Hoşgeldin.Başlamak bitirmenin yarısıymış.Azmettikten sonra insan neler başarmıyor.Uğraşması senden 'ha gayret' demesi bizden.Hepinize tesekkur ederim sagolun. İns hep beraber vericez bu kilolari cok umutluyum bu sefer basaricam. Heleki bu sefer onume bir tarih koydum ve tarihte cok mantikli geliyor bana sizcede oyle degilmi? İdeal kilom olmasada 70 olmak icin onumde tam tamina 7 ay kadar bi zaman var vermem gereken kilo ise de 32 yapilamazminsizde bu sekilde hem saglikli hem basarili bir diet.
Arkadasim tuyapa gitti ona ismarladim kitabi bakalim suan ne diyetteyim ne degilim kitabi okumaya basladigimda baslicam bende diyete. Bu arada 1 saat kadar yurudum tempolu olmasada biraz ter attim.mutlu ve umutluyum
felluz ve biçnv sizlerde düzeltme yapicim...
mavibisiklet leslie ve yürüyüş kardiyoya yazıyorum, diğere pilates yoga,bölgesel,fitness vs. yazıyorum canım..
Kilo vermeye karar verdiysen bence kesinlikle başarırsın. Önümüz kış alabiliyorsanız koşu bandını öneririm.Göz önünde olunca daha çok yaparsın. İnşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın.Arkadaslar bende araniza atilmak istiyorum. Geceden beri daha once duyup bazi dediklerini dikkate alarak 17 kilo verdigim doktor karatayin diyetini bu sefer kitabini okuyarak ve tam olarak yapmak istiyorum. 30 lu sayfalara kadar okudum yil 2011 yaziyordu aceba kac sayfa ilerlemistir die bir baktim 10000 lere gelmis. Tabloyuda gorunce diyete agzim sulandi diyebilirim. Cok aktifsiniz masaallah. Bende 118 kilo ile doguma gidip sonrasinda 115 ile diyete baslayarak 97 lere kadar dusup sonra tekrar 2 kere 103 e cikip birinde 99 a suankinde ise 102 kilo olan 27 yasinda 158 cm boyunda 17 aylik kizi olan bir bayanim. Yasamim aktif degil daha cok kizimla zaman geciriyorum bazen onunla uyuyup onunla yemek yiyorum. Calismiyorum spora gidemiyorum evde yapmiyorum. Cok tembelim bu konuda kilolarimda yardimci oluyorlar. İkinci bebegimi kizim iki yasina geldikten sonra istiyorum arkadasca buyusunler diye. Ama belimde fitik var ileri derecede birde bu kilomla ikinci bir hamilelik benim icin coook buyuk bir risk demek. 7 ay kadar bir zaman dilimi koydum kendime en azindan 70 li rakamlara inmek istiyorum yilbasina kadarsa 80 li rakamlara.
İnsaallah bu sefer basaririm ne zaman basarili bir diyetimi biraksam tekrar o diyeti yaptigimda basarisiz oluyorum. O yuzden bu sefer basarmaliyim yoksa geriye dukan diyeti kalr degisiklik olarak oda bana coook agir geldi. Testinde 19 ay gibi bi surede 68 e ideal kilom olarak belirledi. Pufff..
Hakkinizi helal edin uzun yazdim biraz malum dedim ya evdeyim konusacak insanda ariyorum. Esim pazar gunu tuyapa goturmeye soz vermisti ins giderim ve bu kitaba kavusurum yoksa internetten ismarlicam.
Herkese hayirli gunler..
Afiyet olsun güzel olmuş.sabah11.00)
KKK
akşam17.30)
fırında tavuk
yoğurt-salata
gün içinde 2 litre su
akşam yemekten önce leslie 5mil
Afiyet olsun. Akşam yemeğini yazmışsın,sabah ve öğlen neler yedin? Spor çok güzelSaat 18de taze fasulye ve salata,yoğurt yedim.Yemekten önce leslie 5 mil yaptım.Dışarda bu tempoyu bulamıyorum,bir de astımım olduğundan dışarda yürürken olumsuz etkenler olabiliyor,o nedenle evde idare ediyorum.
Her gün 2-2,5 litre su içiyorum.Arada bazan ayran,birazdan olacağı gibi bazı akşamlarda da ıhlamur.
sabah peynir zeytin salatalik domates turp ve sucuklu yumurta yedim az da muz ogleye peynirli kek yaptim ama kizmayin un yarisi kadar ceviz koydum unda tam bugday
Sağol.Sabah kkk ve nar .saat 10dan sonra birşey yemedim.Akşamları da meyve yiyordum artık yemiyorum.Afiyet olsun güzel olmuş.Sporda süper
Afiyet olsun. Akşam yemeğini yazmışsın,sabah ve öğlen neler yedin? Spor çok güzel
Selam karatayin guzelleri
Bugun tartida 66,9 gordum
Cok ama cok mutluyum
Sizinle paylasayim dedim
Simdi yuruyuse cikiyorum gecmisi sonra okurum optum
Herkese iyi haftasonlari
ilahi mahzen sen de süpersin arkadasım..:)ben de çok kapalıyım, ilk gün sondaki esneme hareketinde anlamıştım ne kadar kapalı olduğumu ama birkaç günde farketti hemen, şimdi onlara benzer yapabiliyorum.. bacak hareketlerinde gerçekten zorlanıyorum onlar gibi nerdeee?
Selam kizlar 8 km yurudum geldimmm
Hepinize tesekkur ederim sagolun. İns hep beraber vericez bu kilolari cok umutluyum bu sefer basaricam. Heleki bu sefer onume bir tarih koydum ve tarihte cok mantikli geliyor bana sizcede oyle degilmi? İdeal kilom olmasada 70 olmak icin onumde tam tamina 7 ay kadar bi zaman var vermem gereken kilo ise de 32 yapilamazminsizde bu sekilde hem saglikli hem basarili bir diet.
Arkadasim tuyapa gitti ona ismarladim kitabi bakalim suan ne diyetteyim ne degilim kitabi okumaya basladigimda baslicam bende diyete. Bu arada 1 saat kadar yurudum tempolu olmasada biraz ter attim.mutlu ve umutluyum
MENÜÜÜMMMMM
SABAH:Çemenli yumurta,ceviz,domates,peynir,zeytin, gene az vişne reçeli
AKŞAM: 1 kase sütlü cornflakes,birkaç lokma tavuk,2 dilim domates,1 ceviz
SPOR:7 km yürüyüş
hosgeldin canım :) hayırlısı ile bebisini kucagına al insallah :)kızlar bende varım ama benim fazla kilom yok şu an hamileyim 5 aylık,hipoglisemi atakları yaşıyordum,yaklaşık iki aydır karatay tarzı besleniyorum ,hipoglisemim yok oldu diyebilirimhamileliğin başından beri de 1.5-2 kg aldım.herkese tavsiye ederim,sizlere de kolay gelsin,örnek menü paylaşımı güzel oluyor,fikir alıyorum sizden.ben bugün mesela karatay kahvaltı yaptım,öğle yemeğimi de yeni yedim yoğurtlu kabak,yanında etli dövme pilavı 3 kaşık(aşurelik buğdaydan),bol salata.
efescim tebrik ederim çok iyi gidiyorsun.. bu arada hikayeni hatırlayamadım verdiğin 10 kilotu karatayla mı verdin, ne zamandır karatay yapıyorsun?Saat 18de taze fasulye ve salata,yoğurt yedim.Yemekten önce leslie 5 mil yaptım.Dışarda bu tempoyu bulamıyorum,bir de astımım olduğundan dışarda yürürken olumsuz etkenler olabiliyor,o nedenle evde idare ediyorum.
Her gün 2-2,5 litre su içiyorum.Arada bazan ayran,birazdan olacağı gibi bazı akşamlarda da ıhlamur.
canım istediğin kadar ye glisemik indeksi yüksek besinler yemediğin sürece kilo olmaz yavaş yavaş verirsin.. bence çok düşünme gel bir an önce..nasılsın kaania
beni hatırlarmısın bilmem,89.79.arası kilo vermek isteyenlerdenim
karatayı araştırırken seni gördüm
nasıl sonuç alabildinmi karatay diyetinden,,kilo verimi nasıl canım
bende düşünüyorum karaataymı yapsam diye ama açıkçası o kadar şey yiyip kilo alıcakmışım gibi geliyor ve cesaret edemiyorum
tebrik ederim canım, çok sağlıklı bir bebek doğuracaksın çok şanslı bir bebeğin olacakkızlar bende varım ama benim fazla kilom yok şu an hamileyim 5 aylık,hipoglisemi atakları yaşıyordum,yaklaşık iki aydır karatay tarzı besleniyorum ,hipoglisemim yok oldu diyebilirimhamileliğin başından beri de 1.5-2 kg aldım.herkese tavsiye ederim,sizlere de kolay gelsin,örnek menü paylaşımı güzel oluyor,fikir alıyorum sizden.ben bugün mesela karatay kahvaltı yaptım,öğle yemeğimi de yeni yedim yoğurtlu kabak,yanında etli dövme pilavı 3 kaşık(aşurelik buğdaydan),bol salata.
Sağol.Ben nisanın 8 inde başladım Azar azar verdim.Ama kurban bayramında bir fark oldu.Ben de daha bir asılmak istedim.Boyum 1.55 yaşım 50.efescim tebrik ederim çok iyi gidiyorsun.. bu arada hikayeni hatırlayamadım verdiğin 10 kilotu karatayla mı verdin, ne zamandır karatay yapıyorsun?.
tebrik ederim canım, çok sağlıklı bir bebek doğuracaksın çok şanslı bir bebeğin olacak
Hoşgeldin.Başlamak bitirmenin yarısıymış.Azmettikten sonra insan neler başarmıyor.Uğraşması senden 'ha gayret' demesi bizden.
Kilo vermeye karar verdiysen bence kesinlikle başarırsın. Önümüz kış alabiliyorsanız koşu bandını öneririm.Göz önünde olunca daha çok yaparsın. İnşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?