kaç aydır aynı kılodayım veremıyorummmmmmmmmm aç dolaşıyorum ama nescafeyı bırakmadığım için veremiyorum sanırım çok sınır bozucu adetımın 5. günüde çıldırcammmmmmmmmmmm
ellerinize saglik tbrik ederimKilo veren arkadaşlar
Sea:%3,125
Pumpul:%2,1
Mavibisiklet:%1,44
15efes25:%1,12
Destansı: %1,03
Avşarlı:%1,01
E-pack: %0,287
Sivasın gülü:%0,13
Sabit kalanlar
Kaania:0
Law_yer:0
Felluz:0
Gul_0663:0
Kilo alanlar
Afatmas:%0,1
Xc9:%0,15
Mahzen77:%0,254
Texmuh%0,682
Leneva:%0,682
Hedef60busondiyet:%1,066
Arkadaşlar vaziyet bu. Cepten yazabildim, eksiğim varsa affola
.Hadi hadiii toparlanalım yeni ghafta hem kasım devam ediyor.
Bu jillian neymis ya mrk ediyorum bende mi yapsam ?teşekkür ederim, ben sağlığa koşuyorum, sağlık ta bana...
önceki deneyimini ben de deneyimledim canım, 30 ds den sonra ripped in 30 da yaptım 2 hafta.. epi topu 3 kilo vermiştim ama ççoookkk daha inceydim.. neden şimdi başlamadım dersen, bende bel fıtığı var çok hoplamalı zıplamalı ağır bir program ve bu kiloyla başlarsam sakatlanmaktan korkarım.. ben de bu dönemi diyet ve pilatesle atlatıp 70 kilo civarında jilliana atlamayı düşünüyorum hatta sabırsızlanıyorum.. belki karşılarız bir gün oralarda, ben 30 ds ye başladığımda sen body rev falan yapıyor olursun belli mi olur.. bu arada body revolution u da indirmişim hazır bekliyor, kaç yıl sonra yaparım bilemiyorum artıkın..
EVET GÜL ABLACIM AYNEN ÖYLE ZAYIFLAMA YERİNE KİLO ALMA YARIŞINA GİRMİŞ GİBİYİZ..:)..ne kadar ilginc yaristakiler o kadar spora ragmen ya kg verememis yada almislar bu işte bir gariplik var....kizlar biz zayiflama yerine kg alma yarisimi yaptik yoksa....:):)
ELLERİNE SAĞLIK MAVİBİSİKLETCİM .. SEA TEBRİKLER CANIM.. SABİT KALSNLAR VE ALANLARA DA MALALLAH DEMİYORUM Kİ NAZAR DEĞSİN..Kilo veren arkadaşlar
Sabit kalanlar
Bicnv: 0
Kilo alanlar
Texmuh%0,682
Bicnv canım kusurabakma seni de atlamışım. Hem sayımız çok arrttı hemde cepten yazmanın azizliği. Hiç bişeye tam hakim olamıyorum. Öğlen tam başlıycam komşum kahveye geldi sonra da acele ettim gecikcem diye kontrol edemeden yazdım.
Benim tartımında pili bitmiş cumartesi tartımla yani kaçamak yapmadan önceki kilomu yazdım. Umarım çok fark yoktur.
TEBRİKLER CANIM HASTA DA OLSAN 1. SİN DEVAMINI BEKLİYORUZ..mavibisiklet liste için tşkler.
ne mutlu bana 1. olmusum :) hastalıgın guzelliği bu olsa gerek ::)
ilk hafta oldugundan bir de bakalım onumuzdeki maçlar ne olcek :)))))))))
ama bundan sonra da bırakmayıp hep beraber ilerleyeceğiz ::13::13::13:
veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.
#direnirade
Kilo veren arkadaşlar
Sabit kalanlar
Bicnv: 0
Kilo alanlar
Texmuh%0,682
Bicnv canım kusurabakma seni de atlamışım. Hem sayımız çok arrttı hemde cepten yazmanın azizliği. Hiç bişeye tam hakim olamıyorum. Öğlen tam başlıycam komşum kahveye geldi sonra da acele ettim gecikcem diye kontrol edemeden yazdım.
Benim tartımında pili bitmiş cumartesi tartımla yani kaçamak yapmadan önceki kilomu yazdım. Umarım çok fark yoktur.
HİKMET YARIŞTA MI FACEDE Mİ BURAYA TAKILMAMA DA MI BİLEMEDİM.. TIKIR TIKIR KİLO VEREN BEN Bİ TÜRLÜ VEREMEDİM VE KAÇAMAKLARLA ALDIM BİLE.. YA DA BİZİM YAĞLAR KALMADI ARTIK LEPTİN YAKAMITYOR YAĞI... YA DA ARTIK BU YAĞLAR KEMİĞE FALAN YAPIŞTI ÇIKMIYOR.. BİLŞMSEL TEZ YAZACAM SİZŞN YÜZÜNĞZDE N .. HADİ BENİM KAÇAMAĞIMVAR SİZDE O DA YOK.. BAŞKA ALTERNATİF NE OLABİLİR Kİ BİLEMEDİM..slm kızlar bakıyorumda egzersize rağmen, ya kilo alınmış ya da yerinde sayılmış, şu yarışı iptal mi etsek ne?
ÇEKMEK YOK HEMEN EVRENE OLUMLU MESAJI GÖNDERİYORUZ.. SEVGİLİ EVREN!!!!! BEN VE TOPİK ARKADAŞLARIMIZ ARALIK İTİBARİYLE HEDEFLEDİKLERİ KİLOYA DÜŞECEKLER... :)mavibisiklet eline sağlık canım, verenleri tebrik ederim..
benim gibi diyeti bozmayıp, egzersizleri aksatmayıp, regl öncesi de olmadığı halde kilo alan arkadaşlara da allah yardımcısı olsun diyorum... bizim de imtihanımız böyle, napacaz, çekecez mecburr...
Eline sağlık mavibisikletcim:)kilo verenleri daha çoook olmak üzere hepimizi çoook kutlar haftaya daha iyi sonuçlar alınacağına inanarak devam ediyoruuuuuuummm:))))
Şaşkınım valla çooook...! kitapta öyle bişey yazıyodu da belki biz görememişiz kıZlar....kilo verceksiniz sonra al,ver,al ver,al ver,al ver, durrrr, duuuuuuurrrr :))) devam etcez.! yolu yoook başka bunun .!!!
:)) VALLAHİ SEN DE BENİM GİBİ NİYE NİYE DİYE DÜŞÜNMÜŞSÜN SANIRIM... BEN DE NİYE DİYORUM....
Hih hi hiii çok şekeriz di mi?:))))mahzen ve felluz alemsiniz öldüm gülmekten hele sen felluz yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun
abla şu kısa bonus videoyu mu yapıyosun yoksa uzun olanı mı?ben kısa olanını yapıyorum, bende de bel fıtığı var ve dikkat etmeye çalışıyorum.. belime yük bindirmemeye, hareketleri yaparken kalçanı sık ki bele yük binmesin..50 dkk yuruyus
leslie 3 mil ile karisik
Debbie Slimin6dizlerimde sorun oldugu icin diz haareketleri zorlayinca onlar yaparken bende leslie hareketleri yaparak sogumamaya calistim....gobek kaslari icin yerde yaparken fitiklari zorlanmisim belim agriyor
3 lt su
Jillian michaels diye bir fitness hocasının egzersiz proglamları var ve çok etkili.. biraz ağır bir program o yüzen hafiflemeyi bekliyorum ben, sen istersen hemen başlayabilirsin..Bu jillian neymis ya mrk ediyorum bende mi yapsam ?
Bende kahveyi cok seviyorum ve filtre kahve iciyorum. Yada sütlü türk kahvesi onlarda cok güzel.
Canim neden ac dolasiyorsunki karatayda ac dolasinca beyne kıtlık var hissi gider yenilen seyler depo edilip yaga donusurmus....ben 6 aydir yapiyorum hic ac kalmadim..5 saat dolunca ye alistikca arayi uzatirsin...ben cay tiryakisiydim gunde 12 fincan icerdim doktor kansizsin azalt derdi azaltamazdim karataya baslayinca suyu cogalttim is yerinde aklima hic gelmiyor evdede yemekten 2 saat sonra icmek gerekiyor o zamana gec oluyor uykumu kaciriyor diye yapmiyorum yesil cay iciyorum...benim gibi bir tiryaki caydan vazgecmisse sende vazgecersin....kilo vermek ve saglik nescafeden daha onemli
Sabah(08.00)
KKK
öğle(12.30)
kıymalı karnabahar
yoğurt
salata
akşam(19.00)
börülce piyazı
yoğurt
sabah kahvaltıdan önce ebru ile pilates
akşam yemekten leslie ile 5 mil
Debbie ile Slimin6 abs
(pes etmiyorum, yıkılmadım-ayaktayım)
gün içinde 2.5 lt su
1 kupa yeşil çay
1 fincan türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?