çok sevindim canım,allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
çok sevindim cnm Allah tamamına erdirsinnn
kızlar bu arada bende test yaptım negatif,ama 10 gün oldu hala gelmedi regl.korkmaya başladım artık,hiç böyle olmamıştı:18::18:
kızlar bu arada bende test yaptım negatif,ama 10 gün oldu hala gelmedi regl.korkmaya başladım artık,hiç böyle olmamıştı:18::18:
Amin.Allah isteyen herkese versin.
Leylak,bebek istiyormusun bilmiyorum ama ben yıllarca bu mevzuyla ilgilendiğim için biliyorum.Eğer idrardan yaptıysan testi çıkmayabilir.Kanda baktırmalısın
kan testi mi idrar mı ?
kanda yaptır ve sonra dr.a görün cnm ben öyle yaptım ilaç verdi onu içiyorum.
ismi p..gs...n
evde test yaptım canım.yarına kadar gelmezse kan testine gidicem yarın,çıkmama ihtimali de varmıydı,hiç bilmiyodum
Gozunuz aydın canımuzun bir aradan sonra geri geldim güzel haberlerle.Tüp bebek uygulamasına başlamıştım,o nedenle yazamadım,giremedim nete.bu süreçte karatay diyetine devam ettim,yürüyüşümü yaptım.İlk defa bir tüp bebek denemesinde kilo almadım ve kendimi iyi hissettim.Ama hiç kilo da vermedim tabii.Neyse dün test sonucunu aldım ve pozitif.Ben bu diyetin fertilizasyonda da etkili olduğunu düşünüyorum ve aslında bu konuda sıkıntı yaşayan herkese bunu anlatmak istiyorum.Bilmiyorum şansmıydı beslenmenin etkisimiydi neydi ama pozitif sonuç almak harika bir duygu.bence beslenme tarzının kesinlikle etkisi yüksek diye düşünüyorum,
bu arada topicte almış başını gitmiş ne güzel
Sizinle sevincimi paylaşmak istedim.Allahın izniyle devam ederse hamileliğim bu süreçte kesinlikle karatay beslenme şeklini uygulayacağım.Hepiniz ne güzel kilolar vermişsiniz ben yokken.Kıskandım da bi yandan
uzun bir aradan sonra geri geldim güzel haberlerle.Tüp bebek uygulamasına başlamıştım,o nedenle yazamadım,giremedim nete.bu süreçte karatay diyetine devam ettim,yürüyüşümü yaptım.İlk defa bir tüp bebek denemesinde kilo almadım ve kendimi iyi hissettim.Ama hiç kilo da vermedim tabii.Neyse dün test sonucunu aldım ve pozitif.Ben bu diyetin fertilizasyonda da etkili olduğunu düşünüyorum ve aslında bu konuda sıkıntı yaşayan herkese bunu anlatmak istiyorum.Bilmiyorum şansmıydı beslenmenin etkisimiydi neydi ama pozitif sonuç almak harika bir duygu.bence beslenme tarzının kesinlikle etkisi yüksek diye düşünüyorum,
Sizinle sevincimi paylaşmak istedim.Allahın izniyle devam ederse hamileliğim bu süreçte kesinlikle karatay beslenme şeklini uygulayacağım.Hepiniz ne güzel kilolar vermişsiniz ben yokken.Kıskandım da bi yandan
Evet idrarda çıkması için bu gebelik hormonu hcg nin belli bir seviyeye gelmesi gerkiyor.Kanda 1000 in üzerine çıktığında idrarda çıkıyor sanırım.Allah gönlüne göre versin..
Gozunuz aydın canımmasallah ,sevınclı haberlerınızı alalım ınsallah Iste bu ya Kız olursa adını canan koyun ya Tılıllılılıııı Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
uzun bir aradan sonra geri geldim güzel haberlerle.Tüp bebek uygulamasına başlamıştım,o nedenle yazamadım,giremedim nete.bu süreçte karatay diyetine devam ettim,yürüyüşümü yaptım.İlk defa bir tüp bebek denemesinde kilo almadım ve kendimi iyi hissettim.Ama hiç kilo da vermedim tabii.Neyse dün test sonucunu aldım ve pozitif.Ben bu diyetin fertilizasyonda da etkili olduğunu düşünüyorum ve aslında bu konuda sıkıntı yaşayan herkese bunu anlatmak istiyorum.Bilmiyorum şansmıydı beslenmenin etkisimiydi neydi ama pozitif sonuç almak harika bir duygu.bence beslenme tarzının kesinlikle etkisi yüksek diye düşünüyorum,
Ne kadar güzel bir haber bu.
Çok sevindim
Çıtır bir anne adayımız var artık demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?