xc9
sabah sabah yaşadığın bu olaya gerçekten çok üzüldüm.. inşallah yavrucak kurtulmuştur
arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim.ben de uzun zaman sonra nihayet diyete başladım.en aklıma yatan karatay oldu.bu 3.haftam.uygulamaya gayret ediyorum.size sorularım olacak.omega 3,antioksidan içiyormusunuz.sanırım içilmeli.peki hangi markalar ve dozu nedir?birde kabız oldum ben bu diyetle.zaten normaldede sorunluydum,iyice azdı.sabah incir ve kayısı yiyorum,bol su içiyorum ama nafile.kitapta günde 2 kere çıkılmalı diyor.sizler ne durumdasınız?birde ben akşamları makarna ve pilavları hala kesemedim.sanki porsiyonlarımda hala büyük.şimdiye kadar 3 kilo verdim.şu kabızlık ve porsiyonları bir halletsem.tabi egzersizde yok.evin işleri,bebek,büyük kız derken gece pestilim çıkıyor...iyi geceler...
kizlarr ben karatay diyeti ile tam 30 Kilo verdimmve bu ramazandan sonra 5 Kilo aldim suan gene diyet ve spora basliyorumm
ilk günler zor olabilir kendini biraz zorla kuruyemişlerin ekmeğin yerini aldığını göreceksinKahvaltıyı ekmemiz yapamıyorum
kizlarr ben karatay diyeti ile tam 30 Kilo verdimmve bu ramazandan sonra 5 Kilo aldim suan gene diyet ve spora basliyorumm
tebrik ediyorum süpervermişsin 30 kg verince 5 kg senin için çerez olur hemencecik verirsin eminim
ilk günler zor olabilir kendini biraz zorla kuruyemişlerin ekmeğin yerini aldığını göreceksin
e-peck
menün çok güzelmiş face grubumuzda resimlerini paylaşsana
bu arada yeni gelen arkadaşlar face te ''karatay mucizesi'' adıyla grup kurduk hepinizi bekliyoruz
kuru incir öncesi-sonrası fotoğraflarını koyabilkirsin karataya gönül verenler için çok motive edici olur
Neler yaptın anlatırmısın
canım sorma akşam evde resmen kavga çıktı patlıcan yüzünden. Ben tencere yemeği yaptım patlıcanı üzerine de patates biber kızartıp ekledim. eşim onları seçti yedi bende sen misin onları şeçen. Eşim her yemekte bişeye burun büker bu durum artık tahamül sınırlarımı zorluyor.canım geçen gün patlıcanlı tarif soran sen miydin
neyse ben bikaç tarif vereyim
patlıcanları yağlayıp fırına atınca kızarmış gibi oluyor üzerine de tencerede pişirdiğin etli soğan dom biberli sosu dök biraz daha fırında pişir kızartarak yapmışsın gibi oluyor
aynı işlemi etsiz bol soğan domates sarımsaklı yap amambayıldı gibi oluyor
patlıcanları közleyerek imam bayıldı hünkar beğendi yapabilirsin
tabi ben yazana kadar evde patlıcan kaldıysa
canım sorma akşam evde resmen kavga çıktı patlıcan yüzünden. Ben tencere yemeği yaptım patlıcanı üzerine de patates biber kızartıp ekledim. eşim onları seçti yedi bende sen misin onları şeçen. Eşim her yemekte bişeye burun büker bu durum artık tahamül sınırlarımı zorluyor.
Canım annem de fırında yağlayıp ızgaralar ben ce de kzarmış gibi oluyor ama benimki onu da yemiyor ki. Ama dediğin tarifi kendim içinde yapıcam. Gerçi eve bi daha patlıcan girir mi dünkü kavgadan sonra bilmiyorum.
aama közlemekde iyi fikir olabilir deniycem onuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?