Bebeklerin ihtiyacı şüphesiz bizlerden farklı.Kitapta okuduğum kadarıyla hoca bizlere de ideal kilomuzdaysak bazı şeyleri ölçüsünde yiyebileceğimizi söylüyor.Bebeklere de uygulanabilir.Ben sanirim haftaya giricem listeye degilmi anladigim kadariyla yani. Birsey sormak istiyorum bu kahvaltilarda yediginiz kkk nedir? Cok merak ettim kac gundur goruyorum. Bu arada karatayi gordum ayni tvdeki gibi
Hic soru cevaplamadi gulerek kafasini salladi cook tuhafina gitti acikcadi. Ben halbuki ona bebek beslenmesinde de bu yontemlerimi uyguluyorsunuz diye soracaktim. Mesela 17 aylik kizima ben pekmez ve bal muhakkak sifa oldugunu dusunerek veriyorum. Seker hic katmadim muhallebilerine bile hep ilidiktan sonra pekmez katiyorum. Yanlis mi yapisim aceba bebegi olupta bilen varmi bu konuyu aceba?
SELAM KIZLAR.. BU HAFTAM ÇOK FENA GEÇTİ KARATAY DİYETİM VE SPORUM İHANETLERLE DOLUYDU. Hiç bu kadar arka arkaya ihanet olmamıştı. Bi gün yapınca ertesi gün kendime geliyordum.. Yediklerimi yazmıyorum bile.. Yüzüm yok.. Çanta valiz bavul hepsi kabulüm.. Yarın tartı da gösterecek günümü .. Bir tek bugün ihabetsizdi.. Burayı ihmal etmicemm artık.. Facedeki gruba girip burayı ihmal ettim sanırım. YENİ GELENLER VAR SANIRIM HOŞ GELDİNİZ HEPİNİZ.. Hedef koyduk ay sonuna 69 diye dimi.. Hadi bakalım. Durmak yok.. Yarın bildirimde görüşürüz öptüm herkesi..
Geçen haftaki kilonu biliyorsan kilo bildirimi yapabilirsin.:)Tesekkurler felluz. Insallah. Bende cok istiyorum. Ben yarin tartiya gireyimmi yoksa haftayimi bekleyeyim
Süpersin:)menüm:
sabah(10.00)
KKK
akşam(17.30)
kıymalı karnabahar yemeği
yoğurt
bu akşamı hafif geçirmek istiyordum ama sanırım biraz fazla yedim.. neyse sabah ola hayrola..
2 lt su
kahvaltıdan önce 50 dk. akşam yemekten önce 40 dakika yürüyüş
pilates henüz yapılmadı..
Kilom için hiçkimse bir şey demedi
Yarın sabah vaktim olmuyor. Kilo bildirimimi şimdi yapıyorum.
RumuzESTANSI
Başlangıç tarihi:29 /10/2013
Başlangıç kg:68,9
Geçen hafta: 68,1
Bu hafta:67,4
Fark: -700
Yüzde: %1,03
Toplam fark: 1,5 kg
Beden: 40
Spor: 1 haftalık toplam spor ise 14 km yürüyüş
Boy: 1.70
canım, cıslar tamam da bulgur pilavını çay kaşığı ile mi yedin?Merhabalar dün sabah bir girdim sonra yoğun, uykusuz ve eğlenceli bir haftasonu geçirdim. Dün akşam yatılı misafirdim. Nete giremedim. Bildirimde yapamadım.
Ama sabh öğlen herşey iyiydi ama akşam sabaha kadar oturunca bol cısslı oldu. Ama.
arkadaş ortamındaki cısslar bana bişeylere saldırıp yemekten daha iyi geliyor. Bugünde vurgun yedim diyetimde. Ama yarına hazırım.
yarında liste bendeymiş umarım hakkından gelirim.
Bugün sabah kkk az ekmek( cıss)
akşam1 t kurufasulye,4 çk bulgur bol turşuu
7 gibi fıstık ve dut kurusu( cısss) 2 parça ayva( cıss)
dün 1 saat yürüdüm
ama bugün hareket yok malesef
2,5 su
İyî geceler
bence de okan bey cevaplayabilir..Ben sanirim haftaya giricem listeye degilmi anladigim kadariyla yani. Birsey sormak istiyorum bu kahvaltilarda yediginiz kkk nedir? Cok merak ettim kac gundur goruyorum. Bu arada karatayi gordum ayni tvdeki gibi
Hic soru cevaplamadi gulerek kafasini salladi cook tuhafina gitti acikcadi. Ben halbuki ona bebek beslenmesinde de bu yontemlerimi uyguluyorsunuz diye soracaktim. Mesela 17 aylik kizima ben pekmez ve bal muhakkak sifa oldugunu dusunerek veriyorum. Seker hic katmadim muhallebilerine bile hep ilidiktan sonra pekmez katiyorum. Yanlis mi yapisim aceba bebegi olupta bilen varmi bu konuyu aceba?
canım büyük harflerle dene bir de, aslında çıkıyor ama link çalışsa link verirdim ama link çalışmıyor.Face grubunu bulamadım ben.karatay mucizesi diye yazıyom olmadı
destansı tebrikler, kahvaltıda işlenmiş korbonhidratları da düzene koyarsan çok daha güzel vericeksin hadi bakalım..
texmuh nerelerdesin yaa.. mrk ettik seni..
sea tabloya işlendin canım, sen pilates olarak ne yapıyosun..
efes pilates niçin birbirimizi motive edelim ben de onları yapıyorum
herkese iyi geceler
sea süpersin canım 2 kilo vaaavvvv, 1 kilo hastalıktan ise de 1 kilosu senin canım, tebrik ederim çookSelam,
Sizlerin teşviki ile Ebruli ile yaptım. Gerçi bugun de spor salonunda pilates var ama 19:00 da bazen yetişme sorunum oluyo.. aksam kalamıyorum. bu aksam kalabilirsem bakalım.
Hafta sonu cok aralıklı girdim. Ancak rahatsız oldugumdan zaten yiyebildiklerim sınırlı idi. yogurt, haslanmıs patates vs gibi. Onları da yazmak istemedim. Hastalıgın sonucu odul oldu. 2 kiloya yakın vermişim..:)
rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:64
bu hafta kilo:62
fark:-2
yüzde:-3,125
toplam fark:2
boy:159
beden:38-40
spor:fitness, 1 saat pilates, interval
rumuz: xc9
başlangıç: çok uzun zaman önce
başlangıç kilo: 74 kg
geçan hafta: 66 kg
bu hafta: 66.1 kg
fark: +100 gr
yüzde:% +0.15
spor: yürüyüş
beden: 40 bu gidişle 38 e inemicem ama 42 ye çıkıcam herhalde
bu ne yaaa!!!!
ben böyle metabolizmanın dııııııııııııııııııııııııııııııııııııtttttttttt!!!!!!!!!
rumuz: xc9
başlangıç: çok uzun zaman önce
başlangıç kilo: 74 kg
geçan hafta: 66 kg
bu hafta: 66.1 kg
fark: +100 gr
yüzde:% +0.15
spor: yürüyüş
beden: 40 bu gidişle 38 e inemicem ama 42 ye çıkıcam herhalde
bu ne yaaa!!!!
ben böyle metabolizmanın dııııııııııııııııııııııııııııııııııııtttttttttt!!!!!!!!!
nasılsın kaania
beni hatırlarmısın bilmem,89.79.arası kilo vermek isteyenlerdenim
karatayı araştırırken seni gördüm
nasıl sonuç alabildinmi karatay diyetinden,,kilo verimi nasıl canım
bende düşünüyorum karaataymı yapsam diye ama açıkçası o kadar şey yiyip kilo alıcakmışım gibi geliyor ve cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?