Zaman zaman yaşadığımız bir durum.!! Önceki öğünde yaptığımız bir yanlış sebep olmuş olabilir...önemli olan abartmadan kaldığımız yerden devam etmek.!!Değil canım regl olsa anşayacağım.. Ayın 17 si olması lazım düzenli gelirse... İlk defa çok açıklığımı hissettim.. Çok acıktım bi anda yemeğe saldırdım. Yemekten 2 saat falan sonra inisülün salgolandı sanırım.. Tatlı isteğim tavan yaptı.. Böyle olunca da durduramıyorum kendimi..
Bulguru azaltma fikri güzel.!! Beni de çok yavaşlatıyor.!!Arkadaşım şuana kadar hiç atmadığım çantayı atıyorum sana:))))
Ama bende pazar günü dibine vurmuştum kaçamağın ama gün sonunda onu hırsa çevirdim ve daha azimli sarıldım. Sıfır hem bitiş hem de başlangıç noktası di mi? Hem yarın yarışda başlıyor.
Kızlar bide şey diycem. Eğer çok sıkı bi ilişkiniz yoksa şu bulgur yemeyi de azaltsak mı (yani haftada 1,2 şeklinde)öğünlerde beni çok yavaşlattığını düşünüyorum enazından kasım ayı boyunca.
Canım İşin kolay değilmiş.!! Kızını görmen iyi olmuş.!! Gözünaydınnn:))Mahzenciim ellerine saglik canim....xc9 iyiyim canim sen nasilsin bu hafta kg vermissin kutlarim...felluzcugum bakanlarin 7 si gitti afganistan bakani ve esi var yarin gece gidecekler bende pazar gunu donecegim evime...bugun islerim azdi burada okuyan kizimi yanima cagirdim beraber yemek yedik bu gece benimle kalacak conrad da ...ben otelden ayrilamiyorumbakan bir yere gidecekse onunla gitmem lazim bizim bakanlığin misafiri ben sorumluyum ondan ...kızım beni ziyarete geliyor....yoksa goremeden gidiyorum
Süpersin.!! metabolizmanaKızlar bigisayardan nihayet girebildim... Bu sabah 75.8 i gördümmm... çizelgeme de onu yazdım.. Bu arada yarın 4. Ayım da bitiyor.. Sabaha tartılayım bir daha bakalım. 4. Ay sonunda bildirimimi yapayım.. Güzel sonuçlara..
Canım yarışmaya katıl tabi ki.!! Çok motive ediyor.!!Valla iyi oldu bi kendime geldim:dtmm yarından itibaren başlıyorm yeniden:)haklısın galiba yarışma motivasyon için iyi olur yarın bi metre alsam iyi olucak:)kızlar bu haftalık kilo yarışmasına benide ekler misiniz bu pazartesi tartılıp yarışmaya gelecek pazartesi katılabilirim dimi benide alın aranıza:)
Yaklaşık 60 gün oldu hasta olamadm malesef hala onunda stresi var evet yarışa katılsam iyi olucak galiba:)verdiğim kiloları almak istemiyorum
Q
Aynen şuan bende hırs yaptm ve rahatsızlıkta verdi şuan yediklerim yarın sağlıklı beslenmeme geri dönüyorum:))
Haklısın canım ben zaten bayadır yemiyorum çok şişiriyor yedikten sonra beni.
Kızlar teşekkür ederim hepinize sayenizde motive oldum baya:))
Süperrsinnn:)Bu diyet sayesinde 69 kg dan 54 kg ya düştüm. Harfi harfine uyguladım mı hayır bazen kendimi pizza hamburger ve çikolatayla da ödüllendirdim ama yinede rejim bozuldu artık demedim ertesi gün yola devam dedim. Emin olun ki kilolar bu glisemik indeksi düşük besinler sayesinde kendi kendine uçuyor. Gün içinde avuç avuç kuruyemiş yedim hatta saatlerce çekirdek bile çitledim. Buna rağmen her ay regl sonrası 2 kilo verdim. sporda yapmadım yürümedim de. işin sırrı rejimi bozunca hemen vazgeçmemek.
Evett büyük gün.!! Hepimize hayırlı olsunnn:)bu gün büyük gün!
sabah güzelce yürüyüşümü yaptım yakın zamanda pilatese de başlayacağımbu ayın sonunda 60 kg olamayı hedefledim bakalım
bende başlıyorm bu diyete :)
Hoşgeldin betül..:)
Son düzenleme: