bir debim'de gördüm tuzluk şeklinde minik öğütücüler var içinde hazır tuz karabiber oluyor onlardan da düşünebilirsin. 3-4 lira arası bir fiyatı vardı içinde hazır himalaya tuzu ve karabiberi de bedava.
bu kadar yemissin anacığım iyi vermissin valla sevindim emme siz bir gelinde 60 lara bak nasıl yavaslıyorsunuz
asmam nerde ya girmiyo artık:26::26:
Bir de kızlar. Malum gider açılıp bulaşık makinası çalışmaya başlayınca benim mutfaktaki faaliyetlerimde başladıBuzlukta köy tavuğu vardı, onu çıkardım pişireceğim. Yalnız köy tavukları 2,5-3,5 saat gibi bir sürede pişiyormuş, güzel tarifi olanlar paylaşabilir mi? Bu tavuk konusunda epey beceriksiz sayılırım da
kızlar herşeyi mevsiminde tüketicez ya,domates salatalık biber mevsimi geçti,ufaktan vedalaşın bence
kızlar güzel bir lahana salatası tarifiniz var mı,aksam yapayım dıyorum
ben olsam duduklude lokum gıbı oluncaya dek haslar bır porsıyon tabagıma alır bol mevsım salatasıyla yerdımBir de kızlar. Malum gider açılıp bulaşık makinası çalışmaya başlayınca benim mutfaktaki faaliyetlerimde başladıBuzlukta köy tavuğu vardı, onu çıkardım pişireceğim. Yalnız köy tavukları 2,5-3,5 saat gibi bir sürede pişiyormuş, güzel tarifi olanlar paylaşabilir mi? Bu tavuk konusunda epey beceriksiz sayılırım da
kızlar herşeyi mevsiminde tüketicez ya,domates salatalık biber mevsimi geçti,ufaktan vedalaşın bence
Tamam canım bunu deniyorum. Tavuğu haşlarken suya bir şey ekliyor muyuz (sirke, limon, tuz vs.)cok yemedım canımm yaa hepsi bu ıste,baska hıc tatlı ve bayram cıkolatası felan yemedım.
60lardada yavaslamayayım yaa,cook kılom var daha verilecekkk
evet asmam yok gercektenn,tatilde mı acaba
bu tarifi yaptım ben canım.güzel olmustu tavsiye ederım.tavugu parcalamadan tum hasladım ama .
adet tavuk
4 adet domates
4 adet sivri biber
1 adet orta boy kuru soğan
3 diş sarımsak
1 su bardağı tavuk suyu
1,5 tatlı kaşığı tuz
# Tavuğun derisi çıkarılır, küçük parçalara ayrılır. Tencereye aktarılır, üzerine su konur yarım haşlanır.
# Toprak güveç ya da kalın tabanlı bir tencereye yarım daire şeklinde doğranmış soğan, ince kıyılmış sarımsak konur.
# Üzerine 1 su bardağı tavuk suyu ve tuz eklenir. Kapağı kapatılır. Soğanlar şeklini kaybedene dek pişirilir.
# Domateslerin kabukları soyulur, küp şeklinde doğranır. Biberlerin çekirdekleri çıkarılır, 1 parmak eninde doğranır ve soğanlı karışıma eklenir.
# Domates salçamsı bir kıvam alana dek pişirilir. Üzerine tavuk parçaları yerleştirilir.
# Kapaklı olarak, orta ateşte 15-20 dakika pişirilir.
Mor lahana ise ben doğrayıp hafif haşlıyorum.soğuyunca sarımsaklı yoğurtla karıştırıp üzerine ceviz ufalıyorum. Eğer beyaz lahana ise onu haşlamadan doğruyorum içine havuç rendeliyorum birazda dere otu ekliyorum sos olarakta biraz elma sirkesi, biraz nar ekşisi, sumak, zeytinyağı, limon, tuz karıştırırp döküyorum. O da güzel oluyor.kızlar güzel bir lahana salatası tarifiniz var mı,aksam yapayım dıyorum
kızlar güzel bir lahana salatası tarifiniz var mı,aksam yapayım dıyorum
Gecmıs olsunsabah
1 haşlanmış yumurta(kayısı kıvamında haşla demeyi unutuyorum anneme,lop yumurtayıda hiç sevmem zati)
2 kk kadar beyaz peynir
4 zeytin
biraz fıstık
öğle
1 haşlama tavuk budu
2-3 kaşık yoğurt
2 yk lor peynir
biraz fıstıkk
akşamda tavuk yicem sanırsam...
hiç su içemdimmm,hasta hasta içilmiyor valla
uzun bir aradan sonra geri geldim güzel haberlerle.Tüp bebek uygulamasına başlamıştım,o nedenle yazamadım,giremedim nete.bu süreçte karatay diyetine devam ettim,yürüyüşümü yaptım.İlk defa bir tüp bebek denemesinde kilo almadım ve kendimi iyi hissettim.Ama hiç kilo da vermedim tabii.Neyse dün test sonucunu aldım ve pozitif.Ben bu diyetin fertilizasyonda da etkili olduğunu düşünüyorum ve aslında bu konuda sıkıntı yaşayan herkese bunu anlatmak istiyorum.Bilmiyorum şansmıydı beslenmenin etkisimiydi neydi ama pozitif sonuç almak harika bir duygu.bence beslenme tarzının kesinlikle etkisi yüksek diye düşünüyorum,
bu arada topicte almış başını gitmiş ne güzel
Sizinle sevincimi paylaşmak istedim.Allahın izniyle devam ederse hamileliğim bu süreçte kesinlikle karatay beslenme şeklini uygulayacağım.Hepiniz ne güzel kilolar vermişsiniz ben yokken.Kıskandım da bi yandan
uzun bir aradan sonra geri geldim güzel haberlerle.Tüp bebek uygulamasına başlamıştım,o nedenle yazamadım,giremedim nete.bu süreçte karatay diyetine devam ettim,yürüyüşümü yaptım.İlk defa bir tüp bebek denemesinde kilo almadım ve kendimi iyi hissettim.Ama hiç kilo da vermedim tabii.Neyse dün test sonucunu aldım ve pozitif.Ben bu diyetin fertilizasyonda da etkili olduğunu düşünüyorum ve aslında bu konuda sıkıntı yaşayan herkese bunu anlatmak istiyorum.Bilmiyorum şansmıydı beslenmenin etkisimiydi neydi ama pozitif sonuç almak harika bir duygu.bence beslenme tarzının kesinlikle etkisi yüksek diye düşünüyorum,
Sizinle sevincimi paylaşmak istedim.Allahın izniyle devam ederse hamileliğim bu süreçte kesinlikle karatay beslenme şeklini uygulayacağım.Hepiniz ne güzel kilolar vermişsiniz ben yokken.Kıskandım da bi yandan
coook tebrik ederımcanım.vallahı gunlerdır aklımdasın,diyetı bıraktı heralde dıyorum.
ne guzel haberlerle geldın,Allah saglıkla kucagına almayı da nasıp etsin ins.
tup bebek tedavısı gorenlere de umut oldun,ins maattıkacımdan da alıcaz yakında guzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?