Benim bahsettiğim de bu sabır gerekmiyor aslında. Benim yiyeceklere karşı iradem yok. Rejim esnasında ne hamburgerler pizzalar indirdim mideye ama ayda 1 veya 2 kez. Onları da yer yemez yaktım bir kısmını sabah uyandığımda da oldu olan devam dedim. O yiyecekleri o anda yemeseydim lanet olsun rejime derdim bir süre sonra ve devam edemezdim. Rejim yapacaz diye nazi kampına sokmanın anlamı yok kendimizi. ayda 1-2 kilo ver ama kalıcı ver değil mi ama?
Haklisin cnmSana katılıyorum.! Çok güzel açıklamışsın...zaten hızlı verilen kilolar alınmaya mahkumdur.!! Bunu önceki deneyimlerimizden biliyoruz...7 aydır karatayı uygulamaktayım..zaman zaman kaçamaklarım oldu.! Ama hep devam ettim ve az az verdim..karataya yaşam boyu devammm:)))
KIZLAR SABAH 75 İ GÖRDÜM.. 4 AYDA 25 KİLOM GİTTİ..
Evet yeni ve güzel başladım.. Hatamı telafi ettimmmm... Sihirli formül elimizde...:)
Canım evet hepsini Karatayla verdim. 4 ayda toplam 25 kilo gitti.. Devam devam devam...
Çok aç kaldımsanırum ondan oldu cnm.. Bundan sonra bu kadar aç kalmamaya çalışayım diye düşünüyorum...
Evet cnm 2 ihtimal var ya lahana ya çok aç kalmak..
Evet yenilerin dışında eski kıyafetlere girmek de çok motive edici..
Canım 4 ayda 25 kilom gitti.. Bedenimi hafifletmiş hissediyorum., darısı hepimizin başına.. Gerçekten hayal gibiydi.. Ama karatay sayesinde oldu.. Başka ekstra hiç birşey yapmadım... Tamamen karatay ... Sağlıklı yaşam sağlıklı beslenme... 1 Aralık'ta hedefimize ulaşmak dileğiyle..ben düğüne gidiyorum arkadaşımın.. Hafta sonu şehir dışındayım.. Karataya ihanet yok.. Hepinizi öptüm..
7 ayda 10 kg verdim.!ama çok zor ilerliyorum artık..eski yağları eritmek daha da zor...kaçamak yaptığım zamansa hemen artı çıkıyorummm..sanırım yaşımın da etkisi var.!! Yavaş yavaş vereyim razıyım.!! Yeter ki vereyimmm:))Haklisin cnm
ne kadar verdin 7 ayda?
Mönün ve sporun içingünaydın kızlar iyi hafta sonları havada güzel ohhhh,dünkü menüm şöyle idi sabah30 kkk akşam18:00 ızgara salata..spor evde yarım saat oynadım esnek hareketler 5 dk bisiklete bindim (eliptik).bol bol su ve yeşilçayımıda ihmal etmedim tabiki .kızım hasta o yuzden pek yazamıyorum kızlar ama tl den devamlı okuyorum yazılarınızı..bugün ise kahvaltımı erken yaptım 08:00kkk..bakalım gün içine neler olacak biraz sonra spor yapmayı düşünüyorum.öptüm hepinizi .bolleptinli bir hafta sonu olsun hepimize.
Günaydın arkadaslar
aksam yogun spor sonrası sanırım biraz zorladım bir de bir ikizler bir kız derken boynum tutulmus bugun. kalktıgımda muthis acı vardı. bakalım bundan sonrası sporları ne yapacagız?
aksam : corba, salata, yogurt , az börek ucundan tattım bi de canta buna
sabah cok guzel bir gunes var buradainsanın içinden daha da aktivite spor artık ne gelirse yapası geliyor.
sabah : kkk
şimdi de çay keyfi
Bugün tartıldım tartılmaz olaydım regl öncesi şişkinliği var,,,oldukça moralim bozuldubugünle yarın çok dikkat edecem sporumu da yapacam pt ye bari++++ ile çıkmayım karşınıza..çarşıya inecem sırf yürüyüş olsun .!! Antakya'nın uzun çarşısından tutun da her yeri yürümeyi düşünüyorumm.!! Akvaryumuma balık da alacammm yuppi:)
Aman dikkat seacim kendini zorlama.!
Benim de kaç gündür boynumda ağrı var.!!! Otururken uyuyakalmıştım ondan sanırım:))
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, çok yorma kendini..mahzencim ancak girebildim biraz hasta gibiyim hiç taakatim yoktu. Bildirimimide şimdi yapıcaktım aslında.
Hedef60 tebrikler canım harikasın tek kelimeyle vınnn vınn dütttt düt
Xc9 yokluğun o kadar belli ki. İyi ki varsın iyiki burdasın veee çok tatlısın.
İyi geceler herkese
tebrikler 15 günde 2 kilo süperogle arası işte olduğum ıcın arada kaçamaklar olduu dırenmeye calısamda arada börek yedımm.cıkolata yedım :)ama 15 günde 2kılo vermısımmmmm
kızında geçmiş olsun canım, umarım hemen iyileşir..günaydın kızlar iyi hafta sonları havada güzel ohhhh,dünkü menüm şöyle idi sabah30 kkk akşam18:00 ızgara salata..spor evde yarım saat oynadım esnek hareketler 5 dk bisiklete bindim (eliptik).bol bol su ve yeşilçayımıda ihmal etmedim tabiki .kızım hasta o yuzden pek yazamıyorum kızlar ama tl den devamlı okuyorum yazılarınızı..bugün ise kahvaltımı erken yaptım 08:00kkk..bakalım gün içine neler olacak biraz sonra spor yapmayı düşünüyorum.öptüm hepinizi .bolleptinli bir hafta sonu olsun hepimize.
Günaydın arkadaslar
aksam yogun spor sonrası sanırım biraz zorladım bir de bir ikizler bir kız derken boynum tutulmus bugun. kalktıgımda muthis acı vardı. bakalım bundan sonrası sporları ne yapacagız?
sabah cok guzel bir gunes var buradainsanın içinden daha da aktivite spor artık ne gelirse yapası geliyor.
sabah : kkk
şimdi de çay keyfi
kızlar dünkü bildirimlerin listesi aşağıdadır..
Eki Görüntüle 846816
lawyer izinli ptesi başlıyor..
hedef 60 bildirim yapmamış ama son mesajında o da il dışındayım demiş.. onun dışında firemiz yok..
egzersizler yapılmış, sular içilmiş.. her günümüz böyle olsun kızlar... bekle bizi 1 aralık :)))
EVET CNM VIN VINNNN İNŞALLAH...mahzencim ancak girebildim biraz hasta gibiyim hiç taakatim yoktu. Bildirimimide şimdi yapıcaktım aslında.
Hedef60 tebrikler canım harikasın tek kelimeyle vınnn vınn dütttt düt
Xc9 yokluğun o kadar belli ki. İyi ki varsın iyiki burdasın veee çok tatlısın.
İyi geceler herkese
Haklisin cnm
ne kadar verdin 7 ayda?
Valla super gitmis 4 ayda simdi kac kgsin ?
Mahzencim il dışındayım kusura bakmayın Pazartesi'ye kadar izin istiyorum tatlım .....
arkadaşlar sanırım anlaşılmadı, bazı arkadaşlar(mavibisiklet, gül_0663) buraya yazmışlar sporlarını ama bunu sayfaları 2. okuyuşumda farkettim.. bana msj atarsınız sevinirim, zira sayfada gözümden kaçabilir.. içimizde msj hakkı olmayan da yok sanırım..
bir de içilen su miktarları da yazılsın lütfen, egzersiz kadar önemli husustur kilo vermede hepimizin malumudur..
bildirimleri bekliyorum arkadaşlar.. şimdi bana müsaade.. uyumadan önce tekrar uğrarım..
xc9 ve felluz a da tekrar teşekkür ediyorum bildirimleri için..
ogle arası işte olduğum ıcın arada kaçamaklar olduu dırenmeye calısamda arada börek yedımm.cıkolata yedım :)ama 15 günde 2kılo vermısımmmmm
kızına acil şifalar canım spor için degünaydın kızlar iyi hafta sonları havada güzel ohhhh,dünkü menüm şöyle idi sabah30 kkk akşam18:00 ızgara salata..spor evde yarım saat oynadım esnek hareketler 5 dk bisiklete bindim (eliptik).bol bol su ve yeşilçayımıda ihmal etmedim tabiki .kızım hasta o yuzden pek yazamıyorum kızlar ama tl den devamlı okuyorum yazılarınızı..bugün ise kahvaltımı erken yaptım 08:00kkk..bakalım gün içine neler olacak biraz sonra spor yapmayı düşünüyorum.öptüm hepinizi .bolleptinli bir hafta sonu olsun hepimize.
yanılmışım ilk bildirim yine xc9 dan 1 dk fark ile..sabah 1 saat açık havada yürüyüş
akşam ebru ile pilates
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?