hoşgeldin canım, ilk hafta 3 kilo çok güzel, regl döneminde ödem olması çok normal, menülerinde sorun yoksa regldendir, üzülme haftaya hepsini vermiş olucaksın..
bir de bel ölçüsü lazım canım, bel oyuntusunun olduğu yerden..selam kızlar,
herkese bol leptinli bir hafta dilerim.
Mahzencim, aşağıdaki bilgilerden başka gerekli bilgi var mı? geçmişi henüz okuyamadım hiç bilgim yok konuda.
ben bugün spor+bol su+diyet başka ne yapmam gerekiyor?
kasım sonu hedefim : 65
aralık sonu hedefim : 62
Göbek: 76
Kalça:102
Rumuz:texmuh
Başlangıç tarihi:21/10/2013
Başlangıç kg:73,3
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:72,8
Fark:-300
Toplam fark-500
Beden:42-44
Spor:koşu bantı 5km yürüyüş
Boy:1.55
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0,412
gram gram gidiyo olsun sonuçta diyet yapıyo gibi değilim karnım tok,çok şükür
Kizlar selammm.
Bugun basladim bende insallah kilo verebilirim cunkuu hamile kalmam icin kilo vermem sart.dua edin lutfenn
Benim bir sikintim var..
abur cubur olmadan duramiorum birde sirketteyim zaman gecmiyor.spor tamam aksam 8den sonra bisey yenmicek ok.
Ama kuruyemisim hep yanimda duruo bi kayisi bi badem bazen atiyorum agzima hic bos duramiyorum.gunde maximum.ne kadar tuketebilirim cevaplarinizi bekliyorum lutfen..
Birde gunde bir fincan sutlu kahve sekersiz oglen vazgecemedigim birsey bir tanecik oda.
Onu disinda makarna pilav ekmek ve ozelikle seker vazgeciyorum bebegim.icin ins hemen verebilirim.kilolarimi.yardimlarinizi.bekliyorum.((
kuruyemiş kavrulmamış olarak günde 1 çay bardağı tüketilebilir kayısı 3-4 tane ama bunları aralarda yersen bi işe yaramaz kahvaltıda yiyeceksin ya da öğünlere eşit olarak paylaştıracaksın ve öğün araların 4-5 saat olacak
Kavrulmamis paketli aliyorum zaten ama iste aralarda agzim bos durmuyor acikiyorum tuh ya moralim bozuldu simdi tam kendime uygun bir diyet buldum derken.bnm yaptigim aralarda yemek tamamen akisi degistiyiormu bu diyetin peki
hayırdır canım doktorda bikaçgünlük ne işiniz var umarım önemli bişey değildirslm arkadaşlar yarın gıremeye bılrıım hatta bir kaç gün girmeyebilirim kızımı dr götürcez ve duruma göre grii yaparım
öğlen nohut salata ve yeşil mercımek çorbası ve muz yedim
sanırım amelıyat
bir de bel ölçüsü lazım canım, bel oyuntusunun olduğu yerden..
KİLO VERENLER
epack %-2.112:119:
Hedef60busondiyet %-1.832:119:
Mahzen77 %-1.257:119:
Destansı % -1.161:119:
mavi bisiklet %-0,958
Afatmas %-0.724
Sivasın gülü %-523
Texmuh %-0,412
gul_0663 %-0.294
law-yer %-0, 152
SABİT KALANLAR
xc9
Sea
ALANLAR
felluz % +1,298
snowdrop %+1.260
Bicnv %+ 0,597
kusura bakmayın geciktirdim..işlerim çok , sağolsun çoğu arkadaş yüzdesini hesaplamamış onlarlada uğraşınca iyice geciktim
kilo veren herkesi kutluyorum, sabit kalanlarla veremeyenleride haftaya vermiş olarak görmeyi arzu ediyorum
KİLO VERENLER
epack %-2.112:119:
Hedef60busondiyet %-1.832:119:
Mahzen77 %-1.257:119:
Destansı % -1.161:119:
mavi bisiklet %-0,958
Afatmas %-0.724
Sivasın gülü %-523
Texmuh %-0,412
gul_0663 %-0.294
law-yer %-0, 152
SABİT KALANLAR
xc9
Sea
ALANLAR
felluz % +1,298
snowdrop %+1.260
Bicnv %+ 0,597
kusura bakmayın geciktirdim..işlerim çok , sağolsun çoğu arkadaş yüzdesini hesaplamamış onlarlada uğraşınca iyice geciktim
kilo veren herkesi kutluyorum, sabit kalanlarla veremeyenleride haftaya vermiş olarak görmeyi arzu ediyorum
geçmiş olsun canım..slm arkadaşlar yarın gıremeye bılrıım hatta bir kaç gün girmeyebilirim kızımı dr götürcez ve duruma göre grii yaparım
öğlen nohut salata ve yeşil mercımek çorbası ve muz yedim
o zaman göbeği de göbek deliği hizasından ölç canım.. sonra ölçülerini bana msj at, boy kilo yaş hedef bel göbek kalça/basen hepsini toptan yaz çünkü karıştı bayaa..bu 76yı oradan ölçtüm sanki, çukurun 3 cm kadar üstünden ama akşam belin en ince yerini de ölçeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?