Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Listeyi kaçta yayınlayacağını pzt sabah söylersen iyi olur Bulgur yiyebiliyoruz ama biraz yavaşlattığı için az tüketiyoruz

Bu gün ne kadar motive başlamıştım kaçamaksız günler dilemiştim herkese,kaçamağın en çoğunu ben yaptım. bu gün kkk mı güzelce yaptım.arkadaşımın evini süpürdüm sildim toz aldım biraz,bebişi yıkadık,örgü öğrettiğim arkadaşımda çağırdı birleştirme yapacaktık ördüğü parçaları çay yapmış börek,havuç salatası bide ,yok mok dedim ama acıkmıştım çalıştım ya, yedim neyse yürüyüş yapıcam nasılsa akşamda bişey yemem diye düşündüm.akşam eşime tavada lahmacun yapmıştım ondan 1tane yedim oğlum yarım bıraktı hadi onuda yedim.akşama bebek görmeye gittik arkadaş sigara böreği ve ben seviyorum diye şekerpare yapmış bana tabak hazırlama dedim.ben yemeyince arkadaş utandı bende yemicem dedi tabağını götürdü.kızcağız okadar zayıfki anlatamam bide emziriyo,tamam hatrını kırmayayım bi tane yiyeyim dedim.tabi 2 tane koymuş 1 taneyi yedim ayyyy çok güzeldi hiç yemesem yemicektim tadına bakınca yedim işte yok ya ben bu işi beceremicem heralde.hep tombik kalıcam :'''''''(

Bugun itibariyla basladim daha kitabi bitirmedigim icin sizlerfen ornek akmaya calisiyorum bazi menueri. Bu cisslari koymaniz gercekten cok iyi oldu.

Sali: Kahvaltida 4 yumurta ( s), b.peynir, ceviz, zeytin ve domates salatalik maydonoz vs
Aksamda doner, salata

Aslinda ayranda dusunmustum ama yogurt yoktu. Birde kizlar ben ogleni 11 bucuk gibi yemistim aksama kadar hic acikmadim aksami 6 bucuk gibi yedim ama gece 11 bucuk gibi aciktigimi hissettim. Bisey yememem gerek ama acikmamam gerekmiyormuydu kacamakta yapmadim. Kizimin mamalarinin tadina bile bakmadim oruclu gibi

Onun haricinde kilo verenleri candan tebrik ederim duraklayanlara sabir alanlara dagecmis olsun dileklerimi haftaya verenleri gecmelerini dilerim.

Biraz kahve muhabbeti olmus bende kahveyi cok severim tuketebiliyormuyuz gunluk muhakkak icerdim bugun icmedim bozmamak icin. Zaten ilk defa bugun sekersiz cay ictim alisilmayacak gibi degildi de kahve icebiliyormuyuz?

Bebek beslenmesi uzerinede canan karatay son cikan kitabinda yer vermis konuyu actigim icin belki ilgilenenler olur. Ben almadim kitabi o yuzden bilmiyorum.

Spor olarakta 20 dk yuruyus yaptim biraz tempolu yurudum. Yeni baslayanlar yavas yavas artirmalari gerekirmis diye okumustum zaten vucudum agir.

Iyi geceler kizlar
Texmuhcum olur boyle durumlar biraz ust uste gelmis sende bunda bir kez bozduktan sonra aman ne de olsa bozdum diye bozmaya devam etmenin etkisi olabilir
Sakin vazgecme ve bu sabahtan itibaren tekrar devam. Burada daha once konustugumuz gibi insanin tatli yedikce ya da hamur idi yedikce yiyesi geliyor
Yemedikce de uzaklasiyorsun
Onemli olan bugun bu pismanligi duyabilmen
Bir de boyle bozmak durumunda kalinca daha cok spor yap..
Basaracagina inaniyorum ben
Gecenlerde burada bir arkadas karatayi bozdugum pizza vs yedigim gunler oldu ama bir kez bozunca ne de olsa bozdum demedim tekrar devam ettim diyordu
Gercekten gereken bu. Vazgecmemek ve beynimizin tatlilara ve hamurlara olan bagimliligini azaltmak..

Capadokya merhaba
Supersin, insallah hedefine en saglikli sekilde ulasirsin
Bence aksam acikman normal bende eskiden daha gec saatlerde yedigim icin acikiyordum
Sekersiz turk kahvesi serbest canim, neskafe yasak.
Bebek beslenmesine bu kadar duyarli oldugun icin kizin cok sansli. Insallah cok saglikli bir birey olur

Selamcnm nasılsın epey. Oldu neller yaptın ?

asıl sana sormalı biz buradaydık da sen kayboldun artık buralarda mısın
bu ara pek iyi değilim yazın çok iyiydim de biraz aldım bu aralar da veremiyorum face de karatay mucizesi adında bi grup kurduk sen de gelsene

canım sen insanları kırarım diye korkuyorsun gibi geldi bana sana ikram edilenleri geri çevirmekten çekinme diyette olduğunu bilirlerse kimse seni zorlamaz sana kırılmaz hayır demeyi öğrenmelisin yoksa gerçekten tombik kalırsın

canım 6 da yemek yeyince 11 de acıkman anormal değil ya hemen yat uyu yada biraz süt ayran iç açlığını bastır açlık hissettiğin sürece vücut kıtlık sinyali verir leptin salınımını durdurur

günaydın dün öğlen ıspanak ezogelın ve çorba yedim akşam bıber dolması
sabah yıne geç kaldım 3-4 ceviz yedim
(kızımı emzırdım)

bulgur kısıtlı olmakla birlikte serbest
evet yüzdeleri sıralayıp, yayınlıcaksın, akşam yayınlıycak sabahtan bildir..
texmuh olmaz böyle artık kendine gel, silkin ve ayağa kalk.. haftada 1 iki kaçamağı anlıyoruz ve telafi edilebilir diye düşünüyoruz... ama gün boyu kaçamak olmamış.. bugün menünde kaçamaksız bir menü ve spor görmek istiyorum sende ona göre..

canım sabah kahvaltımız çok doyurucu ama akşam ne yedin bilmiyorum.. ben acıkmıyorum çünkü az yemiyorum pek akşamları..

sırf şu sabah yürüyüşü ve kuşluk kahvesi için ev hanımı olmayı isterdim. bu gün tartıl dın mı? kesin düne göre daha haffsin, spor yapan aradaşlarımın çoğu daha hafiftir bence

Bende bugün ise gittim. Bi saatta yürüyüsümü yaptim simdi uzaniyorum. Bugün orucluyum. Sabah sahurda karatay k yaptim 2 mandalin 3 vardak su 1 kahve. Öpüyorum hepinizi

Merhabalar,

Dünkü menüm:

Sabah:Tereyağında yumurta,zeytin,peynir
Öğle:Yoğurtlu semizotu
Akşam:Hamsi buğulama,yeşil salata..

1-2 avuç kuru siyah üzüm yedim...

1,5 saat açık havada hızlı tempoda yürüdüm...

Kolay gelsin..

hoşgeldin:))
ilk başlarda acıkman normal sonra acıkmamaya başlarsın. sütlü/sütsüz türk kahvesi, filtre kahve her türlü bitki çayı; şekersiz olmak kaydıyla içilebiliyor.2 öğün mü yapıyosun canım? gerçi 4 yumurta seni tok tutmuş ama ben emziren bir anne olsam 3 öğün yapar, kahvaltı yada öğle öğünüme meyve eklerdim. aslında sen makbul olanı:2 öğünü yapmışsın.ben kendi fikrimi söyledim. bebek beslenmesi ve emziren anneler için beslenmeyi bilen arkadaşlarım aktarırlar zaten. kolaylıklar diliyorum. başarılar.

sabah 7.30: çok fazla duruşmam vardı erken çıkmak zorundaydım o sebeple sadece 2 yumurta ve 1 mandalina yedim

öğlen 13.30: tavuk şiş, 1 bardak ayran, 1 kaşıktan daha az bulgur pilavı

akşiam 19.30: 1 tabağa zeytinyağlı kereviz, brokoli ve haşlanmış karnabahar ile yoğurt koyup onları yedim.

gün boyu 2 litre su ve akşam 50 dakika (4 km) yürüyüş

Ben granul kahve iciyorum normalde sut tozu ve sekerle. Simdi seker ve islenmis oldugu icin sut tozu da yasak. Ama granul kahvelerde yasakmis ben turk kahvesinide pek sevmem yani nescafenin yerini tutmuyor napcam bu zevkimden vazmi gecmem gerekiyor. Birde gun iconde sivi olarak sut serbestmi? Ben severim sutu aciktikca icerim o zaman serbestse. Cigneyerek birsey yemek leptin hormonunu salgilatmiyordu degilmi iyi degil mi.

Bu arada canim ben emzirmiyirom ne yazikki sutum olmadi. Belki karatayca beslenmis olsaydim olurdu neyse ikinciye artik kismet olursa.

Aksam yemegime ekleyecektim meyve bu arada ama doymustum gecede yemedigime pisman oldum. Simdi insan ogun disinda birsey yemiyor ya korkuyorum ya acikirsam diye

Merhabalar bende dün çok yğundum. Bugün beklediğim misafirlerim dün geldiler.Hazırlı koşuşturma derken biraz dağınık ve kaçamqklı bir beslenme oldu benimki((((
bugünde sabah kalkıp yürüyüşümü yaptım erkenden açık havada. Ama gelince canım çok corn flakes çekti bi çorba k kadar sütle yedim. Sonra da kkk tabi

Texmuh canım çok ısrar etmiş arkadaşn cidden. Bende ortam içinde çok bozdum sonuç zayıfladım zayıflıyorum ama biraz yavaş tabi. Olan tek şey bu olucak. Sakın vazgeçme. Bugün herşey daha iyi olucak.

Leneva sabah yürüyüşü için belki sabah vakit yaratabilirsin ne dersin. Saat 6:30 başlayıp 7:30 evine dönüp 8 de servisine yetişen bi kızla tanıştım geçenlerde.

Kızlar şeyi farkettim forum giderek itiraf sayfasına dönüştü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…