2 avuç ayçekirdeği,türk kahvesi(misafirlikte)

Akşam:3 kaşık et sote,4 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık barbunya.salata.

Al sana o zaman 22: belki aklın başına gelir..:)
Yarın sabah kkk edip buraya yazarsan seni takip ederiz... Bence başarabilirsin...sen de iddiaya katılsana..!!!

regl öncesi misin? bizimle yarışa neden katılmıyorsun? bak nasıl toparlanıyorsun?

Ellerine sağlık mahzencim... Kızlar bugün 11 de kkk yaptım .. Akşama çok fena acıkmıştım.. Şanstan kayınvalidem de lahana sarması yapmış .. Tarhana ile birlikte yedim.. Eve geldim.. Bi tatlı krizine tutuldum.. Anlatamam .. 2 tane çikolata . 1 koca fincan Türk kahvesi ve çeyrek ekmek arası tahin helvası yedim.. Çok aç bıraktım bedeni sanırım . Okuldan eve gelene kadar çok acıkmıştım. Durdurmadım kendimi.. Çok pişmanım çokkk...

her gelene aynı soruyu soruyorum gibi oluyor ama benim regl öncesi krizlere benzettim, çilolata, helva falan olunca.. arada olur öyle ama takma.. yarın aynen devam canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…