her gelene aynı soruyu soruyorum gibi oluyor ama benim regl öncesi krizlere benzettim, çilolata, helva falan olunca.. arada olur öyle ama takma.. yarın aynen devam canım..
kızlar 2 gündür karatayı bıraktım dün waffle bugün akşam gofret,çikolata,fındık fıstık,muz,mandalin,elma ne varsa yedim cidden ipin ucu kaçtı mı kaçıyor yardımcı olun banaa yoksa en sonunda kendimi yiycem:18::2:
libido top :)maşallah diyelim
kızlar 2 gündür karatayı bıraktım dün waffle bugün akşam gofret,çikolata,fındık fıstık,muz,mandalin,elma ne varsa yedim cidden ipin ucu kaçtı mı kaçıyor yardımcı olun banaa yoksa en sonunda kendimi yiycem:18::2:
Kızlar bigisayardan nihayet girebildim... Bu sabah 75.8 i gördümmm... çizelgeme de onu yazdım.. Bu arada yarın 4. Ayım da bitiyor.. Sabaha tartılayım bir daha bakalım. 4. Ay sonunda bildirimimi yapayım.. Güzel sonuçlara..
Valla iyi oldu bi kendime geldim:dtmm yarından itibaren başlıyorm yeniden:)haklısın galiba yarışma motivasyon için iyi olur yarın bi metre alsam iyi olucak:)kızlar bu haftalık kilo yarışmasına benide ekler misiniz bu pazartesi tartılıp yarışmaya gelecek pazartesi katılabilirim dimi benide alın aranıza:)Al sana o zaman22: belki aklın başına gelir..:)
Yarın sabah kkk edip buraya yazarsan seni takip ederiz... Bence başarabilirsin...sen de iddiaya katılsana..!!!
Yaklaşık 60 gün oldu hasta olamadm malesef hala onunda stresi var evet yarışa katılsam iyi olucak galiba:)verdiğim kiloları almak istemiyorumregl öncesi misin? bizimle yarışa neden katılmıyorsun? bak nasıl toparlanıyorsun?
QArkadaşım şuana kadar hiç atmadığım çantayı atıyorum sana:))))
Ama bende pazar günü dibine vurmuştum kaçamağın ama gün sonunda onu hırsa çevirdim ve daha azimli sarıldım. Sıfır hem bitiş hem de başlangıç noktası di mi? Hem yarın yarışda başlıyor.
Kızlar bide şey diycem. Eğer çok sıkı bi ilişkiniz yoksa şu bulgur yemeyi de azaltsak mı (yani haftada 1,2 şeklinde)öğünlerde beni çok yavaşlattığını düşünüyorum enazından kasım ayı boyunca.
Ellerine sağlık mahzencim... Kızlar bugün 11 de kkk yaptım .. Akşama çok fena acıkmıştım.. Şanstan kayınvalidem de lahana sarması yapmış .. Tarhana ile birlikte yedim.. Eve geldim.. Bi tatlı krizine tutuldum.. Anlatamam .. 2 tane çikolata . 1 koca fincan Türk kahvesi ve çeyrek ekmek arası tahin helvası yedim.. Çok aç bıraktım bedeni sanırım . Okuldan eve gelene kadar çok acıkmıştım. Durdurmadım kendimi.. Çok pişmanım çokkk...
Bu diyet sayesinde 69 kg dan 54 kg ya düştüm. Harfi harfine uyguladım mı hayır bazen kendimi pizza hamburger ve çikolatayla da ödüllendirdim ama yinede rejim bozuldu artık demedim ertesi gün yola devam dedim. Emin olun ki kilolar bu glisemik indeksi düşük besinler sayesinde kendi kendine uçuyor. Gün içinde avuç avuç kuruyemiş yedim hatta saatlerce çekirdek bile çitledim. Buna rağmen her ay regl sonrası 2 kilo verdim. sporda yapmadım yürümedim de. işin sırrı rejimi bozunca hemen vazgeçmemek.
Canım bende aynı durumdayım şuan hem pişmanlık hemde yediklerimin mideme yaptığı rahatsızlığı çekiyorum yarın yeni güzel bi başlangıç yapalım:)nasıl olsa sihirli formül elimizde dersimizide aldık sporla karatayla telafi edicez artık:)
Tskler canim ya aslinda hakllisin ama heycandan meraktan tartilmak istiyor insncanım artı 100 nedir ki 1 saat erken tartılsan bile değişebilir, önemli olan haftalık değişim, aslında hergün tartılmamamız lazım, böyle durumlarda bilinçaltına negatif fotoğraflar gönderiyoruz, süreç maalesef olumsuz etkileniyor.. ben de hergün hatta günde birkaç kez tartılanlardanım ama yanlış olduğunu bile bile.. bu konu üzerinde biraz yoğunlaşıp tartıyı haftalık yapmayı düşünüyorum en azından gün aşırı :)))
bu arada tartı dedim de hani şu cuma günleri aktüel ürünleri olan şu malum markete yarın tartı geliyor, emektar tartımı emekliye ayırmak istiyorum artık, ihtiyacı olanların dikkatine...
kızlar sizin çocuklar aynı sınıfta mı? nasıl da denk gelmiş..
gidecek gidecek mrk etme
Tskler cnm ins hepimiz kurtulcaz kilolardanTeşekkürler canım:)geçmiş yıllarda çok misafir ağırlamaktan; mutfak performansıma diyecek yok:))
gidecek tabiii merak etme,..!
Bugün
Sabah:kkk
Öğlen:2 avuç ayçekirdeği,türk kahvesi(misafirlikte)
Akşam:3 kaşık et sote,4 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık barbunya.salata.
Hemen reset at beynine ve yarin baslakızlar 2 gündür karatayı bıraktım dün waffle bugün akşam gofret,çikolata,fındık fıstık,muz,mandalin,elma ne varsa yedim cidden ipin ucu kaçtı mı kaçıyor yardımcı olun banaa yoksa en sonunda kendimi yiycem:18::2:
ben tlfdan giriyorum 4 ayda ne kadar verdiniz hepsini karatayla mi verdiniz ?Kızlar bigisayardan nihayet girebildim... Bu sabah 75.8 i gördümmm... çizelgeme de onu yazdım.. Bu arada yarın 4. Ayım da bitiyor.. Sabaha tartılayım bir daha bakalım. 4. Ay sonunda bildirimimi yapayım.. Güzel sonuçlara..
Valla supermissiniz helal size tbrikler bende oyle olabilsem keskeBu diyet sayesinde 69 kg dan 54 kg ya düştüm. Harfi harfine uyguladım mı hayır bazen kendimi pizza hamburger ve çikolatayla da ödüllendirdim ama yinede rejim bozuldu artık demedim ertesi gün yola devam dedim. Emin olun ki kilolar bu glisemik indeksi düşük besinler sayesinde kendi kendine uçuyor. Gün içinde avuç avuç kuruyemiş yedim hatta saatlerce çekirdek bile çitledim. Buna rağmen her ay regl sonrası 2 kilo verdim. sporda yapmadım yürümedim de. işin sırrı rejimi bozunca hemen vazgeçmemek.
Tskler canim ya aslinda hakllisin ama heycandan meraktan tartilmak istiyor insn
Ama bugun moralim bozuldu yarin tartilmiycam
Tskler cnm ins hepimiz kurtulcaz kilolardan
Hemen reset at beynine ve yarin basla
ben ciko ye dedi esim aksam yesem biliyorum dvmi gelicek belki yolun basindayim diye boyle ama bence sen yarin karataya don sekerim
ben tlfdan giriyorum 4 ayda ne kadar verdiniz hepsini karatayla mi verdiniz ?
Valla supermissiniz helal size tbrikler bende oyle olabilsem keske
Bu diyet sayesinde 69 kg dan 54 kg ya düştüm. Harfi harfine uyguladım mı hayır bazen kendimi pizza hamburger ve çikolatayla da ödüllendirdim ama yinede rejim bozuldu artık demedim ertesi gün yola devam dedim. Emin olun ki kilolar bu glisemik indeksi düşük besinler sayesinde kendi kendine uçuyor. Gün içinde avuç avuç kuruyemiş yedim hatta saatlerce çekirdek bile çitledim. Buna rağmen her ay regl sonrası 2 kilo verdim. sporda yapmadım yürümedim de. işin sırrı rejimi bozunca hemen vazgeçmemek.
Değil canım regl olsa anşayacağım.. Ayın 17 si olması lazım düzenli gelirse... İlk defa çok açıklığımı hissettim.. Çok acıktım bi anda yemeğe saldırdım. Yemekten 2 saat falan sonra inisülün salgolandı sanırım.. Tatlı isteğim tavan yaptı.. Böyle olunca da durduramıyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?