acıkınca yemek gerekiyor canım, açken yemezsen beyin kıtlık moduna geçiyormuş..birde arkadaşlar size bir soru
ben 2 gündür 3 gibi acıkıyorum 11.30 12.30 gibi yapıyorum kahvaltımı acıkmaktan kasıtta şu içim kıyılıyor
neyse sağlıklı yaşıyoruz sayfasında ve bir kaç yerde şunu okudum acıkırsak eğer leptin salgılanmazmıs doğru mu??
canım biz müsli yemiyoruz.. pakete girmiş hiç bir ürünü..Sabah cok erken kalkiyorum 5 bucukta. 6da bi kahve ve yarim cay b. Badem
Kahvaltiyi öğlen yaptim oglene kadar biraz kacamak oldu. Bi parca kek yedim.
Öğlen yemekle karisik kahvalti.
Dana eti, haşlanmış lahana yoğurtlu. 1 yumurtadan omlet. 5 zeytin. 1 küçük parca peynir.
Aksam 16 30 1 kase musli, yarim muz, 2tane lahana sarma yoğurtlu
Simdi spor salonuna gidiyorum.
Görüşürüz
boşalttım ablacım bana da uyarı maili geldi de tamamını sildim, gönderebilirsinMahzencigim mesaj kutunu bosalttinmi dunki aktivitemle ilgili gece mesaj attim dolu dedi
Sabah adet oldum adet olunca kılo mu alınıyooooo
acıkınca yemek gerekiyor canım, açken yemezsen beyin kıtlık moduna geçiyormuş..
canım biz müsli yemiyoruz.. pakete girmiş hiç bir ürünü..
boşalttım ablacım bana da uyarı maili geldi de tamamını sildim, gönderebilirsin
adet öncesinde 1-2 hatta 3 kilo kadar ödem tutabiliyor vücut.. bu son derece normal..
kızlar yüzde hesaplaması ilk sayfada var( bu hafta verin kilo/geçen haftaki kilo*100)
ben hepsi buradadan verdim cnm linkini vereyim
Delta Ultra-Deluxe Dura-Strong Full Pilates Seti X-1 - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
pazar akşamı vermiştim bugün geldi
bu resimler de daha önce bazı arkadaşlara yardım için hazırladığım resimler
yardımcı olursa kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 852875 Eki Görüntüle 852876
bi sen bi ben kaldık
naapıyosun bebiş uyuyor herhalde
ben yazana kadar gitmişsin
ÇOK YOĞUNDUM BUGÜN DÜN DE FACE DEKİ GRUBA TAKILDIM 2-3 gündür TOPİĞİ İHMAL ETTİM.. SORANLARA MERAK EDENLER SAÜOLSUNLAR.. İYİYM SAĞLIĞIM İYİ ŞÜLÜR.. SABAH SÜPER KKK AKŞAM BALIK BUĞULAMA TARHANA ÇORBA VE TAHİN HELVASI.. HERKESİ ÇOK ÖPTÜM..
teşekkürler,
sabah kalhvaltım yeşillik, domates,salatalık,peynir ve 1 haşlanmış yumurta,
yarın benim için yorucu olacak umarım işe yarar,
10 km lik doğa yürüyüşüne katılacağım :)
arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim.ben de uzun zaman sonra nihayet diyete başladım.en aklıma yatan karatay oldu.bu 3.haftam.uygulamaya gayret ediyorum.size sorularım olacak.omega 3,antioksidan içiyormusunuz.sanırım içilmeli.peki hangi markalar ve dozu nedir?birde kabız oldum ben bu diyetle.zaten normaldede sorunluydum,iyice azdı.sabah incir ve kayısı yiyorum,bol su içiyorum ama nafile.kitapta günde 2 kere çıkılmalı diyor.sizler ne durumdasınız?birde ben akşamları makarna ve pilavları hala kesemedim.sanki porsiyonlarımda hala büyük.şimdiye kadar 3 kilo verdim.şu kabızlık ve porsiyonları bir halletsem.tabi egzersizde yok.evin işleri,bebek,büyük kız derken gece pestilim çıkıyor...iyi geceler...
birde arkadaşlar size bir soru
ben 2 gündür 3 gibi acıkıyorum 11.30 12.30 gibi yapıyorum kahvaltımı acıkmaktan kasıtta şu içim kıyılıyor
neyse sağlıklı yaşıyoruz sayfasında ve bir kaç yerde şunu okudum acıkırsak eğer leptin salgılanmazmıs doğru mu??
bazı arkadaşlarımız kullanıyor yazını görünce cevap yazarlar sanırımarkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim.ben de uzun zaman sonra nihayet diyete başladım.en aklıma yatan karatay oldu.bu 3.haftam.uygulamaya gayret ediyorum.size sorularım olacak.omega 3,antioksidan içiyormusunuz.sanırım içilmeli.peki hangi markalar ve dozu nedir?birde kabız oldum ben bu diyetle.zaten normaldede sorunluydum,iyice azdı.sabah incir ve kayısı yiyorum,bol su içiyorum ama nafile.kitapta günde 2 kere çıkılmalı diyor.sizler ne durumdasınız?birde ben akşamları makarna ve pilavları hala kesemedim.sanki porsiyonlarımda hala büyük.şimdiye kadar 3 kilo verdim.şu kabızlık ve porsiyonları bir halletsem.tabi egzersizde yok.evin işleri,bebek,büyük kız derken gece pestilim çıkıyor...iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?