Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dun akşam 4 ad ili köfte yedım
sabah 2 yumurtalı omlet
öğle kapuska ve mercumek çorbası
akşam sanırım yıne içli köfte

Selam kızlar. 3 gündür evde bilgisayarı dahi açamadım. Dünde yemekte 10 kişilik davetlim vardı. Kusura bakmayın. Menülerime gelince pek te düzgün değil ama yazıyorum. Eleştirilere açığım

Çarşamba menüsü

SABAHeynirli yumurta,domates,zeytin ,peynir,2 dilim ekmek
ÖĞLE: Tavuklu yeşil salata
AKŞAM: Sütlü cornflakes(1 kase)

PERŞEMBE

Sabah: Çarşabanın benzeriydi,az reçelde var
ÖĞLEN: Yarım kase yoğurt
AKŞAM: misafirim vardı, arım kase çorba,Havuçlu yoğurt,1 bardak kola,haşlanmış et,bir parça peynirli şekerli börek

BUGÜN SABAH:Haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek,domates,peynir,az vişne reçeli
ÖĞLEN: 1 dilim ekmek,domates,penir,zeytin,çok az kızartma,şekerli peynirli börekten küçük bir parça
AKŞAM:Haşlanmış tavuk,1 kaşık pilav,nescafe

aa çok üzüldüm keşke dün yazsaydım
benimki de kızartmadan sevmiyo madem diğerlerini kızarttın patlıcanı da kızartsaydın keşke sahi kızartma yapmışken patlıcanı niye kızartmadın?

Yok canım üzülme buda geçer :)). Napiiim sofra klasiği bizimki. Kızım yemez, oğlum yemez, kocam yemez. Onlara kalsa maklarna,patates kızartma. üfff bugün canım çok sıkkın ama sevindiğin teşey var normalde üzgünken bende diyet falam kalmaz hatta sapıtırdım. Ama bu kez öyle olmadı.
Oğlumu alıp sahilde 1 saat yürüdüm. Arbasında zor oyalandı gene. Ama bolbol parkta eğlenmeyide haketti miniğim.

Sabah 9 da kahvaltı yaptım dışarı çıkacağım için pek sıkı yedim sayılmaz.Dolayısıyla öğlen acıkır gibi oldum saat 14 de ağzıma biraz ceviz ve siyah kuru üzüm attım.Saat 16 da 5 mil leslie yaptım.18:30 da yeşil fasulye ve cacık yiyeceğim.

Daha önce ekmeği kesmeme yanlısı olduğunu okumuştum.Ama bu diyetin bir gereği de o.Ben de bir ara dukan yaptım.Söylenene uyuyordum.Yoksa dukan yapmış olmazdım,adı başka olurdu.Bunları bir geçiş dönemi diye sayacaksın artık.

Kahvaltı yapmakta zorlanan arkadaşlara bi de çu tarifi denemelerini önercem
1 avuç peynir
10 zeytin
2 yumurta haşlanmış
meyve ben çeyrek nar çeyrek ayva ve 2 kuru kayısıyı minik doğruyorum
üzerine salata roka maydonoz soğan salatalık domates göbek
en üste de kuruyemişim
ohh aylar sonra ilk kez kahvaltıdan zevk alıyorum. İdeal kiloma ulaştığımda kahvaltıda az eköek yerim diye pazarlık yaparken bu kahvaltıyı keşfettiğimden bu yana kahvaltıda ekmek yemem. Aynı malzemler ama meyvelerin falan küçük doğraanması acaip lezzet veriyor.

kizlarr ben karatay diyeti ile tam 30 Kilo verdimm ve bu ramazandan sonra 5 Kilo aldim suan gene diyet ve spora basliyorumm
kuruincir süper vermişsin canım tebrik ederim, resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla..
her Sabah ve aksam pilates 1 Saat evde kosu bandi yuruyus bu Kadar bide karatay diyeti harfiyen uyguladim cok azim ettim ama öldüm acliktan ama degdi
spor için tebrik ederim canım.. gerçekten azmetmişsin, ama karatayla aç kalmamış olman lazım aslında yaa..

hayrola canım niye sıkkın, sebebini bilmiyorum ama benim de öyle.. motivasyonum düşük bugün sporum yok ve hiç yapasım da yok

kızlar sabah kahvaltıda yumurta salatası yaptım soğan maydanoz kapya biber havuç z.yağı ve limonla çok lzzetliydi tavsiye ederimEki Görüntüle 853987
Çok güzel bir tarif hafta sonu yapacağım.,içine ceviz falanda katarım.
kizlarr ben karatay diyeti ile tam 30 Kilo verdimm ve bu ramazandan sonra 5 Kilo aldim suan gene diyet ve spora basliyorumm
Tebrikler çok güzel kilo vermişsiniz. Kilonuz kaçtı şimdi kaç?
Hayırdır morelin neden bozuk??? Bu arada ben hala özel mesaj atamıyorum. Geçen gün 3 km yazmıştım,çarşamba günüde 4 km lik yürüyüşüm var.

Arkadaşlarda aynı konuda uyarıyor. Sonuna kadar haklısınız. Ben aynı zamanda tiroid hastasıyım bu yüzden bazı sorunlar yaşıyorum bide ekmek yemeyince daha da artıyor. O yüzden sadece sabah kahvaltısında tüketiyorum. Ben ne yediysem yazma taraftarıyım. Ama bana bakmayın.Ekmek dışında karataya uymaya çalışıyorum . Örneğin 5 ten sonra ağzıma asla 1 lokma dahi atmıyorum. Sadece ça içiyorum. Bazen bu saat daha da erken oluyor.

DESTANSI
Geçmiş olsun.Sağlık en başta gelir tabi.Kilo vermede kolaylıklar dilerim.

Oldukça iştah açıcı bir tarif olmuş.Eline sağlık.

evet arkadaşlar haftalık faaliyet raporumuz bu şekilde.. hatam varsa affoluna, eksik olanlar varsa bana lütfen geri dönsün, düzeltme yapabilirim..
herkese iyi tatiller dilerim..

bu tatsız olay iy bişeye vesile olmuş iyi bari
sinirini yürüyerek atman iyi olmuş o miniği de öp benim için

bicnv

canım gi listesi paylaşman iyi olmuş yalnız bazlarını hatalı yazmışlar gibi geli bana alkollü içkiler 0 diyor oysa gi si çok yüksek çikolataları düşük ve orta grupta yazmışlar aklımda kalanlar bunlar am yine de bilgilendirici bi paylaşım elne sağlık

canım eline sağlık bu çizelge işi sıkı tutamız açısından çok iyi oldu haftaya pilatse de başlayacağım

kızlar sabah kahvaltıda yumurta salatası yaptım soğan maydanoz kapya biber havuç z.yağı ve limonla çok lzzetliydi tavsiye ederimEki Görüntüle 853987
Eline sağlık..nefis görünüyor canım:)
Tebrik ederim..5 kiloyu rahat vereceğine inanıyorum:)
Kahvaltıyı ekmemiz yapamıyorum
zamanla alışırsın...bende öyle diyordum ama; alıştım ve çok rahatım.!!
Canım beni merak etmişsinnn.!!! Teşekkür ederimm:)) dün işlerim vardı.. akşam da buraya yazmaya çalışırken uyuyakaldım yorgunluktan:)) bugün de bağlantı sorunu vardı giremedim.!!

Eki Görüntüle 854456

evet arkadaşlar haftalık faaliyet raporumuz bu şekilde.. hatam varsa affoluna, eksik olanlar varsa bana lütfen geri dönsün, düzeltme yapabilirim..
herkese iyi tatiller dilerim..
Mahzencim ellerine sağlık canım benimki de 7 gün olacaktı..her gün yaptım yürüyüşümü...bir gün de bahçe. Sanırım mesaj atmayı unutmuşum,!!!
canım eline sağlık bu çizelge işi sıkı tutamız açısından çok iyi oldu haftaya pilatse de başlayacağım
Bence de iyi olacak.!! Yoksa totomu kaldıracağım yoktu:)

Mönüm

Sabah:kkk

Öğlen:3 kaşık kısır,1 kase yoğurt,1 dilim lahmacun.marul.2 kibrit kadar yaşpasta(cıssss)

Akşam:1 tabak etli kabak.

Şimdi bantta 40 dk yürüyecem.!!

selamyumurta salatası harikaymış cidden denedim bende teşekkürler tarifler için

hala hasta olamadığım için 2. ayıma girdim kendimi o kadar şişkin ve kilolu hissediyorum ki
neyse dün sınav çalışırken gece baya bir bozdum karatayı:18:

bu sabah 8.30:kkk

12.30:2 avuçkuruyemiş 3 tane kuru kayısı

18.00:1 tabak patlıcan yemeği 1 tabak yoğurt-salata

yarına harika bir kkk ile başlamak dileğiyle

Mahzencim eline saglik liste icin
Sayenizde tekrar spora basladim
Bu hafta ici hergun yuruyusum vardi ama duzeltmesen de olur canim
Duzenli bildiremedim sans
Bundan sonra hemen sporun ardindan mesaj yazcam

Haftaya fitness eklemeyi dusunuyorum
Iyi geceler herkese

Mahzencim ellerine sağlık. Ben leslie dîğer spor diye yapıyordum ama oda kardiyo oluyor sanırım. Yoksa bu hafta iki gün dışında ikisi ide yaptım. Yürüyüş+ leslie

xc9 patlıcanlarını bende yiyorum diye kıArtmadım çünkü yerken patatesleri yemedim. Evet canım yürüyüş iyi geldi. Seviyorum yürümeyi iyi geliyor herşeye. Canım ilgiin için teşekkürederim.
Mahzencim aslında çok önemli şeyler değil bizim evin halleri. Ama bazen tepki doZumu tutturamayınca sonra kendim üzülüyorum. Umarım sende sıkıntını atlatmışsındır. Canım ilgin için teşekkürederim.
bügün şöyleydi diyip lesliemi yapcam

bi de snowdrop ve Texmuh nerelerde???

sabah kkk
öğlen patlıcan yoğurt az balık
akşam patlıcan yoğurt az bi fındık(5-6)
iki kez az sütlü türk kahvesi
2,5 l su
1 saat dışarda yürüyüş
az sonra leslie 3 miles
İyi geceler

Son düzenleme:
Bugun ilk defa plates yaptim ebru salli ile yanlarim karnim.yandi 17 eylul videosunu soyle 1 hafta yaoicam snra 18 eylulu 1 hafta yapip aletli olanlara baslayacagim eger istikrarli olursam super ise yarayack ben bir cok hareketi yapamadim yarida biraktim zorlandim cunku. Iyi geceler iyi hafta sonlari canlar
ptesi insalllah 68li rakamlara inmis olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…