Listeyi kaçta yayınlayacağını pzt sabah söylersen iyi olur Bulgur yiyebiliyoruz ama biraz yavaşlattığı için az tüketiyoruzBu hafta listede ben mi varımmKızlar yapmam gereken herkesin kilosuna göre yüzde çıkarıp bu sayfada listeyi yayınlamak değil mi? Başka bir şey yok değil mi? Belirli bir saati var mı? Çünkü okuldan akşam dönüyorum. Herhangi bir aksilik çıkmadığı sürece yaparım hatırlatın olur mu?
Selamcnm nasılsın epey. Oldu neller yaptın ?
Bu gün ne kadar motive başlamıştım kaçamaksız günler dilemiştim herkese,kaçamağın en çoğunu ben yaptım. bu gün kkk mı güzelce yaptım.arkadaşımın evini süpürdüm sildim toz aldım biraz,bebişi yıkadık,örgü öğrettiğim arkadaşımda çağırdı birleştirme yapacaktık ördüğü parçaları çay yapmış börek,havuç salatası bide ,yok mok dedim ama acıkmıştım çalıştım ya, yedim neyse yürüyüş yapıcam nasılsa akşamda bişey yemem diye düşündüm.akşam eşime tavada lahmacun yapmıştım ondan 1tane yedim oğlum yarım bıraktı hadi onuda yedim.akşama bebek görmeye gittik arkadaş sigara böreği ve ben seviyorum diye şekerpare yapmış bana tabak hazırlama dedim.ben yemeyince arkadaş utandı bende yemicem dedi tabağını götürdü.kızcağız okadar zayıfki anlatamam bide emziriyo,tamam hatrını kırmayayım bi tane yiyeyim dedim.tabi 2 tane koymuş 1 taneyi yedim ayyyy çok güzeldi hiç yemesem yemicektim tadına bakınca yedim işte yok ya ben bu işi beceremicem heralde.hep tombik kalıcam :'' ' ' ' ' '(
Bugun itibariyla basladim daha kitabi bitirmedigim icin sizlerfen ornek akmaya calisiyorum bazi menueri. Bu cisslari koymaniz gercekten cok iyi oldu.
Sali: Kahvaltida 4 yumurta ( s), b.peynir, ceviz, zeytin ve domates salatalik maydonoz vs
Aksamda doner, salata
Aslinda ayranda dusunmustum ama yogurt yoktu. Birde kizlar ben ogleni 11 bucuk gibi yemistim aksama kadar hic acikmadim aksami 6 bucuk gibi yedim ama gece 11 bucuk gibi aciktigimi hissettim. Bisey yememem gerek ama acikmamam gerekmiyormuydu kacamakta yapmadim. Kizimin mamalarinin tadina bile bakmadim oruclu gibi
Onun haricinde kilo verenleri candan tebrik ederim duraklayanlara sabir alanlara dagecmis olsun dileklerimi haftaya verenleri gecmelerini dilerim.
Biraz kahve muhabbeti olmus bende kahveyi cok severim tuketebiliyormuyuz gunluk muhakkak icerdim bugun icmedim bozmamak icin. Zaten ilk defa bugun sekersiz cay ictim alisilmayacak gibi degildi de kahve icebiliyormuyuz?
Bebek beslenmesi uzerinede canan karatay son cikan kitabinda yer vermis konuyu actigim icin belki ilgilenenler olur. Ben almadim kitabi o yuzden bilmiyorum.
bulgur kısıtlı olmakla birlikte serbestMENÜM
SABAH: Haşlanmış yumurta,domates,peynir,biber,zeytin,yeşilçay
ÖĞLEN: Yeşil salata, Çeyrek ekmeğin yarısı kadar tost.(cısssss okula götürdüğüm yemeğim bozulmuştu)
AKŞAM: Bir tabak kısır,salata,turşu, 1 kase yoğurt çorbası (bu arada bulgur yiyenleri görmüştüm. Serbest mi tam olarak bilmiyorum o yüzden cıssss diyorum.)
SPOR: 8 km tempolu yürüyüş.
evet yüzdeleri sıralayıp, yayınlıcaksın, akşam yayınlıycak sabahtan bildir..Bu hafta listede ben mi varımmKızlar yapmam gereken herkesin kilosuna göre yüzde çıkarıp bu sayfada listeyi yayınlamak değil mi? Başka bir şey yok değil mi? Belirli bir saati var mı? Çünkü okuldan akşam dönüyorum. Herhangi bir aksilik çıkmadığı sürece yaparım hatırlatın olur mu?
texmuh olmaz böyle artık kendine gel, silkin ve ayağa kalk.. haftada 1 iki kaçamağı anlıyoruz ve telafi edilebilir diye düşünüyoruz... ama gün boyu kaçamak olmamış.. bugün menünde kaçamaksız bir menü ve spor görmek istiyorum sende ona göre..Bu gün ne kadar motive başlamıştım kaçamaksız günler dilemiştim herkese,kaçamağın en çoğunu ben yaptım. bu gün kkk mı güzelce yaptım.arkadaşımın evini süpürdüm sildim toz aldım biraz,bebişi yıkadık,örgü öğrettiğim arkadaşımda çağırdı birleştirme yapacaktık ördüğü parçaları çay yapmış börek,havuç salatası bide ,yok mok dedim ama acıkmıştım çalıştım ya, yedim neyse yürüyüş yapıcam nasılsa akşamda bişey yemem diye düşündüm.akşam eşime tavada lahmacun yapmıştım ondan 1tane yedim oğlum yarım bıraktı hadi onuda yedim.akşama bebek görmeye gittik arkadaş sigara böreği ve ben seviyorum diye şekerpare yapmış bana tabak hazırlama dedim.ben yemeyince arkadaş utandı bende yemicem dedi tabağını götürdü.kızcağız okadar zayıfki anlatamam bide emziriyo,tamam hatrını kırmayayım bi tane yiyeyim dedim.tabi 2 tane koymuş 1 taneyi yedim ayyyy çok güzeldi hiç yemesem yemicektim tadına bakınca yedim işte yok ya ben bu işi beceremicem heralde.hep tombik kalıcam :'' ' ' ' ' '(
...Birde kizlar ben ogleni 11 bucuk gibi yemistim aksama kadar hic acikmadim aksami 6 bucuk gibi yedim ama gece 11 bucuk gibi aciktigimi hissettim. Bisey yememem gerek ama acikmamam gerekmiyormuydu kacamakta yapmadim. Kizimin mamalarinin tadina bile bakmadim oruclu gibi
herkese güzel bir gün diliyorum
dünkü hayal kırıklığından sonra yavaş yavaş kendime geliyorum
sabah mis gibi havada yürüyüşümü yaptım güneş yeni yeni doğuyordu kıpkırmızıardından sıcak bi duş ve kahvaltı birazdan da kahve içeceğim bu hafta yüzüm gülmedi ama artık önümüzdeki maçlara bakacağız
hoşgeldin:))Bugun itibariyla basladim daha kitabi bitirmedigim icin sizlerfen ornek akmaya calisiyorum bazi menueri. Bu cisslari koymaniz gercekten cok iyi oldu.
Sali: Kahvaltida 4 yumurta ( s), b.peynir, ceviz, zeytin ve domates salatalik maydonoz vs
Aksamda doner, salata
Aslinda ayranda dusunmustum ama yogurt yoktu. Birde kizlar ben ogleni 11 bucuk gibi yemistim aksama kadar hic acikmadim aksami 6 bucuk gibi yedim ama gece 11 bucuk gibi aciktigimi hissettim. Bisey yememem gerek ama acikmamam gerekmiyormuydu kacamakta yapmadim. Kizimin mamalarinin tadina bile bakmadim oruclu gibi
Onun haricinde kilo verenleri candan tebrik ederim duraklayanlara sabir alanlara dagecmis olsun dileklerimi haftaya verenleri gecmelerini dilerim.
Biraz kahve muhabbeti olmus bende kahveyi cok severim tuketebiliyormuyuz gunluk muhakkak icerdim bugun icmedim bozmamak icin. Zaten ilk defa bugun sekersiz cay ictim alisilmayacak gibi degildi de kahve icebiliyormuyuz?
Bebek beslenmesi uzerinede canan karatay son cikan kitabinda yer vermis konuyu actigim icin belki ilgilenenler olur. Ben almadim kitabi o yuzden bilmiyorum.
Arkadaslar ben liste hazirlayamam hic yapmadim((
Arkadaslar ben liste hazirlayamam hic yapmadim((
hoşgeldin:))
ilk başlarda acıkman normal sonra acıkmamaya başlarsın. sütlü/sütsüz türk kahvesi, filtre kahve her türlü bitki çayı; şekersiz olmak kaydıyla içilebiliyor.2 öğün mü yapıyosun canım? gerçi 4 yumurta seni tok tutmuş ama ben emziren bir anne olsam 3 öğün yapar, kahvaltı yada öğle öğünüme meyve eklerdim. aslında sen makbul olanı:2 öğünü yapmışsın.ben kendi fikrimi söyledim. bebek beslenmesi ve emziren anneler için beslenmeyi bilen arkadaşlarım aktarırlar zaten. kolaylıklar diliyorum. başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?