Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

MENÜM
SABAH:1 bardak süt, ceviz, peynir, zeytin, haşlanmış yumurta,1 lokmalık kaymak reçel
ÖĞLEN: Kaçamak (300 kalorilik, yemek yemedim kaçamak yaptım. Bir daha yok.)
AKŞAM: Yumurtalı kabak,1 kase yoğurt

Göbeğimin maşallahı varmış 97 cm çıktı. Hedefim Aralık başında : 65 kg olmak.

sabah (09.00)
yumurtasız kkk (kalmamış )

akşam (17.30)
1 tabak etli közlemiş patlıcan yemeği
yoğurt
salata

arada saat 13 civarı kahve yanında 1 kare bitter Çikolata (cıssss)

MENÜM
SABAH:1 bardak süt, ceviz, peynir, zeytin, haşlanmış yumurta,1 lokmalık kaymak reçel

şu 300 kalorilik kaçamak neydi acaba? kalori hesabı yapmadığımızdan bende bir mrk uyandırdı?

sabah (09.00)
yumurtasız kkk (kalmamış )

akşam (17.30)
1 tabak etli közlemiş patlıcan yemeği
yoğurt
salata

arada saat 13 civarı kahve yanında 1 kare bitter Çikolata (cıssss)
Menün çok güzelmiş afiyet olsun. O ufacık kaçamağı görmedim hani nerde

şu 300 kalorilik kaçamak neydi acaba? kalori hesabı yapmadığımızdan bende bir mrk uyandırdı?
Sakızlı muhallebiydi

MENÜM

selam canım bu 300 cal. kacamak yani ismi kacamak olan kacamak mı? şimdi gördüm yzmıssın sakızlı muhallebi diye ben de ne dusundum :)

Son düzenleme:
tartı durumuyla ilgili görüşlerinizi belirtmişsiniz tşk
ben de sizin gibi düşünüyorum hepiniz dijitale göre yazıyorsunuz artık neyse ney önümüzdeki maçlara bakıcaz ama başlangıç kilomu da ona göre yukarı çekicem kendime haksızlık etmeyeyim

sea
o kadar alengirli bi tartı değil aslında benim eskisi de gramını falan net gösteriyordu ama mahzenin dediği markette çok ucuza görünce (20 tl) alayım dedim

mahzen
ben de aldım çok da şık hani siyah cam falan hoşuma gitti +e gösteriyor ama belki regl olduğumdan da farketmiş olabilir neyse artık böyle devam edicez

kızlar anlayamadığım ben 66 kiloysam boyum 1.55 nasıl 40 beden giyebiliyorum normal mi bi de buna cevap veriverin bakiym

Vücuttaki kas oranı çok yüksek sanırım. Sarkık değilde sıkı bir yapın var demek ki.

Menün çok güzelmiş afiyet olsun. O ufacık kaçamağı görmedim hani nerde

Sakızlı muhallebiydi
en azından sütlü tatlıymış, gi sini biraz düşürür

selam canım bu 300 cal. kacamak yani ismi kacamak olan kacamak mı? şimdi gördüm yzmıssın sakızlı muhallebi diye ben de ne dusundum :)
ne düşünmüştün ki? hmmm seni seni...

yaa aynı tartıdan aldık demek, çok sevindim.. benimki de aynen siyah olanı, aslında başka rengi olduğunu ordayken bilseydim siyahı seçmezdim ama eve gelince kutusunda gördüm renklerini, sonradan da değiştirmek istemedim.. aslında herkes ondan alsaydı ya uygulamada standardı yakalardık :))
karatay farkı desem? şöyle canım, spor ve beslenme ile kasların güçlendi.. yağların azaldı ama kas ağırlığın arttığı için tartıda ağır ama görüntüde incesin canım.. sen pilates te yaptın, çalıştırdın kaslarını bence o yüzden.. başka tezi olan?

Vücuttaki kas oranı çok yüksek sanırım. Sarkık değilde sıkı bir yapın var demek ki.

aaa bak işte bunu bildin etim sıkıdır ayıptır söylemesi
yazın da hergün hem yürüdüm hem yüzdüm hem pilates yaptım demek kas yaptım

ben gittiğimde 1 tane vardı hemen kaptım diğer renkler de güzelmiş ama ben siyahı çok sevdim
demek sen -400 çıktın oh ne güzel ben +3 ama çizelgemde başlangıcı 74 yapıcam yarın kilo değişimi 0 yapmayı dünüyorum

merhaba kızlar:))

9.30:kkk 2 kuru kayısı 2 kuru erik kuruyemişle

18.00:1 tabak kuru fasulye-salata-yoğurt bir avuç kuruyemiş

bugun

kahvaltı 10:00 : kkk

aksam : döner, salata, cok az da makarna 1 kasık kadar

aralarda da su ve cay su 2lt

spor :40 dk yuruyus

Nihayet 9 gun sonra evime döndum..yarin LISTE sirasi bende 2 ye kadar yazarsaniz memnun olurum 3 ten sonra yogun olurum yarin is var yine heyet varmis bugun mesaj attilar gerekli seyleri yapmaya calistim..yarin arabistanlilar varmis gece 11 e kadar onlarlayim ...sali sabahi da 7 de cikmam lazim norvecli bakanla bizim bakan kahvalti yapacakmis kahvalti bitip ise donmem ogleni bulur....of of hic dinlenme yok...:'(

kızlar anlayamadığım ben 66 kiloysam boyum 1.55 nasıl 40 beden giyebiliyorum normal mi bi de buna cevap veriverin bakiym
xc9 cum aslında bugün bunu düşünmedim değil. Nasıl 40 bedensin diye.?? .!!! Yaptığın sporlar boşa gitmemiş arkadaş:))

Evine hoşgeldin gül:) ve kolay gelsiiinn.!!

Sabah:kkk

Öğlen:yoğurt,ceviz.

Akşam:3 tane çiğ köfte,salata,2 kaşık süzme yoğurt,1 şiş kuşbaşı et.

40 dk yürüyüş.(bantta)

ben ne yapsam ki, eski tartımı paketledim kaldırdım, her ikisinde tartılıp otlamasını mı olsam, çıkacak rakama göre değişir artık :))

ben hemen sabahtan yaparım..

pilatesimi de yaptım, görev tamamlandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…