Eki Görüntüle 854456
evet arkadaşlar haftalık faaliyet raporumuz bu şekilde.. hatam varsa affoluna, eksik olanlar varsa bana lütfen geri dönsün, düzeltme yapabilirim..
herkese iyi tatiller dilerim..
Arkadaslar bende araniza atilmak istiyorum. Geceden beri daha once duyup bazi dediklerini dikkate alarak 17 kilo verdigim doktor karatayin diyetini bu sefer kitabini okuyarak ve tam olarak yapmak istiyorum. 30 lu sayfalara kadar okudum yil 2011 yaziyordu aceba kac sayfa ilerlemistir die bir baktim 10000 lere gelmis. Tabloyuda gorunce diyete agzim sulandi diyebilirim. Cok aktifsiniz masaallah. Bende 118 kilo ile doguma gidip sonrasinda 115 ile diyete baslayarak 97 lere kadar dusup sonra tekrar 2 kere 103 e cikip birinde 99 a suankinde ise 102 kilo olan 27 yasinda 158 cm boyunda 17 aylik kizi olan bir bayanim. Yasamim aktif degil daha cok kizimla zaman geciriyorum bazen onunla uyuyup onunla yemek yiyorum. Calismiyorum spora gidemiyorum evde yapmiyorum. Cok tembelim bu konuda kilolarimda yardimci oluyorlar. İkinci bebegimi kizim iki yasina geldikten sonra istiyorum arkadasca buyusunler diye. Ama belimde fitik var ileri derecede birde bu kilomla ikinci bir hamilelik benim icin coook buyuk bir risk demek. 7 ay kadar bir zaman dilimi koydum kendime en azindan 70 li rakamlara inmek istiyorum yilbasina kadarsa 80 li rakamlara.
İnsaallah bu sefer basaririm ne zaman basarili bir diyetimi biraksam tekrar o diyeti yaptigimda basarisiz oluyorum. O yuzden bu sefer basarmaliyim yoksa geriye dukan diyeti kalr degisiklik olarak oda bana coook agir geldi. Testinde 19 ay gibi bi surede 68 e ideal kilom olarak belirledi. Pufff..
Hakkinizi helal edin uzun yazdim biraz malum dedim ya evdeyim konusacak insanda ariyorum. Esim pazar gunu tuyapa goturmeye soz vermisti ins giderim ve bu kitaba kavusurum yoksa internetten ismarlicam.
Herkese hayirli gunler..
Günaydın güzel bir günden
Bol leptinli birgün olsun
Canım hoşgeldin bizimkiler birazdan uyanr ve koşuşturmam başlar. Canım bence öncelikle şu harket işiniçözmen gerekiyor. Kızını arabasına bindir elinde ver salatalığı havucu elmayı krakeri başla yürümeyi 15 derecenin üstündeki günlerde böyle. altındai günlerde leslie 3 mil diye bi program var çok eğlenceli çok yapılabilir bişey indir onu yap ya da eve bi alet almayı dene. İnan hareketi hayata sokunca hem kilolar gidyor hem de daha iyi motive olunuyor. İna bana hayatta bahane edilecek o kadar az şey var ki.
Kendine güven. Hem bu forumda şuan hala biximle devam eden 4 ayda 25 kilo veren arkadaşlarımız var. Bi de bu süreçte herkesin sana destek olması gerekiyor özellikle spor için zaman yaratmada
canım ben de zorlanıyorum çok ham vücudumuz çünkü.. ben 3 er gün yaptım şimdilik.. ama bir hafta da rahat yapılır..Bugun ilk defa plates yaptim ebru salli ile yanlarim karnim.yandi17 eylul videosunu soyle 1 hafta yaoicam snra 18 eylulu 1 hafta yapip aletli olanlara baslayacagim eger istikrarli olursam super ise yarayack ben bir cok hareketi yapamadim yarida biraktim zorlandim cunku. Iyi geceler iyi hafta sonlari canlar
ptesi insalllah 68li rakamlara inmis olurum
Arkadaslar bende araniza atilmak istiyorum. Geceden beri daha once duyup bazi dediklerini dikkate alarak 17 kilo verdigim doktor karatayin diyetini bu sefer kitabini okuyarak ve tam olarak yapmak istiyorum. 30 lu sayfalara kadar okudum yil 2011 yaziyordu aceba kac sayfa ilerlemistir die bir baktim 10000 lere gelmis. Tabloyuda gorunce diyete agzim sulandi diyebilirim. Cok aktifsiniz masaallah. Bende 118 kilo ile doguma gidip sonrasinda 115 ile diyete baslayarak 97 lere kadar dusup sonra tekrar 2 kere 103 e cikip birinde 99 a suankinde ise 102 kilo olan 27 yasinda 158 cm boyunda 17 aylik kizi olan bir bayanim. Yasamim aktif degil daha cok kizimla zaman geciriyorum bazen onunla uyuyup onunla yemek yiyorum. Calismiyorum spora gidemiyorum evde yapmiyorum. Cok tembelim bu konuda kilolarimda yardimci oluyorlar. İkinci bebegimi kizim iki yasina geldikten sonra istiyorum arkadasca buyusunler diye. Ama belimde fitik var ileri derecede birde bu kilomla ikinci bir hamilelik benim icin coook buyuk bir risk demek. 7 ay kadar bir zaman dilimi koydum kendime en azindan 70 li rakamlara inmek istiyorum yilbasina kadarsa 80 li rakamlara.
İnsaallah bu sefer basaririm ne zaman basarili bir diyetimi biraksam tekrar o diyeti yaptigimda basarisiz oluyorum. O yuzden bu sefer basarmaliyim yoksa geriye dukan diyeti kalr degisiklik olarak oda bana coook agir geldi. Testinde 19 ay gibi bi surede 68 e ideal kilom olarak belirledi. Pufff..
Hakkinizi helal edin uzun yazdim biraz malum dedim ya evdeyim konusacak insanda ariyorum. Esim pazar gunu tuyapa goturmeye soz vermisti ins giderim ve bu kitaba kavusurum yoksa internetten ismarlicam.
Herkese hayirli gunler..
hymarry seni hatırlamaz mıyım hiç? az yolunu gözlemedimselamlar mahzen,
Beni tanıdın mı bilemiyorum.Giremedim uzun zamandır,Karataya beraber başlamıştık.
Nasılsın nasıl gidiyor?
selamlar mahzen,
Beni tanıdın mı bilemiyorum.Giremedim uzun zamandır,Karataya beraber başlamıştık.
Nasılsın nasıl gidiyor?
MrbArkadaslar bende araniza atilmak istiyorum. Geceden beri daha once duyup bazi dediklerini dikkate alarak 17 kilo verdigim doktor karatayin diyetini bu sefer kitabini okuyarak ve tam olarak yapmak istiyorum. 30 lu sayfalara kadar okudum yil 2011 yaziyordu aceba kac sayfa ilerlemistir die bir baktim 10000 lere gelmis. Tabloyuda gorunce diyete agzim sulandi diyebilirim. Cok aktifsiniz masaallah. Bende 118 kilo ile doguma gidip sonrasinda 115 ile diyete baslayarak 97 lere kadar dusup sonra tekrar 2 kere 103 e cikip birinde 99 a suankinde ise 102 kilo olan 27 yasinda 158 cm boyunda 17 aylik kizi olan bir bayanim. Yasamim aktif degil daha cok kizimla zaman geciriyorum bazen onunla uyuyup onunla yemek yiyorum. Calismiyorum spora gidemiyorum evde yapmiyorum. Cok tembelim bu konuda kilolarimda yardimci oluyorlar. İkinci bebegimi kizim iki yasina geldikten sonra istiyorum arkadasca buyusunler diye. Ama belimde fitik var ileri derecede birde bu kilomla ikinci bir hamilelik benim icin coook buyuk bir risk demek. 7 ay kadar bir zaman dilimi koydum kendime en azindan 70 li rakamlara inmek istiyorum yilbasina kadarsa 80 li rakamlara.
Herkese hayirli gunler..
evet vucudum cok kapali onu anladimcanım ben de zorlanıyorum çok ham vücudumuz çünkü.. ben 3 er gün yaptım şimdilik.. ama bir hafta da rahat yapılır..
Kapadokya hoş geldin aramıza hayırlı olsun diyet kararın.. karatay gerçekten yapması ve yaşam şekli, haline getirilmesi en uygun diyet, biraz da hareket katarsan hayatına çok güzel veririsin.. kolay gelsin hepimize..
ben misafirlige gittim bozmadimKizlar bide sunu sorcam size haftasonu biz3 misafir gelir yada biz gideriz genellikle. O zamanlar napiyosunuz? Yada haftada bi gün bozabilirmiyiz?
Selam karatayin guzelleri
Bugun tartida 66,9 gordum
Cok ama cok mutluyum
Sizinle paylasayim dedim
Simdi yuruyuse cikiyorum gecmisi sonra okurum optum
Herkese iyi haftasonlari
Herkese hayirli gunler..
ben de çok kapalıyım, ilk gün sondaki esneme hareketinde anlamıştım ne kadar kapalı olduğumu ama birkaç günde farketti hemen, şimdi onlara benzer yapabiliyorum.. bacak hareketlerinde gerçekten zorlanıyorum onlar gibi nerdeee?evet vucudum cok kapali onu anladim
hani bacaklari dikiyolar ya ben dumduz benimki olmuyor sen yapabiliyor musun ?
Aramıza hoşgeldin.Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.kızlar bende varım ama benim fazla kilom yok şu an hamileyim 5 aylık,hipoglisemi atakları yaşıyordum,yaklaşık iki aydır karatay tarzı besleniyorum ,hipoglisemim yok oldu diyebilirimhamileliğin başından beri de 1.5-2 kg aldım.herkese tavsiye ederim,sizlere de kolay gelsin,örnek menü paylaşımı güzel oluyor,fikir alıyorum sizden.ben bugün mesela karatay kahvaltı yaptım,öğle yemeğimi de yeni yedim yoğurtlu kabak,yanında etli dövme pilavı 3 kaşık(aşurelik buğdaydan),bol salata.
canım ben de zorlanıyorum çok ham vücudumuz çünkü.. ben 3 er gün yaptım şimdilik.. ama bir hafta da rahat yapılır..
Kapadokya hoş geldin aramıza hayırlı olsun diyet kararın.. karatay gerçekten yapması ve yaşam şekli, haline getirilmesi en uygun diyet, biraz da hareket katarsan hayatına çok güzel veririsin.. kolay gelsin hepimize..
Mrb
aramiza hosgeldiniz gerci bende cok yeniyim
Bence hic vakit kaybetmeden baslayin derim
hoşgeldinnnkaratayla ve burda kalmaya devam et vericeksin eminim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?