Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir. Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir...

kızlar haftaya +1 ile gırdıgımın ardında yıkılmadım ayaktayım.bi yanlısım varsa lutfen uyarırmısınız öğünlerimde
bugun kı menum

1.öğün

6tane zeytin
1avuc peynır
2 dılım salatalık
1 dilim domates

2.öğün

2 kepçe tavuk corbası
birkactane izmir kofte (garnıtur ve patatesınden almadım)

1 s.b acık sekersız cay

yemekten 2 saat sonra sekersız nescafe

Ya bende hala bildirim yapmaya devam etmek istiyorum.Belki kilo alacağım ama olsun.Siz bana güç veriyorsunuz.
Bugünkü menüm
2 haşlanmış yumurta
2 domates
15 zeytin
1 çay bardağı antep fıstığı
öğle:
2 parça pirzola
cacık
Akşamada pırasa yapacağım şöyle ekşili ama ekmeksiz yenirmiki.Var mı pırasa tarifi olan?

famir hastalıgını bana gecırdın,bırdenbıre grıp oldum,oluyorum sımdı:2::2::2::2:

bu hafta tekrar spora baslama hayallerım vardı,yalan oldu

gelecek hafta ben birinci olacam desenee

geçmişş osssunnnnn guzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
bebişlere bulaştırma amannnnn diyimmmmmmm

bencede devam etmelisin...
böylece fazla kilo almamış olursunnn...
normalde 3-4 adet ceviz tüketmen gerekiyor ebbek için..
ekmekte yemediğin için cevizi daha fazla tüket e miiiiiii...
bebecikkk aç kalmasınnnn

gelecek hafta ben birinci olacam desenee

geçmişş osssunnnnn guzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
bebişlere bulaştırma amannnnn diyimmmmmmm

ayyy haftaya da 1,5 kg versem ne kadan güsel olurrrbırıncılıkte gözüm yok,sen birincı ol ama ben 1,5 kg vereyımm

tatlım ben prasayı zeytın yaglı yaparım genelde ekmek aranmaıyo yanında ozaman.pırasaları ıstedıgın buyuklukte dogra tencereye ben baya ınce dograrım genelde üstüne soganını koy havucu koy bir çaybardagı su koy ıcıne az bışıy zeytın yagı cok az şeker ve tuz koyardım daha lezzetlı oluyo seker yasak oldugu ıcın koymuyorum artıkın:) kapagını kapat kısık ateste pişsin enson kaynamaya baslayınca bı karıstı sonra afıyetle ye cnm ıstedı hıncık :)

Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir. Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir...
papadıya bunu begendı:)))
ayyy haftaya da 1,5 kg versem ne kadan güsel olurrrbırıncılıkte gözüm yok,sen birincı ol ama ben 1,5 kg vereyımm

cok gecmıs olsun canım bol lımonlu ılık su ıc

bencede devam etmelisin...
böylece fazla kilo almamış olursunnn...
normalde 3-4 adet ceviz tüketmen gerekiyor ebbek için..
ekmekte yemediğin için cevizi daha fazla tüket e miiiiiii...
bebecikkk aç kalmasınnnn

Evet artık daha dikkatli olmalıyım ama meyve konusunda ne yapmak gerek ki hani bebek için yemelimiyim var mı fikri olan

Evet artık daha dikkatli olmalıyım ama meyve konusunda ne yapmak gerek ki hani bebek için yemelimiyim var mı fikri olan

ilk üç ay canın hiç birşey istemeyecek ama sonraları bir iştah patlaması yaşayacaksınn..
iştahını kontrol etme adına bence 2 porsiyon yenebilir...
sonra şekerli şeylere saldırıısın mazzaallahhh

Sağol canım.Bende zeytinyağlı yaparım pırasayı.bugün senin tarifi deneyeyim

meyveden ziyade bol balık yemen gerekıyor canım,ımkanın varsa hergun.ve omaga3 almalısın,doktorun tavsıye etsın markasını.

canan hocaya da sorabılırsın meyve meselesını doktorlar sıtesınden

Sabah öğünlerinde yemelisin bence meyveni eksik etme.
Kendin için değil bebiş için

Evet sabahları yemek mantıklı.İnşallah devam ederde karatayla beslenip sağlıklı,insülin direnci olmayan bir bebeğim olur:))Hani annenin gebelikte beslenmesi çok önemliymiş ya

meyveden ziyade bol balık yemen gerekıyor canım,ımkanın varsa hergun.ve omaga3 almalısın,doktorun tavsıye etsın markasını.

canan hocaya da sorabılırsın meyve meselesını doktorlar sıtesınden

Bol balık hımm.Tamam çok da severim balığı zaten.Omega 3 kullanıyorumda aslında tereddüt ettim bi taraftanda evet ben canan hocaya sorayım en iyisi.Bi sürü soru var kafamda:))

Evet sabahları yemek mantıklı.İnşallah devam ederde karatayla beslenip sağlıklı,insülin direnci olmayan bir bebeğim olur:))Hani annenin gebelikte beslenmesi çok önemliymiş ya

Özellikle kız çocuklarına geçermiş annenin inisülin direnci.
O yüzden kızın olursa ki nedense öyle hissettim bir an.
Küçük cimcime inisülin direnci olmadan 1-0 önce başlar hayata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…