Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yeni gelen arkadaşlar; aramıza hoşgeldiniz:))) doğru yerdesiniz.! Kiloları beraber verecez inşallah.!

Yeni gelen arkadaşlar; aramıza hoşgeldiniz:))) doğru yerdesiniz.! Kiloları beraber verecez inşallah.!

Felluz abla, kesinlikle dogru yerdeler!!
Burada sizlerin varligi gercekten super motive ediyor

Merhaba lawyercim, bol leptinler dilerim
Ptsi iyi haberlerini bekliyorum
Seni rakibim secmistim biliyorsun ama sen solladin gectin
Yetisebilir miyim bilmiyorum ama takipcinim

Herkese iyi bir pazar dilerim kizlar
Spora basladiktan sonra pazar dahil gozlerimi 7de acar oldum
Simdi bir aklim kalk yuruyuse git diyor, bir aklim da kitap oku.
Sanirim biraz kitap okuyup yuruyuse gidecegim
Dun aksam yatarken ki acligimdan eser yok bu arada
Yarin sabahi coook merak ediyorum
Bakalim 67nin altini gorecek miyim

günaydın
dun sabah yumurtalı sucuklu(ev yapımı sucuk) yağlı peynnırlı menemen yedim
akşam bulgur yedım armut yedım çoook acıktım sabah 9 ad akşam 5:30 da yedim
sabah kaşar peynırlı omlet

Merhaba arkadaşlar,

Dün giremedim o yüzden 2 günlük menümü yazayım önce:

Cuma :

Sabah:KK
Öğle:Tavuk but,salata,1 kase yoğurt
Akşam:Karnıbahardan kalmıştı ondan yedim 1 tabak..
1 bardak kefir içtim...Gün içinde çok fazla siyah çay içiyorum,şekersiz...

Cumartesi:

Sabah:Sahanda tereyağlı yumurta,peynir,zeytin..
Kahvaltıyı geç yaptım öğle yemeği yemedim..

Akşam:Yeşil salata,3 adet mercan...

Arkadaşlarla beraberdik,çekirdek almışlar yedim biraz Özürrrr....

Tartıya çıkıyorum gün içinde yapma diyorum kendime alışkanlık işte...İstediğim kayıp yok sanki

1 saat hızlı tempo yürüdüm,2 lt su..

İyi haftasonları...

Ayrıca Ulu Önderimiz,büyük insan Atatürk'ümüzü saygıyla anıyorum..Bu güzel vatanı bizlere bıraktığı için,dehası,yüce insanlığı için O'nu çok çok çooook seviyorum....

herkese güzel bir gün diliyorum
leptininiz bol olsun...

ikinizi de çok iyi hatırlıyorum yeniden hoşgeldiniz
bu sefer kaçıp gitmeyin de kilolarınızdan kurtulun

Inşallah xc9. Sende maşallah ne güzel devam ediyorsun. Ben cok iradesizim ya. Dun misafir vardi durdum durdum gene atistirdim biseyker hemde gec saatte((((( bende hem cok asiri derece zayiflama istegi var hemde bogazimi tutamiyorum. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Sabah: kk yarim muz yarim mandalina
Öğlen 14de: 1 tabak etli kereviz yaninda 4 tane lahana sarma biraz badem
Aksam 6 30 da 1tabak kurufasulye salata yoğurt tursu
Buraya kadar ne güzel demi. Ondan sonra misafir geldi. Önce hicbisey yemedim gec saate kadar oturdular o zaman olan oldu((((((((

merhaba kızlar nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bir hafta düzenli menü bildirimi yaparsanız pzt yarışmamıza katılabilirsiniz
bu hafat liste hazırlama sırası mavibisiklette listedeki bazı arkadaşlar artık aramızda olmadıkları için atlayarak gidiyoruz 1 haftasını dolduran yeni gelen arkadaşlar yarın bildirim yaparsanız liste hazırlama sırasına sizleri de ekleyeceğim

1. bicnv 02.09.2013
2. yklm 09.09.2013
3. selmanınkızı 16.09.2013
4. hedef60 23.09.2013
5. elifce 30.09.2013
6. lawyer 07.10.2013
7. sivasıngülü 14.10.2013
8. calm 21.10.2013
9. haloson 28.10.2013
10. xc9 04.11.2013
11. felluz 11.11.2013
12. mahzen 18.11.2013
13. leneva 25.11.2013
14. gül 02.12.2013
15. akasya 09.12.2013
16. seraym 16.12.2013
17. mavibisiklet
18. nursena
sulpeh
su-24
snowdrop
istanbula
destansı

dünkü menüm
sabah kkk+ 1 elma
öğle işkembe çorbası+bumbar dolması(malesef pirinçliydi)
akşam ıspanak+1 bardak yoğurt

bugün
sabah kkk
akşam yoğurtlu dövmeli çorba+kırmızı lahana salatası yiyeceğim yarın tartı günü biraz hafif oldun diyorum

geçen hafta kilon belliyse bu hafta girersin canım
Bu arada yarin karatay fuar yerinde olacakmis belki kismet olurda gorursem sormami istediginiz birsey varmi ??
benim aklıma bişey gelmiyor ama selamımızı söyleyebilirsen seviniriz

bugün sabah 7.30 da kalktım eşim ve oğlum törene giderken ben de yürüyüşe çıktım.. güzel bir günü değerlendirdiğim iyi oldu. sabah karatay kahvaltımı ettim, arkasından temizlik, birazdan duş alıp dışarıya çıkmayı düşünüyorum.. ben de akşamı hafif geçirmeyi düşünüyorum.. yarın tartı günü bakalım ne olacak..

kızlar yarısın ikinci haftasına ait 2 günlük bildirimiz bu şekilde, itirazı olan varsa ya şimdi söylesin ya da sonsuza kadar sussun
bana bildirmeyen veya benim gözden kaçırdığım varsa yol yakınken düzeltelim..
herkese bol leptinli günler dilerim..

bu arda bu güzel vatanı bize emanet eden atamız ve silah arkadaşlarına burdan şükranlarımı sunarım..
ruhları şad, mekanları cennet olsun..

Herkese iyi günler dilerim.
Bugün kahvaltımı yaptım.Pilatesimi de yaptım.sırt hareketlerinde zorlandım ama iyi olacak gibi.Bir şeyi 21 gün yaparsak alışkanlık olurmuş.Ona uymaya çalışacağım.Birgün yapmasam bile vicdan azabı duymak istiyorum.Yürüyüşü 1-2 saate yaparım herhalde.
Bu arada sabah tartıda 70.3 gördüm.Bir kaç kez tartıldım yine aynı.Bakalım yarın ne çıkacak inanamadım.

BAŞARMAK İÇİN ÇOK NEDENİMİZ VAR.!!! Değil mi canım unutmuyoruz..!! Birbirimize motive etmeye devaaaaammm.!! Yılmak yokk.!!
Bende 77 nin altını:)) yürüyüşe başladıktan sonra kendimi çooook daha iyi hissediyorum:) veremezsem bile incelme farkediliyor.!!
Atatürk'ümüzün özellikle biz bayanlar için getirdiği yenilikleri korumak için sonuna kadar varız...ruhu şad olsun.!!!
Avşarlı öncelikle beyinde bitirmen gerekiyor canım,hiç unutmam kızımın düğününe yakın çok iyi uygularken bana helva yemem için ısrar edilmişti ve ses tonumu kontrol edemeyip,kadına yapıma ters olduğu halde yemiyeceeeem.!!! Diye bağırmışım...kadın benden korkup susmuştu valla)) şimdi o günü hatırlayıp gülüyorummm.:)) ama çevremdekiler de pek ısrar etmiyorlar artık.!!
canım bozmayınca karşılığını alacaksın.!! Bir de öyle düşün .!!

Son düzenleme:
Yarın sabah vaktim olmuyor. Kilo bildirimimi şimdi yapıyorum.

RumuzESTANSI
Başlangıç tarihi:29 /10/2013
Başlangıç kg:68,9
Geçen hafta: 68,1
Bu hafta:67,4
Fark: -700
Yüzde: %1,03
Toplam fark: 1,5 kg
Beden: 40
Spor: 1 haftalık toplam spor ise 14 km yürüyüş
Boy: 1.70

Mahzencim dün ct bildirim yapamadım 1 saat yürüyüşüm var.cuma günü yok

Tesekkurler felluz. Insallah. Bende cok istiyorum. Ben yarin tartiya gireyimmi yoksa haftayimi bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…