7 ayda 10 kg verdim.!ama çok zor ilerliyorum artık..eski yağları eritmek daha da zor...kaçamak yaptığım zamansa hemen artı çıkıyorummm..sanırım yaşımın da etkisi var.!! Yavaş yavaş vereyim razıyım.!! Yeter ki vereyimmm:))
Mönün ve sporun içinkızın için de geçmiş olsun canım.:))
Boool leptinlerrr:))
Mahzen ebru salli ile nerden yapiyorsim ben cdsini alicam birde aletlerini 1 ayim dolunca baslayacagim sikilasmam lazim sen memnun musun?sabah 1 saat açık havada yürüyüş
akşam ebru ile pilates
2.5 lt su
bence kitabi alip okumanizda fayda varmerhaba arkadaşlar
dukan diyeti sitesindeydim atağım bugun bitmişti
fakat zararlarını okuyunca vazgeçeçeğim sanırım
bana karatay yap dediler..
kitabım yok, eğer kesin karar verirsem alacağım
ilk sayfada örenek menüler vermişler
7 günlük, bunu sürekli mi uyguluyoruz
yani pazar bitince başamı dönüyorum
ve istediğimiz kiloya geldikten sonra ne yapmamız gerekiyor
diyet devam ediyopr mu
yanılmışım ilk bildirim yine xc9 dan 1 dk fark ile..
aralıkta inşallah sizleyim mahzencim. zaten kayınvalidem bizde olacakmış, bari spora vereyim kendimi. vaktimi değerlendireyim o varken...
merhaba arkadaşlar
dukan diyeti sitesindeydim atağım bugun bitmişti
fakat zararlarını okuyunca vazgeçeçeğim sanırım
bana karatay yap dediler..
kitabım yok, eğer kesin karar verirsem alacağım
ilk sayfada örenek menüler vermişler
7 günlük, bunu sürekli mi uyguluyoruz
yani pazar bitince başamı dönüyorum
ve istediğimiz kiloya geldikten sonra ne yapmamız gerekiyor
diyet devam ediyopr mu
Misafirlikteysen gerçekten yediğine dikkat etmek çok zor. Kolay gelsin.Günaydınlar
Dün Bursa'daydım. Herşey istediğim şekilde olmadı. Kaçamkalar oldu ama dozunda oldu sanırım :)
ama akşam gelince lesliemi yaptım.
Bugunde 1 saat yürüdüm akşamda leslie tabi. Ama bugünde yoğunum kahvaltıya davetliyiz akşamda başka bir misafirlik deeken bugünde beslenme düzeni açısından zor bi gün.
Merhaba,hepinize güzel bi pazar günü diliyorum
hahahahaaa
demek seni geçtim
o da iyiymiş!
kv yle fazla muhatap olmamak için iyi bi yöntem sen bu ay dal gibi olursun
diyetin mantığını okuman açısından kitabı okuman şart neleri neden yeyip neden yemediğimizi öğrenmen gerek
1. sayfadaki örnek menüde araöğün yazıyor şart değil ibaresi var o seni yanıltmasın diyete alışana kadar ihtiyaç duyarsan onu da gi si düşük olan gıdalarla yapıyorsun ama esas olan 2 veya 3 öğün beslenmek ve öğün aralarını en az 4-5 saat tutmak
destansı
canım ben sana geçen gün de yazmıştım ama gözünden kaçmış anlaşılan biz ekmek yemiyoruz ne çeşit olursa olsun
sen hergün kahvaltıda 2 dilim yiyorsun onu kaldırman gerek un haline gelen bütün tahılların gi si yükselir bunu unutma
Canını sıkma . Dijitallerde normaller gerçekten çok farkediyor. Bence dijitalden devam et. Bazen duraklama yaşıyoruz ve o zamanlar -100 verdiğimizi görmek dahi sevindirici oluyor.kızlar büyük bi sorunum var
dün dijital tartı aldım veeee tam 3 kilo fazla gösteriyor ben napıcam şimdi:44:
sabah 66.4 çıktım tabi pzt ye göre +100 de çıktım bu durumda ben kaç kiloyum siz napıyosunuz bu durumda başlangıç kilom 74 olur ben o kadar şişmanmıydım
şimdi ben hangisini baz alayım bilemedim çok mutsuzum
Misafirlikteysen gerçekten yediğine dikkat etmek çok zor. Kolay gelsin.
Merhaba,
Yazdığını okudum ancak sanırım cevap yazmadım kusura bakma. Canım bir anda ekmeği kesmek istemedim. En azından kahvaltılarda tüketiyorum ki diyete alışmam kolay olsun. Ben KARATAY a çoğu açıdan katılıyorum ancak katılmadığım konu tahıllar. O belirttiği durumlarda hep diğer ülkelerin yemek tarzından yola çıkarak örnekler veriyor. Her ülkenin ana yediği unsurlar farklı. Biz tahılla geçinen ve ana öğünleri o olan bir ülkeyiz. Japonyada ekmek değilde pirinç tüketilmesi gibi. Bu ülkeden ülkeye değişiyor. Bunu da bırak bence ekmeği çok tüketmediğin sürece sadece kahvaltıda yenirse sorun yaratacağını düşünmüorum ki yararı da var. Hem bazı vitaminler hem de kabızlık olmaması için önemli. Bizzat ekmeksiz yaptığım diyetlerde bunu gördüm. Ben kahvaltıda ara ara yemeyi düşünüyorum. Onun dışında her şeye uyarım.
Selammmmmm xc9 cumm seni görüyorum .. Şehir dışında düğündeyim.. Bu gün döneceğim ... Karataya sadece kahvaltıda çok az patates yiyerek ihanet ettim.. Onun dışında iltifatlar var bol bol.. İhanet edemedim iltifatları duyunca... Yarın sporuma dönüyorum inş .. Görüşürüzzz
seni anlıyorum tam tahıllı ekmek konusunda düşüncelerim seninkinden farklı değil ben abartmadan pirinş patates mısır yada karpuz üzüm incir vb de yenebileceğini düşünüyorum ama ideal kiloma geldiğimde ancak zayıflama sürecinde mümkün olduğu kadar diyetin ana hatlarına uygun beslenmekten yanayım ki ideal kiloya ulaşmak fazla zaman almasın
arasıra ben de çok istersem biraz yiyorum herkes de böyle yapıyor ama şimdi karatay topiğinde bunu diyetin bi parçasıymış gibi yazarsak burayı takip edenlerin kafası karışabilir
Hedefe kısa sürede ulaşmak için doğru,sonrasında yersek bu sefer kilomuzu korumakta zorlanacağız. Yinede ben biraz daha dikkat ederim. Dediğin gibi Karatay topiği ise o zaman kafa karıştırmamak lazım.
Dağıttıklarımızı hep beraber toparlayacaz canımm :))hoşbuldum ablacım, sizden ayrı kalınca çok dağıtıyorum ben yaaaa.
neyse tam gaz başladım inşallah...
BAŞARMAK İÇİN ÇOK NEDENİMİZ VAR ..!!!
Cici kv için extra spor lazımmm..hiii hiii hiiiii!KV stresine spor birebir, tecrübe ile sabittir :))
iyiyim canım iyiyim çok şükür, oğlum da iyi, sorumsuzluğu dışında :))
Kafana takma.. dijitalle devam et canımmm..hep onumla devam edersin benimki de dijital...önceki .efal di bozuldu...şimdiki .inbo çok memnunum:)kızlar büyük bi sorunum var
sabah 66.4 çıktım tabi pzt ye göre +100 de çıktım bu durumda ben kaç kiloyum siz napıyosunuz bu durumda başlangıç kilom 74 olur ben o kadar şişmanmıydım
Ne güzel vermişsin:) 70 kilo benim hedefim..yaş ve boyunu merak ettim..!Herkese merhaba
Şimdiye kadar porsiyon küçülterek ve yürüyüş yaparak 88 kilodan 70 kiloya düştüm fakat 5-6 aydır kilom sabit ve ciddi anlamda diyet yapamıyorum..Karatay'a ben de başlamak ve kalan 10 kilomu vermek istiyorum.Bir de sağlıklı yaşamı hayat tarzı haline getirebilmeyi..
kızlar büyük bi sorunum var
Günaydınlar
Dün Bursa'daydım. Herşey istediğim şekilde olmadı. Kaçamkalar oldu ama dozunda oldu sanırım :)
ama akşam gelince lesliemi yaptım.
Bugunde 1 saat yürüdüm akşamda leslie tabi. Ama bugünde yoğunum kahvaltıya davetliyiz akşamda başka bir misafirlik deeken bugünde beslenme düzeni açısından zor bi gün.
Selammmmmm xc9 cumm seni görüyorum .. Şehir dışında düğündeyim.. Bu gün döneceğim ... Karataya sadece kahvaltıda çok az patates yiyerek ihanet ettim.. Onun dışında iltifatlar var bol bol.. İhanet edemedim iltifatları duyunca... Yarın sporuma dönüyorum inş .. Görüşürüzzz
günaydın ben de seni görüyorum sea yı ve destansıyı da tabi ki
Hedefe kısa sürede ulaşmak için doğru,sonrasında yersek bu sefer kilomuzu korumakta zorlanacağız. Yinede ben biraz daha dikkat ederim. Dediğin gibi Karatay topiği ise o zaman kafa karıştırmamak lazım.
Herkese merhaba
Şimdiye kadar porsiyon küçülterek ve yürüyüş yaparak 88 kilodan 70 kiloya düştüm fakat 5-6 aydır kilom sabit ve ciddi anlamda diyet yapamıyorum..Karatay'a ben de başlamak ve kalan 10 kilomu vermek istiyorum.Bir de sağlıklı yaşamı hayat tarzı haline getirebilmeyi..
Madem mazeretin nedeniyle veremedin ölçülerini, o zaman yarın yaz burdan alayım seni de listeye.. bir kaç gün sonra ben gidiyorum demek yok ona göre.. en azından aralığa kadar bizimlesin..
bicnv sen de toparlandığına göre sen de gel aramıza, yarın ölçülerini ver seni de alalım listeye..
Canım ben daha dün başladım ama oldukça memnunum diyebilirim, linki de verebilirim, daha önce pilates geçmişin yoksa veya uzun zamandır yapmıyorsan beyazgazetenin sitesinde ebrunun videoları var, ilki 17 eylül 1012 tarihli ben onu yaptım dün, birkaç gün aynısını yapıcam, basit olduğu halde zorlandığım hareketler var.. sonra 18 eylül, onu da rahat yapar olunca 19 o şekilde gidicem.. tavsiye ederim..Mahzen ebru salli ile nerden yapiyorsim ben cdsini alicam birde aletlerini 1 ayim dolunca baslayacagim sikilasmam lazim sen memnun musun?
ahh canım ne hayalkırıklığı ama 4 kilo fark olmaması lazım, başka bir tartıda da sağlamasını yap bence.. hemen kabullenme ama eğer doğruysa da yapcak bişey yok, bu sefer de başlangıç kilon artacak sonuçta verdiğin kilo aynı canımkızlar büyük bi sorunum var
naçizane tavsiyem ekmek yemeyince çok daha uzun süre tok kalıyorsun :)Merhaba,
Yazdığını okudum ancak sanırım cevap yazmadım kusura bakma. Canım bir anda ekmeği kesmek istemedim. En azından kahvaltılarda tüketiyorum ki diyete alışmam kolay olsun. Ben KARATAY a çoğu açıdan katılıyorum ancak katılmadığım konu tahıllar. O belirttiği durumlarda hep diğer ülkelerin yemek tarzından yola çıkarak örnekler veriyor. Her ülkenin ana yediği unsurlar farklı. Biz tahılla geçinen ve ana öğünleri o olan bir ülkeyiz. Japonyada ekmek değilde pirinç tüketilmesi gibi. Bu ülkeden ülkeye değişiyor. Bunu da bırak bence ekmeği çok tüketmediğin sürece sadece kahvaltıda yenirse sorun yaratacağını düşünmüorum ki yararı da var. Hem bazı vitaminler hem de kabızlık olmaması için önemli. Bizzat ekmeksiz yaptığım diyetlerde bunu gördüm. Ben kahvaltıda ara ara yemeyi düşünüyorum. Onun dışında her şeye uyarım.
yazdım ölçünü canım ama biz bir de göbek aldık, bel:bel oyuntusunun olduğu yerden, göbek:göbek çevresinden aslında bel çevresi göbek deliği hizasından alınan ölçüdür ama biz böyle yaptık, bel ayrı-göbek ayrı.. bir de hedef istiyorum aralık başında olmayı hedeflediğin kilo..RumuzESTANSI
Başlangıç tarihi:29 /10/2013
Başlangıç kg:68,9
Bu hafta:68,1
Fark: -800
Toplam fark: 800gr
Beden: 40
Spor: 1 haftalık toplam spor ise 14,5 km yürüyüş
Boy: 1.70
ÖLÇÜLERİM
Bel :79cm
Kalça: 101cm
ben de ideal kiloma ulaşabilirsem şayet, kahvaltıda bir dilim yerim belki ama aslında böyle çok iyi.. yada bir miktar yufka.. ekmek faydalı diyorlar ya ben inanamıyorum buna nedense.. bir ekmek bağımlısı olduğum ve bugüne kadar hiç bir faydasını görmediğim için mi acaba?seni anlıyorum tam tahıllı ekmek konusunda düşüncelerim seninkinden farklı değil ben abartmadan pirinş patates mısır yada karpuz üzüm incir vb de yenebileceğini düşünüyorum ama ideal kiloma geldiğimde ancak zayıflama sürecinde mümkün olduğu kadar diyetin ana hatlarına uygun beslenmekten yanayım ki ideal kiloya ulaşmak fazla zaman almasın
arasıra ben de çok istersem biraz yiyorum herkes de böyle yapıyor ama şimdi karatay topiğinde bunu diyetin bi parçasıymış gibi yazarsak burayı takip edenlerin kafası karışabilir
hayırlı olsun canım kararın, dukandan sonra sana çok kolay gelecektir emin ol.. kendine özel yemek yapmak yok, evde ne pişerse ondan yeme var..Herkese merhaba
Şimdiye kadar porsiyon küçülterek ve yürüyüş yaparak 88 kilodan 70 kiloya düştüm fakat 5-6 aydır kilom sabit ve ciddi anlamda diyet yapamıyorum..Karatay'a ben de başlamak ve kalan 10 kilomu vermek istiyorum. Bir de sağlıklı yaşamı hayat tarzı haline getirebilmeyi..
canım boy kilo yaş, aylık hedef (aralık başında olmak istediğin kilo, çok uçuk değil ama seni zorlayacak bir rakam olsun ben aylık 5.5 vermeyi hedefledim mesela ama 3-4 e de razıyım yani) bel göbek kalça yada basen hangisiyle başın beladaysa :))) bana msj at, listeye gir..günaydın mahzenciğim, geçmişe bakayım ne ölçüleri vermem lazım diye. yoksa biri bana hızlıca yazabilir mi buradan. gerçekten iyi bir motivasyona ihtiyacım var. tüm verdiğim 6 kg yu alacak kadar motivasyonsuz hissediyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?