Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah...kkk
Aksam...sebzeli biftek,salata,yogurt
Bugun 1 saat spor (45 dkk kosu banti + 15 dkk diger aletlerle )

xc9 cum günün ilk ve tek bildirimi senden, tebrik eder başarılarının devamını dilerim..

kızlar nerdesiniz huuu.. egzersizler yapıldı mı, sular içildi mi?
yoksa vaz mı geçtiniz yarışmaktan?

yapmak ve bildirmek eş değerdir ona göre.. bildirmeyen yapmamış sayılır
sesimi duyan var mı?

Son düzenleme:
canlarım karataycı kızkardeşlerim beni merak mı ettiniz?
öğleden sonra dışarda işlerim vardı ancak gelbldim sizler meraktabırakmışım en iyisi bidaha giderken haber verelm birbirimize

işte bu! biz de burada hep bunu söylüyoruz diyeti çekilmez hale getirmemek gerek
sürekli kasarak o yasak bu yasak diyerek diyet yapılmaz arada kaçamak olabilir yeter ki telafi etmeyi bilelim...

arkadaşlar sanırım anlaşılmadı, bazı arkadaşlar(mavibisiklet, gül_0663) buraya yazmışlar sporlarını ama bunu sayfaları 2. okuyuşumda farkettim.. bana msj atarsınız sevinirim, zira sayfada gözümden kaçabilir.. içimizde msj hakkı olmayan da yok sanırım..
bir de içilen su miktarları da yazılsın lütfen, egzersiz kadar önemli husustur kilo vermede hepimizin malumudur..
bildirimleri bekliyorum arkadaşlar.. şimdi bana müsaade.. uyumadan önce tekrar uğrarım..
xc9 ve felluz a da tekrar teşekkür ediyorum bildirimleri için..

Son düzenleme:
mahzencim ancak girebildim biraz hasta gibiyim hiç taakatim yoktu. Bildirimimide şimdi yapıcaktım aslında.

Hedef60 tebrikler canım harikasın tek kelimeyle vınnn vınn dütttt düt

Xc9 yokluğun o kadar belli ki. İyi ki varsın iyiki burdasın veee çok tatlısın.
İyi geceler herkese

Son düzenleme:
Haklisin cnm
ne kadar verdin 7 ayda?

Valla super gitmis 4 ayda simdi kac kgsin ?

ogle arası işte olduğum ıcın arada kaçamaklar olduu dırenmeye calısamda arada börek yedımm.cıkolata yedım :)ama 15 günde 2kılo vermısımmmmm

günaydın kızlar iyi hafta sonları havada güzel ohhhh,dünkü menüm şöyle idi sabah 30 kkk akşam18:00 ızgara salata..spor evde yarım saat oynadım esnek hareketler 5 dk bisiklete bindim (eliptik).bol bol su ve yeşilçayımıda ihmal etmedim tabiki .kızım hasta o yuzden pek yazamıyorum kızlar ama tl den devamlı okuyorum yazılarınızı..bugün ise kahvaltımı erken yaptım 08:00kkk..bakalım gün içine neler olacak biraz sonra spor yapmayı düşünüyorum.öptüm hepinizi .bolleptinli bir hafta sonu olsun hepimize.

Günaydın arkadaslar

aksam yogun spor sonrası sanırım biraz zorladım bir de bir ikizler bir kız derken boynum tutulmus bugun. kalktıgımda muthis acı vardı. bakalım bundan sonrası sporları ne yapacagız?

aksam : corba, salata, yogurt , az börek ucundan tattım bi de canta buna

sabah cok guzel bir gunes var burada insanın içinden daha da aktivite spor artık ne gelirse yapası geliyor.

sabah : kkk

şimdi de çay keyfi

Haklisin cnm
ne kadar verdin 7 ayda?
7 ayda 10 kg verdim.!ama çok zor ilerliyorum artık..eski yağları eritmek daha da zor...kaçamak yaptığım zamansa hemen artı çıkıyorummm..sanırım yaşımın da etkisi var.!! Yavaş yavaş vereyim razıyım.!! Yeter ki vereyimmm:))

Mönün ve sporun için kızın için de geçmiş olsun canım.:))
Boool leptinlerrr:))

Son düzenleme:
Bugün tartıldım tartılmaz olaydım regl öncesi şişkinliği var,,,oldukça moralim bozuldu bugünle yarın çok dikkat edecem sporumu da yapacam pt ye bari++++ ile çıkmayım karşınıza..çarşıya inecem sırf yürüyüş olsun .!! Antakya'nın uzun çarşısından tutun da her yeri yürümeyi düşünüyorumm.!! Akvaryumuma balık da alacammm yuppi:)
Aman dikkat seacim kendini zorlama.!
Benim de kaç gündür boynumda ağrı var.!!! Otururken uyuyakalmıştım ondan sanırım:))

sagol canım geçmiş olsun :) benim biraz durumlar zor sanırım terste yattım cocuklardan bi de gece durmadan tuvalet için cocukları uyandırıyoruz indir kaldır zorladım sanırım :)
ne kadar guzel bir sekilde kilo vermissin :) takdir ediyorum seni de ama dediğin gibi normal sınırlara dustukce kilo verimi daha da zorlasıyor. Benim 4-5 kilom var fazla degil ama surekli gitgellerdeyim.
benim de tam da ptesi regl gelmesi lazım balon oldum gene :) +++ larda cıkacagım biraz gitti sanırım sporla ama neyse bakalım ..

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, çok yorma kendini..
ogle arası işte olduğum ıcın arada kaçamaklar olduu dırenmeye calısamda arada börek yedımm.cıkolata yedım :)ama 15 günde 2kılo vermısımmmmm
tebrikler 15 günde 2 kilo süper
kızında geçmiş olsun canım, umarım hemen iyileşir..

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, çok zorlama.. benim spor salonu geçmişim yok, nasıl çalıştırıyorlar bilmiyorum oralarda ama dikkat et yine de... hoca zaten yürüyüş dışında spor önermiyor ama daraltıyor diye biz pilates,karın falan yapıcaz.. fitness ı dikkatli yapmak lazım, yavaş yavaş ilerlemekte fayda var..

Son düzenleme:
kızlar dünkü bildirimlerin listesi aşağıdadır..

lawyer
izinli ptesi başlıyor..
hedef 60 bildirim yapmamış ama son mesajında o da il dışındayım demiş.. onun dışında firemiz yok..
egzersizler yapılmış, sular içilmiş.. her günümüz böyle olsun kızlar... bekle bizi 1 aralık :)))

Son düzenleme:

Mahzencim il dışındayım kusura bakmayın Pazartesi'ye kadar izin istiyorum tatlım .....

EVET CNM VIN VINNNN İNŞALLAH...
Haklisin cnm
ne kadar verdin 7 ayda?

Valla super gitmis 4 ayda simdi kac kgsin ?

ŞİMDİ 75 i GÖRDÜM CNM..

mavibisiklet

geçmiş olsun canım güzel sözlerin için tşk ben de buraya emek veren herkesi yokluğunda merak ediyorum benim için hepiniz ayrı bi renksiniz seviyorum hepinizi

sea-felluz
kendinize dikkat edin kızlar

mahzencim ilk günden sonra düzene girer tahminim
kızlar bi önerim var: egzersizimiz bittikten hemen sonra msj atalım mahzene akşama kalınc hem unutabiliriz hembde mahzeni boş yer akşama kadar bekletmemiş oluruz ne dersiniz?

süperr! umarım hep böyle gider
darısı topiğim kaplumbağalarının başına (isim yazmıyorum o kadar çokuz ki)

kızına acil şifalar canım spor için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…