Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlar
Ben su an hastanedeyim o nedenle çok yazamayacagım.
Kilo bildirimini de yapayım

Gecen hafta ile aynı
64 kilo sonuçta değişiklik yok yani

Kilo bildirimim.. Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 76,4 ------ Bu hafta: 75,00 ----- Fark: 1 kg 400 gr ----- Toplam fark: 25kg ---- Beden:40-42 ----- Spor: Yok ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde: ... Bügün spora başlıyorum kızlar .. Hafta sonu şehir dışında düğündeydik.. Herkese iyi haftalar.. Öptümm

hani -400 tartıyordu nooldu:44:

benimki nde sorun yok bikaçkere indim çıktım hep aynı hatta şimdi yine tartıldım kahvaltı yaptığım için 300 gr fazla çıktı o da normal
belki 2 kg vermişsindir uzun aradan sonra karataya döndün neden olmasın:26: bence biraz şans ver ilk çıktığımda biraz dengesizlikyaptı ama şimdi iyi başta üzülmüştüm ama artık seviyorum onu sıkıntı yok yani

Günaydın kızlar
Ben su an hastanedeyim o nedenle çok yazamayacagım.
Kilo bildirimini de yapayım

Gecen hafta ile aynı
64 kilo sonuçta değişiklik yok yani
geçmiş olsun canım, hayırdır?

ben de bir kaç gün bir deniycem bakalım.. olmazsa iade edicem :))

günaydın akşam yıne bulgur pilavı yedım içine kaşar peynırı koydum
sabah canım bir şey isemedi ama 1 muz yedım yanıma elma aldım yeşil ama öğle yemeğinde yerim sanırım
sabah tartıldım 68,50 geldim

gunaydın kızlar nasılsın bakalım,bildirim yapmaya elim gitmiyor,bende bir anormallık var,veremedim aksıne aldım,bir iki davete gittim yemek saatlerim şaştı diye bu kadar mı olur offf canım sıkıldı,neyse bugun devam..gecen hafta 87.3 bu hafta 88.4 uzulerekten yazmıcaktım ama olsun +1.100 gr...

başlangıç tarihi:21.01.2013
başlangıç kilo:87
geçen hafta:69
bu hafta:68,5
giden:0,5

Rumuz:epack
Başlangıç tarihi:28.10.2013
Başlangıç kg:71.0
Bu hafta:69.5
Fark:1.5
Toplam fark:
1.5 kg
Boy.167
Yas.28

Super ya bu hafta ilk odemin gitti sanirim bundan snraki haftalarda en fazla 1kg gider heralde ama ben raziyim hafta da 1 dmek ayda 4 eder
ve bu beni ilk ay 67
2.ay 63
3.ayda 59 a getirir yasasinn

benim tartı da aynıydı her çıkışımda bastığım noktaya göre farklı tartıyordu yenisini aldım oda öyle sözde dijital inip çıkınca farkediyor ..bazen ikisindede aynı geliyorum çizelge yaptım kendime her sabah tartılıp yazıyorum pazartesi günleri 2 sinde birden tartılıp ortalamasını alıyorum..sabah birinde -100..diğerinde -300 çıktım ..-200 vermiş kabul ediyorum kendimi :)

rumuz: felluz
başlangıç tarihi: 09/03/2013
başlangıç kilo: 87 kg
geçen hafta: 77 kg
bu hafta: 78 kg
fark:+1 kg
fark yüzdesi: % +1,298
toplam fark: 9 kg
boy: 1.63
beden: 42,44
spor: yürüyüş

ben de öyle yapayım bari :))

bunda 1 terslik var vermemeni anlarım ama almanı anlayamadım, ya regl öncesisindir, ya da başka bir nedenle ödem vardır.. son menülerini gözden geçir istersen..
rumuz: felluz
başlangıç tarihi: 09/03/2013
başlangıç kilo: 87 kg
geçen hafta: 77 kg
bu hafta: 78 kg
fark:+1 kg
fark yüzdesi: % +1,298
toplam fark: 9 kg
boy: 1.63
beden: 42,44

felluzcum sen de mi regl dönemindesin..

canım yüzdemi yanlış hesaplamışım, 1.257 olacak, düzeltemiyorum da, bunu baz al lütfen!!

Hay allah.!!! bu hafta artış var.. geriye bakıyorumda hatam nerde.?? diye bakıyorummm...evet eveet hatırladımmm kısırın ölçüsü kaçmıştı, iki kere yaş pasta yemiştim,lahmacunun ölçüsünü kaçırmıştım,1 kere lavaş ekmek,teyzemgilde tuzlu ayçekirdeği,1lira büyüklüğünde susamlı pasta...bir de regl öncesi şişlinliği var üstümde.!!!

Hiç de masum değilmişim.!! bundan sonra hatalarımı böyle sıralayacam ki utanıp bir daha yapmayım.:))

Evet canım hem regl öncesi.! Pasta kaçamakları.!! hem de ölçüleri kaçırma ama sayende yürüyüşe de başladım..iddia da iddialıyımm :)) bozmak yok..!!!!

Son düzenleme:
merhaba bayanlar
sitedede diyettede yeniyim..bugün başlayalı 2 hafta olacak ilk hafta 3 kilo vermiş görünüyodum fakat regl haftamdayım onları almış gibi grünüyorum bu normalmi sizce yoksa bendemi bi anormallik var bana yardımcı olun lütfen

evet kaçamaklar geçmişte kaldı, hadi bakalım, hepimiz iddialıyız, kim tutar biziii

hoşgeldin canım, ilk hafta 3 kilo çok güzel, regl döneminde ödem olması çok normal, menülerinde sorun yoksa regldendir, üzülme haftaya hepsini vermiş olucaksın..

Son düzenleme:

Regl donemi bende 3 arttigida 2 arttigida oluyor cok sisiyorum bozma moralini canim

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.0
Bu hafta:67.8
Fark:-200
Toplam fark:11,4
Beden:42
Spor:leslie 3 ve koşu bantı
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0.294

baslangic tarihi: 10/08/2013
baslangic kg: 70
gecen hafta: 62,6
bu hafta: 62
fark: -600
toplam fark: -8 kg
boy:1.60
hedef:58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…