Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

mavibisiklet eline sağlık canım, verenleri tebrik ederim..
benim gibi diyeti bozmayıp, egzersizleri aksatmayıp, regl öncesi de olmadığı halde kilo alan arkadaşlara da allah yardımcısı olsun diyorum... bizim de imtihanımız böyle, napacaz, çekecez mecburr...

Eline sağlık.Ben herhalde bir gün farkla listeye giremedim.sağlık olsun.

Eline sağlık mavibisikletcim:)kilo verenleri daha çoook olmak üzere hepimizi çoook kutlar haftaya daha iyi sonuçlar alınacağına inanarak devam ediyoruuuuuuummm:))))
slm kızlar bakıyorumda egzersize rağmen, ya kilo alınmış ya da yerinde sayılmış, şu yarışı iptal mi etsek ne?
Şaşkınım valla çooook...! kitapta öyle bişey yazıyodu da belki biz görememişiz kıZlar....kilo verceksiniz sonra al,ver,al ver,al ver,al ver, durrrr, duuuuuuurrrr :))) devam etcez.! yolu yoook başka bunun .!!!

ellerine sağlık mavi bisikletçim. herşeye rağmen azmini kaybetmeyip diyetini yapan arkadaşlarım, hepinizi tebrik ediyorum.

eline sağlık canım liste için. nooolur artık hızlı hızlı kilo verelim yaaaa

mavibisiklet eline sağlık canımcım verenleri kutlarım sabit kalanlara ve alanlara allahtan sabır dilerim

slm kızlar bakıyorumda egzersize rağmen, ya kilo alınmış ya da yerinde sayılmış, şu yarışı iptal mi etsek ne?

....

Şaşkınım valla çooook...! kitapta öyle bişey yazıyodu da belki biz görememişiz kıZlar....kilo verceksiniz sonra al,ver,al ver,al ver,al ver, durrrr, duuuuuuurrrr :))) devam etcez.! yolu yoook başka bunun .!!!

mahzen ve felluz alemsiniz öldüm gülmekten hele sen felluz yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun

arkadaşlar ben izinli olduğum dönem forum almış başını yürümüş. geçmişi oku oku ancak 10001. sayfaya gelebildim. ve orda karşılaştığım mesajlar beni çok duygulandırdı. çokk mutlu oldum. gözlerim filan doldu.
onbibbirinci sayfa benim düğünümün olduğu günki sayfa. başta AKASYA olmak üzere,XC9,HAYATDEVAMEDECEK,MAVİBİSİKLET,FELLUZ,HEDEF60, GÜL0663,MAHZEN77.... o mutlu günümde beni hatırlayıp iyi dileklerini gönderen herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. beni çok mutlu ettiniz.

mavibisiklet liste için tşkler.

ne mutlu bana 1. olmusum :) hastalıgın guzelliği bu olsa gerek ::)
ilk hafta oldugundan bir de bakalım onumuzdeki maçlar ne olcek :)))))))))
ama bundan sonra da bırakmayıp hep beraber ilerleyeceğiz ::13::13::13:

veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.
#direnirade

Son düzenleme:
kızlar liste hazırlama sırasına ekleme yaptım lütfen herkes sırasını takip etsin ben unutuyorum

texmuh
afatmas
15efes
kaania
e-peck
avşarlı
pumpul

Son düzenleme:

bende iyiyim canım aynen diyete devam işte.şu aralar karataya merk sardım ama ekmeğe zaafım var çok seviyorum ..

senin adına sevindim işe yaramasına ,öpüyorum

kızlar liste hazırlama sırasına ekleme yaptım lütfen herkes sırasını takip etsin ben unutuyorum

texmuh
afatmas
15efes
kaania
e-peck
avşarlı
pumpul

ha ha ben listede yokum :) ilk girdigim hafta eklemistin sanırım :)
eskilere dönüp bakmam lazım :)

Son düzenleme:
Sabah 6da 1 tane biskuvi 1 kac kuru üzüm 1 muz 2 mandalin
Saat 11e dogru sucuklu yumurtayla k kahvaltisi
Ara 1 avuc badem 2 kasik yogurt
Birazdan karnibahar yemegi lahana sarmasi turşu ve yoğurt yiycem
Dün aksam bisey atistirmadim sayilir. Alisiyorum galiba:))))
Arkadaslar ben bu karataya basladigimdan beri gunde 3 kez felan tuvalete cikiyorum. Süper yaa.... başka diyetlerde kabiz oluyordum

23 yaşında 101 kiloyum öncelikle tanışaım :))

sabah kahvaltısı 10:00
2 haşlama yumurta
1 kibrit kutusu kadar light peynir
8 zeytin
1 bardak yeşilçay
1 küçük çay bardağı fındık

nasıl sizce ??
akşam yiyeceğim şimdi ama kafam karıştı üstte sordum :) sabah akşam yeme fırsatım oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…