Özellikle kız çocuklarına geçermiş annenin inisülin direnci.
O yüzden kızın olursa ki nedense öyle hissettim bir an.
Küçük cimcime inisülin direnci olmadan 1-0 önce başlar hayata.[/QUO
İnşallah masal.Allah sağlıklı bir bebek versin bize:))İsteyen herkese
İnşallah tylhollcum.
Güzel bebeğini kucağına aldığında da paylaşırsın umarım burada.
Artık senin menülerine daha dikkat etmeliyiz topic olarak
Evet sabahları yemek mantıklı.İnşallah devam ederde karatayla beslenip sağlıklı,insülin direnci olmayan bir bebeğim olur:))Hani annenin gebelikte beslenmesi çok önemliymiş ya
iNŞ.CANIM
Bu arada benim -200 gr.ı kimse beğenmedi mi yaff
Sağol canım.Bende zeytinyağlı yaparım pırasayı.bugün senin tarifi deneyeyim
İnşallah tylhollcum.
Güzel bebeğini kucağına aldığında da paylaşırsın umarım burada.
Artık senin menülerine daha dikkat etmeliyiz topic olarak
Evet evet lütfen.Yoldan çıktığımda durdurun beni lütfen.Famir dedi ya iştah patlaması yaşayacaksın korktum valla.Az önce de canan hocaya sordum meyve ve omega 3 meselesini.bakalım ne diyecek.
Evet evet lütfen.Yoldan çıktığımda durdurun beni lütfen.Famir dedi ya iştah patlaması yaşayacaksın korktum valla.Az önce de canan hocaya sordum meyve ve omega 3 meselesini.bakalım ne diyecek.
En doğru cevabı ondan alırsın zaten.
İçin rahat olur.
Doğrudur ya hormonlarla iştah çok alakalı eminim.
Bir doğum kontrol hapı hamileliğe göre ne kadar az etkilese de hormonları hiç durmadan yiyordum bir ara.
Hala da kontrol etmesem yerim de kontrol ediyorum artık.
Gayet güzel
Rakam önemli değil önemli olan önündeki o - ..
mersiii canım
eskisi kadar yorum yapamıyorum mazur görün işyerinde bugünlerde eksik kaldığımı gördüm işlerde.:18:
Bıraz sabır,2 gunde almadık bu kıloları ,tartıya degıl mezura ıle olcup bakın cok farkedecek. Ac karnına tartılıyorum,tartılırken nefesımı tutuyorum,cızgılerı yorumluyorumslm herkese ve bebegi olacak olan arkadası da tebrik ederim onun suanda için de olması senın ona hayat veriyor
olman düşüncesi bile cok cok etkiliyor insanı annelik ne yüce bir duygu ..
bu arada gül 1 daha vermissin aklımdan gecen ne oldu biliyosun ben daha 80 ram oynamadan sen 80 asagı düşceseksin
vallahi nazar degmesin insallah..
Bol balık hımm.Tamam çok da severim balığı zaten.Omega 3 kullanıyorumda aslında tereddüt ettim bi taraftanda evet ben canan hocaya sorayım en iyisi.Bi sürü soru var kafamda:))
iNŞ.CANIM
Bu arada benim -200 gr.ı kimse beğenmedi mi yaff
carmen77
Evet kızlar nihayet tavuk haşlandı 2,5 saatte Kaç gündür pişiremiyorum diye üzüldüğüm pırasamı zeytinyağlı, kerevizimide hindistan cevizi yağında kıymalı pişirdim
Ve bu arada hiç anlamadan 60 dakika koşu bandında yürüdüm (270 kalori 5,15 km.) Tartılayım mı diye içim içimi yiyor ama sonra değişmediyse yine üzüleceğim için cesaret edemiyorum. Veriyorumdur herhalde dimi
ben seni şartlandırmış olmayayım şimdi...
belkide sen yaşamayacaksınnn...
ebru şallı ve çağla şikel gibi örnekler var türkiyede
Bildiğim kadarıyla bir müddet balık yenmiyor. Sonrasında da herkes için geçerli ama hamileler için daha önemli derin deniz balıkları ve büyük balıklar yemiyorsun ağır metal zehirlenmesi olmaması için. Tebrikler bu arada
Tebrikle -200 beğenilmez mi hele ki bayram haftasından sonra
YAĞLARA,TOKSINLERE UGURLAR OLSUNN,SEVGIYLE GITSINLER.KARATAY DIYETIYLE ZEHIRLENMIYOR BESLENIYORUZ ARTIKKILOLAR GIDERLER ELBET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?