Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hoşgeldin.Başlamak bitirmenin yarısıymış.Azmettikten sonra insan neler başarmıyor.Uğraşması senden 'ha gayret' demesi bizden.

Kilo vermeye karar verdiysen bence kesinlikle başarırsın. Önümüz kış alabiliyorsanız koşu bandını öneririm.Göz önünde olunca daha çok yaparsın. İnşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın.

MENÜÜÜMMMMM
SABAH:Çemenli yumurta,ceviz,domates,peynir,zeytin, gene az vişne reçeli
AKŞAM: 1 kase sütlü cornflakes,birkaç lokma tavuk,2 dilim domates,1 ceviz

SPOR:7 km yürüyüş

sabah11.00)
KKK

akşam17.30)
fırında tavuk
yoğurt-salata

gün içinde 2 litre su
akşam yemekten önce leslie 5mil

Son düzenleme:
Saat 18de taze fasulye ve salata,yoğurt yedim.Yemekten önce leslie 5 mil yaptım.Dışarda bu tempoyu bulamıyorum,bir de astımım olduğundan dışarda yürürken olumsuz etkenler olabiliyor,o nedenle evde idare ediyorum.
Her gün 2-2,5 litre su içiyorum.Arada bazan ayran,birazdan olacağı gibi bazı akşamlarda da ıhlamur.

sabah11.00)
KKK

akşam17.30)
fırında tavuk
yoğurt-salata

gün içinde 2 litre su
akşam yemekten önce leslie 5mil
Afiyet olsun güzel olmuş. Sporda süper

Afiyet olsun. Akşam yemeğini yazmışsın,sabah ve öğlen neler yedin? Spor çok güzel

sabah peynir zeytin salatalik domates turp ve sucuklu yumurta yedim az da muz ogleye peynirli kek yaptim ama kizmayin un yarisi kadar ceviz koydum unda tam bugday

nasılsın kaania
beni hatırlarmısın bilmem,89.79.arası kilo vermek isteyenlerdenim

karatayı araştırırken seni gördüm

nasıl sonuç alabildinmi karatay diyetinden,,kilo verimi nasıl canım
bende düşünüyorum karaataymı yapsam diye ama açıkçası o kadar şey yiyip kilo alıcakmışım gibi geliyor ve cesaret edemiyorum

Selam karatayin guzelleri
Bugun tartida 66,9 gordum
Cok ama cok mutluyum
Sizinle paylasayim dedim
Simdi yuruyuse cikiyorum gecmisi sonra okurum optum
Herkese iyi haftasonlari

tebrikler süpersin :) yürüyüste güzel :) darısı benim biraz iyileştikten sonra

ilahi mahzen sen de süpersin arkadasım..:)

Selam kizlar 8 km yurudum geldimmm

tabi canım aramıza hosgeldin buradaki motivasyonla bence sen de guzel sonuclar alacaksın..:)

MENÜÜÜMMMMM
SABAH:Çemenli yumurta,ceviz,domates,peynir,zeytin, gene az vişne reçeli
AKŞAM: 1 kase sütlü cornflakes,birkaç lokma tavuk,2 dilim domates,1 ceviz

SPOR:7 km yürüyüş

Destansı selami bir sey rica etsem senden yeni baslayan arkadaslar da var. Diyet yanlıs anlasılmasın diye diyorum. Recel, pilav, makarna, ekmek vb seyleri yediginde yanına cıss desen ya da canta ikonu koysan daha iyi olmaz mı? ne dersin :))

hosgeldin canım :) hayırlısı ile bebisini kucagına al insallah :)

Kapadokya,efes,destansi hosgeldiniz
Seacim tebrikleri aldim tesekkurler
Sana da gecmis olsun

Bakalim ptsi nasil olacak kglar
Ins hepimiz veririz

9.30:kkk 2 avuç kuruyemiş 2 kurukayısı 2 kuruerik

13.30 bir kase yoğurt

19:00 bi tabak patlıcan yemeği-yoğurt-salata bişeyler yeme istediğim vardı bir avuç kuruyemiş yedim

efescim tebrik ederim çok iyi gidiyorsun.. bu arada hikayeni hatırlayamadım verdiğin 10 kilotu karatayla mı verdin, ne zamandır karatay yapıyorsun?

canım istediğin kadar ye glisemik indeksi yüksek besinler yemediğin sürece kilo olmaz yavaş yavaş verirsin.. bence çok düşünme gel bir an önce..
destansı aynı konuyu ben de dile getirmek isterim, menündeki reçelin yanına lütfen cısss falan yaz yada reçeli yazma, yeni başlayanlar yanlış anlarlar, serbest sanırlar..

tebrik ederim canım, çok sağlıklı bir bebek doğuracaksın çok şanslı bir bebeğin olacak

efescim tebrik ederim çok iyi gidiyorsun.. bu arada hikayeni hatırlayamadım verdiğin 10 kilotu karatayla mı verdin, ne zamandır karatay yapıyorsun?.
Sağol.Ben nisanın 8 inde başladım Azar azar verdim.Ama kurban bayramında bir fark oldu.Ben de daha bir asılmak istedim.Boyum 1.55 yaşım 50.
Bu arada bir şey soracağım.Ben salı günü aranıza tekrar döndüm sanırım.Listeye girmek için ayın 11 i değil sonraki pazartesini mi bekleyim?

Berilcim sen de hosgeldin
Aksam 18.30 da tarhana corbasi yogurt ve bamya yedim. Niyeyse cok aciktim bu saatte..
Neyse leptin olsun da ptsi gorelim sonuclari
Iyi geceler herkese

selamlar arkadaşlar face'te grup açınca burayı ihmal ettik biraz. umarım herkes iyidir. bugünkü menümü yazayım

sabah 10.30 kkk, 1 bardak süt

akşam 18.45 1 tabak kıymalı mercimek yemeği, 1 tabak yoğurtlu karnabahar haşlaması, 1 dilim peynir, 5 tane zeytin (deli gibi acıkmıştım belli olmuştur yediklerimden, doyamadım bir türlü)

pazartesi'yi merakla bekliyorum umarım hepimiz kilo vermiş olalım

Hoşgeldin.Başlamak bitirmenin yarısıymış.Azmettikten sonra insan neler başarmıyor.Uğraşması senden 'ha gayret' demesi bizden.

Evet gaza ihtiyacim var ozellikle ilk zamanlar ve kilo verimi durdukca. Ben bu arada kitabini aldirdim elime gecmedi ama bi sari mezurayla karatay diyeti yazan varmis o ilki oluyormus ( onu aldirdim ). Birde turuncu yaziyla olan obeziteyle ilgili bir kitabi varmis odaikinci oluyormus onu aldirmadim. Size sormak istiyordum sizlerin elinde hangi kitaplar var hangilerini temin etmem lazim. Fuarda 5 kiabini toplam 50 tlye satiyorlarmis ama baska alacaklarim oldugundan hepsi cok geldi. Yoksa ya tam ada hic deyip hepsinimi alsam ???

Bu arada yurume bandi heeep aklimdadir ama evde cok yer kaplar hemde masraf diye leslie yapmayi dsunuyorum hem sanki daha eglenceli olur gibi geliyor. Bakalim eger esim azmimi ve eridigimi gorurse supriiiz yapar alir

Bu arada yarin karatay fuar yerinde olacakmis belki kismet olurda gorursem sormami istediginiz birsey varmi ??

Dün mönümü yazamamıştım;

Sabah:kkk

Öğlen:1 nar,1 parça tavuk,1 kase yoğut.

Akşam:1 şiş et,salata,1 kaşık süzme yoğurt,3 tane çiğ köfte.

40 dk yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…