her Sabah ve aksam pilates 1 Saat evde kosu bandi yuruyus bu Kadar bide karatay diyeti harfiyen uyguladim cok azim ettim ama öldüm acliktan ama degdi
kizlarr ben karatay diyeti ile tam 30 Kilo verdimmve bu ramazandan sonra 5 Kilo aldim suan gene diyet ve spora basliyorumm
aa çok üzüldüm keşke dün yazsaydım
benimki de kızartmadan sevmiyo madem diğerlerini kızarttın patlıcanı da kızartsaydın keşke sahi kızartma yapmışken patlıcanı niye kızartmadın?
Selam kızlar. 3 gündür evde bilgisayarı dahi açamadım. Dünde yemekte 10 kişilik davetlim vardı. Kusura bakmayın. Menülerime gelince pek te düzgün değil ama yazıyorum. Eleştirilere açığım
Çarşamba menüsü
SABAHeynirli yumurta,domates,zeytin ,peynir,2 dilim ekmek
ÖĞLE: Tavuklu yeşil salata
AKŞAM: Sütlü cornflakes(1 kase)
PERŞEMBE
Sabah: Çarşabanın benzeriydi,az reçelde var
ÖĞLEN: Yarım kase yoğurt
AKŞAM: misafirim vardı, arım kase çorba,Havuçlu yoğurt,1 bardak kola,haşlanmış et,bir parça peynirli şekerli börek
BUGÜN SABAH:Haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek,domates,peynir,az vişne reçeli
ÖĞLEN: 1 dilim ekmek,domates,penir,zeytin,çok az kızartma,şekerli peynirli börekten küçük bir parça
AKŞAM:Haşlanmış tavuk,1 kaşık pilav,nescafe
kuruincir süper vermişsin canım tebrik ederim, resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla..kizlarr ben karatay diyeti ile tam 30 Kilo verdimmve bu ramazandan sonra 5 Kilo aldim suan gene diyet ve spora basliyorumm
spor için tebrik ederim canım.. gerçekten azmetmişsin, ama karatayla aç kalmamış olman lazım aslında yaa..her Sabah ve aksam pilates 1 Saat evde kosu bandi yuruyus bu Kadar bide karatay diyeti harfiyen uyguladim cok azim ettim ama öldüm acliktan ama degdi
Yok canım üzülme buda geçer :)). Napiiim sofra klasiği bizimki. Kızım yemez, oğlum yemez, kocam yemez. Onlara kalsa maklarna,patates kızartma. üfff bugün canım çok sıkkın ama sevindiğin teşey var normalde üzgünken bende diyet falam kalmaz hatta sapıtırdım. Ama bu kez öyle olmadı.
Oğlumu alıp sahilde 1 saat yürüdüm. Arbasında zor oyalandı gene. Ama bolbol parkta eğlenmeyide haketti miniğim.
Çok güzel bir tarif hafta sonu yapacağım.,içine ceviz falanda katarım.kızlar sabah kahvaltıda yumurta salatası yaptım soğan maydanoz kapya biber havuç z.yağı ve limonla çok lzzetliydi tavsiye ederimEki Görüntüle 853987
Tebrikler çok güzel kilo vermişsiniz. Kilonuz kaçtı şimdi kaç?kizlarr ben karatay diyeti ile tam 30 Kilo verdimmve bu ramazandan sonra 5 Kilo aldim suan gene diyet ve spora basliyorumm
Hayırdır morelin neden bozuk??? Bu arada ben hala özel mesaj atamıyorum. Geçen gün 3 km yazmıştım,çarşamba günüde 4 km lik yürüyüşüm var.kuruincir süper vermişsin canım tebrik ederim, resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla..
spor için tebrik ederim canım.. gerçekten azmetmişsin, ama karatayla aç kalmamış olman lazım aslında yaa..
hayrola canım niye sıkkın, sebebini bilmiyorum ama benim de öyle.. motivasyonum düşük bugün sporum yok ve hiç yapasım da yok
Daha önce ekmeği kesmeme yanlısı olduğunu okumuştum.Ama bu diyetin bir gereği de o.Ben de bir ara dukan yaptım.Söylenene uyuyordum.Yoksa dukan yapmış olmazdım,adı başka olurdu.Bunları bir geçiş dönemi diye sayacaksın artık.
Oldukça iştah açıcı bir tarif olmuş.Eline sağlık.Kahvaltı yapmakta zorlanan arkadaşlara bi de çu tarifi denemelerini önercem
1 avuç peynir
10 zeytin
2 yumurta haşlanmış
meyve ben çeyrek nar çeyrek ayva ve 2 kuru kayısıyı minik doğruyorum
üzerine salata roka maydonoz soğan salatalık domates göbek
en üste de kuruyemişim
ohh aylar sonra ilk kez kahvaltıdan zevk alıyorum. İdeal kiloma ulaştığımda kahvaltıda az eköek yerim diye pazarlık yaparken bu kahvaltıyı keşfettiğimden bu yana kahvaltıda ekmek yemem. Aynı malzemler ama meyvelerin falan küçük doğraanması acaip lezzet veriyor.
bu tatsız olay iy bişeye vesile olmuş iyi bariYok canım üzülme buda geçer :)). Napiiim sofra klasiği bizimki. Kızım yemez, oğlum yemez, kocam yemez. Onlara kalsa maklarna,patates kızartma. üfff bugün canım çok sıkkın ama sevindiğin teşey var normalde üzgünken bende diyet falam kalmaz hatta sapıtırdım. Ama bu kez öyle olmadı.
Oğlumu alıp sahilde 1 saat yürüdüm. Arbasında zor oyalandı gene. Ama bolbol parkta eğlenmeyide haketti miniğim.
Eline sağlık..nefis görünüyor canım:)kızlar sabah kahvaltıda yumurta salatası yaptım soğan maydanoz kapya biber havuç z.yağı ve limonla çok lzzetliydi tavsiye ederimEki Görüntüle 853987
Tebrik ederim..5 kiloyu rahat vereceğine inanıyorum:)kizlarr ben karatay diyeti ile tam 30 Kilo verdimmve bu ramazandan sonra 5 Kilo aldim suan gene diyet ve spora basliyorumm
zamanla alışırsın...bende öyle diyordum ama; alıştım ve çok rahatım.!!Kahvaltıyı ekmemiz yapamıyorum
Canım beni merak etmişsinnn.!!! Teşekkür ederimm:)) dün işlerim vardı.. akşam da buraya yazmaya çalışırken uyuyakaldım yorgunluktan:)) bugün de bağlantı sorunu vardı giremedim.!!xc9 geçmiş olsun canım, sabah maceran için
pumpulcum neskafe yasak canım, türk kahvesi serbest
dışarısı için yanına fındık ceviz badem al canım zor durumlarda. inşallah ptsi günü kilo vermiş olursun da daha da motive olursun.
ikracım dün bir mesajımda yasakları yazmıştım.. ayrıca bir alttaki mesajda besinlerin glisemik indekslerini paylaşacağım.
yüksek glisemik indeksliler yasak canım.
kuru incir süpersin, inşallah biz de veririz kilolarımızı
felluz abla nerelerde kızlar?
Mahzencim ellerine sağlık canım benimki de 7 gün olacaktı..her gün yaptım yürüyüşümü...bir gün de bahçe. Sanırım mesaj atmayı unutmuşum,!!!Eki Görüntüle 854456
evet arkadaşlar haftalık faaliyet raporumuz bu şekilde.. hatam varsa affoluna, eksik olanlar varsa bana lütfen geri dönsün, düzeltme yapabilirim..
herkese iyi tatiller dilerim..
Bence de iyi olacak.!! Yoksa totomu kaldıracağım yoktu:)canım eline sağlık bu çizelge işi sıkı tutamız açısından çok iyi oldu haftaya pilatse de başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?