Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

anladim canim insallah vericez hepimiz

sabah 1 saat açık havada yürüyüş
akşam ebru ile pilates
2.5 lt su
Mahzen ebru salli ile nerden yapiyorsim ben cdsini alicam birde aletlerini 1 ayim dolunca baslayacagim sikilasmam lazim sen memnun musun?
bence kitabi alip okumanizda fayda var
Menuleri gi ye gore ayarliyoruz
aramiza hosgeldin dukana gore gayet hafif kolay bir diyet

Günaydınlar
Dün Bursa'daydım. Herşey istediğim şekilde olmadı. Kaçamkalar oldu ama dozunda oldu sanırım :)
ama akşam gelince lesliemi yaptım.
Bugunde 1 saat yürüdüm akşamda leslie tabi. Ama bugünde yoğunum kahvaltıya davetliyiz akşamda başka bir misafirlik deeken bugünde beslenme düzeni açısından zor bi gün.

hepinize güzel bi pazar günü diliyorum

yanılmışım ilk bildirim yine xc9 dan 1 dk fark ile..

hahahahaaa
demek seni geçtim

aralıkta inşallah sizleyim mahzencim. zaten kayınvalidem bizde olacakmış, bari spora vereyim kendimi. vaktimi değerlendireyim o varken...

o da iyiymiş!
kv yle fazla muhatap olmamak için iyi bi yöntem sen bu ay dal gibi olursun

diyetin mantığını okuman açısından kitabı okuman şart neleri neden yeyip neden yemediğimizi öğrenmen gerek
1. sayfadaki örnek menüde araöğün yazıyor şart değil ibaresi var o seni yanıltmasın diyete alışana kadar ihtiyaç duyarsan onu da gi si düşük olan gıdalarla yapıyorsun ama esas olan 2 veya 3 öğün beslenmek ve öğün aralarını en az 4-5 saat tutmak

destansı

canım ben sana geçen gün de yazmıştım ama gözünden kaçmış anlaşılan biz ekmek yemiyoruz ne çeşit olursa olsun
sen hergün kahvaltıda 2 dilim yiyorsun onu kaldırman gerek un haline gelen bütün tahılların gi si yükselir bunu unutma

kızlar büyük bi sorunum var
dün dijital tartı aldım veeee tam 3 kilo fazla gösteriyor ben napıcam şimdi:44:
sabah 66.4 çıktım tabi pzt ye göre +100 de çıktım bu durumda ben kaç kiloyum siz napıyosunuz bu durumda başlangıç kilom 74 olur ben o kadar şişmanmıydım
şimdi ben hangisini baz alayım bilemedim çok mutsuzum

Son düzenleme:
Misafirlikteysen gerçekten yediğine dikkat etmek çok zor. Kolay gelsin.
Merhaba,
Yazdığını okudum ancak sanırım cevap yazmadım kusura bakma. Canım bir anda ekmeği kesmek istemedim. En azından kahvaltılarda tüketiyorum ki diyete alışmam kolay olsun. Ben KARATAY a çoğu açıdan katılıyorum ancak katılmadığım konu tahıllar. O belirttiği durumlarda hep diğer ülkelerin yemek tarzından yola çıkarak örnekler veriyor. Her ülkenin ana yediği unsurlar farklı. Biz tahılla geçinen ve ana öğünleri o olan bir ülkeyiz. Japonyada ekmek değilde pirinç tüketilmesi gibi. Bu ülkeden ülkeye değişiyor. Bunu da bırak bence ekmeği çok tüketmediğin sürece sadece kahvaltıda yenirse sorun yaratacağını düşünmüorum ki yararı da var. Hem bazı vitaminler hem de kabızlık olmaması için önemli. Bizzat ekmeksiz yaptığım diyetlerde bunu gördüm. Ben kahvaltıda ara ara yemeyi düşünüyorum. Onun dışında her şeye uyarım.

Canını sıkma . Dijitallerde normaller gerçekten çok farkediyor. Bence dijitalden devam et. Bazen duraklama yaşıyoruz ve o zamanlar -100 verdiğimizi görmek dahi sevindirici oluyor.

RumuzESTANSI
Başlangıç tarihi:29 /10/2013
Başlangıç kg:68,9
Bu hafta:68,1
Fark: -800
Toplam fark: 800gr
Beden: 40
Spor: 1 haftalık toplam spor ise 14,5 km yürüyüş
Boy: 1.70

ÖLÇÜLERİM
Bel :79cm
Kalça: 101cm

Selammmmmm xc9 cumm seni görüyorum .. Şehir dışında düğündeyim.. Bu gün döneceğim ... Karataya sadece kahvaltıda çok az patates yiyerek ihanet ettim.. Onun dışında iltifatlar var bol bol.. İhanet edemedim iltifatları duyunca... Yarın sporuma dönüyorum inş .. Görüşürüzzz

seni anlıyorum tam tahıllı ekmek konusunda düşüncelerim seninkinden farklı değil ben abartmadan pirinş patates mısır yada karpuz üzüm incir vb de yenebileceğini düşünüyorum ama ideal kiloma geldiğimde ancak zayıflama sürecinde mümkün olduğu kadar diyetin ana hatlarına uygun beslenmekten yanayım ki ideal kiloya ulaşmak fazla zaman almasın
arasıra ben de çok istersem biraz yiyorum herkes de böyle yapıyor ama şimdi karatay topiğinde bunu diyetin bi parçasıymış gibi yazarsak burayı takip edenlerin kafası karışabilir

günaydın ben de seni görüyorum sea yı ve destansıyı da tabi ki

Hedefe kısa sürede ulaşmak için doğru,sonrasında yersek bu sefer kilomuzu korumakta zorlanacağız. Yinede ben biraz daha dikkat ederim. Dediğin gibi Karatay topiği ise o zaman kafa karıştırmamak lazım.

Hedefe kısa sürede ulaşmak için doğru,sonrasında yersek bu sefer kilomuzu korumakta zorlanacağız. Yinede ben biraz daha dikkat ederim. Dediğin gibi Karatay topiği ise o zaman kafa karıştırmamak lazım.

bazen yiyoruz yanına cıss yazıyoruz diğerlerine ayıp olmasın diye hiç kaçamaksız uygulayanlar var

Herkese merhaba
Şimdiye kadar porsiyon küçülterek ve yürüyüş yaparak 88 kilodan 70 kiloya düştüm fakat 5-6 aydır kilom sabit ve ciddi anlamda diyet yapamıyorum..Karatay'a ben de başlamak ve kalan 10 kilomu vermek istiyorum.Bir de sağlıklı yaşamı hayat tarzı haline getirebilmeyi..

hoşbuldum ablacım, sizden ayrı kalınca çok dağıtıyorum ben yaaaa.
neyse tam gaz başladım inşallah...

BAŞARMAK İÇİN ÇOK NEDENİMİZ VAR ..!!!
Dağıttıklarımızı hep beraber toparlayacaz canımm :))
KV stresine spor birebir, tecrübe ile sabittir :))

iyiyim canım iyiyim çok şükür, oğlum da iyi, sorumsuzluğu dışında :))
Cici kv için extra spor lazımmm..hiii hiii hiiiii!

Kafana takma.. dijitalle devam et canımmm..hep onumla devam edersin benimki de dijital...önceki .efal di bozuldu...şimdiki .inbo çok memnunum:)
Ne güzel vermişsin:) 70 kilo benim hedefim..yaş ve boyunu merak ettim..!

Hep beraber devam edelim canım ..! BİRLİKTEN MOTİVASYON DOĞAAARR:)))

Günaydın xc9,

su tartı ile ilgili hangi marka aldın bilmiyorum ama bu dijitallerde kalibrasyon ayarı olmakta. ayrı bir ayarları var. Onu yaptırdın mı?
Onceden yazıssaydık sana onerim olurdu .anita serisinin ev için olan kucuk dijital tartısı var. cok guzel yag oranı, su, kemik agırlıgı vb gibi daha bir suru olcumu var. ben ondan cok memnunum..
Kiloya cok takılma ya sen verirsin o kadar da kilolu degilsin yapma lutfen
yenisi ile yap yeni bastan o zaman

Son düzenleme:

aman canım dikkat bence ben de gecen hafta kahvaltıdaydım gorunce insan istiyor ama diyete baglıyız hepimiz cıslardan yemedim fazla...:)

bravo sana canım 25 kilo kolay degil tebrik ediyorum tekrar devam..

günaydın ben de seni görüyorum sea yı ve destansıyı da tabi ki

destansı, hedef60 ve xc9 ben hepinizi görmüştüm ama şimdi yoksunuz

bence de :)

tirimujgan selam,
Aramıza hosgeldin
ne kadar da guzel bir sekilde kilo vermişssin kendi kendine mi verdin? ilk sayfaları ve ana temelini okursan ve kitabıyla da takviye edersen hiç sıkılmayacagın bir diyet seni bekliyor bence :)

Son düzenleme:

günaydın mahzenciğim, geçmişe bakayım ne ölçüleri vermem lazım diye. yoksa biri bana hızlıca yazabilir mi buradan. gerçekten iyi bir motivasyona ihtiyacım var. tüm verdiğim 6 kg yu alacak kadar motivasyonsuz hissediyorum kendimi...

Mahzen ebru salli ile nerden yapiyorsim ben cdsini alicam birde aletlerini 1 ayim dolunca baslayacagim sikilasmam lazim sen memnun musun?
Canım ben daha dün başladım ama oldukça memnunum diyebilirim, linki de verebilirim, daha önce pilates geçmişin yoksa veya uzun zamandır yapmıyorsan beyazgazetenin sitesinde ebrunun videoları var, ilki 17 eylül 1012 tarihli ben onu yaptım dün, birkaç gün aynısını yapıcam, basit olduğu halde zorlandığım hareketler var.. sonra 18 eylül, onu da rahat yapar olunca 19 o şekilde gidicem.. tavsiye ederim..
ahh canım ne hayalkırıklığı ama 4 kilo fark olmaması lazım, başka bir tartıda da sağlamasını yap bence.. hemen kabullenme ama eğer doğruysa da yapcak bişey yok, bu sefer de başlangıç kilon artacak sonuçta verdiğin kilo aynı canım
bu arada ben de cuma günü aldım, markası bluelight, eskisi bazen dengesiz tartıyor gibiydi ama kaç yıldır hergün üzerindeyim şaşırmasın da napsın, o yüzden artık onu emekliye ayırdım.. eskiyle arasında -400 gr var.
naçizane tavsiyem ekmek yemeyince çok daha uzun süre tok kalıyorsun :)
yazdım ölçünü canım ama biz bir de göbek aldık, bel:bel oyuntusunun olduğu yerden, göbek:göbek çevresinden aslında bel çevresi göbek deliği hizasından alınan ölçüdür ama biz böyle yaptık, bel ayrı-göbek ayrı.. bir de hedef istiyorum aralık başında olmayı hedeflediğin kilo..

ben de ideal kiloma ulaşabilirsem şayet, kahvaltıda bir dilim yerim belki ama aslında böyle çok iyi.. yada bir miktar yufka.. ekmek faydalı diyorlar ya ben inanamıyorum buna nedense.. bir ekmek bağımlısı olduğum ve bugüne kadar hiç bir faydasını görmediğim için mi acaba?
hayırlı olsun canım kararın, dukandan sonra sana çok kolay gelecektir emin ol.. kendine özel yemek yapmak yok, evde ne pişerse ondan yeme var..
canım boy kilo yaş, aylık hedef (aralık başında olmak istediğin kilo, çok uçuk değil ama seni zorlayacak bir rakam olsun ben aylık 5.5 vermeyi hedefledim mesela ama 3-4 e de razıyım yani) bel göbek kalça yada basen hangisiyle başın beladaysa :))) bana msj at, listeye gir..

merhaba
dun sabah 2 yumurtalı omet ve muz yedım
akam bulgur pilavı yedım bıraz mıktarı çok oldu sanırım
sabah 2 yumurtalı omlet muz ve 4 ceviz
öğle yemeği haşlama tavuk cacık ve bulgur pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…