Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam ben geldim kızlarr ..
1000. sayfaya yetiştim.
İlk geldiğimde daha 30lardaydı, şimdi bakıyorum da nasıl ilerlemişiz.

1. Bildirim:11.11.2011

Rumuzapadiya

Geçen hafta:102.0
Bu hafta: 100.7
Fark: -1.3

Beden:48

Spor:yarım saat yuruyus
Boy: 170
Tebrıkler papadıya ıkıncı sıradasın hadı bakalım yok mu loxandra yı gecenn ,yenı gelenler hosgeldınız

Yanıt veren arkadaşlar, teşekkür ederim ilginiz için. Demir eksikliği konusunda haklısınız. Başlangıç için azaltmaya çalışacağım. Sevgilerimle...

Kızlar bu keten tohumu ve çörek otunu nasıl öğütüyorsunuz? Öğütücüne marka ve nereden aldınız, paylaşır mısınız?

Kızlar bu keten tohumu ve çörek otunu nasıl öğütüyorsunuz? Öğütücüne marka ve nereden aldınız, paylaşır mısınız?

öğütülmüşü aktarlarda satılıyor...
yalnız buz dolabında saklayın çünkü öğütülmüşü çabuk bozulurmuşş..
öğütülmüş olanı benim bağırsaklarıma fayda etmiyor yalnız..
yoğurdumun içine katıyorun taneli olanı 15-20 dk bekletiyorum yumuşuyor hemn,çiğneye çiğyene öğütüyorum hem tane daha lezzetli

Ben sinbo aldım 30 lira falandı sanırım. 2 ayrı markanın daha var bu öğütücülerden benimki şimdilik iyi öğütüyor.
Eki Görüntüle 286833

bir debim'de gördüm tuzluk şeklinde minik öğütücüler var içinde hazır tuz karabiber oluyor onlardan da düşünebilirsin. 3-4 lira arası bir fiyatı vardı içinde hazır himalaya tuzu ve karabiberi de bedava.

aramıza hosgeldın canım
hehheh 1000. sayfaya da yetiştim,tılılılılılı:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
1000.sayfanın en basında ben varım yanlızkılo bıldırımım bundan 1sene sonra bu sayfayı acıp hey gıdı gunler heyyyy dıye ıc cekecem o an 38 beden gıyıyor olucam tabıah kih koh koh
Tebrıkler papadıya ıkıncı sıradasın hadı bakalım yok mu loxandra yı gecenn ,yenı gelenler hosgeldınız

cok tesekkurler gulcummm cok mutluyum ıkı gune kalmaz ıkı hanelı rakamlara ınerım oleyyyyy
CANAN HOCA SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN
CANAN HOCA SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN

bu kadar yemissin anacığım iyi vermissin valla sevindim emme siz bir gelinde 60 lara bak nasıl yavaslıyorsunuz

asmam nerde ya girmiyo artık:26::26:

Ben sinbo aldım 30 lira falandı sanırım. 2 ayrı markanın daha var bu öğütücülerden benimki şimdilik iyi öğütüyor.
Eki Görüntüle 286833

Çok teşekkür ederim. Markete gideceğim öğleden sonra bakayım.

Bir de kızlar. Malum gider açılıp bulaşık makinası çalışmaya başlayınca benim mutfaktaki faaliyetlerimde başladı Buzlukta köy tavuğu vardı, onu çıkardım pişireceğim. Yalnız köy tavukları 2,5-3,5 saat gibi bir sürede pişiyormuş, güzel tarifi olanlar paylaşabilir mi? Bu tavuk konusunda epey beceriksiz sayılırım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…