KIZLAR SABAH 75 İ GÖRDÜM.. 4 AYDA 25 KİLOM GİTTİ..
Evet yeni ve güzel başladım.. Hatamı telafi ettimmmm... Sihirli formül elimizde...:)
interval yağ yakımı için de bire bir diye biliyorum.. süpersin canım..
tebrik ederim canım süper vermişsin, sen bize iyi bir örneksin, önemli olan kendimize eziyet etmeden, yavaş ama kalıcı kilo vermek, bence de önemli olan bir an önce hedefe ulaşmak değil, aynı zamanda da sağlıklı ve keyifli bir yolculuk geçirmek.. selen seni aramızda görmek isteriz, sık sık uğrarsan seviniriz..
rica ederim canım, yardıma ihtiyacım olduğunda mutlaka söylerim.. ama şuana kadar bana hiç bildirim gelmedi, işim çok kolay olacak sanırım :)
ben de merak ettim xc9 nerelerdesin canım?
hedef 60 süpersin demekten yoruldum artık ama gerçekten öyle, 4 ayda 25 kilo süper.. sen daha önceki diyetlerinde de mi bu kızla veriyordun yav? maşallah,maşallah..
sen bilirsin canım, karar senin tabi, aralıkta bizlesin o zaman..
turşu serbest canım..
sagol canım geçmiş olsun :) benim biraz durumlar zor sanırım terste yattım cocuklardan bi de gece durmadan tuvalet için cocukları uyandırıyoruz indir kaldır zorladım sanırım :)
ne kadar guzel bir sekilde kilo vermissin :) takdir ediyorum seni de ama dediğin gibi normal sınırlara dustukce kilo verimi daha da zorlasıyor. Benim 4-5 kilom var fazla degil ama surekli gitgellerdeyim.
benim de tam da ptesi regl gelmesi lazım balon oldum gene :) +++ larda cıkacagım biraz gitti sanırım sporla ama neyse bakalım ..
sea hoşgeldin aramıza, ikizlerin mi var. Allah bağışlasın.
bizde seni seviyoruz canımmmmavibisiklet
geçmiş olsun canım güzel sözlerin için tşk ben de buraya emek veren herkesi yokluğunda merak ediyorum benim için hepiniz ayrı bi renksiniz seviyorum hepinizi
sea-felluz
kendinize dikkat edin kızlar
Hoşgeldin canım kendini çok özlettin :)) yürüyüş konusunda süpersinnnselam kızlar, 11 km yürüyüşümü yaptım geldim. inşallah şeytanın bacağı kırılmıştır...
herkes iyidir umarım geçmişe bakıp geliyorum
Hoşgeldin canım kendini çok özlettin :)) yürüyüş konusunda süpersinnn
BAŞARMAK İÇİN ÇOK NEDENİMİZ VAR ..!!! bu sözünle hep aklımdasınnn:)
mavibisiklet
geçmiş olsun canım güzel sözlerin için tşk ben de buraya emek veren herkesi yokluğunda merak ediyorum benim için hepiniz ayrı bi renksiniz seviyorum hepinizi
sea-felluz
kendinize dikkat edin kızlar
mahzencim ilk günden sonra düzene girer tahminim
kızlar bi önerim var: egzersizimiz bittikten hemen sonra msj atalım mahzene akşama kalınc hem unutabiliriz hembde mahzeni boş yer akşama kadar bekletmemiş oluruz ne dersiniz?
süperr! umarım hep böyle gider
darısı topiğim kaplumbağalarının başına (isim yazmıyorum o kadar çokuz ki)
kızına acil şifalar canım spor için de
selam kızlar, 11 km yürüyüşümü yaptım geldim. inşallah şeytanın bacağı kırılmıştır...
herkes iyidir umarım geçmişe bakıp geliyorum
hoşbuldum ablacım, sizden ayrı kalınca çok dağıtıyorum ben yaaaa.
neyse tam gaz başladım inşallah...
BAŞARMAK İÇİN ÇOK NEDENİMİZ VAR ..!!!
KV stresine spor birebir, tecrübe ile sabittir :))aralıkta inşallah sizleyim mahzencim. zaten kayınvalidem bizde olacakmış, bari spora vereyim kendimi. vaktimi değerlendireyim o varken...
iyiyim canım iyiyim çok şükür, oğlum da iyi, sorumsuzluğu dışında :))mahzencim, umarım iyisindir. oğlun nasıl?
ptsi kilo bildirimlerimiz devam ediyor di mi canım?
Canım haklısında geç kaldım sanırım yarın ölçülerimi paylaşacağım.canım ölçü almak uzun suren bişey değil? sbah 5 dk erken kalkarsan alırsın, haftasonu başlamış olucaz. yarın ve cuma sabah da alamamış olursan ctesi al, ama ölçüler bir an önce tamamlanırsa yarın akşam listeyi burdan yayınlayıp cuma sabahı vira bismillah diycez inşallah..
aldım canım ama istersen onları baz almayayım, sen de sabah aç karnına al, bir de hedef kilo belirle..
ben yatıyorum kızlar herkese iyi geceler, bol leptinler..
Canım kusura bakmayın giremedim. Listede kesinlikle olmak isterim.gelen bildirimlere göre yarışa katılacaklar ve kurallar ekli listedir..
Eki Görüntüle 844899
destansı senin bilgilerini bekliyorum, ölçülerini alamasan bile boy, yaş, kilo bilgilerini gönder en azından ölçülerini sonra ekleyeyim
Law yer mazereti nedeniyle 3 gün izinli.. 4 kasımda başlayacak egzersize..
yarışa katılmak isteyen olursa saat 22.00'a kadar bana ölçülerini msj atsınlar lütfen, yarış başladıktan sonra yeni katılımcı alamıyoruz..
Beni de alıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn Lütfeeeeeeennnnnnnkızlar dünkü bildirimlerin listesi aşağıdadır..
Eki Görüntüle 846816
lawyer izinli ptesi başlıyor..
hedef 60 bildirim yapmamış ama son mesajında o da il dışındayım demiş.. onun dışında firemiz yok..
egzersizler yapılmış, sular içilmiş.. her günümüz böyle olsun kızlar... bekle bizi 1 aralık :)))
canım o kadar içten istemişsin ki almamaya gönlüm razı olmuyor, ne yapsam bilemedim.. bugün spor yaptın mı peki?Kızlar merhaba 2 gündür yokum kusura bakmayın haber veremedim. İlk akşam misafirim vardı okuldan sonra yemek yap,sonrası derken pc yi açamadım. Dünde davetteydik yine girmedim ancak diyeti bırakmadım. Birazdan menü paylaşımlarımı yapacağım.
Canım haklısında geç kaldım sanırım yarın ölçülerimi paylaşacağım.
Canım kusura bakmayın giremedim. Listede kesinlikle olmak isterim.
Boyum:1,70
Yaşı:29
Kilom:68,9 du(5 gün önce.Yarın tekrar tartılacağım.Pazartesi yerine benim yarınki kilomu alabilirsiniz)
Bu arada öğretmenimufaklıklarla uğraşıp duruyorum :)
Beni de alıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn Lütfeeeeeeennnnnnn
suyunu işledim listeye inşallah tez zamanda geçer ağrın canım ya..Selam kızlar,
aksam : 1 kase tarhana corba
yogurt bolca miktarda
bugun aralarda bolca yesil cay ictim.
Boyun agrısından pek spor yapamadım.
fırsat buldugum an telafi edeceğim.
ama sular tamam 3 lt :)
sagol umarım canım .canım o kadar içten istemişsin ki almamaya gönlüm razı olmuyor, ne yapsam bilemedim.. bugün spor yaptın mı peki?
suyunu işledim listeye inşallah tez zamanda geçer ağrın canım ya..
Afiyet şeker olsun :)Selam kızlar,
aksam : 1 kase tarhana corba
yogurt bolca miktarda
bugun aralarda bolca yesil cay ictim.
Boyun agrısından pek spor yapamadım.
fırsat buldugum an telafi edeceğim.
ama sular tamam 3 lt :)
Lütfen alcanım o kadar içten istemişsin ki almamaya gönlüm razı olmuyor, ne yapsam bilemedim.. bugün spor yaptın mı peki?
suyunu işledim listeye inşallah tez zamanda geçer ağrın canım ya..
Evet bugün 7 km yürüdümsagol umarım canım .
destansı bugun 7km yürümüş ben listesinde gördüm..:) bu arada
Tamam yarın ölçülerimi paylaşacağım. Başınıza bela olacağım buradayımMadem mazeretin nedeniyle veremedin ölçülerini, o zaman yarın yaz burdan alayım seni de listeye.. bir kaç gün sonra ben gidiyorum demek yok ona göre.. en azından aralığa kadar bizimlesin..
bicnv sen de toparlandığına göre sen de gel aramıza, yarın ölçülerini ver seni de alalım listeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?