pilatesi ebru ile mi yaptın canım, ben de bacak hareketlerinde çok zorlanıyorumHerkese iyi günler dilerim.
Bugün kahvaltımı yaptım.Pilatesimi de yaptım.sırt hareketlerinde zorlandım ama iyi olacak gibi.Bir şeyi 21 gün yaparsak alışkanlık olurmuş.Ona uymaya çalışacağım.Birgün yapmasam bile vicdan azabı duymak istiyorum.Yürüyüşü 1-2 saate yaparım herhalde.
Bu arada sabah tartıda 70.3 gördüm.Bir kaç kez tartıldım yine aynı.Bakalım yarın ne çıkacak inanamadım.
tamam işliyorum ctesiyi, ama üzülme cuma benim de yoookkMahzencim dün ct bildirim yapamadım 1 saat yürüyüşüm var.cuma günü yok
geçen haftaki kilonu biliyorsanız girersiniz kızlar, efes te sormuştu..Tesekkurler felluz. Insallah. Bende cok istiyorum. Ben yarin tartiya gireyimmi yoksa haftayimi bekleyeyim
Evet.Ebrunun 18 eylül 2012 videosu ile yaptım.Benim de bacaklar ağrıdı ama elleri boşa alıp başını kaldırarak sırtı çalıştırdığı kısmı yapamadım.Bu hafta bu videoyu yaparım sanırım.pilatesi ebru ile mi yaptın canım, ben de bacak hareketlerinde çok zorlanıyorum(
Yarın sabah vaktim olmuyor. Kilo bildirimimi şimdi yapıyorum.
RumuzESTANSI
Başlangıç tarihi:29 /10/2013
Başlangıç kg:68,9
Geçen hafta: 68,1
Bu hafta:67,4
Fark: -700
Yüzde: %1,03
Toplam fark: 1,5 kg
Beden: 40
Spor: 1 haftalık toplam spor ise 14 km yürüyüş
Boy: 1.70
Evet haklısın.Fark çok güzel.Tebrik ederim.iyi gidiyorsun.Kilom için hiçkimse bir şey demedi
Eki Görüntüle 855720
kızlar yarısın ikinci haftasına ait 2 günlük bildirimiz bu şekilde, itirazı olan varsa ya şimdi söylesin ya da sonsuza kadar sussun
bana bildirmeyen veya benim gözden kaçırdığım varsa yol yakınken düzeltelim..
herkese bol leptinli günler dilerim..
Tamam tamam söz şekerli bu hafta yok. Hem kilo vermem yavaşlamasın artsın. Bu hafta yürüyüşü de arttıracağım. Yarın sabah okula gideceğim giremem o yüzden şimdiden bildireyim dedim. Destek için teşekkürler.Selam,
saglamcısın :) şimdiden bildireyim demissin :) yogun oluyorsun sanırım sende benim gibi.
güzel vermissin ilk haftalar için..devamını dilerim. Kahvaltıları biraz daha kısabilirsen sekerlileridaha iyi olacak sanırım..
sevgiler..
Teşekkürler teşekkürler. İşte böyle denince gaza geliyorumEvet haklısın.Fark çok güzel.Tebrik ederim.iyi gidiyorsun.
Umarım herkes iyidir.ya kızlar bu hafta çok yoğun geçti gezmeler misafirler derken hafta bitti.oğlum bu sene bire başladı onunla uğraşıyorum allahım çok zormuş bide solak uğraş dur işte.perşembe regli oldum.canım hiç yumurta istemedi, yumurtayı görmek bile istemedi hatta.karataydan uzak kaldım ama yürüyüşümü yaptım bu hafta 4 gün yaptım normalde 5 gün yapıyorum.günde 5km yürüyorum.yarın tatıda +++++çıkmak istemiyorum ama görünüş o ki +çıkacam.zaten zor kilo veriyorum dikkat edemedim verdiklerimden fazla almış olmam inşallah..
Tamam tamam söz şekerli bu hafta yok. Hem kilo vermem yavaşlamasın artsın. Bu hafta yürüyüşü de arttıracağım. Yarın sabah okula gideceğim giremem o yüzden şimdiden bildireyim dedim. Destek için teşekkürler.
Teşekkürler teşekkürler. İşte böyle denince gaza geliyorumDarısı başınıza .
Merhaba ,
oğlun 1. sınıfa başlamış ne güzel, hem de solak oda güzel. Solak diye uğraşması zor gibi belirtmişsiniz ama asla değil. Sakın bunun zor olduğunu düşünüp bunu o yavru kuşa da hissettirmeyin. Ben öğretmenim ve benim yavru kuşlar geçen sene 1. sınıftaydı. Yardıma ihtiyacınız olursa her zaman buradayım
destansı tebrikler, kahvaltıda işlenmiş korbonhidratları da düzene koyarsan çok daha güzel vericeksin hadi bakalım..
texmuh nerelerdesin yaa.. mrk ettik seni..
sea tabloya işlendin canım, sen pilates olarak ne yapıyosun..
efes pilates niçin birbirimizi motive edelim ben de onları yapıyorum
herkese iyi geceler
Dersini yapmakta okumakta zorlanıyorsa işi eğlenceli hale getirin. Şuan hangi harfteler bilmiyorum ama değişik etkinlikler yapabilirsiniz. Yerinde durmayan bir afacan var sanırım. Örnek öğrendikleri etkinlikleri küçük kağıtlara yazın. Koltuğa çıkın yağmur yağıyormuş gibi kafasından tek tek atıp önce tutmasını sonrada okumasını isteyebilirsiniz. Her okuduğu kelimede dans edin bir şeyler yapın. Sonra o kelimelerden cümleler yapmasını isteyin ve daha niceleri. Oturup ders yapmalarını lütfen beklemeyin. Onların içi kıpır kıpır ve hep öyle olmaya devam ederler inşallah.Çok teşekkürler.keşke hissettiremesek ama sabrımı gerçekten çok zorluyor kafayı yemek üzereyim vede onada yansıtıyorum
Tamam söz :)destansı tebrikler, kahvaltıda işlenmiş korbonhidratları da düzene koyarsan çok daha güzel vericeksin hadi bakalım..
texmuh nerelerdesin yaa.. mrk ettik seni..
sea tabloya işlendin canım, sen pilates olarak ne yapıyosun..
efes pilates niçin birbirimizi motive edelim ben de onları yapıyorum
herkese iyi geceler
Dersini yapmakta okumakta zorlanıyorsa işi eğlenceli hale getirin. Şuan hangi harfteler bilmiyorum ama değişik etkinlikler yapabilirsiniz. Yerinde durmayan bir afacan var sanırım. Örnek öğrendikleri etkinlikleri küçük kağıtlara yazın. Koltuğa çıkın yağmur yağıyormuş gibi kafasından tek tek atıp önce tutmasını sonrada okumasını isteyebilirsiniz. Her okuduğu kelimede dans edin bir şeyler yapın. Sonra o kelimelerden cümleler yapmasını isteyin ve daha niceleri. Oturup ders yapmalarını lütfen beklemeyin. Onların içi kıpır kıpır ve hep öyle olmaya devam ederler inşallah.
Tamam söz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?