Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kilo veremeyenler ve alanlar üzülmesin.Şimdi relax olma ve devam zamanı.Her bünye bir gün diyette duraklama yaşayacaktır.Verenlerde gün gelecek duraklayacak.
Sabah 10:kkk,bir nar
Öğlene doğru pilates,17 de leslie 5 mil
Akşam 16: az çorba,menemen,yoğurt.

ya benı motıve edın ne olur spor yapayım ve nescafeyı bırakıyım ben sut de aldım sütle içecekım nescafetı ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kaç aydır aynı kılodayım veremıyorummmmmmmmmm aç dolaşıyorum ama nescafeyı bırakmadığım için veremiyorum sanırım çok sınır bozucu adetımın 5. günüde çıldırcammmmmmmmmmmm

kaç aydır aynı kılodayım veremıyorummmmmmmmmm aç dolaşıyorum ama nescafeyı bırakmadığım için veremiyorum sanırım çok sınır bozucu adetımın 5. günüde çıldırcammmmmmmmmmmm
Bence sen o neskafeyi sütle iç en azından bir iki gün.Aklın kalmasın.Sonra da eve alma ya da gözönünde tutma.Diyet aç kalarak değil kesin kararlar alarak ve ona uyarak başarıya ulaşıyor.
Öncelikle sağlığını düşün.Varsa zayıf ve kilolu resimlerini yanyana buzdolabı üstüne iliştir.Hangisi olmak istediğine sen karar verecek ve hırslanacaksın.Kendi resmin olması bile şart değil,gazeteden,dergiden kes herhangi bir resim.
Ben biraz meditasyona benzetiyorum bu kilo verme işini.(Diyet demek istemiyorum,gereksiz bir kendi nefsinle mücadele çağrıştırıyor.)Sabah güneşin doğuşunu karşılarken meditasyon yaparlar ya,düşün vücudundaki toksinler,ağırlıklar,zehirler gidiyor ve sen fit,sağlıklı bir halde hayatı hissediyorsun.Önünde ailenle,sevdiklerinle yaşayacağın sağlıklı bir hayat var.
Kolay gelsin.

ha ha ben listede yokum :) ilk girdigim hafta eklemistin sanırım :)
eskilere dönüp bakmam lazım :)
Seni unutmuşum sona eklerim
Tomtombul nick in pek sevimliymiş
En kısa sürede ipinceolarak değiştirirsin umarım
Öncelikle light hiçbir ürün yemiyoruz doğal ysğlı ürünler yiyoruz
Peynir daha çok yiyebilirsin zeytin de kuruyemişler kavrulmamış olacak 2 öğün en ideali çorbayı soföuşsun unlu ve şdhriyeli olmayan çorbaları içebilirsin

Sabah
Kkk+1 mandalina

Akşam
Kıymalı karnıbahar
Salata
Ayran
1 tane taze hurma cıssss

1 saat yürüyüş 2 lt su

Son düzenleme:
slm kızlar bakıyorumda egzersize rağmen, ya kilo alınmış ya da yerinde sayılmış, şu yarışı iptal mi etsek ne?

:)..ne kadar ilginc yaristakiler o kadar spora ragmen ya kg verememis yada almislar bu işte bir gariplik var....kizlar biz zayiflama yerine kg alma yarisimi yaptik yoksa....:):)

Mavibisiklet ellerine saglik canim....SEA oncelikle seni sonrada diger kg verenleri kutlarim....eskiler ya duraksadi yada kg aldi nazara geldik galiba:)

Canim neden ac dolasiyorsunki karatayda ac dolasinca beyne kıtlık var hissi gider yenilen seyler depo edilip yaga donusurmus....ben 6 aydir yapiyorum hic ac kalmadim..5 saat dolunca ye alistikca arayi uzatirsin...ben cay tiryakisiydim gunde 12 fincan icerdim doktor kansizsin azalt derdi azaltamazdim karataya baslayinca suyu cogalttim is yerinde aklima hic gelmiyor evdede yemekten 2 saat sonra icmek gerekiyor o zamana gec oluyor uykumu kaciriyor diye yapmiyorum yesil cay iciyorum...benim gibi bir tiryaki caydan vazgecmisse sende vazgecersin....kilo vermek ve saglik nescafeden daha onemli

Sabah:kkk
Akşam:2levrek salata tahin helvası

Helva kibrit kutusundan biraz fazla oldu:-(.saat 9 da koşu bandında 5km yüricem.birazdan çay içicem şimdi oğluşuma ödev yaptırıyorum.
Mavibisiklet eline sağlık. Kilo verenleri tebrik ediyorum. Alanlara ve duraklayanlara sabır diliyorum. Sabredicez ve başaracağız inşallah....

valla beni de olmadığın zamanlardaki yazılanları azimle okumaya çalışman çok duygulandırdı.. eminim diğer arkadaşları da..
ha ha ben listede yokum :) ilk girdigim hafta eklemistin sanırım :)
eskilere dönüp bakmam lazım :)
sea ben anlamadım ama sanırım listeyi haftaya destansı yapacak görünüyor, destansı daha yeni, istersen haftaya sen yapabilirsin canım..
tanıştığımıza memnun olduk canım.. bizim diyette kibrit kutusu ile ölçülmüyor peynir.. elin büyüklüğünde istediğin her türlü (ama diyet olmayan) yiyebilirsin.. zeytini de daha çok yiyebilirsin ama ben de yiyemiyorum çok fazla.. gün kurusu(2-3 adet) ve kaymak da eklersen süper olacak, çorbalardan da şehriye,pirinç olmasın.. tarhana,mercimek,ezogelin olabilir
canım burda bir yanlışlık mı var, bilakis ben hiç aç gezmedim.. bizim diyette doğru besinlerden doyana kadar yiyosun, karnın tok olduğu için de yanlış besinlere saldırmıyosun.. en azından benim için bu şekilde.. sen çok az yiyosan ve verememişsen muhtemelen Gİ si yüksek besinlerden de kaçırıyosun... o da değilse kansızlık, omega 3 eksikliği falan olabilir.. bu diyetle hipotroidi hastaları bile verebiliyor.. örnek Gül_0663
vay be benimde tavan yaptı motivasyonum :)
:)..ne kadar ilginc yaristakiler o kadar spora ragmen ya kg verememis yada almislar bu işte bir gariplik var....kizlar biz zayiflama yerine kg alma yarisimi yaptik yoksa....:):)
valla bendeki listeye göre aktif olarak spor yapanlardan gül,xc9,felluz ve mahzen(bendeniz olurlar kendileri ki 5 gün boyunca günde 3 saat sonraki gün de 45 dk spor yapmışlığım vardır azimle) ya almışız ya sabit kalmışız.. ben kaslarımız güçlendiği için tartıda eksik çıkmadığımızı düşünüyorum, ve buna gönülden inanmak istiyorum . sağlamasını yapmak için bu cuma ölçülerimizi alalım diyorum.. normalde ay sonunda planlıyorduk ama 2 hafta sonunda da bir ara bildirim yapabiliriz... listedeki kızlar cuma sabah aç karna ölçülerini alıp bana msj atsınlar ben de akşama toparlarım listeyi..

Son düzenleme:
Sabah(08.00)
KKK

öğle(12.30)
kıymalı karnabahar
yoğurt
salata

akşam(19.00)
börülce piyazı
yoğurt

sabah kahvaltıdan önce ebru ile pilates
akşam yemekten leslie ile 5 mil
Debbie ile Slimin6 abs
(pes etmiyorum, yıkılmadım-ayaktayım)

gün içinde 2.5 lt su
1 kupa yeşil çay
1 fincan türk kahvesi

sabah kahvaltıdan önce ebru ile pilates
akşam yemekten leslie ile 5 mil
Debbie ile Slimin6 abs
(pes etmiyorum, yıkılmadım-ayaktayım)
VE MAHZEN SAĞLIĞA KOŞUYOR!!!
Şimdi seni güzel bir fon önünde sevdiğin bir müzik eşliğinde sporunu yaparken hayal ediyorum.Kaslarına kuvvet!!!

Ne demek efenim sizinde yüreğinize sağlık.
sabah: kkk
öğlen sebze yemeği yoğurt
akşam: 4 k bulgur , kuru fasulye, turşu, komposto
1 parça çikolata , 1 bisküvi

b akşam nedense kendime engel olamadım uufff.
2,5 su
sabah. saat dışarda yürüdüm akşamda leslie 3 mil yapıcam

Tebrikler..devamını diliyorum sana:)
Teşekkür ederim Darısı çok daha fazlasıyla başına

Tebrikler cnm 700 gr çok iyi devamını dilerim..
Teşekkürler. Aynı dileklere katılıyorum.

Bu hafta cıss olmuş haftada fazlasıyla vermeni dilerim. Arada böyle olur. Azimle hedefe kadar gideceğiz inşallah.

Selam,

rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:64
bu hafta kilo:62
fark:-2
yüzde:-3,125
toplam fark:2
boy:159
beden:38-40
spor:fitness, 1 saat pilates, interval
Tebrikler SÜPERSİİİNNNN

Önceki deneyimime dayanarak şunu söleyeyim kilon azalmamış olsa da olduğun kilodan zayıf göründüğüne eminim çünkü çok güzel spor yapıyorsun. Ben 65 kg iken jillian michaelsin 30 günlük sporunu yaptım ama ne spor. Kadın zaten kilon azalmasa da en az 2 beden incelmeyi ve vücudun şekle gireceğinin garantisini veriyor. 65 tim ama herkes bana 58-59 kg sın en fazla 60 diyordu. Ayrıca çok yürüyordum. En son 62ye indim. Sonra ne olduysa kendimi kaybettim akşam geç saatlerde yemekten bu hale döndüm. Şimdi çok spor yapmıyorum ki kilomu hızlı vereyim. Sonra jillian benim vazgeçilmezim.

Bişey olmaz. Durmak ok biz hedefe ulaşacağız.

Adetin etkisi çok oluyor. Haftaya ödemle beraber kilonu vermiş olursun

Kilon zaten çok güzel :)

Haftaya vereceğine eminim.

Morelin neden bozluyor ki. En azından verebiliyorsun. Aynı kalsa canın daha çok sıkılır.

Başlangıç tarihi: 19.08.2013
Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta:63.4 kg
Bu hafta:63.4 kg
Fark:0
Toplam fark:6.6 kg.
Beden:40
Spor:yok
Boy:1.61 cm
Hedef:58 kg
Verılen kılo yuzdesi: %0
Hedefe çok kalmamış. İnşallah haftaya daha da çok yaklaşırsın
Ödemde vardır. Spordan dolayı kas oranın artmışta olabilir. Bu da çok güzel.

TEBRİKLER

TEBRİKLER SÜPERSİN

Gūnaydin karatay citirlari.
Baslangic tarihi 13:07:2012.
Baslangic 83 kg.
Gecen hafta 76 kg
Bu hafta 75. 900 kg
3 gūndūr ayrsn corbasi yiyorum.
Sabah. 2 dilim peynir. 8 zeytin. 1 tane domates 1 tane cennet hurmasi cay.
Tebrikler :46

Çok güzeeeel. Tebrikler

Hımmmm. Kaçamak yaptığını söylemişsin. Bu hafta yapmazsın olur biter. Gitsin kilolar.

Kesinlikle katılıyorum. Ben burayı bıraktım ve bu bana 7kg olarak geri döndü. Burayı bir daha bırakmak yok. Beni adam ediyor burası. Yaşasın güçlü irade

Ellerine sağlık

slm kızlar bakıyorumda egzersize rağmen, ya kilo alınmış ya da yerinde sayılmış, şu yarışı iptal mi etsek ne?
Hayıııııırrrrrrr

Afiyet olsun.

Merhaba hoş geldin. Boyun kaç? Gencecik bir kızsın inşallah burada hep beraber fazlalıklardan kurtulacağız. Her gün gelip menü ve sporunu yazarsan başaracağına eminim. Hadi bakalım.

Afiyet olsun.

Sabah
Kkk+1 mandalina

Akşam
Kıymalı karnıbahar
Salata
Ayran
1 tane taze hurma cıssss

1 saat yürüyüş 2 lt su
Afiyet şeker olsun. Yağ olmasın kas olsun

Öncelikle afiyet olsun. Tahin helvası serbest mi ????

Çok güzel menü tebrikler

Afiyet olsun bir daha olmasın hihih O kadardan bir şey olmaz üzülme. Bir anda tatlıya saldırmak erine arada azcık emek lazım bence.

MENÜM
SABAH: Ceviz,domates,peynir,kırmızı biber
ÖĞLE: Haşlanmış tavuklu yeşil salata
AKŞAM:1 kase sütlü cornflakes (hazır gıda cıssss acelem vardı kolaya kaçtım),4 dilim domates,1 ceviz

Son düzenleme:
VE MAHZEN SAĞLIĞA KOŞUYOR!!!
Şimdi seni güzel bir fon önünde sevdiğin bir müzik eşliğinde sporunu yaparken hayal ediyorum.Kaslarına kuvvet!!!
teşekkür ederim, ben sağlığa koşuyorum, sağlık ta bana...
önceki deneyimini ben de deneyimledim canım, 30 ds den sonra ripped in 30 da yaptım 2 hafta.. epi topu 3 kilo vermiştim ama ççoookkk daha inceydim.. neden şimdi başlamadım dersen, bende bel fıtığı var çok hoplamalı zıplamalı ağır bir program ve bu kiloyla başlarsam sakatlanmaktan korkarım.. ben de bu dönemi diyet ve pilatesle atlatıp 70 kilo civarında jilliana atlamayı düşünüyorum hatta sabırsızlanıyorum.. belki karşılarız bir gün oralarda, ben 30 ds ye başladığımda sen body rev falan yapıyor olursun belli mi olur.. bu arada body revolution u da indirmişim hazır bekliyor, kaç yıl sonra yaparım bilemiyorum artıkın..

Eveettt ben ripedd de yaptım. Hatta 1. yi aralıklı 2 ay yaptım. Bence de şuanki kilonda yapma. Bende yapmayı şuan planlamıyorum. Şöyle bir 62 olayım hemen başlayacağım. Buralarda beraber yaparız. Süper olur.

yaparız arkadaşım inşallah tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…