Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar bu arada bana xc9 dan başka bildirim yapan olmadı,
felluz ve sea yı topiğe yazmış, diğerlerinden ses seda yok.. hadi pazar gününün rehaveti ve ptesi sendromuna veriyorum ama ptesiden itibaren ipin ucunu sıkı tutalım lüften..
herkese iyi geceler, inşallah hepimiz yarına -1 kg ile uyanırız

Taş gibiyim desene

Merhaba,
Hoş geldin oldukça yoğun çalışıyorsun,kolay gelsin. Ben kilo bildirimimi yaptım. Listede varım değil mi kızlar ?[/
B]

Canım spor bildirimini özelden yapıyoruz sanırım. Ben bugün bir kaç hareket dışında çok spor yapamadım. Yarından itibaren özelden mesaj atmaya başlarım.

ben bu satırları yazarken felluz da bildirimini yapmış..
bu durumda günün şampiyonları xc9 ve felluzzz.

ben bu satırları yazarken felluz da bildirimini yapmış..
bu durumda günün şampiyonları xc9 ve felluzzz.
AMA AMA BEEEEEEEEENNNNNNN, Dünde burdan yazmıştım, özelden mesajım yeterli değildi dün 7km yürüyüş, bugün birkaç hareket. Yarından itibaren özelden paylaşacağııııııııımmmmm

Yarın bildirim yaparsın listeyd seni de ekledim

Canım ben sabah erkenden işe gidiyorum o yüzden bildirimimi bugün yaptım.
Tekrar paylaşıyorum.
RumuzESTANSI
Başlangıç tarihi:29 /10/2013
Başlangıç kg:68,9
Bu hafta:68,1
Fark: -800
Toplam fark: 800gr
Beden: 40
Spor: 1 haftalık toplam spor ise 14,5 km yürüyüş
Boy: 1.70

Evine hoşgeldin gül:) ve kolay gelsiiinn.!!
Hosbuldum canim..tskler
kızlar bu arada bana xc9 dan başka bildirim yapan olmadı,
felluz ve sea yı topiğe yazmış, diğerlerinden ses seda yok.. h:
. Caniim ben yoldan yeni geldim ancak valiz bosalttim kizin okul kiyafetlerini utuledim birazdan leslie 3 yapacagim....ben hafta ici genelde geceleri 11 den sonra yapmaya firsat buluyorum sen o zamana kadar yapanlari aciklamis oluyorsun nasil olacak ,,,beni sonraki gunemi ekleyeceksin ?

T

Merhaba,
Hoş geldin oldukça yoğun çalışıyorsun,kolay gelsin. Ben kilo bildirimimi yaptım. Listede varım değil mi kızlar ?[/
B]
hosbuldum canim...tskler

kızlar geldim.
bugün şöyleydi.
sabah kkk
öğlen 1 ceyrek gozleme cisss
aksam 1 kase eksili kofte, 1 tabak ispanak, yogurt, salata
saat 9 gibi bir parca cikolata ciss
sabah kahvalti daveti, aksam
misafirlik derken bu sekilde bir menuyle donebildim ancak.
iyi geceler

Bu kadar yorgunlugun ustune leslie 3 ude yaptim :) ...ayda yarim kg vermekten biktim hep birlikte gaza gelmisken hergun sporuda ekleyeyim yuruyuse bakalim kg da farkedecekmi,,,

Iyigeceler hanimlar
pazar esim evde giremedim
sabah kkk
aksam iskender ayran salata

yarin tartilip bildirim yaparim tam 1 hafta olucak bakalim ne kadar gidicek ???

kizlarrrrr deli olucam yaaaaa onceden ne kadar hizli giderdi kilolar simdi yapistilar sanki 13.gun gide gide 1kilo gitti ya tartim bozuldu artik oyle teselli ediyorum kendimizaten her goren kilo almissin hamilemisin diye soruyor arkadas 1 hafta icinde en az 10 kisi ayni lafi dermi ezber yapmis gibiben kimsenin kilosuyla boyuyla orasi burasi ilgilenmemmillet gr gr benim kilomla ilgileniyor anlamadim gitti cooookkkk morelim bozukkkk

kizlar karatay kitabim yok bulmam imkansiz zaten yasadigim ulkede toplasan 2 turk kitapci var simdi menumu yazayim ne olur yanlissa duzeltin ona gore besleneyim
sabah
1 ince belli bardakla cig badem ceviz karisimi
2 yumurt1 domates
1 salatalik
keci peyniri 1 avuc kadar
10 -15 arasi zeytin
ogle
herhangi bir sebze yemegi
bol yesillikli salata
aksam
grilde yada haslama et
yaninda bazen salata bazen yogurt
not hergun hemen hemen 5 ltye yakkin su iciyorum vucudum alisti istiyor icmezsem dayanamiyorum susuzluga
olmamissa lutfen yorum yazin nerde hatam

kitabı internetten pdf formatında indirebilirsin ben e-kitap olarak satın almıştım ama şimde bedava indirebileceğin yerler var

menün çok güzel öğün araların da 5 saatse süper
günde 5 lt su çok fazla doktorlar her zaman idrarı açık sarı yapacak kadar su öneriyorlar onun bi hesabı vardı ama hatırlayamadım ancak 60 kg biri için 2-2.5 yetiyordu suyun fazlası vücuttan mineral atıyor

herkes sana hamile misin diyormuş belki hamilesindir hıı

bugün yeni tartıma göre bildirim yapacağım çizelgemdeki başlangıç kilomu da ona ggöre ayarlayacağım geçen haftaya göre -300 gr mım ama tartıya göre +3 kg olduğum için kilo değişimimi 0 yapacağım

rumuz: xc9
başlangıç tarihi: 01.02.2013
başlangıç kilo: 74 kg
geçen hafta: 66 kg
bu hafta: 66 kg
fark: 0
fark yüzdesi: % 0
toplam fark: 8 kg
boy: 1.55
beden: 40
spor: yürüyüş

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:63.5
Bu hafta:63.4
Fark: - 100 gr
Toplam fark:6.6 kg
Beden:40
Spor:spor yapmadım geçen hafta
Boy:1.61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesi: -%0, 152

herkese iyi haftalar kızlar...

canım, kilo bildirimini gördüm ama o yarın için bugünden yaptığını düşündüm.. egzersiz ve su bildirmini göremedim, gözümden kaçmış da olabilir, sen mahzenin dikkatine yaz konuya ki dikkatimi çeksin..
aslında günlük bildirmleri açıklamıyordum ama bildirim az olunca hatırlatma babında lisye yayıladığım oldu.. sen er yada geç yap ertesi eklerim listeye.. zaten herkesin hangi saatte geleceğini az çok öğrenince sıkıntı olmaz..
Bu kadar yorgunlugun ustune leslie 3 ude yaptim :) ...ayda yarim kg vermekten biktim hep birlikte gaza gelmisken hergun sporuda ekleyeyim yuruyuse bakalim kg da farkedecekmi,,,
tebrik ederim
Iyigeceler hanimlar
pazar esim evde giremedim
sabah kkk
aksam iskender ayran salata

yarin tartilip bildirim yaparim tam 1 hafta olucak bakalim ne kadar gidicek ???
merakla bekliyoruz..

hayret bişey ya onlar kendi kilolarına baksınlar..

menün gayet iyi canım.. öğün aralarında açıksa sorun yok..

başlangıç tarihi:19/10/2013
başlangıç kilo:80.6
geçen hafta:79.5
bu hafta:78.5
giden:1.0
toplam fark:2.1
Fark yüzdesi:1.509

canım sabah yeni tartımla tartıldım bir de ne göreyim 77.4 çıktı, geçen haftaya gçre 2.1 kilo vermiş görünüyorum, eşimi çağırdım taelaşla, gel de mucizye tanıklık et dedim sonra bir dah .ıktım 78,2 tarttı, şok oldum bir daha çıktım başka bir rakam, çok üzüldüm sonra paketlediğim emektar tartımı çıkardım ve onunla tartıldım, o da küsmüş bana sanırım o da bir dengesizlik yaptı.. ama çok sürmedi.. en çok çıkan rakamı 78.5 i baz aldım.. sonrasında sanki farklı tartmadı ama şaşkınım yav, sende de var mı böyle dengesizlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…