canım filtre kahve ne anlamadım
Bence tatlı bir yeniden başlangıç olmuş.Olsa olsa cüzdan yollanır.dünkü hayal kırıklığımın üstüne az önce yediğim 2 kase aşureyle sünger çektim şimdi çok daha motiveyim:119:
şimdi benim kızlardan çanta gelir
dünkü hayal kırıklığımın üstüne az önce yediğim 2 kase aşureyle sünger çektim şimdi çok daha motiveyim:119:
Eveettt ben ripedd de yaptım. Hatta 1. yi aralıklı 2 ay yaptım. Bence de şuanki kilonda yapma. Bende yapmayı şuan planlamıyorum. Şöyle bir 62 olayım hemen başlayacağım. Buralarda beraber yaparız. Süper olur.
Az önce bir film seyrettim.Üç kadının kilo verme mücadelesi hakkında.Tavsiye ederim.
Dayanışma ? Lying To Be Perfect Cinderella Pact izle | full izle, hd izle, türkçe dublaj izle,720p izle,film indir
kızlar son bildirimlere göre hazırladığım yeni liste aşağıdadır önceliği hiç liste hazırlamayan arkadaşlara verdim
ben arasıra listeye yayınlarım sizler de lütfen sıranızı unutmayın
1. destansı
2. sea
3. leneva
4. e-peck
5. kaania
6. afatmas
7. texmuh
8. avşarlı
9. 15efes25
10. pumpul
11. bicnv
12. hedef60
13. lawyer
14. sivasın gülü
15. xc9
16. felluz
17. mahzen
18. gül
19. mavibisiklet
abla şu kısa bonus videoyu mu yapıyosun yoksa uzun olanı mı?ben kısa olanını yapıyorum, bende de bel fıtığı var ve dikkat etmeye çalışıyorum.. belime yük bindirmemeye, hareketleri yaparken kalçanı sık ki bele yük binmesin..
[/url]
selam kızlar,
geçmişi okudum geldim ama yazacak pek vakit kalmadı
ben de diyete devam. gün itibariyle oruçluyum. akşamları umarım spor yapmaya halim kalır oruçtan sonra.
ben gelecek hafta tartısından niyeyse çok umutluyum. çünkü kilo verdiğimi hissediyorum umarım sadece şişliktir hepimizinki
öpüyorum
bol leptinler
Bence tatlı bir yeniden başlangıç olmuş.Olsa olsa cüzdan yollanır.
afiyet olsun canım, önemli olan motive olmuş olman, söz konusu motivasyon ise gerisi teferruattır..
sen mi yaptın aşureyi, yoksa komşudan mı geldi?
sabah kahvaltımı yazmayacağım ama bal-kaymak vardı çantaları bekliyorumöğle pirzola turşu ve zero cola yazmasam içime çökcekti yazdım kurtuldum
xc9cuğum eline sağlık. karşılarına tarihleri yazdım.
...........
sen çok yüklenmişsin ben 10 dk karın egzerizlerini yapıyorum yürüyüşten sonra..ben TV den internete girdiğim için hangisine girdiğimi göremiyorum...senin yazdığın ismi yazdım çıkan videoyu açtım 10 dkk göbek için yerde yapılan egzersiz vardı onu yaptım arkasından 55 dkk lık başladı ayakta kalça ve diz hareketleri ağırlıklı onunda 30 dkk yaptım ,onun arkasından başka kadın çıktı oda ayakta değişik hareketler yaptırıyordu 15 dkk da onu yaptım yoruldum hepside diz ağırlıklı olunca dizlrimi zorladı....
....gün itibariyle oruçluyum. akşamları umarım spor yapmaya halim kalır oruçtan sonra..
allah kabul etsin canım bende oruçluyum yarında inşallah tutacağım 9.ve 10. gün tutmak lazımmış...
Kabuldestansı selamlar
seni rakibim ilan ediyorum izninle.
aynı kilodaymışız...
Afiyet olsun. cısssın cezasını vermişsinöncelikle kilo verenleri tebrik ediyorummdaha çok kilolar gider inş:)
7:30 yumurtasız kkk(zamanım yoktu)kuruyemiş 3 kuru kayısı
12:30 tavuklu kremalı makarna(cıısss)
17:00 bir paket süt(ceza verdim kendime)
soğan çayı yaptım onu içtim şimdi adet getirmede etkili olduğunu öğrendim 2 ayı geçti bakalım etkili olur umarım.1 haftayı geçti tartılmıyorum kilo almışım gibi geliyor
Afiyet olsun.Sabah:kkk
Öğlen:2 içli köfte,1 kase yoğurt,yarım nar.
Akşam:2 parça tavuk,salata,3 kaşık taze fasülye,4 kaşık bulgur pilavı.(öğlen bulgur,akşam bulgur fazla oldu(
45 dk yürüyüş.
Bolca su
?:))))
Vayy tebrikler süpersindünkü motivasyon kırıklığından sonra tartılmıycaktım ama sabah bi bakayım ya ne alemdeyim dedim.. iyi ki tartılmışım düne göre -700 geçen haftaya göre de -400e be güzelim , bu rakamı dün gösterseydin ya bize?
sabah kahvaltıdan önce ebru ile pilates
arkasından mis gibi KKK
Afiyet olsun.Selamlar,
Dün menuyu paylaşamamıştım.
sabah: kkk
ogle : ezogelin corba + salata
aksam : domatesli biber yemegi + salata
su : 2,5 lt
spor: 30 dk pilates, 30 dk yürüyüş
Ben bu ara midem kötü oldugundan ozellikli yemek yiyemiyorum. Ama boylesi daha iyi sanırım bir sure boyle takılacagım..
bu sabahta kkk
bugunde benzer menu yemek istiyorum
aksam da : zeytinyaglı barbunya + yogurt + salata buyuk ihtimalle
Allah bağışlasın sizin yavru kuşta 1. sınıf ne güzel. Takıldığınız zaman burdayım,her zaman yardımcı olmaa hazırım.Merhabalar
Dünki liste krizi başarıyla atlatılmış tebrikler. Mahzencim güzel süpriz olmuş.
Destansi şu anlattığın oyunu çok beğendim. Benim kızımda bu sene birinci sınıf. Eminim çok etkili ve eğlenceli olucak.
Kızlar ben jilian sadece 7-8 dak dayanabilmiştim.
Afatmas iri öğütülmüş bi kahve. Özellikle kahve mak ve french press diye vi demlikte demlenir. Kahvemin türüne göre değişir tadi ama tam kahve tadi alırsın. Bende filtre kahveyi tek geçerim.
ohhhh birazda bana gönder. Aşureyi çok severimdünkü hayal kırıklığımın üstüne az önce yediğim 2 kase aşureyle sünger çektim şimdi çok daha motiveyim:119:
lawyerin liste hazirladiginda hefef kiloma ulasmak istiyorum nolur ulasabileyim noluuurrrrxc9cuğum eline sağlık. karşılarına tarihleri yazdım.
1. destansı 18.Kas
2. sea 25.Kas
3. leneva 2.Ara
4. e-peck 9.Ara
5. kaania 16.Ara
6. afatmas 23.Ara
7. texmuh 30.Ara
8. avşarlı 6.Oca
9. 15efes25 13.Oca
10. pumpul 20.Oca
11. bicnv 27.Oca
12. hedef60 3.Şub
13. lawyer 10.Şub
14. sivasın gülü 17.Şub
15. xc9 24.Şub
16. felluz 3.Mar
17. mahzen 10.Mar
18. gül 17.Mar
19. mavibisiklet 24.Mar
Bu hafta listede ben mi varımmxc9cuğum eline sağlık. karşılarına tarihleri yazdım.
1. destansı 18.Kas
2. sea 25.Kas
3. leneva 2.Ara
4. e-peck 9.Ara
5. kaania 16.Ara
6. afatmas 23.Ara
7. texmuh 30.Ara
8. avşarlı 6.Oca
9. 15efes25 13.Oca
10. pumpul 20.Oca
11. bicnv 27.Oca
12. hedef60 3.Şub
13. lawyer 10.Şub
14. sivasın gülü 17.Şub
15. xc9 24.Şub
16. felluz 3.Mar
17. mahzen 10.Mar
18. gül 17.Mar
19. mavibisiklet 24.Mar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?