Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Zaman zaman yaşadığımız bir durum.!! Önceki öğünde yaptığımız bir yanlış sebep olmuş olabilir...önemli olan abartmadan kaldığımız yerden devam etmek.!!
Bulguru azaltma fikri güzel.!! Beni de çok yavaşlatıyor.!!
Canım İşin kolay değilmiş.!! Kızını görmen iyi olmuş.!! Gözünaydınnn:))
Süpersin.!! metabolizmana
Canım yarışmaya katıl tabi ki.!! Çok motive ediyor.!!
Süperrsinnn:)
bu gün büyük gün!
sabah güzelce yürüyüşümü yaptım yakın zamanda pilatese de başlayacağımbu ayın sonunda 60 kg olamayı hedefledim bakalım
Evett büyük gün.!! Hepimize hayırlı olsunnn:)
bende başlıyorm bu diyete :)

Hoşgeldin betül..:)

Son düzenleme:
Günaydın
yeni bir ay ve son sürat bir yarış vauuuuv
Ve ben HAZIRIM
Sera81 canım dukanla ilgili şu protein zehirlenmesini çok duyar oldum bu aralar. İnsanın doğasına uygun olmayan yaşama adapte olmayan herşey boyle sorun çıkarıyor sanırım. İşte bu yüzden Karatay.( nokta)
Hoşgeldin Betül

Son düzenleme:
sabah 1 saat açık havada yürüyüşümü yaptım. Misler gibide kkk ooooohhhh.
Yarın Bursaya gidicem hasta ziyareti için. Herşeyimi Karataya uygun önceden hazırlıycam. Kim neerde ne yerse yesin artık (eşim böyle gezilerde çok oburlaşıyor).Öyle diyorum ama hayırlısı yarını kaZasız atlatsam çok sevinicem.

SABAH
2 yumurtadan peynirli omlet
1 salatalık roka
1 avuç badem
1 mandalina
çay
artık adaçayı içmeye çalışıyorum regl düzenliyormuş

zaten reglim bitti tartildim ve basladim dedigin gibi 3. Gunu daha zayiftim
ben regl bitiminden bitimine iste kac olduguma bakicam hergun tartilip not aliyorum yani oyle karar aldim

bende başlıyorm bu diyete :)

Hosgeldinizzz

çizelgen çok guzel ve motive edici güzel ayakkabılar elbiseler,etekler,inşallah yenileyecegız gardolabı

merhabalar karataycılar herkezi çok azimli hırslı görüyorum,maşşallah sizlere gerçekten kasım sonunu merak ediyorum, bugun kahvaltımı 11:30 da yaptım kkk..akşama et,tavuk ızgara yapıcam, biraz sonra spor yapıcam evde hopla zıpla şu andada yeşilçayımı içiyorum,dun biraz kaçamak yapıcam demiştim(mecburen )ama fazla değil .ucuz atlattım sayılır.neyse ben sporumu yapayım.görüşmek üzere hoşçakalın.

akşam karnıyarık
sabah geç kaldım yıne 1 dılım jaşar peynırı
öğlen çok az kırmızı et turşu ve doymadığım için fındık ve yeşil elma

selen yazin motivasyonumu artirdi tebrik ederim ayrica ayda toplam kac kilo verdin benim hedef kilom 55 insallah duserim senin gibi

Bence ayda çok kilo vermeye çalışma rejim moduna sokunca kendini moral bozuyor. Bu diyet için yeme şeklini değiştirmek gerekiyor o yüzden yasaklı yiyecekleri yemeyeceksin. İradenin zayıf olduğu günler belli regl öncesi ister istemez bunalıyorsun şiş oluyorsun o bunaldığın gün rejimi bi kereliğine bozuyorsun istemesende. o gün biraz daha hareket katıyorsun kendine yaktım yediğimi nolacak diyip geçersen motiven artar. zaten birkaç güne regl olunca 2 kilo birden vücut eksiliyo kilo kaybediyo moral tekrar geri geliyor. benim boyum 1.68 ve 69 kilodan başladım her ay en az 2 kilo vererek 54 e kadar düştüm. hızlı kilo vermenin bir anlamı yokmuş önceden hızlı vermek istedim ama bir sonuç alamadım cünkü hızlı vermek için daha fazla irade gerekiyor ve iraden bir süre sonra kırılıyor ama benim uygulama şeklim yiyerek aç kalmadan çok canım çektiğinde 1 kereliğine bozayım nolcak şeklinde oldu. Zamanlada kilolar birden uçup gitti. hatta incecik kaldım. insan zayıflayınca mutlu oluyor kendine güveni geliyor. herkese de bu konuda yardımcı olmak isterim. ben mutluyum artık sizlere de faydam olursa ne mutlu bana.

herkese selamlar,

a bugun burası cok bos gelen giden yok gibi :)
ya da ben denk gelemedim

menumu paylasıyorum bende

sabah : kkk
ogle : beyaz peynir, cok az kepekli ekmek, salata

bugun egzersiz günü akşama eksikleri tamamlayacagım..

Canım ne güzel anlatmışsın bende 1,5 ayda falan bi 6 kilo verdim sonra baya yavaşladı. Senin gibi düşündüm sonra zamana bıraktım biraz. Önemli olan hedefe ulaşmak değil Karataya ulaşma yolunda olmaktı. Buarada 1,5 kilo verdim( 1 ayda) Ama şimdilerde ara beden olmaktan sıkıldım eski kıyafetlerim çok bol yenileriyse hedefe ulaştıktan sonra alırım diye düşündüğümden beklemede. Bi de tabi her ne kadar beslenme şekli diye düşünsemde altan alta bi tartılma dolayısyla hayal kırıklığına uğrama durumu oluyor.Yani ben o sabrı gösteremedim. Aslında süreci hızlandırmamın beni olumsuz etkileyeceğini daha önceki deneyimlerimden biliyorum ya. Ama yine de Karatay diğer diyet deneyimlerimden çok farklı abartsam bile. Şu Beyaz show daki paranoyak tipe benzedim.

Canım öğlen menün çok zayıf olmuş sanki bide ek mek cısss. Biraz kuruyemiş falan at ağzına bence acıktırır seni bu menü.

Benim bahsettiğim de bu sabır gerekmiyor aslında. Benim yiyeceklere karşı iradem yok. Rejim esnasında ne hamburgerler pizzalar indirdim mideye ama ayda 1 veya 2 kez. Onları da yer yemez yaktım bir kısmını sabah uyandığımda da oldu olan devam dedim. O yiyecekleri o anda yemeseydim lanet olsun rejime derdim bir süre sonra ve devam edemezdim. Rejim yapacaz diye nazi kampına sokmanın anlamı yok kendimizi. ayda 1-2 kilo ver ama kalıcı ver değil mi ama?

Sana katılıyorum.! Çok güzel açıklamışsın...zaten hızlı verilen kilolar alınmaya mahkumdur.!! Bunu önceki deneyimlerimizden biliyoruz...7 aydır karatayı uygulamaktayım..zaman zaman kaçamaklarım oldu.! Ama hep devam ettim ve az az verdim..karataya yaşam boyu devammm:)))

Sabah:kkk

Öğlen:kısır(sanırım kaçırdım ),3 kaşık barbunya,az et,maydanoz.,1 mandalina.

Akşam:1 kase yoğurt yiyecem.

40dk yürüyecem.

mahzencim, özel mesajını yeni gördüm canım. emeğine sağlık. umarım bu yarışın herkese çok faydası olur.
topiğe kaç gündür uğrayamıyorum. dolayısıyla diyete de tam anlamıyla devam edemiyorum. bir an önce kendimi toparlayıp gelicem aranıza. öpüldünüz.

Ogle 1 bardak sut 1 muz 1 avuc fistik yedim
Aksam mercimekli kofte 2 bardak ayran tursu yedim buarada tursu serbest mi annemin yaptigi tursu?

KIZLAR SABAH 75 İ GÖRDÜM.. 4 AYDA 25 KİLOM GİTTİ.. Evet yeni ve güzel başladım.. Hatamı telafi ettimmmm... Sihirli formül elimizde...:)
Bu arada benim 4. Gunum bitti hergun yurudum iki gundur 5 km yuruyorum artirdim. Havalar guzelken boyle havalar soguyunca evde leslie yapicam
1. Ay sonunda da plates yapicam kismetse
Canım evet hepsini Karatayla verdim. 4 ayda toplam 25 kilo gitti.. Devam devam devam...
Çok aç kaldımsanırum ondan oldu cnm.. Bundan sonra bu kadar aç kalmamaya çalışayım diye düşünüyorum...
Evet cnm 2 ihtimal var ya lahana ya çok aç kalmak..
çizelgen çok guzel ve motive edici güzel ayakkabılar elbiseler,etekler,inşallah yenileyecegız gardolabı
Evet yenilerin dışında eski kıyafetlere girmek de çok motive edici..
Xc9 nerdesin ? merak ettim seni. Normalde yazardın güniçi.
Hedef60 da yazacaktı bugün 4. ay bildirimini o da yokk

Canım 4 ayda 25 kilom gitti.. Bedenimi hafifletmiş hissediyorum., darısı hepimizin başına.. Gerçekten hayal gibiydi.. Ama karatay sayesinde oldu.. Başka ekstra hiç birşey yapmadım... Tamamen karatay ... Sağlıklı yaşam sağlıklı beslenme... 1 Aralık'ta hedefimize ulaşmak dileğiyle..ben düğüne gidiyorum arkadaşımın.. Hafta sonu şehir dışındayım.. Karataya ihanet yok.. Hepinizi öptüm..

interval yağ yakımı için de bire bir diye biliyorum.. süpersin canım..
tebrik ederim canım süper vermişsin, sen bize iyi bir örneksin, önemli olan kendimize eziyet etmeden, yavaş ama kalıcı kilo vermek, bence de önemli olan bir an önce hedefe ulaşmak değil, aynı zamanda da sağlıklı ve keyifli bir yolculuk geçirmek.. selen seni aramızda görmek isteriz, sık sık uğrarsan seviniriz..
rica ederim canım, yardıma ihtiyacım olduğunda mutlaka söylerim.. ama şuana kadar bana hiç bildirim gelmedi, işim çok kolay olacak sanırım :)
Xc9 nerdesin ? merak ettim seni. Normalde yazardın güniçi.
Hedef60 da yazacaktı bugün 4. ay bildirimini o da yokk
ben de merak ettim xc9 nerelerdesin canım?
hedef 60 süpersin demekten yoruldum artık ama gerçekten öyle, 4 ayda 25 kilo süper.. sen daha önceki diyetlerinde de mi bu kızla veriyordun yav? maşallah,maşallah..

sen bilirsin canım, karar senin tabi, aralıkta bizlesin o zaman..
Ogle 1 bardak sut 1 muz 1 avuc fistik yedim
Aksam mercimekli kofte 2 bardak ayran tursu yedim buarada tursu serbest mi annemin yaptigi tursu?

turşu serbest canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…