Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kaç aydır aynı kılodayım veremıyorummmmmmmmmm aç dolaşıyorum ama nescafeyı bırakmadığım için veremiyorum sanırım çok sınır bozucu adetımın 5. günüde çıldırcammmmmmmmmmmm

Bende kahveyi cok seviyorum ve filtre kahve iciyorum. Yada sütlü türk kahvesi onlarda cok güzel.

50 dkk yuruyus
leslie 3 mil ile karisik
Debbie Slimin6 dizlerimde sorun oldugu icin diz haareketleri zorlayinca onlar yaparken bende leslie hareketleri yaparak sogumamaya calistim....gobek kaslari icin yerde yaparken fitiklari zorlanmisim belim agriyor
3 lt su

ellerinize saglik tbrik ederim

Bu jillian neymis ya mrk ediyorum bende mi yapsam ?

öncelikle kilo verenleri tebrik ediyorummdaha çok kilolar gider inş:)

7:30 yumurtasız kkk(zamanım yoktu)kuruyemiş 3 kuru kayısı

12:30 tavuklu kremalı makarna(cıısss)

17:00 bir paket süt(ceza verdim kendime)

soğan çayı yaptım onu içtim şimdi adet getirmede etkili olduğunu öğrendim 2 ayı geçti bakalım etkili olur umarım.1 haftayı geçti tartılmıyorum kilo almışım gibi geliyor

Çok yoğun bi günün ardından oğluşum satranç ödevi yemek bulaşık derken .. Ütünün başına oturdum ve yeni bitti. Bu gün kkk yaptım.. Okulda 1 dilim kek yedim. Saat 7 de börülce , bulgur pilavı, et sote yoğurt yedim.. Şimdilik keki saymazsak cıs yok.. TOPİĞİ ihmal etmicemm artık.. Devam... Kilo vermeye de devam ...18 KASIM PAZARTESİ 73 KİLOYU... 25 KASIM PAZARTESİ DE 71 KİLOYU 1 ARALIK PAZAR GÜNÜ DE 69 KİLOYU GÖRÜP KENDİME ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ ALACAĞIM.. SONRA DA HEDEFİME 5 KİLO KALACAK.. ONU DA 1 OCAĞA KADAR VERECEĞİM.....EVRENE DUYRULUR.. SONRA DA ÖNCE VE SONRA RESMİMİ CANAN KARATAYA GÖNDERECRĞİM..
:)..ne kadar ilginc yaristakiler o kadar spora ragmen ya kg verememis yada almislar bu işte bir gariplik var....kizlar biz zayiflama yerine kg alma yarisimi yaptik yoksa....:):)
EVET GÜL ABLACIM AYNEN ÖYLE ZAYIFLAMA YERİNE KİLO ALMA YARIŞINA GİRMİŞ GİBİYİZ..

Sabah:kkk

Öğlen:2 içli köfte,1 kase yoğurt,yarım nar.

Akşam:2 parça tavuk,salata,3 kaşık taze fasülye,4 kaşık bulgur pilavı.(öğlen bulgur,akşam bulgur fazla oldu(

45 dk yürüyüş.
Bolca su

mahzen ve felluz alemsiniz öldüm gülmekten hele sen felluz yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun
Hih hi hiii çok şekeriz di mi?:))))

abla şu kısa bonus videoyu mu yapıyosun yoksa uzun olanı mı?ben kısa olanını yapıyorum, bende de bel fıtığı var ve dikkat etmeye çalışıyorum.. belime yük bindirmemeye, hareketleri yaparken kalçanı sık ki bele yük binmesin..
Bu jillian neymis ya mrk ediyorum bende mi yapsam ?
Jillian michaels diye bir fitness hocasının egzersiz proglamları var ve çok etkili.. biraz ağır bir program o yüzen hafiflemeyi bekliyorum ben, sen istersen hemen başlayabilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html

dünkü motivasyon kırıklığından sonra tartılmıycaktım ama sabah bi bakayım ya ne alemdeyim dedim.. iyi ki tartılmışım düne göre -700 geçen haftaya göre de -400 e be güzelim , bu rakamı dün gösterseydin ya bize?

sabah kahvaltıdan önce ebru ile pilates
arkasından mis gibi KKK

canım o şekılde aç gezmek değil mesela işyerınde yemekte pirinç pilavı tatlı kurufasulye çorba oluyo yada sadece bana uyan çorba cacık oluyo sadece ıkısını yemek zorunda kalıyorum o anlamda yoksa evde olsam istediğimi karataya uygun olanı yerim ama iş yerınde mutlaka sıkıntı oluyo

Sabah kızımı emzırcem dıye yıne kahvaltı yalan oldu elma yedım ve süt içtım elmayıda servise giderken yolda yedım öncelık kızımın

herkese güzel bir gün diliyorum
dünkü hayal kırıklığından sonra yavaş yavaş kendime geliyorum
sabah mis gibi havada yürüyüşümü yaptım güneş yeni yeni doğuyordu kıpkırmızı ardından sıcak bi duş ve kahvaltı birazdan da kahve içeceğim bu hafta yüzüm gülmedi ama artık önümüzdeki maçlara bakacağız

kızlar son bildirimlere göre hazırladığım yeni liste aşağıdadır önceliği hiç liste hazırlamayan arkadaşlara verdim
ben arasıra listeye yayınlarım sizler de lütfen sıranızı unutmayın

1. destansı
2. sea
3. leneva
4. e-peck
5. kaania
6. afatmas
7. texmuh
8. avşarlı
9. 15efes25
10. pumpul
11. bicnv
12. hedef60
13. lawyer
14. sivasın gülü
15. xc9
16. felluz
17. mahzen
18. gül
19. mavibisiklet

örnek menü olmuş tebrik ederim:128:

Selamlar,

Dün menuyu paylaşamamıştım.

sabah: kkk
ogle : ezogelin corba + salata
aksam : domatesli biber yemegi + salata
su : 2,5 lt
spor: 30 dk pilates, 30 dk yürüyüş

Ben bu ara midem kötü oldugundan ozellikli yemek yiyemiyorum. Ama boylesi daha iyi sanırım bir sure boyle takılacagım..

bu sabahta kkk
bugunde benzer menu yemek istiyorum

aksam da : zeytinyaglı barbunya + yogurt + salata buyuk ihtimalle

Merhabalar,

Dün biraz diyetin dışına çıktım..Daha doğrusu bilinçli olarak...Ben diyette 1 günün aşırıya kaçmamak koşuluyla istediğimiz şeyleri yememiz gerektiğini düşünüyorum,nefsi doyurmak açısından...

Sabah:KK
Öğle:Simit yedim...1 dilim kek
Akşam:1 adet tavuk but,1 adet dolma...Birkaç tane etimek...1 mandalina

1 saat yürüdüm...Yazın P90X yaptım,yürüyüşün yanında ona devam edeceğim ama gözüm yemiyor pek ,ağır bir spor çünkü ama çok etkili vücut şekillendirme açısından...

Kolay gelsin...

Kkk yağtım akşama ne yerim allah Kerim. Arkadaşım yeni doğum yaptı evini temizlik yapacakmış bebiş küçük yardım istedi oğlanı okula bırakıp oraya geçicem.hiç kaçamaksız ve bol leptinşi günler....

Merhabalar
Dünki liste krizi başarıyla atlatılmış tebrikler. Mahzencim güzel süpriz olmuş.

Destansi şu anlattığın oyunu çok beğendim. Benim kızımda bu sene birinci sınıf. Eminim çok etkili ve eğlenceli olucak.

Kızlar ben jilian sadece 7-8 dak dayanabilmiştim.

Afatmas iri öğütülmüş bi kahve. Özellikle kahve mak ve french press diye vi demlikte demlenir. Kahvemin türüne göre değişir tadi ama tam kahve tadi alırsın. Bende filtre kahveyi tek geçerim.

dünkü hayal kırıklığımın üstüne az önce yediğim 2 kase aşureyle sünger çektim şimdi çok daha motiveyim:119:

şimdi benim kızlardan çanta gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…