Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dünkü hayal kırıklığımın üstüne az önce yediğim 2 kase aşureyle sünger çektim şimdi çok daha motiveyim:119:

şimdi benim kızlardan çanta gelir

afiyet olsun canım, önemli olan motive olmuş olman, söz konusu motivasyon ise gerisi teferruattır..
sen mi yaptın aşureyi, yoksa komşudan mı geldi?

Son düzenleme:
sabah kahvaltımı yazmayacağım ama bal-kaymak vardı çantaları bekliyorum öğle pirzola turşu ve zero cola yazmasam içime çökcekti yazdım kurtuldum

destansı selamlar

seni rakibim ilan ediyorum izninle.
aynı kilodaymışız...

xc9cuğum eline sağlık. karşılarına tarihleri yazdım.

1. destansı 18.Kas
2. sea 25.Kas
3. leneva 2.Ara
4. e-peck 9.Ara
5. kaania 16.Ara
6. afatmas 23.Ara
7. texmuh 30.Ara
8. avşarlı 6.Oca
9. 15efes25 13.Oca
10. pumpul 20.Oca
11. bicnv 27.Oca
12. hedef60 3.Şub
13. lawyer 10.Şub
14. sivasın gülü 17.Şub
15. xc9 24.Şub
16. felluz 3.Mar
17. mahzen 10.Mar
18. gül 17.Mar
19. mavibisiklet 24.Mar

selam kızlar,
geçmişi okudum geldim ama yazacak pek vakit kalmadı

ben de diyete devam. gün itibariyle oruçluyum. akşamları umarım spor yapmaya halim kalır oruçtan sonra.

ben gelecek hafta tartısından niyeyse çok umutluyum. çünkü kilo verdiğimi hissediyorum umarım sadece şişliktir hepimizinki
öpüyorum
bol leptinler

ben TV den internete girdiğim için hangisine girdiğimi göremiyorum...senin yazdığın ismi yazdım çıkan videoyu açtım 10 dkk göbek için yerde yapılan egzersiz vardı onu yaptım arkasından 55 dkk lık başladı ayakta kalça ve diz hareketleri ağırlıklı onunda 30 dkk yaptım ,onun arkasından başka kadın çıktı oda ayakta değişik hareketler yaptırıyordu 15 dkk da onu yaptım yoruldum hepside diz ağırlıklı olunca dizlrimi zorladı....

allah kabul etsin canım bende oruçluyum yarında inşallah tutacağım 9.ve 10. gün tutmak lazımmış...

Bence tatlı bir yeniden başlangıç olmuş.Olsa olsa cüzdan yollanır.

bak bu bakış açısını çok tuttum benim de hislerimbu yönde
önerdiğin filmi akşam izlemeyi düşünüyorum bakalım onlar da bizim gibi durklama yaşıyorlar mı

afiyet olsun canım, önemli olan motive olmuş olman, söz konusu motivasyon ise gerisi teferruattır..
sen mi yaptın aşureyi, yoksa komşudan mı geldi?

ay ne iyisiniz kızlar insan size mahcup olmamak için kaçamak yapmaz vallahi
komşumda yedim anne-kız gibi birbirimizi severiz böyle şeylerde birbirimize mutlaka tattırırız e aşure de zaten dağıtılır dün kayısıyı benden aldı akşam bekledim gelmedi misafiri gelmiş sabah aradı gittim yedim ama sanırım ben de yapıcan bi ara
sabah kahvaltımı yazmayacağım ama bal-kaymak vardı çantaları bekliyorum öğle pirzola turşu ve zero cola yazmasam içime çökcekti yazdım kurtuldum

dök içini canım dök
itiraf etmeyince insan suçluluk duyuyo di mi

xc9cuğum eline sağlık. karşılarına tarihleri yazdım.
...........

tşk ederim canım
ben bu sefer özellikle tarih yazmamıştım arada topiği terkedenler oluyo sıra kayıyo diye ama yine de iyi olmuş çabana sağlık

sen çok yüklenmişsin ben 10 dk karın egzerizlerini yapıyorum yürüyüşten sonra..
....gün itibariyle oruçluyum. akşamları umarım spor yapmaya halim kalır oruçtan sonra..

allah kabul etsin canım bende oruçluyum yarında inşallah tutacağım 9.ve 10. gün tutmak lazımmış...

allah kabul etsin kızlar, ben bugünü kaçırdım ama inşallah yarın düşünüyorum..

Aksam 2 tane cigkofte ve bisuru cekirdek yedim yuruyus yapmayi dusunuyorum dizi izlerken umarim vazgecmem

MENÜM
SABAH: Haşlanmış yumurta,domates,peynir,biber,zeytin,yeşilçay
ÖĞLEN: Yeşil salata, Çeyrek ekmeğin yarısı kadar tost.(cısssss okula götürdüğüm yemeğim bozulmuştu)
AKŞAM: Bir tabak kısır,salata,turşu, 1 kase yoğurt çorbası (bu arada bulgur yiyenleri görmüştüm. Serbest mi tam olarak bilmiyorum o yüzden cıssss diyorum.)

SPOR: 8 km tempolu yürüyüş.

Son düzenleme:
Afiyet olsun. cısssın cezasını vermişsin

Afiyet olsun.

Vayy tebrikler süpersin . Demek ki ödem varmış. Güzel bir sürpriz olmuş. Bu hafta 1kg mı geçersin
Afiyet olsun.

Allah bağışlasın sizin yavru kuşta 1. sınıf ne güzel. Takıldığınız zaman burdayım,her zaman yardımcı olmaa hazırım.
Jillian başlangıçta zor ama vazgeçmeden devam edersen hareketlere yetişmeye başlıyorsun. Ama %100 etkili, çektiğin zorluğa değiyor.

dünkü hayal kırıklığımın üstüne az önce yediğim 2 kase aşureyle sünger çektim şimdi çok daha motiveyim:119:

şimdi benim kızlardan çanta gelir
ohhhh birazda bana gönder. Aşureyi çok severim Ama yok yok cısss. Bu hafta kilo verirsem biraz kaçamak olarak bende aşure yiyebilirim. Çünkü senede bir

Sabah 10 da kkk,bir armut.Öğlene doğru pilates.Akşam 18 de mercimek yemeği ve yoğurt.Yürüyüş bu saate kaldı.artık leslie ile kaç mil olursa.En az 4 olur ama.

lawyerin liste hazirladiginda hefef kiloma ulasmak istiyorum nolur ulasabileyim noluuurrrr
ama cok yavas gidicek sanki bu hafta -200gitti
boyle gidrrse 1 ayda 2100gider
3 ayda 6 kga tekabul eder ve ben 65 olurum ( hedefime daha 5 kalir off off

sanirim 2.donuste hedefe ulasabilcem (

Bu hafta listede ben mi varımm Kızlar yapmam gereken herkesin kilosuna göre yüzde çıkarıp bu sayfada listeyi yayınlamak değil mi? Başka bir şey yok değil mi? Belirli bir saati var mı? Çünkü okuldan akşam dönüyorum. Herhangi bir aksilik çıkmadığı sürece yaparım hatırlatın olur mu?

Xc9cum benimki hangi gune geliyo onu merak etmistim hizlica yaptim excelde canim sizin icin hep yaparim
Bi de senin liste hazirlayacagin gun benim dogumgunum umarim hedefime coktan varmis olurum
Gul ablacim senin de Allah kabul etsin tutmak isteyenlere Allah kuvvet versin
Ben de iftardan sonra basagrisi olustu bi de stresli bi gundu
Bugunde spor yapamicam, yarina artikin
Herkese bol leptinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…