Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rumuz: ceylin1907

Başlangıç tarihi: 14.09.2011
Başlangıç kg: 72
Geçen hafta: 66.1
Bu hafta: 65.9
Fark: -0,2
Toplam fark: 6.1
Spor: Son hafta bayram sebebiyle yoktu
Boy: 158
Hedef: 55

Bayrama rağmen -0,20

kızlar bu arada bende test yaptım negatif,ama 10 gün oldu hala gelmedi regl.korkmaya başladım artık,hiç böyle olmamıştı:18::18:

kızlar bu arada bende test yaptım negatif,ama 10 gün oldu hala gelmedi regl.korkmaya başladım artık,hiç böyle olmamıştı:18::18:

Leylak,bebek istiyormusun bilmiyorum ama ben yıllarca bu mevzuyla ilgilendiğim için biliyorum.Eğer idrardan yaptıysan testi çıkmayabilir.Kanda baktırmalısın

Leylak,bebek istiyormusun bilmiyorum ama ben yıllarca bu mevzuyla ilgilendiğim için biliyorum.Eğer idrardan yaptıysan testi çıkmayabilir.Kanda baktırmalısın

evde test yaptım canım.yarına kadar gelmezse kan testine gidicem yarın,çıkmama ihtimali de varmıydı,hiç bilmiyodum

evde test yaptım canım.yarına kadar gelmezse kan testine gidicem yarın,çıkmama ihtimali de varmıydı,hiç bilmiyodum

Evet idrarda çıkması için bu gebelik hormonu hcg nin belli bir seviyeye gelmesi gerkiyor.Kanda 1000 in üzerine çıktığında idrarda çıkıyor sanırım.Allah gönlüne göre versin..

Gozunuz aydın canım masallah ,sevınclı haberlerınızı alalım ınsallah Iste bu ya Kız olursa adını canan koyun ya Tılıllılılıııı Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .

hoş geldinnnnnnnnnnnn..
ben de seni merak ediyordummmmmm...
çok sevindimm çokkkkkkkkkkkkkk...
sağlıcakla kucağına al inşallhhhhhhhh

Evet idrarda çıkması için bu gebelik hormonu hcg nin belli bir seviyeye gelmesi gerkiyor.Kanda 1000 in üzerine çıktığında idrarda çıkıyor sanırım.Allah gönlüne göre versin..

anladım canım sağol,bende çok isterim bebeğim olsun ama umutlanmak da istemiyorum işte.ama yoksa da bu kadar gecikme için doktora gitmem şart...

Teşekkür ederim gül.Sende kilo vermeye devam ediyorsun ne güzel.Bana da güç veriyorsun..

Ne kadar güzel bir haber bu.
Çok sevindim
Çıtır bir anne adayımız var artık demek.

cnm ya cok sevındım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın hayırlısıyla tamamıne erdırsın amin amin amin

cok sevındım canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallah.

famir hastalıgını bana gecırdın,bırdenbıre grıp oldum,oluyorum sımdı:2::2::2::2:

bu hafta tekrar spora baslama hayallerım vardı,yalan oldu

sabahkı klasık karatay kahvaltısından sonra
17 gıbı sebze turlusu ve kapuska yıycem
bıde ev yogurdu tatlı nıyetınede kayısı

ha bu arada dun kayısının ıcıne cevız koyup
kakaoya buladım super bısey oldu tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…