Taş gibiyim deseneaaa bak işte bunu bildin etim sıkıdır ayıptır söylemesi
yazın da hergün hem yürüdüm hem yüzdüm hem pilates yaptım demek kas yaptım
ben gittiğimde 1 tane vardı hemen kaptımdiğer renkler de güzelmiş ama ben siyahı çok sevdim
demek sen -400 çıktın oh ne güzel ben +3 ama çizelgemde başlangıcı 74 yapıcam yarın kilo değişimi 0 yapmayı dünüyorum
Merhaba,Nihayet 9 gun sonra evime döndum..yarin LISTE sirasi bende 2 ye kadar yazarsaniz memnun olurum 3 ten sonra yogun olurum yarin is var yine heyet varmis bugun mesaj attilar gerekli seyleri yapmaya calistim..yarin arabistanlilar varmis gece 11 e kadar onlarlayim...sali sabahi da 7 de cikmam lazim norvecli bakanla bizim bakan kahvalti yapacakmis kahvalti bitip ise donmem ogleni bulur....of of hic dinlenme yok...:'(
Canım spor bildirimini özelden yapıyoruz sanırım. Ben bugün bir kaç hareket dışında çok spor yapamadım. Yarından itibaren özelden mesaj atmaya başlarım.kızlar bu arada bana xc9 dan başka bildirim yapan olmadı,
felluz ve sea yı topiğe yazmış, diğerlerinden ses seda yok.. hadi pazar gününün rehaveti ve ptesi sendromuna veriyorum ama ptesiden itibaren ipin ucunu sıkı tutalım lüften..
herkese iyi geceler, inşallah hepimiz yarına -1 kg ile uyanırız
kızlar bu arada bana xc9 dan başka bildirim yapan olmadı,
felluz ve sea yı topiğe yazmış, diğerlerinden ses seda yok.. hadi pazar gününün rehaveti ve ptesi sendromuna veriyorum ama ptesiden itibaren ipin ucunu sıkı tutalım lüften..
AMA AMA BEEEEEEEEENNNNNNN, Dünde burdan yazmıştım, özelden mesajım yeterli değildi dün 7km yürüyüş, bugün birkaç hareket. Yarından itibaren özelden paylaşacağııııııııımmmmmben bu satırları yazarken felluz da bildirimini yapmış..
bu durumda günün şampiyonları xc9 ve felluzzz.
Taş gibiyim desene
Hahahaaaa
Merhaba,
................... Ben kilo bildirimimi yaptım. Listede varım değil mi kızlar ?[/B]
Yarın bildirim yaparsın listeyd seni de ekledim
Hosbuldum canim..tsklerEvine hoşgeldin gül:) ve kolay gelsiiinn.!!
. Caniim ben yoldan yeni geldim ancak valiz bosalttim kizin okul kiyafetlerini utuledim birazdan leslie 3 yapacagim....ben hafta ici genelde geceleri 11 den sonra yapmaya firsat buluyorum sen o zamana kadar yapanlari aciklamis oluyorsun nasil olacak ,,,beni sonraki gunemi ekleyeceksin ?kızlar bu arada bana xc9 dan başka bildirim yapan olmadı,
felluz ve sea yı topiğe yazmış, diğerlerinden ses seda yok.. h:
hosbuldum canim...tsklerT
Merhaba,
Hoş geldin oldukça yoğun çalışıyorsun,kolay gelsin. Ben kilo bildirimimi yaptım. Listede varım değil mi kızlar ?[/B]
kizlar karatay kitabim yok bulmam imkansiz zaten yasadigim ulkede toplasan 2 turk kitapci var simdi menumu yazayim ne olur yanlissa duzeltin ona gore besleneyim
sabah
1 ince belli bardakla cig badem ceviz karisimi
2 yumurt1 domates
1 salatalik
keci peyniri 1 avuc kadar
10 -15 arasi zeytin
ogle
herhangi bir sebze yemegi
bol yesillikli salata
aksam
grilde yada haslama et
yaninda bazen salata bazen yogurt
not hergun hemen hemen 5 ltye yakkin su iciyorum vucudum alisti istiyor icmezsem dayanamiyorum susuzluga
olmamissa lutfen yorum yazin nerde hatam
canım, kilo bildirimini gördüm ama o yarın için bugünden yaptığını düşündüm.. egzersiz ve su bildirmini göremedim, gözümden kaçmış da olabilir, sen mahzenin dikkatine yaz konuya ki dikkatimi çeksin..AMA AMA BEEEEEEEEENNNNNNN, Dünde burdan yazmıştım, özelden mesajım yeterli değildi dün 7km yürüyüş, bugün birkaç hareket. Yarından itibaren özelden paylaşacağııııııııımmmmm
aslında günlük bildirmleri açıklamıyordum ama bildirim az olunca hatırlatma babında lisye yayıladığım oldu.. sen er yada geç yap ertesi eklerim listeye.. zaten herkesin hangi saatte geleceğini az çok öğrenince sıkıntı olmaz..Hosbuldum canim..tskler
. Caniim ben yoldan yeni geldim ancak valiz bosalttim kizin okul kiyafetlerini utuledim birazdan leslie 3 yapacagim....ben hafta ici genelde geceleri 11 den sonra yapmaya firsat buluyorum sen o zamana kadar yapanlari aciklamis oluyorsun nasil olacak ,,,beni sonraki gunemi ekleyeceksin ?
hosbuldum canim...tskler
tebrik ederimBu kadar yorgunlugun ustune leslie 3 ude yaptim :) ...ayda yarim kg vermekten biktim hep birlikte gaza gelmisken hergun sporuda ekleyeyim yuruyuse bakalim kg da farkedecekmi,,,
merakla bekliyoruz..Iyigeceler hanimlar
pazar esim evde giremedim
sabah kkk
aksam iskender ayran salata
yarin tartilip bildirim yaparim tam 1 hafta olucak bakalim ne kadar gidicek ???
hayret bişey ya onlar kendi kilolarına baksınlar..kizlarrrrr deli olucam yaaaaa onceden ne kadar hizli giderdi kilolar simdi yapistilar sanki 13.gun gide gide 1kilo gitti ya tartim bozuldu artik oyle teselli ediyorum kendimizaten her goren kilo almissin hamilemisin diye soruyor arkadas 1 hafta icinde en az 10 kisi ayni lafi dermi ezber yapmis gibi ben kimsenin kilosuyla boyuyla orasi burasi ilgilenmem millet gr gr benim kilomla ilgileniyor anlamadim gitti cooookkkk morelim bozukkkk
kizlar karatay kitabim yok bulmam imkansiz zaten yasadigim ulkede toplasan 2 turk kitapci var simdi menumu yazayim ne olur yanlissa duzeltin ona gore besleneyim
sabah
1 ince belli bardakla cig badem ceviz karisimi
2 yumurt1 domates
1 salatalik
keci peyniri 1 avuc kadar
10 -15 arasi zeytin
ogle
herhangi bir sebze yemegi
bol yesillikli salata
aksam
grilde yada haslama et
yaninda bazen salata bazen yogurt
not hergun hemen hemen 5 ltye yakkin su iciyorum vucudum alisti istiyor icmezsem dayanamiyorum susuzluga
olmamissa lutfen yorum yazin nerde hatam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?