Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

her gelene aynı soruyu soruyorum gibi oluyor ama benim regl öncesi krizlere benzettim, çilolata, helva falan olunca.. arada olur öyle ama takma.. yarın aynen devam canım..

Değil canım regl olsa anşayacağım.. Ayın 17 si olması lazım düzenli gelirse... İlk defa çok açıklığımı hissettim.. Çok acıktım bi anda yemeğe saldırdım. Yemekten 2 saat falan sonra inisülün salgolandı sanırım.. Tatlı isteğim tavan yaptı.. Böyle olunca da durduramıyorum kendimi..

Arkadaşım şuana kadar hiç atmadığım çantayı atıyorum sana:))))
Ama bende pazar günü dibine vurmuştum kaçamağın ama gün sonunda onu hırsa çevirdim ve daha azimli sarıldım. Sıfır hem bitiş hem de başlangıç noktası di mi? Hem yarın yarışda başlıyor.
Kızlar bide şey diycem. Eğer çok sıkı bi ilişkiniz yoksa şu bulgur yemeyi de azaltsak mı (yani haftada 1,2 şeklinde)öğünlerde beni çok yavaşlattığını düşünüyorum enazından kasım ayı boyunca.

Mahzencim ellerine sağlık. Yarına her şey hazır.
Benim sabah kkk çeyrek nar
öğlen yarım kase çorba 2 kaşık karnıbahar
1 nescafe, birkaç parça elma armut kurusu, 3 parça ceviz
akşam: 1 kase mercimek, 3 kaşık karnıbahar yemeği 2 kaşık pazı yemeği yoğurt,salata
sabah 1 saat yürüryüş, akşam leslie 3 miles
2,5 yakın su
İyi geceler

Son düzenleme:
Mahzenciim ellerine saglik canim....xc9 iyiyim canim sen nasilsin bu hafta kg vermissin kutlarim...felluzcugum bakanlarin 7 si gitti afganistan bakani ve esi var yarin gece gidecekler bende pazar gunu donecegim evime...bugun islerim azdi burada okuyan kizimi yanima cagirdim beraber yemek yedik bu gece benimle kalacak conrad da ...ben otelden ayrilamiyorum bakan bir yere gidecekse onunla gitmem lazim bizim bakanlığin misafiri ben sorumluyum ondan ...kızım beni ziyarete geliyor....yoksa goremeden gidiyorum

Kızlar bigisayardan nihayet girebildim... Bu sabah 75.8 i gördümmm... çizelgeme de onu yazdım.. Bu arada yarın 4. Ayım da bitiyor.. Sabaha tartılayım bir daha bakalım. 4. Ay sonunda bildirimimi yapayım.. Güzel sonuçlara..

maşallah diyelim
libido top :)

selam canım,
regl oncesi krizlerden biri olmasın :) istersen yarısmaya sen de katıl motive olmus olursun.

süpersin umarım daha da güzel sonucları hep beraber alırız..:13:

Al sana o zaman 22: belki aklın başına gelir..:)
Yarın sabah kkk edip buraya yazarsan seni takip ederiz... Bence başarabilirsin...sen de iddiaya katılsana..!!!
Valla iyi oldu bi kendime geldim:dtmm yarından itibaren başlıyorm yeniden:)haklısın galiba yarışma motivasyon için iyi olur yarın bi metre alsam iyi olucak:)kızlar bu haftalık kilo yarışmasına benide ekler misiniz bu pazartesi tartılıp yarışmaya gelecek pazartesi katılabilirim dimi benide alın aranıza:)

regl öncesi misin? bizimle yarışa neden katılmıyorsun? bak nasıl toparlanıyorsun?
Yaklaşık 60 gün oldu hasta olamadm malesef hala onunda stresi var evet yarışa katılsam iyi olucak galiba:)verdiğim kiloları almak istemiyorum

Q
Aynen şuan bende hırs yaptm ve rahatsızlıkta verdi şuan yediklerim yarın sağlıklı beslenmeme geri dönüyorum:))
Haklısın canım ben zaten bayadır yemiyorum çok şişiriyor yedikten sonra beni.
Kızlar teşekkür ederim hepinize sayenizde motive oldum baya:))

Canım bende aynı durumdayım şuan hem pişmanlık hemde yediklerimin mideme yaptığı rahatsızlığı çekiyorum yarın yeni güzel bi başlangıç yapalım:)nasıl olsa sihirli formül elimizde dersimizide aldık sporla karatayla telafi edicez artık:)

İyi aksamlar kızlar,

xc9, law_yer, felluz, hedef, mahzen77 Naber nasılsınız? Ben yine kosusturmacaya daldım. Dun aksam ki ve bugunku menu bildirimlerini bari yapayım..

dun aksam : corba tarhana
balık
helva tabi ki ama az :)

dun spora gidemedim.

bugun
sabah : kkk
ogle: tavuk, corba, salata
aksam : etli tazefasulye, bol salata buldur pilavı da var dı ama yemedim. Yogurt

aksam : 30 dk interval (2 dk 6 de yurume modunda 2 dk da kosma modunda 30 dk , herkese tavsiye ederim. Kalp için birebir bir egzersizmiş..)
ancak bu aksam biraz regl oncesi sendromunda etkisi ile cevizli sucuk yedim..
ah nasıl gidecek bakalım
yarın mutlaka egzersize adayacagım kendimi :)
simdi ofise de baglıyım bir yandan leslie falan da yapamıyorum.

Son düzenleme:
Bu diyet sayesinde 69 kg dan 54 kg ya düştüm. Harfi harfine uyguladım mı hayır bazen kendimi pizza hamburger ve çikolatayla da ödüllendirdim ama yinede rejim bozuldu artık demedim ertesi gün yola devam dedim. Emin olun ki kilolar bu glisemik indeksi düşük besinler sayesinde kendi kendine uçuyor. Gün içinde avuç avuç kuruyemiş yedim hatta saatlerce çekirdek bile çitledim. Buna rağmen her ay regl sonrası 2 kilo verdim. sporda yapmadım yürümedim de. işin sırrı rejimi bozunca hemen vazgeçmemek.

Öncelikle tebrikler. İraden daim olsun. Canım sağol haklısın iyi fikir.

Son düzenleme:
Tskler canim ya aslinda hakllisin ama heycandan meraktan tartilmak istiyor insn
Ama bugun moralim bozuldu yarin tartilmiycam
Tskler cnm ins hepimiz kurtulcaz kilolardan
Hemen reset at beynine ve yarin basla
ben ciko ye dedi esim aksam yesem biliyorum dvmi gelicek belki yolun basindayim diye boyle ama bence sen yarin karataya don sekerim
ben tlfdan giriyorum 4 ayda ne kadar verdiniz hepsini karatayla mi verdiniz ?

Valla supermissiniz helal size tbrikler bende oyle olabilsem keske

Bu arada benim 4. Gunum bitti hergun yurudum iki gundur 5 km yuruyorum artirdim. Havalar guzelken boyle havalar soguyunca evde leslie yapicam
1. Ay sonunda da plates yapicam kismetse

Tartılma günü her reglin 3.günü seçerseniz verdiğiniz kiloyu ordan anlayabiliyorsunuz. ay içindeki 1-2 kiloluk dalgalanmalar vücuttaki toplanan su şişkinlik vesaire reglin 3.günü tüm biriken şişkinlikler gidiyor. En zayıf olduğunuz gün o gün olmuş oluyor. tabi sonrasında 1ay daha beklemesi var :)

kizlar bende bu sitedeyim beni unutmayinnnnnregl bittikden 3.gunu dukana basladim 75 kgla 6 gun atak yaptim bu sure icinde kahverengi adet oldum surekli halen devam ediyor asiri proteinden zehirlenme yasadim halen devam ediyor etkisi dr birak dedigi halde karataya gectim 2.gunum gayet iyi gidiyor yuzumdeki sirtimdaki yaralarda iyilesmeye basladi salatalik cok yiyorum agirlik ona verdim karatayda ama henuz bunca seye ragmen 1 kilo gitti 74kg tikandim kaldim gitmiyor bu sabah aglayasim geldi spor olarak hergun yuruyorum hizli hizli okulla tren arasi 30 dk benim evden cikisimla yine tren arasi 10 dk bende arabayla degil trenle gidiyorum okula spor niyetineiyi oldu sporu hallettik bir sekilde sanirsam odem tuttu vucudum onun icinde odem atici cay aldim bugun aktardan hadi bismillah kaybetcem bu sefer olcak sanirsam:128:cok direncli cikdim ozellikle burdakilerin yorumunu okuyunca hemen hemen okuyorum vazgecmemek icin kimisi 3 ayda 5 kg verdim yazinca benim verdigim 1 kilo coookkk iyi deyip yola devam ediyorum

selen yazin motivasyonumu artirdi tebrik ederim ayrica ayda toplam kac kilo verdin benim hedef kilom 55 insallah duserim senin gibi

bu gün büyük gün!
sabah güzelce yürüyüşümü yaptım yakın zamanda pilatese de başlayacağımbu ayın sonunda 60 kg olamayı hedefledim bakalım

mahzencim
canım bildirimlerimizi sen toparlayacağın için şimdiden kolay gelsin ve tşk ederim
istediğin zaman yrdıma hazırım

selam eden bütün arkadaşlara ben den de selam

hedefcim bu durum daha önce olmuyordu sanırım bu tamamen bir önceki öğünde ne yediğinle ilgili yediklerini gözden geçir bi de yemek araların uzun olacaksa arada ayran süt içerek açlığını biraz bastır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…