Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dun akşam bulgur pilavı yedim
sabah muz ve 3-4 ceviz yedim
öğle: Mercımek çorbası 1/2 kaşık et
açım
akşam bakalım

acıkınca yemek gerekiyor canım, açken yemezsen beyin kıtlık moduna geçiyormuş..

canım biz müsli yemiyoruz.. pakete girmiş hiç bir ürünü..
Mahzencigim mesaj kutunu bosalttinmi dunki aktivitemle ilgili gece mesaj attim dolu dedi
boşalttım ablacım bana da uyarı maili geldi de tamamını sildim, gönderebilirsin
Sabah adet oldum adet olunca kılo mu alınıyooooo

adet öncesinde 1-2 hatta 3 kilo kadar ödem tutabiliyor vücut.. bu son derece normal..

menüm
sabah:KKK

öğle:
kurufasulye-pilav
yoğurt

akşam:öğlenin aynısı

gün içinde 2 lt su
sabah kahvaltıdan önce pilates
akşam yürüyüşümü henüz yapmadım

bugünkü menüm pek iç açıcı değil, bulgur fazla ve spor az.. ama napalım bugün de böyle olsun

Ya ymk yemek degilde hani mide kazilir ya oyle oluyorum iste
yemelimiyim bilemedim:44:

Pilatesten uzak duruyordum ama bu göbeği eritmek için başka çare yok gibi.Eski pantolonlarım hep 38-40 beden.Bir ara hiçbirine giremiyordum.Geçen baktım 40 bedenler bacağımdan geçiyor göbekte kapanmıyor.Yürümek yeterli olmayacak.Ben de Ebru Şallının iki videosunu aletsiz ya da ikame nesnelerle yapmaya çalışacağım.
Ebru Şallı Basen Eritme ve Göbek Zayıflama Hareketleri Pilates Egzersizleri Video İzle sağlık videoları - YouTube
Ebru Şallı ile Süper Bir Karın | Hdbelgesel.net - YouTube

Bu arada akşam meyve yememeyi başardım.Sabah iki küçük mandalina bir erikle geçiştirdim meyve işini.

Selam kizlar
Bugun 4,3 km yurudum
Bol sivi tukettim
Ogle yemegi yemedim..
Mahzencim ozelden de yazcam bunlari.

Herkese bol leptinler

ÇOK YOĞUNDUM BUGÜN DÜN DE FACE DEKİ GRUBA TAKILDIM 2-3 gündür TOPİĞİ İHMAL ETTİM.. SORANLARA MERAK EDENLER SAÜOLSUNLAR.. İYİYM SAĞLIĞIM İYİ ŞÜLÜR.. SABAH SÜPER KKK AKŞAM BALIK BUĞULAMA TARHANA ÇORBA VE TAHİN HELVASI.. HERKESİ ÇOK ÖPTÜM..

arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim.ben de uzun zaman sonra nihayet diyete başladım.en aklıma yatan karatay oldu.bu 3.haftam.uygulamaya gayret ediyorum.size sorularım olacak.omega 3,antioksidan içiyormusunuz.sanırım içilmeli.peki hangi markalar ve dozu nedir?birde kabız oldum ben bu diyetle.zaten normaldede sorunluydum,iyice azdı.sabah incir ve kayısı yiyorum,bol su içiyorum ama nafile.kitapta günde 2 kere çıkılmalı diyor.sizler ne durumdasınız?birde ben akşamları makarna ve pilavları hala kesemedim.sanki porsiyonlarımda hala büyük.şimdiye kadar 3 kilo verdim.şu kabızlık ve porsiyonları bir halletsem.tabi egzersizde yok.evin işleri,bebek,büyük kız derken gece pestilim çıkıyor...iyi geceler...

bi sen bi ben kaldık
naapıyosun bebiş uyuyor herhalde

ben yazana kadar gitmişsin

Günaydın herkese
xc9 evet canım gün içi çocuklarla koşuşturmaktan kan ter içinde kalıyorum. Çoğu zaman bakıp çıkıyorum. Bebiş iyi canım. İkisinde de azbişey soğuk algınlığı var. ona da alıştım artık.

hedef60cığım gördüm resimlerini facede, gurur duydum senle
harikasın..
hiç 75 de göstermiyorsun bu arada, daha zayıf gösteriyorsun.

teşekkürler,
sabah kalhvaltım yeşillik, domates,salatalık,peynir ve 1 haşlanmış yumurta,
yarın benim için yorucu olacak umarım işe yarar,
10 km lik doğa yürüyüşüne katılacağım :)

süpermiş ma_yi. tadını çıkar

selam kızlar
ofise geldim karatay kahvaltımı ettim.
bugün de akşama kadar leptin çalıştırcam. sevdim ben bu öğlen yememe işini...

Sabah:kkk

Akşam:2 but tavuk,1 kaşık süzme yoğurt,2 kaşık börülce,1 kaşık cevizli biber.1 mandalina(cısss)

4 saat bahçeyle uğraştımm.. iyi spor oldu:))

liz beth hoşgeldin aramıza.. omega 3 ben kullanmıyorum ama kullanmak gerekiyor, face de sağlıklı yaşıyoruz sayfasında var birkaç marka.. burdan da gül arkadaşımız konuyla oldukça ilgili, onun da ayrı bir başlığı var ordan da ulaşabilirsin canım..

herkese güzel bir gün diliyorum
bugün hava biraz kapalı umarım yağmur yağar cam kenarında kedi gibi kıvrılarak kahve keyfi yapmak istiyorum
kedi deyince aklıma geldi sabah yürüyüş yaparken 5-6 köpek 1 yavru kediyi sıkıştırdı oradan geçen bizler köpekleri uzaklaştırmaya çalıştık o sırada bi tanesi kediyi kaptı korkunçtu o köpeği de uzaklaştırdık minicik el kadar kedi yerde yatıyordu ben elimi süremem huylanırım millet de sadece bakıyo nolur tutabilen biri varsa alıp evlerden birinin bahçesine koyr mısınız demirlerden köpekler giremez dedim biraz mırın kırından sonra bi adam koydu ortalık da annesi de yok kedinin bence o öldü
şu an bunları yazarken yine üzüldüm kendime de kızdım elime alamıyorum diye ama napiym incecik kemiklerini kalp atışlarını hissettiğim an elinden bırakırım ben kuşu japon balığını bile elime alamam
umarım annesi onu bulmuştur ve kurtulmuştur
ha bi de ne olsa beğenirsiniz hergün git deyince yanından giden köpekler bi süre peşime takılmasınlar mı kin güttü namussuzlarkarşıdan gelen bi adamdam yardım istedim hayvanları uzaklaştırdı da rahat rahat yürüyebildim

o doğru eğer beyne acıktım sinyali gidiyorsa ve yemek yemiyorsan vücut kıtlık sinyali vererek leptinin salınımını durduruyormuş geçenler de hocanın bi yazısında okudum
anlamadığım karatay kahvaltısından 2.5 saat sonra nasıl acıkıyorsun hoca diyor ki yemekten 2 2.5 saat sonra acıkıyorsanız yedikleriniz size zarar veriordur
bu durumda kilo vermen de zorlaşır bi süre ayran iç o durumlarda açlık hissi gidiyorsa zamanla kaybolur diye düşünüyorum çünkü daha yenisi vücudun alışmamış olabilir
bi de kayısıyı 2 den fazla yeme ya da bi süre hiç yeme bi de öyle bak

bazı arkadaşlarımız kullanıyor yazını görünce cevap yazarlar sanırım
ama sen pilav makarna yiyorsa hem de akşam bunları bırakman gerek karatayda yeri yok bulgur ya da dövme pilavı yiyebilirsin abartmadan

xc9
sabah sabah yaşadığın bu olaya gerçekten çok üzüldüm.. inşallah yavrucak kurtulmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…