Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bebeklerin ihtiyacı şüphesiz bizlerden farklı.Kitapta okuduğum kadarıyla hoca bizlere de ideal kilomuzdaysak bazı şeyleri ölçüsünde yiyebileceğimizi söylüyor.Bebeklere de uygulanabilir.
Bence siz facedeki sağlıklı yaşıyoruz sayfasındaki okan beye sorun.Onlar torunlarına karatay yöntemi uygulamışlar.Mutlaka bilgi verirler diye düşünüyorum.

ilk çantamı sana gönderiyorum neyse yarın tartıya çok yansımaz umarım motivasyonunu bozmadan devaaam:))

8:30 kkk 4 kurukayısı 2 avuç kuruyemiş

16:30 sulu patlıcan-yoğurt-tarhana çorbası-yarım domates(keten tohumlu)

aslında günü kapatmayı planlıyordum ama yarın sınavım var ders çalışırken çok acıktım 20:00 3 kurukayısı-süt (cıss)

Son düzenleme:
Sabah:kkk

Akşam:balık,salata,tahinli yarım muz.

Tesekkurler felluz. Insallah. Bende cok istiyorum. Ben yarin tartiya gireyimmi yoksa haftayimi bekleyeyim
Geçen haftaki kilonu biliyorsan kilo bildirimi yapabilirsin.:)
Süpersin:)
Kilom için hiçkimse bir şey demedi

Tebrikler..devamını diliyorum sana:)

Selam kızlar
Ben sabah tartildim ayni çıktım ama gelecek haftadan umutluyum
Herkese iyi haftalar dilerim

Tebrikler cnm 700 gr çok iyi devamını dilerim..

Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 75.00 ------ Bu hafta: 75,800----- Fark: +800gr ----- Toplam fark: 25kg ---- Beden:40-42 ----- Spor: Yürüyüş ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde: +1,066

canım, cıslar tamam da bulgur pilavını çay kaşığı ile mi yedin?
bence de okan bey cevaplayabilir..
Face grubunu bulamadım ben.karatay mucizesi diye yazıyom olmadı
canım büyük harflerle dene bir de, aslında çıkıyor ama link çalışsa link verirdim ama link çalışmıyor.

Selam,

Sizlerin teşviki ile Ebruli ile yaptım. Gerçi bugun de spor salonunda pilates var ama 19:00 da bazen yetişme sorunum oluyo.. aksam kalamıyorum. bu aksam kalabilirsem bakalım.

Hafta sonu cok aralıklı girdim. Ancak rahatsız oldugumdan zaten yiyebildiklerim sınırlı idi. yogurt, haslanmıs patates vs gibi. Onları da yazmak istemedim. Hastalıgın sonucu odul oldu. 2 kiloya yakın vermişim..:)

rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:64
bu hafta kilo:62
fark:-2
yüzde:-3,125
toplam fark:2
boy:159
beden:38-40
spor:fitness, 1 saat pilates, interval

Rumuz:mahzen77
Başlangıç tarihi:19/10/2013
Başlangıç kg:80,6
Geçen hafta:78.6
Bu hafta:78.8
Fark:+300
Toplam fark:
1.8
Beden:44
Spor:6 gün yürüyüş ve pilates
Boy:1,58
Hedef:70

yüzdeye gerek var mı? %100 deyiverin gari

bu hafta artıdayım, nasıl olduğunu anlamadım, aslında hata yapmadım, diyeti leptini bozmadım, sporum da aksamadı sayılır 1 gün dışında buna rağmen artıdayım..
ama hiç sorun değil çünkü bu sabah çok daha ince gördüm kendimi aynada, eşim de çocuğumda aynı şekilde.. tartıdaki rakam çok da önemli değil bu durumda.

sea süpersin canım 2 kilo vaaavvvv, 1 kilo hastalıktan ise de 1 kilosu senin canım, tebrik ederim çook

rumuz: xc9
başlangıç: çok uzun zaman önce
başlangıç kilo: 74 kg
geçan hafta: 66 kg
bu hafta: 66.1 kg
fark: +100 gr
yüzde:% +0.15
spor: yürüyüş
beden: 40 bu gidişle 38 e inemicem ama 42 ye çıkıcam herhalde

bu ne yaaa!!!!
ben böyle metabolizmanın dııııııııııııııııııııııııııııııııııııtttttttttt!!!!!!!!!

yılmak yok canım, aynen devam... biz kazanacağız..

rumuz:AFATMAS
baş.tarihi:20.01.2013
baş.kilo:87
geçen hafta kilo:68,5
bu hafta kilo:68,6
fark:+0,1
boy:160
beden:38-40
spor:YOK
ADETİMİMN 5. GUNU
VE AŞIRI DERECEDE KABIZIM VE SÜTTEN GEÇİYOSA EĞER KIZIMDA BENIMLE BIRLIKTE KABIZ OFFFFFFFFFFFFF

gunaydın canım,
Sabrını test ediyor sanırım, tartı degisimi de olmasın.:)

başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:54,1
bu hafta kilo: 54,5
haftalık yüzde:+ 0,74
fark:+400
toplam fark:7,5
beden:36
boy:1.68
spor:
3 kez falan yarımşar saatlik yürüyüş

hatırlamaz mıyım canım benim sen nasılsın?
ben tam uyamıyorum karatay a ama tam yaptığım zamanlarda kesinlikle kilo veriliyor emin olablirsin..
benim hipoglisemim oluyor oyüzden kaçamak çok yapıyorum aslında mantık olarak karatay hocanın her söylediğine yürekten inanıyorum kansere bile yol açıypr şeker gerçektende tatlı yemiyorum nezamandır ama ekmek konusunda çok zayıfım ne sormak istersen burdayım canım bekleriz aramıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…